VIDEO “LÜGENPRESSE”: Hoe het ZDF de boel verneukte bij anti-Poetin documentaire!

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Op 15 december liet het ZDF een 44 minuten durende documentaire met de titel “Machtmens Poetin” (hier te bekijken!) zien over de rol van de Russische president in de Syrië-oorlog. Nu kwam de Russische televisie erachter dat het team van het ZDF – zoals de video hierboven met Duitse ondertiteling laat zien – bij zijn opnames de boel verneukt heeft om de “juiste beelden” te krijgen.

RT Deutsch bericht:

Blijkbaar nam het team van het ZDF zelf niet eens de moeite om naar de Donbass te rijden, maar besloot bij zulke onbelangrijke randzaken tot Outsourcing en gaf hiertoe opdracht aan de Russischtalige filmmaker Valeri Bobkov. Deze wilde vermoedelijk gewoon snel leveren en betaalde er een zekere Joeri voor om in de film een Russische soldaat genaamd Igor in de Donbass te spelen.

Joeri laat nu originele opnames zien waarop heel duidelijk aanwijzingen van de regie te horen zijn. De in elkaar gezette scènes duiken daarna ook net zo als in de ZDF-documentaire op, maar in plaats van de aanwijzingen van de regie hoor je nu dramatische muziek.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", Censuur, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Oekraïne, Poetin, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Rusland, Socialisten, Syrië, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO “LÜGENPRESSE”: Hoe het ZDF de boel verneukte bij anti-Poetin documentaire!

 1. Bas zegt:

  Der machtmensch Merkel heeft haar (staats) ZDF companen gelijkgeschakeld met haar totalitaire Kanzlerin EU ideeën. ”Je moet het maar durven”!

  Like

  • Edjan zegt:

   En niemand lijkt zich af te vragen hoe het toch maar heeft kunnen gebeuren dat dit mens de baas van heel Europa is geworden en alles en iedereen naar haar pijpen laat dansen. De meeste mensen schijnen het wel best te vinden. Raar toch, eigenlijk…

   Like

 2. Islam-hater. zegt:

  Cia niet vergeten met de media-oorlogen,

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Krachten in de US en de EU hebben er kennelijk belang bij om het tot een gewapend conflict met Rusland te laten komen.
  De Russen hebben zich niet bepaald als een vijand van het Westen opgesteld, dus het is niet moeilijk om vast te stelen wie hier een oorlogsstemming creëren!
  Kennelijk zien bepaalde lieden er niettemin groot voordeel in . In het troebele water van een gewapend conflict blijkt het goed vissen.
  De pech voor het Westen is dat Poetin gepokt en gemazeld is in de wereld van de spionage en de veiligheidsdiensten. Dat zijn geen terreinen waar de mensen met zand in de ogen opereren.

  Met deze leider kan het WESTEN de kachel niet aanmaken en dat blijkt ook uit de evenwichtige politiek die de Russen in antwoord op provocaties voeren.Die is zelfbewust, doelgericht en logisch.
  Verstandige leiders in het Westen doen er goed aan de Russen het respect en de sympathie te geven dat zij verdienen.
  Alleen dwazen een zelfmoordenaars spelen met vuur.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henk V: 15.29. uur. Geheel met je eens, Henk. De pers in de EUSSR is geheel in handen der roden, en de politiek-correcte elite. Ze tergen Rusland om een oorlog te kunnen ontketenen.

   Like

 4. Philippine zegt:

  Henk.V
  Helemaal met u eens.

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Mijn troeven doen het goed bij de heer Putin, hij verdient het respect en de waardering waarmee hij de zaken in het MO aanpakt, laat hij maar doorgaan met deze tactiek en ook die viese Erdogan aanpakken en Libië, want anders gaat het fout.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s