COA zwicht voor “dreigbrief”

Screenshot_55

In Geldermalsen liep een demonstratie tegen een AZC volledig uit de hand. De ME greep hard in.

“Kerst-zwemmen” voor “vluchtelingen” afgelast

EDE – Het COA heeft een kerstactiviteit voor vluchtelingen uit de noodopvang in Ede en klanten van de voedselbank afgelast. Op Eerste Kerstdag zouden zij gratis mogen zwemmen, maar dat is afgelast vanwege een ingezonden brief in een huis-aan-huisblad. Daarin wordt gewaarschuwd voor “ongeregeldheden zoals in Geldermalsen.”

Lees verder>>>
(h/t “Driek”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, discriminatie, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nederland, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op COA zwicht voor “dreigbrief”

 1. Edjan zegt:

  Hier de tekst van die “dreigbrief”.

  Ik maak me grote zorgen over de ontwikkelingen omtrent de vluchtelingen.
  Nu lees ik vandaag in de krant dat vluchtelingen gratis mogen zwemmen in zwembad de peppel.
  Wij hebben vier kinderen en hebben dure A en B zwemcursussen bij zwembad de peppel moeten betalen voordat zij überhaupt mochten zwemmen. Hoeveel dat ons heeft gekost?
  4 x 790,- = 3.160,-
  Dit valt toch niet meer te begrijpen?
  Ik constateer dat het gemeentelijk beleid steeds meer gaat schuren en het draagvlak bij de burgers brokkelt af.
  Burgemeester Van de Knaap, u moet niet verbaasd zijn als ongeregeldheden zoals deze in Geldermalsen hebben plaatsgevonden ook in uw gemeente gaan plaatsvinden.
  Y.F.Bouma
  Lunteren

  Dreigbrief? Is dit een dreigbrief? Het is een keurig nette brief van iemand die het zat is dat economische migranten worden voorgetrokken terwijl hij de eindjes maar aan elkaar moet zien te knopen.
  Ik schat het zo in, dat de overheid het zwempartijtje niet zo belangrijk vond maar het veel belangrijker vond om deze man aan de schandpaal te nagelen. Zien jullie wel, Nederlanders, die lelijke islamofoben dreigen nu al met rellen zodat wij die arme kindertjes niet kunnen laten zwemmen. Boehoehoe! En dat met de kerst!

  En dan heb ik het nog niet eens over het publiceren van die man zijn naam en adres: moesten wij ook maar eens gaan doen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Edjan: 23.44. uur, op 24/12. Inderdaad een keurige brief, met de waarheid. Maar de waarheid mag niet meer gezegd worden, dat komt de politieke elite, onder aanvoering van: PvdA,CDA,VVD en D66 niet uit! Zo gaat dat nu in Nederland.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Dat klanten van de voedselbank een keer gratis mogen zwemmen vind ik helemaal geen slecht idee. Gun die mensen ook eens een uitje wat hen niets kost.
  Maar om ‘vluchtelingen’ (misschien voor 85% moslims) uit te nodigen om gratis te komen zwemmen, dat slaat nergens op. Ik weet bijna zeker dat wanneer zij mogen zwemmen, er geen gelegenheid is voor anderen om van het bad gebruik te maken. Moslims mogen namelijk niet ‘gemengd’ zwemmen.

  Ik vind het geen goede zaak dat er gedreigd is met ongeregeldheden, want die kant moeten we niet op. Het gaat hier om gratis zwemmen, en niet over een bericht dat er een AZC komt.
  Maar het lijkt er wel verdacht veel op dat tegenwoordig bijna niets te gek is om het de ‘vluchtelingen’ naar de zin te maken! In sommige gevallen worden autochtonen daardoor achtergesteld, en dat wekt wrevel op.

  Ik zou zeggen: “weldoeners, kijk ook eens naar je behoeftige landgenoten om, die vaak nog veel minder te besteden hebben dan die asielzoekers”.

  Like

  • zomaar zegt:

   er is en wordt niet gedreigd met ongeregeldheden , deze heer/dame waarschuwde met deze brief , dat de grens van pamperen overschreden gaat worden , en van daaruit mogelijk ongeregeldheden voort KUNNEN vloeien .

   en die grens wordt al lang overschreden , kijk naar de zorg , voor hun is deze gratis voor de oer Hollander te duur , zeker voor de ouderen onder ons die uit financieel gebrek de huisdokter en of hun medicijnen moeten ontberen , ouderen die aangewezen raken op zorg , eerst hun huis op moeten souperen ect, ect .
   en de gelukszoeker krijgt alles gratis en voor niets .
   het bekende gezegde gaat hier op , “de kruik gaat zolang te water tot hij brast “, en deze kruik heeft al wat barstjes .

   Like

   • Cathja zegt:

    Als er keer op keer wordt ‘gedreigd’ met rellen gelijk aan de kwestie Geldermalsen, dan hebben ‘dreigementen’ op een gegeven moment geen enkele kracht meer!
    In Geldermalsen is men duidelijk geschrokken van wat er leeft binnen de gemeente, en is men gaan nadenken over de manier waarop men met de ‘vluchtelingen-kwestie’ is omgegaan. Men heeft erkend dat het anders had gemoeten.

    In dit geval gaat het om een zwemuurtje of -middagje voor ‘vluchtelingen’. Dan moet je niet verwijzen naar Geldermalsen, want dat is appels met peren vergelijken! Als iedereen zich begint te roeren bij het minste of geringste, dan worden protesten bij voorbaat krachteloos.

    Dat betekent niet dat ik het ermee eens ben dat er voor ‘vluchtelingen’ iets gratis geregeld wordt. Dat heb ik in mijn comment (als u die heeft gelezen) heel duidelijk gemaakt.

    Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ik zie t wat ‘simpeler’
  @ScarlattiBomba 2 u2 uur geleden
  @CvanderKnaap CDA WROM GRATIS?Zij krijgen notabene al GELD vr v alles! Zwempartij vr vluchtelingen in Ede afgelast http://nos.nl/l/2077142

  Like

 4. Realist zegt:

  Ik ben benieuwd wat ze gaan doen. Misschien zit deze vader van 4 al op het bureau. Opgehaald door de gedachten-politie en met een dagvaarding terug naar zijn huilende kids.
  Het zal toch niet…..

  Like

 5. tjonge zegt:

  goed ! de bevolking wordt langzaam maar zeker wakker !
  en ga er maar van uit dat dit het topje van de ijsberg is, de rest van de ontevreden burger wordt angstig en zo snel mogelijk onder het tapijt geschoven…ga daar maar van uit !

  Like

 6. alidas1 zegt:

  Hoe verzinnen ze het allemaal .
  En de Nederlanders er maar voor werken wat het moet betaald worden.
  Het water moet verschoond worden want dat stinkt meteen de pan uit

  Like

 7. rs zegt:

  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/12/zwembad_ede_vluchtelingen_welk.html

  Maar ze gaan gewoon wat anders doen met de vluchtelingen. Het is maar dat men het weet………..

  Like

 8. gielah zegt:

  Een bord met: ” Geef niet aan vreemdelingen wat het eigen volk onthouden wordt” zal misschien door dat wazige gemeentebestuur óók al gezien worden als ‘ongeregeldheden”?
  Als dreigement?
  Je weet maar nooit.

  Een goede huisvader zorgt éérst voor zijn eigen gezin.. en blijft er iets óver… dan zijn daar de goede doelen.
  Dat is normaal.
  Desnoods bespreekt het gezin onderling, dat het een sobere levensstijl zal aanhouden… en dure vakanties voorbij laat gaan…. omdat anderen in nood óók geholpen moeten worden.
  Dan wordt het bedrag, dat aan de zorg van anderen kan worden besteed, vanzelf gróter.
  Dát is verantwoord huishouden… ook op landelijk en plaatselijk bestuurlijk niveau!

  Zolang ouderen niet genoeg verschoond kunnen worden ( pampers te duur) of naar de dagopvang meer mogen ( gemeente heeft het budget daarvoor niet) en thuiszorgmedewerkers ( broodnodig!) de laan uit gestuurd worden wegens zogenaamd geldgebrek van de overheden,
  kán men geen honderden… laat staan duizenden… vreemdelingen opvangen en onderhouden.
  Gódsonmogelijk!
  Waar niet is, daar houdt alles op.

  De bevolking, die bejaardentehuizen heeft zien sluiten, die mensen ziet vereenzamen en verkommeren wegens zogenaamde armoede van de staat,
  wie de voedselbanken nog niet opgeheven ziet… wegens niet-meer-nodig…..
  die zal terécht BLIJVEN ‘nee’ zeggen tegen schaatsmiddagjes en zwemmorgentjes voor moslims uit verre streken en zéker tegen het bouwen van ( godbeterehet) 50.000 HUIZEN voor hen.

  Eérst de eigen mensen, die daarvoor levenslang belasting hebben betaald… en die daarmee réchten hebben opgebouwd… een menswaardig bestaan mét de nodige zorg bieden… en wat dan óverblijft…
  daarmee dan mensen uit den vreemde, ná overleg mét en toestemming ván een meerderheid van de burgers, bijstand bieden.

  Zolang dat niet op die manier gebeurt, zal iedere overheid op méér dan wat kleine ongeregeldheden dienen rekening te houden.
  Het zal een uit de functie gezet worden moeten verwachten… wegens verregaande ongeschikheid daarvoor… ja.
  En dan niet klaaglijk kermen van: ” wij worden bedreigd… o jee… o jee…” , maar …
  desnoods op de harde manier…
  leren dat men zélf de Nederlandse samenleving en de Nederlandse burgers bedreigt… en dat men zich als een VIJAND daarvan gedraagt.
  En laat men vijanden in functie?
  De vraag stellen is haar beantwoorden!

  Like

 9. rs zegt:

  Ik snap zo wie zo al niet waarom dit op eerste Kerstdag moet gaan gebeuren . Eerste Kerstdag zijn de zwembaden toch gesloten ? En vooral in dat “gelovige Ede, daar halen de boeren de haan weg bij de kippen………………..

  Like

 10. rs zegt:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Cees_van_der_Knaap

  en kleine bloemlezing van die Burgemeester

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Ze weten van gekkigheid niet hoe ze die achterlijke mohammedanen kunnen verwennen van ons geld! En WIJ overal maar steeds mee voor betalen!
  Ik word er dood- en doodziek van!

  Denk toch eens aan die smerige parasieten en ziektes die die lui bij zich kunnen dragen.
  En wie weet hoe onhygiënisch die barbaren zijn; ze staan er toch ook om bekend dat ze overal alles onder schijten? Ze zullen ook wel gewoon in het zwemwater pissen.
  Ze mogen het chloorgehalte in het water wel verhogen tot 95 %, bah!

  Ik denk niet dat de ‘oranjes’ in hetzelfde badwater als die dat van die ‘vluchtelingen’ willen zwemmen; die hebben liever een eigen zwembad. Hoeft ook minder chloor in dan in een openbaar bad.

  Like

 12. Doornroosje zegt:

  Een dreigbrief?? Ammehoela. Waar het omgaat is, dat aan de ene kant de Nederlandse bevolking uitgemolken wordt, zodat aan de andere kant de zogenaamde “vluchteling” het prima naar hun zin zullen hebben.
  Ik wil best mensen helpen, maar die kies ik zelf uit. Ik hou er niet van, dat mij iets opgedrongen wordt. Wat er op het ogenblik van de bevolking wordt gevraagd, loopt de spuigaten uit en dan vraag je om moeilijkheden.

  Like

 13. Pogo zegt:

  Even een praktische vraag; Als die mensen al het water in zouden gaan, hoe zouden ze dat willen gaan doen?
  Als jij zogenaamd voor oorlog en geweld vlucht, je huis en haard achter moet laten in een zandbak, lijkt het me niet dat je dan meteen aan je zwemjurk of burkini denkt. Als je die al hebt.
  Dus op dat gebied zal er ook het één of ander geregeld moeten worden voor die mensen.
  Plus het feit dat je een zwembad nodig hebt (wat zou dat kosten zo’n zwembad voor een dagje afhuren?)

  Ik heb er helemaal geen problemen mee als er wat gezinnen tussen zitten met wat kleine kinderen, dat je die dan wat vertier gunt door ze te laten spelen met wat water.
  Het wrange is dat er ook genoeg autochtone kinderen zijn die ook wel eens een middagje met water willen spelen maar dat niet kunnen omdat de ouders/alleenstaande vaders of moeders elk dubbeltje 3 x moeten omdraaien.
  De entree kosten (3,50? of 5,-? per kind) zijn al te hoog want dat betekend dat er aan het eind van de week geen brood gehaald kan worden.

  Zo heel erg vreemd is het dan ook niet dat als de mensen steeds van dit soort berichten lezen (vluchtelingen krijgen alles gratis) er daardoor ook steeds meer spanningen ontstaan.
  Zien dat wildvreemden alles zo maar in de schoot geworpen wordt en zelf de eindjes maar proberen aan elkaar te krijgen/bezuinigen op van alles, dat gaat op een gegeven moment scheef lopen in de samenleving.

  Maar de meeste politici/COA-medewerkers zien dat niet met een dikke stalenplaat van 10 cm voor hun kop.

  Like

 14. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s