VIDEO: Politie beperkt persvrijheid bij Pegida-Rotterdam

 

Pegida-reactie op weigeren demonstranten bij demonstratie

Pegida heeft al enkele tientallen verontwaardigde reacties van mensen gekregen die de toegang tot de demonstratie van Pegida geweigerd is. Mensen die eerlijk zeiden tegen de politie voor de demonstratie van Pegida te zijn gekomen, moesten zich legitimeren, moesten zich in een aantal gevallen zonder enige aanleiding laten fouilleren en anderen moesten in de koude wind hun jas uitdoen, omdat leden van de mobiele eenheid de opdruk van hun trui of T-shirt wilden zien. Als men aan al die eisen had voldaan, werd hen daarna alsnog de toegang tot het demonstratieterrein geweigerd.

Pogingen van de Pegida-leiding om via de politiecommandanten alsnog gedaan te krijgen dat de mensen die bij de afzettingen stonden naar binnen mochten, waren tevergeefs. Als reactie werden de wachtende Pegida-sympathisanten die bij de afzettingen stonden (sommigen overduidelijk de pensioenleeftijd al lang bereikt) hardhandig weggedreven door een linie van schreeuwende en agressieve ME’ers.

Volgens de aanwezige politie was van hogerhand besloten dat niemand naar de demonstratie mocht. Pegida heeft nooit afgesproken met de politie dat het een verplichte bus-regeling was. Pegida heeft in de voorbereiding juist met de politieleiding afgesproken dat Pegida-demonstranten te allen tijde toegang zouden krijgen tot het demonstratieterrein. De busregeling  vanaf station Rotterdam-Lombardijen was een vrijblijvende regeling die door Pegida wel werd aangeraden op FB tegenover haar achterban .

Het is een grondrecht dat burgers in dit land hun mening middels een demonstratie kunnen laten zien en horen aan de bevolking. Dat burgers zich wellicht spontaan aansluiten bij de demonstratie moet kunnen zonder hindernissen zoals busregelingen of linies gevechtspolitie. Blijkbaar wordt het voor Pegida-sympathisanten op deze manier ingeperkt om bij de demonstratie te komen en dat tast de grondrechten van elke burger aan.

Het spreekt voor zich dat Pegida zich beraadt op de bus-regeling. Als de politie dat niet fijn vindt, heeft ze dat aan zichzelf te danken.

Bovenstaande video laat ook duidelijk zien dat het bij veel demonstranten overduidelijk was voor wie en waarvoor ze kwamen en dat dit gewoon geweigerd werd.

Dit heeft NIETS met democratie te maken !

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t José

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", Censuur, democratie, demoniseren, Hypocrisie, islam-collaboratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Persvrijheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

85 reacties op VIDEO: Politie beperkt persvrijheid bij Pegida-Rotterdam

 1. Ik zou Pegida adviseren juridisch alles uit de kast te trekken om deze obstructie van een grondrecht stevig aan te vechten omdat er anders kopieergedrag ontstaat bij de vele andere extreem (s)linkse gemeenten.

  Like

  • iemand zegt:

   Ja, want de politie zal de politie wel eens vertellen dat.. oh wacht…
   Weet jij wie de bevelen uitdeelt aan de politie?
   Wie de korpschefs en burgemeesters benoemt?
   Aan wie elke rechter trouw heeft gezworen, wiens portret boven elke rechtszaal hangt?
   Wie de bilderberggroep heeft opgericht?
   Die de europese natiestaten wil vernietigen?

   Die de opdracht heeft gegeven de Nederlandse democratie te vernietigen? het demonstratierecht te vernietigen? de vrije pers te vernietigen? De islam te introduceren?

   De elite.

   En nou wilt u bij diezelfde elite ‘uw recht’ gaan halen? Mag ik eens hard lachen? Hoeveel jaar denkt u daar vergeefs mee bezig te zijn? Voordat u doorhebt dat de kaarten gestoken zijn? Dat de game rigged is? Dat u GEPIEPELD word?

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Iemand: 15.48. uur. Game, set, match! U heeft volkomen gelijk, Nederland is absoluut geen democratie (meer). We worden gekloot waar we bij staan!

    Like

   • Leo zegt:

    Ja, Tom,
    Dit is nu de vrijheid van machtsvertoon!!

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Top 100 % goed !

    Like

   • Leo zegt:

    Het klopt: K heb het voor de zekerheid nog even nagekeken op :De Wet op de Raad van Stasi.

    Zich zelf toe ge-eigende macht: Krachtens Artikel 1, op de Wet van Vrijheid van Machtsvertoon.

    Like

 2. SeeMore zegt:

  Even meegelezen Theresa!???
  Dit gaat dus over die fijne “kit” die U aan Uw zijde poogt te krijgen…

  Like

  • Zie mijn comment hieronder.
   En begin eerst maar eens, de volgende keer te probéren, toegelaten te worden. Ook al betekent dat voorlopig,dat U in die ‘vreselijke’ bus zult moeten stappen.
   Dat moet allemaal gaandeweg geëffend worden. Maar het belangrijkste is op het ogenblik: De BEWEGING te blijven steunen. Op welke manier dan ook.
   Als U persé dwars wilt liggen en daardoor nooit aan deelname toekomen……Mij best.
   Maar of U Pegida daarmee een dienst bewijst…….
   U kunt het draaien zoals U wilt, maar ík heb tenminste al vier keer aanwezig kunnen ZIJN. -En daar doen sneren aan mijn adres niets aan af.

   Like

   • exmarineman zegt:

    Een heel slechte zaak wat daar is gebeurd en eigenlijk ook weer niet echt verrassend te noemen. Ook in Utrecht en Den Haag doen de burgemeesters (en wie weet wie er verder nog op de achtergrond hun “adviseren”) hun uiterste best om ook maar alles te doen wat PEGIDA-medestanders en -demonstranten kan tegenhouden. En dan heb je dus in Rotterdam en Utrecht te maken met een PvdA-burgemeester waarvan de 1e ook nog een actief moslim is (tja en dan demonstreren tégen de islamisering in “zijn” stad…..) en in Den Haag een VVD’er. Maar als er (tegen)demonstraties zijn van AFA’s en hun extreem-linkse soortgenoten dan is diezelfde politie in bijna geen wegen te zien of te herkennen. En kijk ook maar naar de reacties van de Nederlandse bestuurlijke elite over de demonstraties en het verzet tegen al de AZC’s……zelfde laken en pak. Maar er mag voor die elite wel geen opvangplek bij hun eigen woonomgeving komen zoals o.a. in Den Haag waar de VVD de leegstaande Julianakazerne als VERBODEN gebied heeft verklaard. En dan heb je nog dat COA dat gewoon een verlenging is van die bestuurlijke elite…… Als de politie mij had proberen tegen te houden hadden ze toch hard moeten rennen, maar ik was het terrein op gegaan en laten ze dan mij maar vasthouden…..kijken wat een rechter er dan aan gaat doen. En dan zal ook boven water moeten komen wie wat heeft ge-/verordonneerd……

    Like

 3. zijn wij dan nu in een dictatuur beland van linkse idioten en landverraders??

  Pegida is een burgerrecht.

  Ik heb meerdere keren in den haag demonstraties gezien van drie straten vol van radicale (shitische) moslims, allemaal in zwarte pakken en zwaaiend met extremistische arabische teksten.

  Een keer jaren geleden (ergens in 2014) was ik in een auto met twee oudere hindoevrouwen en wij waren doodsbang om deze radicale moslims te zien demonstreren in Den Haag. Veel HIndoes zijn nu doodsbang in nederland, vanwege de snelle islamisering.

  En multicultureel den haag is nu een keurige islamitische apartheidsstad geworden, nou dank je wel linkse malloten.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Wakker worden, natuurlijk zijn we in een dictatuur aanbeland, maar niet per se een linkse of rechtse!! Het is de dictatuur van de cabal en zijn smerige trekpoppen in Brussel en den Haag. Alles wat zelfs maar een milde vorm van vrijheid ruikt, zal worden onderdrukt!!
   Het sterft in dit klote land van de eigenvolkverlakkers & verraders.
   Blank Europa moet verdwijnen omdat we te lastig zijn.
   Domme analfabete booslim negerts met IQ’s van 70 en lager dienen te worden geimporteerd om eerst de onderlaag en daarna de middengroepen kapot te maken.
   Enige oplossing is optrekken naar Brussel en daar bijltjesdag houden!!

   Like

 4. André van Delft zegt:

  Vandaag publiceerde ik ook een artikel over deze kwestie:
  Het demonstratierecht wordt uitgehold.
  http://verenoflood.nu/demonstratierecht-wordt-uitgehold/

  Like

 5. D. G. Neree zegt:

  Dus iedereen die naar de demo komt wordt geregistreerd en vrijheid ontnomen. Dit is de politiestaat in werking. Legitimatie vragen zonder geldige reden of persoonlijke verdenking is illegaal! Burgemeester stelt noodtoestand willekeurig in.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  En wederom staat de politie aan de foute kant !!

  Like

 7. D. G. Neree zegt:

  Het doel is intimidatie, zodat er niemand meer zin heeft om te komen om hun mening te uiten.

  Like

  • En in DIE val zou men nu juist níet moeten trappen, D.G.!
   Ik voor mij heb de keuze allang gemaakt: Provoceren zal ik ze vooralsnog niet, maar ik ZAL ER ZIJN, zo vaak als de omstandigheden het toelaten!
   En als nu meer mensen tot dat slotsom zouden komen, kwamen we al een héél eind in de goede richting!

   Like

 8. D. G. Neree zegt:

  De politie schept hiermee mini-gevangenissen in NL op de openbare weg.

  Like

 9. iemand zegt:

  Het is zover. Wij leven in een politiestaat.

  Like

 10. N.E. Derlander zegt:

  Zou de heer Segers (CU) publiekelijk nu net zo opmerkelijk afstand willen nemen van de wijze, waarop hier door de Rotterdamse overheid het recht van demonstranten onrecht wordt aangedaan?

  Like

 11. Toch is het voor de veiligheid van die pakweg honderd demonstranten die via station Lombardijen in Rotterdam naar de Pegida demonstratie zijn geweest. Want tegenstanders hadden anders de demonstratie onmogelijk gemaakt. Dat was ook hun plan. Ik begrijp dat van de politie en van Theresa!!! .

  Like

  • fleckie zegt:

   Theresa heeft gewoon de situatie verteld zoals die toen was,zoals het overkwam bij haar en de andere demonstranten, dus het andere bijgekomen ‘nieuws, kon zij toen NOG NIET weten.

   Like

  • Jij begrijpt dat, Jack, omdat je intussen vertrouwd bent met het wezen van Pegida:
   Jij weet, dat het Pegida er niet om te doen is, de samenleving uit zijn voegen te lichten, zoals dat bij de AFA het geval is. Pegida is een beweging van verontruste BURGERS, al zetten tegenstanders haar nog zo graag anders neer En ze wil haar stem laten horen, maar NIET op de manier van dat anarchistische tuig -dat trouwens tegen de islam al helemaal geen sten hééft.
   En degenen met de grootste bekken hier zijn óf te beroerd om zelf naar de demonstratie te komen, óf verpesten het voor zichzelf door per sé hun eigen kop te blijven volgen, in plaats van de instructies van Edwin, zodat ze aan het eind niet eens aanwezig kunnen ZIJN.
   Nou, het is maar de vraag, of Pegida dààr zoveel aan heeft.
   Verder zijn we er niet, door eenvoudig maar de kit er op aan te kijken, die óók maar hun bevelen krijgen: Hun verantwoordelijke SUPERIEUREN moeten we hebben!

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Mens stop nu een met het uit de nek lullen , maakt je volkomen belachelijk, dat had ik toch echt niet verwacht van je, ik heb je altijd beschouwd als een persoon met een goed stel werkende hersens .
    quote :
    het wezen van Pegida:
    Jij weet, dat het Pegida er niet om te doen is, de samenleving uit zijn voegen te lichten,

    Ikkes :
    En wat zijn onderstaand standpunten dan wel ?
    Ben je aan het ganzenboorden ?

    Geachte heer, mevrouw,

    Als u deelneemt aan onze demonstratie, dan vragen wij u vriendelijk het volgende te bedenken.

    U bent niet alleen deelnemer, maar ook vertegenwoordiger van al diegenen die het met PEGIDA Nederland eens zijn, ook diegenen die niet aanwezig zullen zijn.

    Uiteraard willen wij voor een ieder, wel of niet aanwezig, het meeste resultaat behalen.
    Hierbij is het heel erg belangrijk dat wij een goed visitekaartje afgeven.
    En niets te doen dat door onze critici en/of tegenstanders tegen ons kan worden gebruikt.

    Hiervoor hebben wij de volgende regels opgesteld:

    3. Geen uitingen van welke politieke partij dan ook;

    8.Wij vragen u om RESPECVOL met elkaar om te gaan en te luisteren naar de Politie & Ordedienst, die aanwezig zijn met oranje hesjes!

    PEGIDA NEDERLAND STANDPUNTEN.

    Samen voor Nederland!

    PEGIDA is een Beweging, die vrij van elke ideologie de huidige politieke en sociale problemen van onze tijd wil aanpakken, en samen met de bevolking oplossingen wil vinden.
    De middenklasse en de werkende klasse verarmen steeds meer door het huidige economisch beleid.
    Lonen en pensioenen verslechteren relatief snel tegenover de kosten van levensonderhoud.
    De criminaliteit stijgt, sociale hotspots en gestaag groeiende parallelle samenlevingen zorgen voor onrust bij de mensen.
    Het veiligheidsrisico wordt steeds groter.
    En de wereldwijde conflicten als gevolg van onverantwoordelijk binnenlands en buitenlands beleid verergeren met de dag.
    Een vreedzame samenwerking en samenleven van alle soevereine landen over de hele wereld is de basis voor een veilige toekomst voor ons allemaal.
    Daarom zien we de volgende Standpunten als onvermijdbaar:

    1.Bescherming, behoud en een respectvolle manier van omgaan met onze cultuur en taal.
    Stop het politieke en religieuse fanatisme, radicalisme, de islamisering, en laten we onze seksuele zelfbeschikking behouden.

    2.Maken en strikt uitvoeren van de Vreemdelingenwet met oog voor de demografische, economische en culturele aspecten.
    Kwalitatieve immigratie (in plaats van momenteel gemeenschappelijke kwantitatieve massa-immigratie) naar voorbeeld van het Zwitserse en Canadese model.
    Criminele asielzoekers worden direct het land uitgewezen met een inreisverbod, en asielzoekers hebben geen voorrang bij het verkrijgen woningen.

    3.Decentrale onderbrenging van oorlogsvluchtelingen en politiek of religieus vervolgden indien opvang in de regio (die prioriteit geniet) niet mogelijk is, met zoveel mogelijk inachtneming van de gemeentelijke mogelijkheden en de langere sociale visie van de asielzoeker wordt dan naar mogelijkheden gezocht.
    Kortere doorlooptijden van aanvragen en onmiddellijke uitzetting van afgewezen asielzoekers. Illegaliteit strafbaar stellen, verhuurders die woningen aanbieden, werkgevers die werk geven en een ieder ander die probeert de illegale te helpen een langer verblijf mogelijk te maken in Nederland, wordt daarvoor hard bestraft.
    Opname in de grondwet van een recht en de plicht om te integreren.

    4.Hervorming van het gezinsbeleid, onderwijs, pensioen en het belastingstelsel.
    In het bijzonder moet de bevordering van duurzaam familie beleid een prioriteit zijn om een halt toe te roepen of zelfs een ommekeer om de demografische verandering te bewerkstelligen.
    De wens om kinderen te krijgen mag niet worden onderdrukt door economische angsten.

    5.Invoering van bindende referenda op landelijk niveau naar Zwitsers model. Een tweede pijler van de democratie parallel aan het partij-systeem installeren.
    Gekozen Burgemeesters en minder bestuurslagen.

    6.Samenhangende toepassing van de wet, ongeacht de politieke, etnische, culturele of religieuze aspecten van de betrokkene.

    7.Meer financiële middelen voor de politie en het creëeren van meer banen bij de Politie (meer blauw op straat).

    8. Afschaffen van dubbele nationaliteit, indien (zoals bij Marokkaanse) het niet mogelijk is deze te weigeren bestaat er geen mogelijkheid de Nederlandse te verkrijgen.

    9.Gaan voor een vreedzame, Europese groepering van sterke soevereine naties met politieke en economische zelfbeschikking.
    Verdrag van Schengen wordt opgezegd en grenscontrolles worden weer ingevoerd.

    10.Afwijzing van TTIP, CETA en TISA en soortgelijke vrijhandelsakkoorden die de Europese zelfbeschikking en de Europese economie duurzaam zullen gaan schaden.

    11.Strikte scheiding van kerk en staat. Dit betekent dat religieuze uittingen zoals hoofddoek en keppeltjes in overheidsgebouwen (scholen, gemeentehuizen ….) verboden zijn.
    Ook moet er een algeheel verbod van boerka´s in het openbaar komen.

    12.Wij zijn tegen de Islamisering, dat betekend dat alle islamitische scholen moeten worden gesloten en geen nieuwe moskee meer in Nederland geopend wordt.
    Moskeeën waar haatimans prediken moeten worden gesloten.
    Er moet een Immigratiestop voor mensen uit islamitische landen komen. Ook een kompleet verbod op onverdoofd ritueel slachten, en ook de invoer van deze produkten verboden moet zijn.

    https://www.facebook.com/events/1538652903127379/

    3. Geen uitingen van welke politieke partij dan ook;

    8.Wij vragen u om RESPECVOL met elkaar om te gaan en te luisteren naar de Politie & Ordedienst, die aanwezig zijn met oranje hesjes!

    Ik vraag mij af hoe Pegida denkt hun politieke standpunten waar te kunnen maken ?

    De standpunten zijn goed, maar geen politieke partij en wel netjes blijven luisteren hoor !

    Zou het nu echt werken, op een toegewezen plekje even lekker aan wat zelfbevlekking doen en hup dan weer netjes naar huis eventueel met de bus .

    Like

   • Dat jij vindt, dat iemand zich belachelijk maakt, Joop, wil nu niet bepaald zeggen, dat het ook zo i s.
    Ik had -en heb- jou ook nog steeds tamelijk hoog zitten, in bepaald opzicht. En dat jij soms zo ongefundeerd uit je slof kunt schieten als je nú doet, tja, dat had ik intussen wel door. Geen verrassing voor me.
    Maar het maakt evenmin indruk, als je dat soms denkt.
    Je hebt zelf aangegeven, dat je je “te oud” -wat dat ook betekenen mag- voelt om nog actief te worden in zulke dingen, het zij zo.
    Maar dan hoef je ook niet zo onbeheerst uit te vallen tegen mensen die het wèl doen: dat heeft iets van, dat je eigenlijk wilt, dat ze ook namens jóu optreden en nu geïrriteerd raakt omdat ze het niet op de goede manier doen.
    Nou, als je het nog niet door hebt: Dàt is belachelijk. Een belachelijke, onvolwassen houding.
    En waarom begin je eigenlijk tegen mij, maar haal je er in één adem het Pegida-reglement bij?
    Dat heb ík niet gemaakt, hoor!
    Het lijkt wel alsof jij je een bepaald beeld van Pegida had gevormd, dat je nú opeens bitter tegenvalt!
    Dat kàn natuurlijk: Mensen steken gecompliceerd in elkaar. En hun bewegingen dus ook.
    Voor jou is het denkelijk jammer, dat Pegida de aspecten islamkritisch en anarchistisch niet sámen in zich verenigt.
    Maar, sorry hoor, zó ’n beweging moet nog geboren worden:
    De AFA is het evenmin: Die is weer wèl anarchistisch, maar níet islamkritisch.
    Dus geldt het parool: Kiezen of delen.
    Nu kan ik me best voorstellen, dat zoiets voor een type als jij een bittere pil is, maar helaas, het is niet anders.
    Zoals Claire Waldoff in 1929 al zong: “Ja ja, das Leben ist ein wenig heiter: Man flucht und schimpft….und lebt gemütlich weiter.”
    Geloof me: Het kàn. (LOL!)
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Ik zal het maar even kort houden en op dezelfde inhoudelijke wijze reageren als jij doet.

    Mens ga koken, misschien heb je daar meer verstand van dan actie voeren .

    Like

   • exmarineman zegt:

    Het lijkt er op dat die fijne overheid – wie het dan ook maar voor het zeggen heeft – aan het bereiken is wat nou juist de bedoeling is…..PEGIDA onderling laten discussiëren en uit elkaar spelen zodat de zaak op zijn kont komt te liggen en er dus geen kritiek of demonstratie wordt gevoerd. En dan kunnen ze dus lekker gewoon doorgaan.

    Laat ik het zelf dan zo zeggen en dan heel in het kort: PEGIDA staat voor mij voor het laten horen van een zeer kritisch geluid van de burgers vab het land die zich uitermate zorgen maken voor de toekomst van hunzelf alsook hun (klein)kinderen. PEGIDA is NIET – overigens net zoals de PVV voor alle duidelijkheid – tegen immigratie, maar WEL tegen de ongebreidelde (massa)immigratie en TEGEN de islamisering van Nederland/EU.

    Daarom moet ook Schengen worden beëindigd, het Vluchtelingenverdrag worden opgezegd, vermindering van de islam en stoppen met de verdere bouw van moskeeën en de uiterlijke kenmerken van het moslim zijn worden verboden (Boerka, apart zwemmen, hoofddoek, halal van al het vlees zodat er geen varkensvlees meer is voor ons enz enz). Verder dienen de immigranten AL ONZE normen en waarden te respecteren en ZIJ dienen zich aan te passen aan ONS en niet andersom.

    Ook géén uitkeringen noch sociale zorg en als je geen verblijfsrecht hebt dan weg wezen. En dus stoppen met het ongebreideld door kunnen procederen……en als er dan kinderen zijn geboren in die periode een beetje zielig doen omdat “we” het die kinderen niet aan kunnen doen. Kinderen zijn en blijven de verantwoordelijkheid van de ouders en het is niet ONZE verantwoordelijkheid.

    Ben je het daar niet mee eens dan ben je vrij om te vertrekken.

    Ik heb gezegd……take it or leave it

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Het gaat mij in zeer kritische houding dan OOK HELEMAAL NIET over de standpunten van Pegida zoals ik dat al duidelijk heb gemaakt.

    Maar om dat deze standpunten te kunnen verwezenlijken is HEEL VEEL meer nodig dan wat er nu ” georganiseerd” wordt, het is volkomen amateuristisch en eigenlijk heel kinderlijk.

    Het zou aandoenlijk zijn ware de belangen niet zo ONTZETTEND GROOT .

    EN DAT IS MIJN PUNT

    Like

   • Ik begrijp best, wat jouw punt is, Joop, maar zoals je het nu speelt, sorry, begint het aardig wat weg te krijgen van (klep)zeiken!
    Met die laatste ‘kwinkslag’ van je ga je absoluut te ver: Je kunt heel goed weten, wat die uitdrukking voor lading heeft!
    Het is één van die uitdrukkingen, vanwege welke ik Fortuyn tot op de dag van vandaag minder hoog aansla dan Wilders, die er tot nu toe altijd wel voor úitgekeken heeft, iets dergelijks uit te braken! Zó denigrerend, ongelofelijk!
    En ik zal jou meteen even vertellen, waarom je MIJ de laatste 24 uur regelmatig uitkiest als potentieel mikpunt voor je zure schimpscheuten: Jij bent teleurgesteld in de werkwijze van de organisatie van Pegida, goed, maar omdat jij om welke reden dan ook te beróerd bent om van achter het toetsenbord, of kennelijk zelfs maar buiten deze síte te komen, doe je niet eens een poging om die organisátie met je kritiek te bereiken, al is het maar digitaal, néé, je gaat je frustaties op MIJ afreageren, omdat ik een gemakkelijk te bereiken object ben, nog min of meer vertrouwd terrein op de koop toe! Laat me je zeggen, dat me dat bitter tegenvalt van je! Als je op dit moment weer eens mocht vaststellen, dat je me hoger had ingeschat: Nou, dat is dan geheel wederzijds!!!
    Je hoeft alleen maar in te checken op Pegida op Facebook om je grieven tegen de direct verantwoordelijken te spuien, dan zou je ook nog meer kans hebben dat er wat mee gedáán werd, maar nee, je blijft maar ‘veilig’ m i j er op aanvallen! Dat kun je even blijven doen, maar ik zeg je hier en nu, dat bij mij de maat langzamerhand vól is en dat jij je tegelijkertijd op een erbarmelijke manier laat kennen!
    Neem van mij een goeie raad aan en káp hiermee!
    Discussie, best, maar ik accepteer geen voortdurende schimpscheuten, zeker niet door middel van een orgaan, waarop de hele goegemeente kan meegenieten; denk dáár liever eens aan!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Sorry Theresa, mijn fout. Had de laatste regel over het hoofd gezien! Zal niet meer gebeuren!

    Webmaster

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Maar weer even op dezelfde inhoudelijke wijze reageren

    Mens je weet helemaal niets van mij, en je pretendeer de Pegida woordvoerster/verdedigster hier te zijn, die rol heb jezelf aangenomen.
    Maar op een paar heel eenvoudige vraagjes heb je geen inhoudelijk antwoord .
    En Jij maakt dus in het geheel niet uit hoe ik en op wie ik reageer.

    Je loopt naast je schoenen .

    Misschien zou je jezelf eens moeten afvragen waarom ik op je reageer , heel misschien zou ik er een bedoeling mee kunnen hebben, misschien is je commentaar waar ik nu op reageer wel een door mij verwachte uitkomst , je persoonlijke eigenschappen zijn een beetje gefileerd.
    Ook dat is dus een les die geleerd zou moeten worden als je jezelf op het pad van actie voeren begeeft.

    Voor alle duidelijkheid, je bent gezakt bij de eerste stress test .

    Ik zou je hier een analyse kunnen doen toekomen , maar dat VIND IK te ver gaan .

    Dit spel is echt te ingewikkeld voor je en sluit niet aan bij je karakter eigenschappen !

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Is het vertrouwd dat de webmaster deze discussie aan beide commenters kan overlaten zonder te hoeven ingrijpen wegens persoonlijke aanvallen?!

    Of moet ik de comments letter voor letter doorlezen en gaan schrappen? U zegt het maar!

    Webmaster

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Ik ben er wel klaar mee , ik denk dat ik op een mijn eigen subtiele wijze wat duidelijk gemaakt te hebben .

    Indien dat niet het geval moge zijn, dat bezit ik mijn ziel in lijdzaamheid .

    Like

   • Never mind, Bert; kan gebeuren. Maar HIJ had wijzer moeten zijn!
    Een volwassen vènt, die bij gebrek aan een betere reactie zijn toevlucht neemt tot zúlke denigrerende uitdrukkingen, ongelofelijk!
    Het voordeel van een site is, dat, als je impulsief iets intikt, je ook weer de kans hebt om het te annuleren als je beseft dat het te ver gaat! Maar kennelijk vindt Heer Klepzeiker zoiets geoorloofd.
    En dat allemaal omdat hij zich gefrustreerd voelt over een gang van zaken, waar hij zelf niet eens voor achter het toetsenbord vandaan komt! Hoe is het mogelijk!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    (verwijderd door webmaster)

    Je geeft zelfs toe dat je mijn punten begrijpt in een ander commentaar !

    Quote :
    Theresa Geissler zegt:
    25 december 2015 om 07:19
    Ik begrijp best, wat jouw punt is,

    Unquote : En ook met dit commentaar laat je duidelijk blijken niet geschikt te zijn voor de rol die je hebt aangemeten, je zou bijna kunnen denken dat je zwaar gefrustreerd raakt als men je tegenspreekt/uitdaagt en zo de logica uit het oog verliest, dat is een HEEL groot minpunt voor een actie voerder/ster .

    Ik begrijp dat het erg vervelend voor je is om even ongewild blootgelegd te worden, maar de zaken zijn zo belangrijk dat we wel moeten weten hoe bekwaam de woordvoerders cq actievoerders zijn.

    En natuurlijk loop ik niet achter een paar goedwillende onnozelen aan, zo dom ben ik nu ook weer niet .

    Ga maar lekker helemaal opnieuw door het leerproces heen , ik bekijk het allemaal met volle belangstelling , maar wel opschieten , er is niet veel tijd meer.

    Ik verwacht geen dankjewel voor mijn duwtje in jouw rug, dat hoeft ook niet , als het lesje maar geleerd wordt .

    Like

   • @Joop Klepzeiker: Als jij mij verbeelding in de schoenen wenst te schuiven, of het gevoel “woordvoerster te zijn” is dat helemaal jouw interpretatie; IK distantieer me daar bij voorbaat van.
    Zo. En hopelijk zijn we hier nu kláár mee.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dat hoop ik ook!

    Webmaster

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Zoals ik al verklaard had was ik er klaar mee.

    Maar aangezien de dame maar weer eens een verkeerde voorstelling van zaken geeft moet ik toch maar even vermelden dat in andere commentaren van haar ze laat merken goed op de hoogte te zijn wat Pegida Nederland eigenlijk is, en dat dan ook verdedigd als zijnde ze een woordvoerster is van Pegida , maar een paar simpele vraagjes mijnerzijds ze snel terug trekt achter de woorden : ik heb het niet geschreven, een ieder kan dat terug lezen .

    Wederom zal ik het hier bij laten .

    Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Het is zover, we zijn dankzij de RODEN/SOCIALISTEN in Nederland, en uiteraard de rode EUSSR, inderdaad een rode dictatuur geworden. Democratie, helemaal naar de verdommenis. En de grootste schuld dragen politici van CDA,PvdA,VVD en uiteraard D66!

  Like

 13. Oké. Goed, dat ik het nu heb kunnen zien. Het is geen kant, die je automatisch te zien krijgt als je volgens afspraak naar het verzamelpunt komt en in dat kader het busvervoer accepteert. Daarom vermoed ik, dat deze gang van zaken op dàt moment zelfs aan Edwin grotendeels voorbij gegaan is.
  Maar ik vermoed tevens, dat het intussen wel tot hem doorgedrongen zal zijn: In Utrecht had de politie haar eigen werkwijze en in Rotterdam hebben ze déze.
  Toch zou ik willen opmerken, dat het verschil met de vorige Pegida Rotterdam voor mijn gevoel gelegen was in nog íets meer slinksheid in de werkwijze en dat verraadt dan weer de hand van de -immers nu wèl aanwezige- Aboutaleb in deze. De aanpak in Utrecht was grover, zichtbaarder, wat dan op haar beurt de hand van Jan van Zanen daarin verraden zal hebben, die hetzelfde nastreeft als Aboutaleb, maar naar alle waarschijnlijkheid diens talent voor de stiekeme aanpak mist.
  Nu goed: Door ervaring leert men. Pegida kan inderdaad maar het beste, op grond van al deze ervaringen, juridisch alle uit de kast halen om tegen deze gezamenlijke combinatie van werkwijzen in het geweer te komen, zoals Wim Vreeswijk hier om 14.35 al vaststelt. Dat zal zelfs een múst zijn.
  Maar ondertussen is het parool wel: Gewoon dóórgaan.
  En ik blijf erbij, dat er geen betere manier is om Pegida hierbij te steunen, dan: De aangekondigde data zo nauwkeurig mogelijk te blijven volgen en te proberen, er zo vaak als mogelijk bij aanwezig te zijn. EN, indien mogelijk, anderen mee zien te krijgen.
  Pegida Nederland krijgt meer voet aan de grond, naarmate de belangstelling groeit. En daar kunnen wij met elkaar voor zorgen. MITS de wil aanwezig is.

  Like

  • Feniks zegt:

   Tot nu toe heb ik niet deelgenomen aan de wandelingen van Pegida, maar ik wil dat wel gaan doen.
   Uit wat ik nu lees , maak ik op dat eenieder die wil deelnemen goed geinformeerd en beslagen ten ijs moet komen om op vreedzame wijze deel te kunnen meedoen aan Pegida.
   ik doe niet aan facebook maar sta wel open voor informatie

   Like

   • Helena zegt:

    17 januari in Apeldoorn, de facebook pagina is voor iedereen te zien dus ga naar Pegida Nederland meneer of mevrouw Feniks leuk als u erbij bent we zullen u met open armen ontvangen. groetjes van Helena

    Like

 14. fleckie zegt:

  Tja,,en dan is er ook nog een moslim- burgemeester…(!had hij niet een brandweercommandant ontslagen, n.l… bij het begin van zijn aantreden als burgemeester.van.. Rotterdam?)!!

  Like

 15. Eline zegt:

  Wanneer was dat ook alweer dat de nederlandse politie keurig nette nederlandse burgers arresteerden ……??

  Like

 16. Roni zegt:

  Nou, in Amsterdam kunnen die bruinblauwe vriendjes er ook wat van. 40-45 is nooit verdwenen.

  Like

 17. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  De zeepkist…vrienden…mag zij hier niet meer?
  zijn we dàt Volksrecht nu óók al verloren
  mag je best ergens op ’n kist gaan staan…
  .
  maar krijgt geen mens dan nog de kans jouw stem te horen
  heeft dàn de Overheid daar mee Haar plicht gedaan ?
  want anders werd je immers “in elkaar geslagen” ?
  .
  kan dàn jouw leven eh. “onbedreigd” fijn verder gaan
  of zijn er tóch in dit verband nog interessante vragen ?
  blijft U hier zwijgen allemaal, van: laat maar… het HOEFT niet meer ?
  .
  Zorg dan dat je ‘t komende TV-succes niet mist…:
  BOER ZOEKT KIST !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 18. kruisridder zegt:

  Gewoon gaan demonstreren. Willen ze je gaan arresteren voor het niet opvolgen van een politiebevel, kan je ze laten dagvaarden voor het schenden van je grondrechten.

  Like

  • SeeMore zegt:

   ME heeft inmiddels wel het bevel om Keihard & Genadeloos op de demonstranten in te rammen. Als afschrikwekkend voorbeeld!!
   Kijk maar naar die mevrouw uit Geldermalsen die dermate hard op haar hoofd geslagen werd; dat zij op de IC terecht kwam.
   Om driemaal niets tijdens het willen betreden van haar eigen woning.

   Like

 19. R.Kroonenberg zegt:

  wanneer is de eerstvolgende Pegida-demonstratie ? Ik wil daar bij zijn !!!

  Like

 20. wauso zegt:

  Vol verbazing naar de film gekeken. Totale intimidatie en dreigende houding van de Politie om Pegida in de kiem te smoren. Het liefst hadden ze de mensen afgeschoten als schietschijven. Duidelijk komt hier naar voren, dat de Politie NIET Uw vriend en Helper is ! Ik heb er al eerder over geschreven en dacht dat er iets veranderd zou zijn. Helaas…Ik zal ze nogmaals bijvoegen: http://fenixx.org/2015/11/14/jan-van-zaanen/ en http://fenixx.org/2015/11/11/aan-het-opperhoofd-van-het-om/

  Like

 21. fransdewit zegt:

  Het wordt de Nederlanders gewoon onmogelijk gemaakt om vredelievend te demonstreren. Ik heb het al diverse keren meegemaakt in Den Haag en ik heb dingen gezien hoe dat ze optraden tegen gehandicapte en oudere mensen, dan zak je de moed wel in je schoenen om nog op een demonstratie af te gaan hoor.

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  De Politie is NIET op onze hand. We hebben moslimpolitie, en socialistenpolitie/politieke-elite politie! Waar was de POLITIE, toen de moslims in de Schilderswijk, met IS vlaggen rondliepen, en DOOD aan de Joden riepen! Waar….ik heb ze toen niet gezien. En deze politie is even slecht, als vele van de politie tussen 1940 en 1945. die heulden met de DUITSE BEZETTER!

  Like

 23. fransdewit zegt:

  Ik ben echt blij dat bij de politie daar geen familie of kennis loopt zeg, je schaamt je toch voor je eigen volk of niet dan, bah wat een onredelijkheid bij die gasten

  Like

 24. leefbarbaar zegt:

  Pegida is geweldig.
  Maar het blijft absurd dat een moslim bepaalt, hoe en waar je mag protesteren. Zo wordt alweer een Nederlandse traditie met voeten getreden.

  Like

 25. Rapunzel zegt:

  Ik had het op veren of lood al bekeken maar goed dat het hier ook staat.
  Uit het stuk van Andre van Delft begreep ik dat bij de organisatie niet bekend was dat ze het zo
  gingen spelen dat alleen de mensen in de bussen toegelaten zouden worden.
  Het slaat natuurlijk ook nergens op maar dat zei ik eerder al.
  Tegen de tijd dat het filmpje gemaakt is was ik al weggestuurd, die enorme politiemacht stond al uren tevoren klaar, die liepen om half 12 al mensen weg te sturen.
  Er was voor iedere potentiële demonstrant 10 man/vrouw herkenbare politie op de been en wie weet hoeveel stillen. Echt bizar.
  Maar ik ben blij met “We Are Change” en hun filmpje! Ga zo door zo ik zeggen. Onafhankelijke pers is een zeldzaam goed geworden.

  Like

  • En als je er goed over nadenkt:
   Dat de organisatie daar niet op bedacht was, kwam niet alleen, omdat ze dat niet expliciet was meegedeeld, maar óók omdat dàt onderscheid bij de eerste Pegida Rotterdam NIET werd toegepast!
   Nu wel, en het is ze níet verteld!
   En U mag 3 keer raden uit wie z’n koker dat komt, in aanmerking genomen, dat Aboutaleb de vorige keer afwezig was, en dus niet geheel en al de regie in de hand had, en nu wèl!
   Als U het mij vraagt, is deze vuile schoftenstreek volledig van die rótmoslim afkomstig!
   U kunt er van verzekerd zijn, dat de sfeer trouwens de eerste keer óók anders was, en dat ik dáár ook aanvankelijk mijn relatief-positieve kijk aan ontleend had, dat zeg ik U eerlijk.
   Maar nú vallen de puzzelstukjes, wat mij betreft, langzamerhand op zijn plaats! Godverdomme, die klootzak!
   Ik begin veel zin te krijgen om deze hele gang van zaken eens op een rijtje te zetten en er een analyse van te maken om hier als nieuw artikel op de site te plaatsen!
   @Bert, ik kan niet beloven, dat het me lukt, maar met jouw goedvinden wil ik het gaan proberen: Aan de schandpaal zàl-ie, die Godverdomde klootzak!!!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 23 december 2015 om 21:01

    Beste volhardende Theresa,
    Ik kreeg bij het lezen van één en ander hier al meteen de indruk dat die islamitische ‘burgemeester’ van Rotterdam overal achter zit.
    Meneer de ‘burgemeester’ is het hoofd van de politie, die kennelijk nog steeds luistert naar die mohammedaan!
    Het is heel frustrerend om te ervaren dat de Nederlandse politie op de hand is van de moslim.

    Die Rotterdamse hypocriete schoft met z’n dubbele tong zal er ALLES aan doen om Pegida te saboteren vermoedelijk had het aantal aanwezigen véél en véél hoger kunnen zijn!

    Ik hoop dat jij op de één of andere manier kans ziet om die gevaarlijke rotzak aan de hoogste boom op te knopen!

    Voor mij ben jij inmiddels het ‘gezicht’ van Pegida Nederland.

    Like

   • @Tistochwat: Dank je wel, Tistochwat! Op dit moment ben ik ergens mee bezig.
    Overigens: Het gezicht van Pegida ben ik voor Heer Klepzeiker ook, zoals je meer naar boven toe lezen kunt. Alleen niet in het positieve. Ha ha!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Laat ik je daar nu eens volkomen gelijk in geven .

    Like

 26. Helena zegt:

  Aha, deze video gezien hebbende ziet het ernaar uit dat hier een ware demotivatie tactiek gaande is: eerst jezelf bekend moeten maken en als overduidelijk is dat je voor de Pegida demo komt wordt je weg gestuurd, in een woord schandalig! Wij zagen ook allemaal bekenden die stonden te wachten toen we met de bussen aankwamen en die mensen zagen we niet op de pier, zo jammer dat deze groep de toegang ontzegd is. Wat ik dan wel weer mooi vind: dat deze mensen, ondanks dat ze gefrustreerd waren, allemaal netjes en rustig bleven en dat verdient toch een groot compliment! Hiermee laten de patriotten toch maar weer zien dat ze de Pegida eer hoog willen houden ook buiten de demo plek, chapeau!! Ik hoop van harte dat deze mensen de moed niet laten zakken en er de volgende keer allemaal weer bij zullen zijn, we hebben ze gemist, ze zijn zo nodig!! We moeten doorgaan mensen we mogen niet opgeven!! Wij zullen er de volgende keer ook weer bij zijn, niet alleen omdat het moet maar ook omdat er een goede sfeer heerst onder de demonstranten en dat is ook belangrijk, allemaal fijne dagen toegewenst en tot in het nieuwe jaar lieve mensen groeten van Helena en Ton

  Like

  • Ja, Helena, langzamerhand begint het kwartje te vallen.
   Maar zeg jij nu zelf: We waren er óók niet op bedacht omdat de vorige keer in Rotterdam zo anders was, is het niet zo?
   En je hoeft niet ver te zoeken om te achterhalen, bij wie de oorzaak gezocht moet worden: Zie ook mijn comment aan Rapunzel.
   Nou maar dat stuk burgemeester-met-twee-paspoorten is nog niet met ons klaar: Ik beraad me op een héél “accuserend” artikeltje, zeg ik je! De klootzak!
   Ik begin nu het geheel te zien en ik ben lááiend, ècht!
   En…..Overigens: Ton en jij ook héél fijne feestdagen, lieverd!
   Groeten van Theresa.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Helena zegt:

    Lieve Theresa, ik word ook woest als ik dit zo zie, we worden zo gedemoniseerd verschrikkelijk! Kijk naar Nu.nl bij de aankondiging van de demo van Pegida op 17 januari; de gutmenschen in Apeldoorn, schieten, ondanks de negatieve ervaringen met de asielzoekers, die hun welkomstlied niet zo konden waarderen (werd ook vals gezongen), helemaal in de stres. Ze denken nog steeds dat er vluchtelingen hier naartoe komen. Ik word er echt niet goed van wat een dwazen, als men dan iets post op Nu.nl ten gunste van Pegida vliegen de minnen je om de oren wat een ziek land! Ik heb zin in Apeldoorn, misschien brengen we wel een vriendje mee, we zijn hem nog aan het masseren (daar moet je moeite voor doen in dit land) hij heeft het toe gezegd, haha we doen ons best en het gaat echt lukken daar ben ik van overtuigd, want we zijn tot op het bot gemotiveerd!. We wensen jou alle goeds toe, je bent een toppertje en tot 17 januari in Apeldoorn groetjes van Ton en Helena

    Like

 27. kraftavilqa zegt:

  “Dit heeft NIETS met democratie te maken !” Democratische rechten gelden slechts voor U indien U policor bent. Zo U niet policor bent hebt U geen rechten integendeel U bent dan een vijand van de staat die met alle mogelijke middelen uitsluiting, opsluiting, onteigening en eventueel moord bestreden moet/mag/zal worden. Deksels nog aan toe bent U niet policor dan bent U dus een nazi, racist, extreem-rechtse onderbuik-tokkie, islamofobe fascist, radicale populistische xenofoob en U bent dan natuurlijk net als Geert Wilders gelijk aan of erger dan Adolf Hitler. Wanneer wij eenmaal met U klaar zijn piept U wel anders, we zullen U de hersens spoelen en Uw geest vullen met de zegenbrengende goedheid van ons policorisme. U zult de geestdodende uniformiteit en alles dat tegen Uw belang indruist liefhebben. Slavernij is vrijheid, slecht is goed. zwart is wit, de leugen is Uw heil.

  Like

 28. peter de koning zegt:

  Net als in de tweede wereldoorlog staat de politie weer aan de verkeerde kant. Wat een intimidatie! Dit zijn DDR-praktijken. Ik vrees voor de toekomst met zulke dienders of beter gezegd heersers. Van dienen is geen sprake meer.

  Like

 29. Ron zegt:

  We leven in een fascistische dictatuur die EU heet. ( Lees Eurabia van Bat Ye’or )
  De nieuwe gestapo is daar een logisch resultaat van. Hier zijn nog wat vacatures vrij.

  De nederlandse politie gaat zich al goed ik deze rol inleven en zal binnen enige tijd deze vacatures gaan opvullen. Zo ziet het er in elk geval uit.

  Graag zie ik de komende tijd ook agenten die zichzelf niet vereenzelvigen met het nieuwe gestapo concept.
  Ik krijg in dit geval graag ongelijk.

  Like

 30. Tom Hendrix zegt:

  @Helena: 02.06. uur. Ik sta uiteraard volledig achter Pegida. Ik kan U echter niet beloven, dat ik 17 januari 2016 aanwezig kan zijn. Daar ben ik gewoon eerlijk in. Ik heb slijtage onder in mijn rug, en als ik lang moet staan krijg ik daar problemen mee, Helena.

  Like

 31. joopklepzeiker zegt:

  Allerbeste poppedop, ik was al bezig met deze materie toen jij nog moest ontwaken uit je lethargie.

  De methode om druk uit te oefenen is ZO HEEL erg eenvoudig, dat langzamerhand het toch ook bij velen moet zijn doorgedrongen, indien dat niet het geval is , is alles geheel nutteloos, en willen de zombies zich lekker blijven wentelen in hun zombie bestaan.

  Dan moet het maar erger worden, totdat ze wakker worden geschud door de pragmatische zintuiglijke ervaringen als zijnde het leerproces , bij het ontbreken van een intellectueel proces.

  De voorhanden zijnde methoden zijn algemeen bekend en vele male toegepast in het verleden, maar gezien het ontbreken van een intellectueel proces schijnen die niet meer bekend te zijn onder de bevolking .

  Daarom moet het leerproces overnieuw plaatsvinden, ook bij Pegida ( welk ik een warm hart toedraagt ) .
  Persoonlijk heb ik echt geen behoeft om aan dat neo leerproces mee te doen, ik ben nog bekend met de oude erg effectieve methoden .

  Verder :

  De plicht tot identificatie is allen geldig in geval van geweld of calamiteiten, maar als een persoon gewoon even lekker een richting op wandelt is er geen enkele reden voor welke politie agent dan ook om je te bevragen waar heen je gaat en je te verplichten te identificeren.

  GA GVD eerst maar eens je rechten uit pluizen, voordat je ook maar over denkt om iets te organiseren .

  De identificatieplicht houdt in dat iedereen vanaf 14 jaar een geldig identiteitsbewijs moet kunnen tonen als de politie daar om vraagt. Ook andere ambtenaren die toezicht houden op de naleving van wetten, kunnen u vragen om een geldig identiteitsbewijs. Bijvoorbeeld boswachters, belastinginspecteurs en milieu-inspecteurs. De identificatieplicht geeft de politie of toezichthouders niet de bevoegdheid zonder reden uw identiteit te controleren.

  Strafbaar zonder identiteitsbewijs

  Als u geen origineel en geldig identiteitsbewijs kunt of wilt laten zien, bent u strafbaar. U loopt het risico op een boete. Dit staat in de Wet op de uitgebreide identificatieplicht.
  Toonplicht of draagplicht

  U heeft geen draagplicht, alleen een toonplicht. Omdat u het identiteitsbewijs verplicht moet kunnen tonen, betekent het in de praktijk dat u altijd een identiteitsbewijs bij u moet dragen. Het verschil tussen een draagplicht en een toonplicht is dat de politie bij een draagplicht bevoegd zou zijn u ook zonder reden aan te houden om uw identiteit te controleren.

  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/paspoort-en-identificatie/vraag-en-antwoord/wat-is-de-identificatieplicht

  Weiger je bestemming op te geven en je te identificeren , er is geen enkele reden toe , je wandelt immers lekker in een richting en dat is nog steeds niet verboden, breng dit desnoods tot aan de rechter indien je rechten geschonden worden .

  Wees weerbaar !

  Meelopen, nee echt niet , ben de kleuterspeelplaats een heel lange tijd geleden ontgroeid.

  De jaren 70 van de vorige eeuw laten zien waar de werkelijke macht van de burger zich verschuild .

  Like

  • Dit comment heb je op het andere topic -Laat ze wèl lopen- al rechtstreeks aan mij gericht, Joop; ik heb het heus wel gelezen en zelfs beantwoord.
   Als je je geroepen voelt om het hier, in het algemeen gesteld, nog eens te plaatsen, dan kun je dat uiteraard doen, maar had dan beter die aanhef even weggehaald.
   Overigens blijf ik benadrukken: Ieder zijn eigen aanpak. Als Edwin ons adviseert, naar de politie toe de boel niet op de spits te drijven, dan heeft ook hij daar zijn redenen voor, die ik eerlijk gezegd heel goed begrijp en zelfs meen te doorzien.
   Dus laten we daar alsjeblieft híer geen discussie van maken. Als je het echt van belang acht, zoek dan contact met hèm en overtuig hèm.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 32. joopklepzeiker zegt:

  De efectiviteit van de huidige koers van Pgida .

  tommiehendriks heeft gereageerd op Laat ze wél lopen!.

  in antwoord op E.J. Bron:

  (Door: Theresa Geissler) Tweede Pegida-Rotterdam, zaterdag 19 december 2015 Het was omstreeks elf uur ‘s ochtends, die 19e december 2015, en ik was nu héus de eerste aanwezige. Ik stond op Station Rotterdam Lombardijen. Sinds een dag of zes was ik ervan op de hoogte – met dank aan Pegida Nederlandop Faceboo k- dat dít […]

  11 okt.—-Utrecht, Vredenburg————–350 demonstranten
  8 nov.—Utrecht, Oorsprongpark———-220
  29 nov.—R’dam, onder de Erasmusbrug-130
  13 dec.—R’dam, op de Wilhelminapier—–70
  Het afknijpbeleid van de heren burgemeesters werkt: beknotten en uithollen van het demonstratierecht.

  Like

 33. Tom Hendrix zegt:

  @Theresa: 08.10. uur. Beste Theresa, ik word weer geplaagd door rugpijn. Ik heb slijtage onder in mijn rug. Wees ervan overtuigd, dat ik 100% achter Pegida sta. Ik onderschrijf alle punten die Pegida benoemt. Mocht het weer beter gaan met mijn rug, dan ben ik bereid een volgende keer de reis te ondernemen, om mee te lopen.

  Like

 34. Fubar zegt:

  S p r a k e l o o s

  Tsja, als vreedzaam niet meer mag dan …

  En de rest spreek ik maar niet uit.

  @Theresa Geissler 23 december 2015 om 21:01

  Voor als je wat hebt aan wat achtergrondinfo omtrent Abou:
  http://fubar.mobi/category/aboutaleb/

  Like

 35. V.K. zegt:

  vreemd dat de pers wordt geweigerd omdat zij (journaliste)niet lid is van de ….perskamer NVJ

  -Doet me ergens denken aan boer Koekoek welke met succes tegen het verplichte lidmaatschap van het landbouwschap kamer onderuit haalde

  http://wqd.nl/0vc9

  -Wanneer je dus lid bent van het NVJ dan bind je je natuurlijk als journalist ook aan regels.
  -Anyway fascisme van de bovenste plank.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s