Identitair Verzet Wenen ensceneert onthoofding van linksen

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Maandag leverde Identitair Verzet Wenen een spectaculaire show af in de binnenstad van Wenen. Het ensceneerde de onthoofding van linkse “Refugee Welcome-klappers” en gaf deze jubelende, vermoedelijk ook aan Jihadisten teddyberen schenkende, “goedmenschen” mede de schuld aan het vreselijke islambloedbad in Parijs op 13-11-2015. Aan hun handen kleeft het bloed van Parijs, schrijft het Identitair Verzet in een statement over de actie. De 130 vermoorde en talloze zwaargewonde mensen zouden bewijzen dat de Jihad door multiculti en massa-immigratie in Europa zou zijn aangekomen. Martin Sellner, leider van Identitair Verzet Wenen, eiste opnieuw de onmiddellijke sluiting van de grenzen.

Screenshot_9De scene werd begeleid door het geblèr van de linkse Refugee Welcome bende, die de Jihad en waarschijnlijk zelfs islamitische slachters persoonlijk verwelkomen op de stations. De leden van Identitair Verzet waren hiervan niet echt onder de indruk. Beschermd door de politie van Wenen voerde het haar actie uit. “We zullen ermee doorgaan tot ons vaderland beveiligd is”, verklaarde Sellner. Grenzen sluiten en remigratie van de illegalen, aldus de eis.

De kleine, maar wilskrachtige en vastberaden groep van het Identitair Verzet in Oostenrijk voert regelmatig provocatieve en opzienbarende acties uit. Het zijn overwegend jonge mensen met een goede opleiding, die hun vaderland en hun idee van de toekomst niet willen laten afpakken. De politiek van de open grenzen, en daarmee Merkel en de rode Oostenrijkse kanselier Faymann die aan haar slippen hangt, stoppen is een van de verklaarde doelen van Identitair Verzet Oostenrijk.

En terwijl het linkse domme volk “Say it loud, say it claer, refugees are welcome here” krakeelde, eiste Sellner via de luidspreker: “Vesting Europa! Sluit de grenzen!”

Screenshot_7

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, burgermoed, Counterjihad, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Identitaire Beweging, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, Oostenrijk, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

16 reacties op Identitair Verzet Wenen ensceneert onthoofding van linksen

 1. Nikolaos zegt:

  Kennelijk vinden de protesterende mensen het toch niet zo’n prettige gedachten, ze nemen het in ieder geval wel serieus als ik naar de reacties kijk.

  Like

 2. marcelvl1976 zegt:

  Misschien wat hard, maar harde beelden maken soms duidelijk dat er terroristen onder vluchtelingen zitten. Waarheid is hard.

  Like

 3. Edjan zegt:

  Heftig! Maar bijzonder effectief.

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Ik onderschrijf de analyse van deze Oostenrijkse identitair-verzet activisten.
  Hun actie is uiteraard sterk provocerend en de linkse Gutmenschen zullen zich in hun commentaren op die voorstelling storten met gebruikmaking van HET linkse wapen: de tot in het oneindige opgeklopte emotie, zich uitende in redeneringen waaraan gewoonlijk elk noodzakelijke element van feitenkennis zal ontbreken.
  ”Zij die deugen” willen alleen maar iets moois VOELEN.
  Kennis van feiten zou het mooie gevoel alleen maar verzieken.

  Ik ben benieuwd naar de omvang van de linkse lawine die in Oostenrijk in beweging zal komen..

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  !!

  !!

  Like

 7. Buffalo Bill zegt:

  Kunnen we hier ook niet zo’n toneelstukje opvoeren met Pechtold in een oranje overall ?

  Like

 8. Pieter zegt:

  BRAVO! Voor deze moedige actie.

  Like

 9. charlois zegt:

  of een nepverkrachting in scene etten met pechtold zijn dochter

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  En met name de socialisten, in heel Europa, blijven de moslims maar pamperen en binnen halen.

  Like

 11. Pogo zegt:

  Ik wil niet op elke slak zout leggen maar iets klopt er niet in dat filmpje.
  Als het filmpje begint zie ik een paar politieagenten rustig naar het tafereel staren.
  Ik concludeer dan dat er toestemming is voor dit opgevoerde stuk.
  Maar meteen zie je ook al die linkse hufters ‘het feestje’ proberen te verstoren.
  Op een gegeven moment zie je ze overal duwen, trekken en afhouden.
  -de politie keek ernaar en zag dat het goed was-
  Pas later zie je dat de politie zich gaat inzetten om de hufters af te weren.

  Ook wil ik niet als een Calimero overkomen maar iets in mij zegt me dat als de zaken omgedraaid zouden zijn, de politie vanaf minuut 1 met getrokken wapenstok paraat zou staan.

  On; Mooie actie.
  Met flyers ronddelen wordt de massa niet wakker.
  ‘Harde taal’ is blijkbaar nodig.

  Like

  • Treintrien zegt:

   Dat filmpje is precies wat ik had verwacht? Omdat in het begin die blinde linksen alleen worden tegengehouden door burgers (die bij de ‘opvoerenden’ horen).
   Ze komen pas in actie als ze doorhebben dat er wordt gefilmd en dat het écht écht écht moet. Iets met eigen volk laatst.

   Mooie opvoering inderdaad. Treffend.

   Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Ik kan er niets aan doen maar met het zien hiervan moest ik ineens aan een film met Telly Savallas denken, WWll, een groot kasteel waar de hoge ss-officieren en de elite een gala feest houden. Een speciale groep Allianz soldaten zien kans deze hele groep achter zware eiken deuren op te sluiten in het kasteel en op het dak gooien ze handgranaten door de luchtkokers en blazen de boel op.Heeft natuurlijk niets met dit te maken, maar moest even aan deze film denken, hoe ruim ik op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s