Merkel´s Nieuwjaarstoespraak nu met Arabische ondertiteling?

Screenshot_24

Aydan Özoğuz (SPD, links) ontvangt uit handen van de Duitse bondskanselier Angela Merkel (CDU) de benoemingsoorkonde tot “integratie-gevolmachtigde” van de Duitse regering.

(Vertaling: E.J. Bron)

De “integratie-gevolmachtigde” van de Duitse regering, Aydan Özoğuz, heeft voorgesteld om de Kerst- en Nieuwjaarstoespraak van de Duitse president en de Duitse bondskanselier dit jaar o.a. in het Arabisch te ondertitelen.

“De vluchtelingen zijn HET thema van het jaar 2015”, zei Özoğuz afgelopen donderdag in een interview met de “Bild-Zeitung”. “Daarom zou het mooi zijn dat de vluchtelingen ook zouden kunnen begrijpen hoe wij in het land de situatie beleven – bijvoorbeeld bij de toespraken van de Duitse bondskanselier en de Duitse president met Kerstmis en Nieuwjaar.”

De vertalingen in talen zoals Arabisch, Farsi, Pasjtoe, Tigrinya of Engels en Frans zouden niet op de “vluchtelingen” uit Syrië, Irak en Afghanistan gericht zijn. Ze kunnen ook het begrip binnen Europa bevorderen.

“Misschien gaan dan ook enkele andere EU-staatschefs een keer beter luisteren”, aldus de bedoeling van de “integratie-gevolmachtigde” van de Duitse regering.

Bron:
http://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Merkel´s Nieuwjaarstoespraak nu met Arabische ondertiteling?

 1. jungleelephant zegt:

  Het moet toch verdomme niet gekker worden!Straks worden we allemaal verplicht Arabisch te leren!

  Like

  • Arabische ondertiteling leren ze sneller de taal begrijp dat dan.

   Like

  • danny zegt:

   Ga nooit Arabisch leren! Ga nog liever dood dan verplicht de taal van woestijnratten te leren of te spreken!
   Heb liever dat alle Arabieren, moslims, berbers e.d. ons land verlaten en teruggaan naar waar ze vandaan komen.
   Geen integratie maar assimilatie, meer smaken zijn er niet!

   Die merkel is echt niet goed bij haar hoofd! Ze pleegt al jaren verraad aan het Duitse volk door eindeloos de poort voor vluchtelingen te openen en criticaster daarvan te verketteren. En nu de nieuwjaarstoespraak met Arabische ondertiteling.
   fout mens!

   Like

  • Èèrst het FRIES onder de knie krijgen mensen!

   Like

 2. rs zegt:

  GANZ VERRÜCKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Dit staat on te wachten tot 2050, dit is het cabal plan van de zogenaamde fucking “elite”, voor een groot deel veroorzaakt door die debiele incontinente compleet gestoorde nsb-er merkel uit Duitsland:
  http://www.statusquo-news.de/950-millionen-migranten-wiener-rechtsanwaeltin-ueber-koordinierte-invasion-und-meinungsterror/
  Komende 35 jaar 950 miljoen armoedzaaiers van over de hele wereld um Europa kaput zu machen!!!! Und nein, wir schaffen das nicht!!!! Merkel, verschwinden!!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Lemmens zegt:

  GESTOORD

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Knettergek! Die Merkel is erop uit, om Duitsland nog meer in de afgrond te duwen, dan Hitler daarvoor al had gedaan. Maar ja, dat krijgt men door te blijven stemmen op de SPD,CDU,CSU, en de FDP. Er verandert geen moer op deze manier! Weg met ons, is daar net als bij ONS het adagium, met voorop de socialisten!

  Like

 6. Wie belt er even om een ambulance naar de Kanzlerei met eindbestemming de psychiatrische afdeling van de Charité in Berlijn? en laat ze de dwangbuis niet vergeten!
  Het mens is compleet doorgedraaid!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. Cathja zegt:

  De échte reden is natuurlijk dat ‘andere EU-staatschefs een keer beter gaan luisteren…’. Deze opmerking van haar zou wel eens de hoogste prioriteit kunnen hebben.
  Ze komen niet de Arabisch sprekende ‘vluchtelingen’ tegemoet, want die zijn in z’n geheel niet geïnteresseerd in een Kerstboodschap.
  Het gebaar richting de ‘vluchtelingen’ is een dekmantel om de werkelijke reden te verbloemen.

  Ze zou beter meteen de ware reden kunnen vertellen.
  Huichelaarster!

  Like

 8. tjonge zegt:

  vind eigenlijk dan ook wel dat merkel een burka aan kan trekken, dat schrikt de vluchtelingen dan niet zo af…….

  Like

 9. De “vluchtelingen” crisis in Europa en het Kalergi plan voor witte genocide.

  Een hypothese die toch werkelijkheid wordt?

  (In zijn boek Praktischer Idealismus (praktische idealisme) verklaarde Kalergi dat het volk van de toekomstige “Verenigde Staten van Europa” niet de oorspronkelijke volkeren van het Oude Continent, maar uit een soort beestachtige Untermenschen, veroorzaakt door rassenvermenging, zal bestaan. Kalergi vermeldt in niet mis te verstane bewoordingen dat door het vermengen van de volkeren van Europa met Arabische/-Aziatische rassen en kleur, een multi-etnisch kudde zal ontstaan, zonder kwaliteit en gemakkelijk controleerbaar door de leiders.)

  8.000 mensen per dag komen nu Europa binnen via verschillende routes. De meeste van deze zijn jonge mannen tussen 17 en 25 jaar. Het resultaat is chaos, dat u kunt wel begrijpen. Lees verder >>>> https://eunmask.wordpress.com/2015/12/23/de-vluchtelingen-crisis-in-europa-en-het-kalergi-plan-voor-witte-genocide/

  Like

 10. Jade zegt:

  Logisch dat die moslima zo lacht, want ze krijgt zo`n beetje
  de sleutel, de bankpas en de pincode van Duitsland in handen…

  Like

 11. jowitteroos zegt:

  Nog even en we hebben tijdens dodenherdenking een isisvlag en een eu vlag…………..

  Totaal gestoord, wie houd haar van onze regering tegen………. dus ook totaal gestoord

  Like

 12. Pingback: Dus toch: Gauck en Merkel in het Arabisch | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s