De burgemeester van Eindhoven mag iets verbieden. . .

Screenshot_49

Rob van Gijzel (PvdA), burgemeester van Eindhoven

(Door: Martha N.)

Hij mag in zijn eigen land de komst van haatpredikers verbieden. Jongens dat is boffen dat dit “mag”.  Tenminste nog iets dat wij in eigen land mogen. Dacht dat wij de baas waren in eigen land. Nee dus, je moet toestemming aan de rechter vragen… Wat is er allemaal in het zo goed lopende Nederland gaande vandaag. Ja, de economie gaat heel goed, jazeker. Enkele dagen geleden werden er nog duizenden mensen uit de zorg verwijderd. Weinig zorg meer dus voor de oudjes en nog minder zorgen voor aandeelhouders in de zorgsector. Zij krijgen weer een leuk percentage op hun aandelen, daar draait immers alles om.

“Iemand de mond snoeren uitsluitend op grond van wat je denkt dat hij gaat zeggen; die kant moeten we niet op willen”, zegt een advocaat.

Man oh man, wat een gezwam. Ze staan genoteerd als haatpredikers TEGEN ons volk en je mag er niets tegen doen, je mond houden. Spreekt die advocaat de moslim-taal zodat hij misschien kan luisteren naar wat er gepredikt wordt?Mag niet van de advocaat. Godsdienstvrijheid aangetast? ONZE godsdienstvrijheid wordt hier aangevallen, deze uitspraken zijn niet te geloven. Een vrouw die deze uitspraak doet… Welke advocaten zijn nog voor eigen vaderlanders?  Wie betaalt deze advocaten? Worden wij door al dit soort mensen dan verlaten? Neemt niemand het voor ons op?

Gelukkig is het asielcentrum in Geldermalsen voorlopig van de baan. Gefeliciteerd mensen! Een kleine overwinning. Dat velen dit voorbeeld mogen volgen.

Het gaat goed met de economie in Nederland. V&D kapot, Scapino en andere van deze schoenenketen, de DA-drogisten. Wie had dat ooit gedacht. Dit gaat gaten slaan in de werkgelegenheid en onze steden.

Huishouden houdt gemiddeld 800 euro over in 2016. “Gemiddeld” roept een vraag op: Gemiddelde van ALLE huishoudens van rijk tot arm. Ja, dan gaan we er op vooruit. Het ligt er maar aan hoe er geteld wordt en onze regering kan zeer creatief rekenen. Helaas worden de armen hierdoor niet rijker en de rijken niet armer. Is dus gezwets in de krant.

Iederéén betaalt straks belasting, ook multinationals. Betaalden zij voorheen dan geen belasting, of hadden zij trucjes die wij als armere burgers niet kennen? JUIST: Wij mogen niet sjoemelen, ons spaargeld moet opnieuw belast worden, we krijgen geen rente meer.  Dat wij geen rente op ons spaargeld meer krijgen, is ook al een schandalige zaak. Wat doen de banken met ons geld? Met ons geld wordt door banken gespeculeerd, we weten niet om welke bedragen het gaat. WIJ, die geld via onze banken krijgen en alle handelsverkeer over betalingen, wij hebben geen zeggenschap meer over ons eigen zuurverdiende geld.

Grote bedrijven moeten binnenkort per land aangeven hoeveel belasting ze hebben betaald. Ministers van Financiën informeren elkaar over hun speciale belastingafspraken met bedrijven, er komt een gemeenschappelijke heffingsgrondslag voor de winstbelasting en klokkenluiders worden beter beschermd.

We zijn onder de knoet van banken, regering, en wanneer we protesteren, hebben zij de macht om ons geld uit te schakelen. Wat wanneer een bank opgeblazen wordt? Zijn al onze gegevens genoeg beschermd, kunnen we dan nog aan ons geld komen wanneer er geblokkeerd wordt… Ach, er zijn zoveel vragen waar wij geen antwoord op krijgen.

Wij als burgers van Nederland moeten bloeden voor een nieuwe wereld, waarin wij geen zeggenschap meer hebben. Nee, wij worden de Nederlandse zombies, alle rechten van ons afgenomen, alleen de rechten van de nieuwe wereld gelden hier, de Sharia wet.

Wilt U mij over deze gedachte aanpakken? Ja, dan moet het maar. Ik heb altijd gedacht dat Nederland een vrij land was, een land om trots op te zijn. Helaas, we zijn niets meer, onze wereld wordt overgenomen door de nieuwe wereld, de moslimwereld. Die maakt voortaan de dienst uit.

Het is niet mijn bedoeling Uw Kerstmis te bederven (dat doen zij wel). Horen we nog veel kerstliedjes in winkels, zien we nog veel kerstbomen op pleinen, versieringen met lichtjes? We zijn een bang volk geworden, wij verlakken onze eigen cultuur en omarmen volwassen barbaren, die totaal niets van onze cultuur begrijpen noch daar enige moeite voor willen doen. ZIJ hebben hun eigen cultuur, die WIJ maar moeten begrijpen en aanvaarden.

Somalië verbiedt Kerstmis. MOGADISHU – De regering van Somalië heeft het vieren van kerst in het land verboden. De veiligheidsdiensten hebben de strikte opdracht gekregen een einde te maken aan kerstvieringen die zij tegenkomen.

’De maat is echt vol bij de mensen hier’. KAATSHEUVEL – Het is de omwonenden van vakantiepark Droomgaard in Kaatsheuvel menens. Regelmatig ervaren ze overlast van Oost-Europese arbeidsmigranten die op dat park verblijven. Klachten bij de gemeente daarover leiden volgens hen niet tot een oplossing. Het eenzijdige besluit van de gemeente om tot 1 april noodopvang te bieden aan 1200 “vluchtelingen” zet de verhoudingen verder op scherp.

Moet ik nog meer aanhalen?

Het blijkt aan alle kanten dat we niet met deze mensen samen kunnen leven, het is geen kwestie van willen. Zij hebben onze tegemoetkomende houding kapotgemaakt, samen met onze regering, die ons op dit moment meer dan de neus uitkomt.

Wij willen gewoon vrij en blij leven in ons eigen land, niet dat wij ons moeten verantwoorden vanwege ons verzet tegen mensen, waarvan het merendeel niet bij onze leefstijl en gewoonten past. ZIJ, de moslims, hebben zich aan ONS aan te passen. Geen moskeeën meer, geen haatpredikers.

Het is hoog tijd dat de vrijheid van mensen die hier willen wonen en leven aangepast wordt aan ONZE gevoelens en cultuur en leefstijl!

Niet WIJ moeten ons aanpassen, maar de nieuwkomers!

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op De burgemeester van Eindhoven mag iets verbieden. . .

 1. Ben Luijendijk zegt:

  Qudtvolk die arabieren

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Goed zo, Martha N.
  Woord voor woord raak. Hopelijk wordt dit ook gelezen door onze ‘linksche goedmenschen’.
  Het zou ook bezorgd moeten worden in het TORENTJE van het Binnenhof. Rutte is de voornaamste verrader van onze cultuur. Hij geeft leiding aan een kabinet dat toelaat dat we overstroomd worden met woestijnbarbaren die hier niet op hun plaats zijn maar toch in de watten worden gelegd.
  We raken onze vrijheid kwijt. Enorm belangrijk detail is dat elke migrant ons duizenden euro’s kost. Euro’s die weggehaald worden bij de budgetten voor zorg en het verhinderen dat onze pensioenen worden geïndexeerd,
  Geert Wilders roept op tot verzet. Daarvoor wordt hij bijna dagelijks in de 2e Kamer door de leden van het NEPPARLEMENT gekapitteld. Hij vraagt zich terecht af wiens belangen ze daar eigenlijk zitten te vertegenwoordigen.
  Het is broodnodig dat er op grote schaal VERZET wordt gepleegd. De 2e Kamer is onze 2e Kamer niet meer. We kunnen niet wachten op volgende verkiezingen. De zaak is dusdanig uit de hand gelopen dat op andere wijze tot beter beleid moet worden gekomen.
  Nederland moet uit de luie stoel komen en meedoen waar VERZET wordt gepleegd.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten. – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Wij moeten onze onvrede focussen op RUTTE hij is verantwoordelijk voor wat er misgaat in Nederland hij zou er ook voor kunnen kiezen om op te stappen, hij heeft ruimschoots bewezen niet opgewassen te zijn voor de taak waarvoor wij hem gekozen hebben; het beschermen van onze rechtstaat. Wij worden door de islam dagelijks beledigd en uitgemaakt voor apen en varkens. En de enige die opstaat voor ons Nederlanders staat binnenkort voor het gerecht wegens minder minder Marokkanen, wat een afgang voor een land dat nog steeds pretendeert een democratisch land te zijn.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Bob Fleumer: 14.21. uur. Eens dat Rutte, op dient te stappen. Maar buiten het feit, dat hij dat niet doet, zullen we met nieuwe verkiezingen niets opschieten. Ik heb daar de volgende argumenten voor; Ten eerste zal men dan de verkiezingen weer manipuleren ( VVD,CDA,PvdA , D66 en de rest van de politieke elite zullen weer hun vriendjes plaatsen in de stemlokalen).
   De stemmen op de PVV zal men weg moffelen.
   Ten tweede heeft RUtte, onze schatkist al overgedragen, aan de RODEN van de EUSSR, door tekening van het ESM Verdrag, dat betekent dat de dictatuur EUSSR feitelijk de baas is over ons.
   Ten derde, vrees ik dat de grote massa, toch weer gaat stemmen op partijen die ONS zo verraden en verkocht hebben, met voorop: PvdA,VVD,CDA en D66.
   De democratie in Nederland is derhalve MORSDOOD!

   Like

 4. Martha N zegt:

  Lieve mensen die altijd reageren, het is Kerstmis avond. Waar wij in geloven als Christen of waar we niet meer in geloven, deze dagen hebben toch voor ons een betekenis. De sfeer, de boom en waarom niet. Mogen wij a.u.b. onze eigen gedachten volgen. Het “anders denken”, het aanpassen aan anderen, die zich absoluut niet willen aanpassen aan onze leefregels is van invloed op onze leefwijze. Wanneer deze vreemdelingen (vluchtelingen zijn er bijna niet) zich aan ons leven aan zouden passen, zou het beter gaan.
  Wij, de gastgevers worden aan alle kanten beknot en de nieuwe in de watten gelegd.
  Mensen bedenk: Vriendelijk zijn is niet verboden tegen deze mensen. Het zijn echter ONZE REGELS NORMEN en WAARDEN die zij MOETEN accepteren.
  Onze eigen mensen, de regering die voor eigen mensen en vaderland op zou moeten komen, MOET veranderen! Eerst wij en dan de buitenlanders. Deze moeten leren een toontje lager te zingen, moeten wij al jaren vanwege import met een grote bek.

  Wannee

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  [quote] Horen we nog veel kerstliedjes in winkels, zien we nog veel kerstbomen op pleinen, versieringen met lichtjes? [/quote]

  NEE, er is nergens meer ene zak aan! Alles is grauw, groezelig, sfeerloos, armoedig en somber.
  Vroeger was de Lijnbaan in Rotterdam prachtig versierd tijdens de ‘feestmaand’ en ik ging dan elke dag na mijn werk met de metro naar de Bijenkorf om me te vergapen aan de schitterende etalages en aan de kerstspullen in die winkel.

  Nu weet ik al ongeveer 30 jaar dat kerstmis helemaal niets met Jezus heeft te maken, maar ik voel er toch bar weinig voor om alwéér een stukje traditie op te geven omdat de moslim dat eist!

  http://kunst-en-cultuur.infonu.nl/feestdagen/75638-kerst-bij-de-romeinen-de-saturnalia.html

  Nergens staat in de Bijbel op welke dag Jezus is geboren.

  Like

  • Martha N zegt:

   Tistochwat, nee veel liedjes horen we niet meer. Onze Kerstmis wordt verloochend. We draaien thuis oude muziek cassettes.Weinig Kerstbomen, meer, deze die er staan zijn de laatste der Mohikanen.
   Wij moeten plaats maken voor de nieuwe mensen die ons land over hebben genomen, met medewerking van onze politici. De Bijbel… De geboorte van Jezus valt gelijk aan de nu heidense Midras. Veel symbolen in onze Nieuwe Christus Kerk zijn overgenomen uit wat zij later “Heidendom noemden”. Ongeveer 2000 jaar krijgt een geloof, dan sterft het uit. Er waren er velen voor ons Kerstfeest, er zullen er nog velen nadien volgen.

   Het komende geloof is de Koran… Ook die sekte zal uitsterven, helaas duurt dat nog een 500 jaar.

   Like

 6. Pingback: De burgemeester van Eindhoven mag iets verbieden. . . | Rechtsaf doorzee

 7. kraftavilqa zegt:

  Verstandige, realistische mensen stellen al tientallen jaren dat degenen die uit den vreemde komen en er voor kiezen bij ons te leven zich dienen aan te passen aan ons niet andersom maar cultuurrelativisten hebben ons hun policorisme dwingend opgelegd volgens hetwelk juist wij ons op alle mogelijke en onmogelijke manieren aan de nieuwkomers moeten aanpassen U weet wel tolerantie enzo. Om met mijn vader zaliger te spreken: “Tolerantie is de kwaal van deze eeuw”.

  Like

 8. Avidia zegt:

  Ja, kraftavilqa helemaal mee eens, maar dat doen zij niet, ze eisen en eisen, ze willen van alles en wij moeten inleveren, nou, daar doe ik niet aan mee, ze bezetten alles gaan alles bezitten, want gemeentes zijn vrijgevig, ze bezetten de huizen voor jullie kinderen, dat wordt voorzien van gordijnen, vloerbedekking, noem maar op, ik weet er alles van, had zelf een woninginrichting winkel, maar ik deed er niet aan mee, ik weigerde. En ik werd zwart gemaakt. Maar ik heb na meer dan 20 jaar mijn zaak verkocht, was er dik mee aan. Ik was erg goed in mijn vak, deed alles zelf, inkoop verkoop het opmeten en naaien en afleveren, maar voor al die import wilde ik geen vinger uitsteken, ik ben erg blij met mijn besluit, ik heb nu een museum en tref gelijkgestemde mensen die vaak van ver komen, geen gesodemieter meer, niets meer tegen mijn zin, behalve af en toe klodders tegen mijn ramen omdat die groep het niet wil, schijt aan!!!!

  Like

 9. Cathja zegt:

  Martha N.,

  een iets latere reactie dan ik normaal gewend ben te geven, maar ik wil alsnog zeggen dat ik het volledig met u eens ben. Ons Kerstfeest, zoals ik me vanaf mijn kindertijd kan herinneren, is nu aan het veranderen, om over een tijdje misschien wel helemaal te verdwijnen.
  Het ergste is, dat niet wij, de Nederlanders dit zo willen, maar ZIJ, de vreemdelingen, die hun wortels in een ander werelddeel hebben liggen, en het als hun plicht zien om ons onze (religieuze) feesten af te nemen, en er de hunne voor in de plaats te stellen.
  Als wij, de échte Nederlanders, ons niet met hand en tand verzetten tegen het verlies van onze cultuur en het behoud van onze feesten, dan is het slechts een kwestie van een zeer korte tijd, en ons land zal in de feestelijke decembermaand grauw en triest ogen, in plaats van vrolijk en vol met lichtjes en gezelligheid!

  U zegt terecht dat we nog maar weinig Kerstmuziek in de winkels (en op straat) horen. Het verontrustende is dat dit tot nu toe niet door moslims zo gewild is, maar de goedmensen willen voorkómen dat moslims zich er aan zouden gaan ergeren! Dat is ongevraagd al buigen voor de islam!
  Waar is onze trotse volksaard? Waar blijven de verdedigers van onze cultuur? Zijn ze nu al bang voor wat er komen gaat?

  Ik hoop dat we tot in lengte van jaren onze Kerstvieringen kunnen behouden. Stel dat ook de kerkbesturen met de Kerstnachtdiensten zouden willen stoppen omdat moslims zich ‘gekwetst’ zouden voelen! Vanaf dat moment is er echt geen weg meer terug.
  Ik hoop en bid dat dit niet zover gaat komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s