Het lonken naar de PVV is begonnen voor de VVD

Screenshot_34

(Door: Jan Hoedeman)

Het lijkt ver weg, maar de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart 2017 zijn dichtbij. Achter de schermen werken politieke partijen aan hun verkiezingsprogramma’s. Met in de peilingen 39 zetels voor de PVV vraagt de VVD zich af of de liberalen alleen afhankelijk willen zijn van regeren met links, of dat er op rechts ook nog iets kan.

Screenshot_36Heel voorzichtig zette de nummer twee van de grootste regeringspartij VVD, Edith Schippers, woensdag in een interview met de Volkskrant de deur open naar mogelijk hernieuwde samenwerking met de PVV in een regeringsconstellatie. “Ik sluit de PVV niet uit. Ik sluit geen enkele partij vooraf uit.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, PVV, VVD. Bookmark de permalink .

8 reacties op Het lonken naar de PVV is begonnen voor de VVD

 1. C.A.Barstow zegt:

  Dat is nu juist de ellende in politiek Den Haag, de absolute meerderheid voor de PVV gaat niet lukken, je zult moeten samenwerken, werk dan samen met rechts en absoluut niet met links.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  [quote] Voor de man die in 2010 niets zou doen aan de AOW, maar de dag na de verkiezingen daar geen probleem mee had [/quote]

  De rotzakken BLIJVEN het maar hierover hebben, terwijl Wilders TEGEN ZIJN ZIN nu eenmaal water bij de rode wijn moest doen!

  Like

  • exmarineman zegt:

   En wederom wordt gemakshalve maar weer eens vergeten dat Geert en zijn PVV géén regeringsverantwoordelijkheid droegen. Hij was slechts GEDOGER. En hij kon moeilijk bij de eerste de beste het kabinet Rutte I laten vallen…. Bij de volgende zware lastenverhogingen die toen werden voorgesteld en dan met name door het CDA werd hij dusdanig voor het blok gezet dat hij dát gewoon NIET kon accepteren. En hij heeft het kabinet Rutte I niet laten vallen, dat was de schuld van het CDA!!!!!! Maar die waarheid wil de pers en de rest van het MSM maar niet accepteren en publiceren……. Bovendien heeft een verhoging van de AOW-leeftijd geen directe financiele gevolgen voor de mensen die nog werken. Wel had men moeten zorgen voor een vangnet voor degenen die met zogenaamd FunctioneelLeeftijdsOntslag waren of gaan vóór hun 65e niet in een gat vielen omdat zij bij het bereiken van 65 jaar géén AOW ontvangen, maar waarbij ook de FLO-uitkering kwam te stoppen en men dus 3 of 12 maanden (of nog langer nu het 67 is) ZONDER enige inkomsten komt te zitten. Iets waarop je je niet kan voorbereiden als je inmiddels bijv. 55 jaar bent…….

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ach gut, het VVD huicheltutje meent nu “zoete broodjes”, te moeten bakken. Schijnheilig gedoe!

  Like

 4. Pingback: Het lonken naar de PVV is begonnen voor de VVD | Rechtsaf doorzee

 5. Harry zegt:

  Vraag me af of Schippers nou echt zo in elkaar zit of dat men Zijlstra en Schippers twee stromingen laat vertegenwoordigen om straks alle kanten op te kunnen, een twee sporen-beleid , zeg maar .
  Hopelijk is ze oprecht , al heeft Rutte het vertrouwen in de liberalen welhaast volledig de das omgedaan .
  Na veertig jaar overtuigd liberaal geweest te zijn , geloof ik niet meer in die club .
  Als ze niet liegt , dan weten we alvast , wie we wél en níet kunnen steunen .
  Zijlstra heeft voor mij bij voorbaat al afgedaan .

  Als Rutte voortijdig aftreedt en Schippers het roer overneemt , zou het kunnen dat veel VVD stemmers terug keren bij de partij die ze tijdelijk af hebben gezworen .
  Dat zou niet goed zijn voor de PVV .
  En me dunkt dat 76 zetels voor de twee partijen samen dan wel erg optimistisch gedacht is .

  Misschien dat een meerderheid met de vrome kloten van het CDA er bij mogelijk is , maar ja , die zijn ook niet te vertrouwen .

  De beste optie zou zijn dat er een gruwelijke aanslag gepleegd wordt en dat men nou echt eens wakker schrikt . Het hele land in rep en roer !
  Het grote probleem zit nog bij de media .
  Het hoofdkantoor van de NRC en de volkskrant in rook op , zou ze dát aan het denken zetten ?
  Kom op mossels , doe eens wat nuttigs !

  Like

 6. jungleelephant zegt:

  Mooie kerstgedachte Harry,hahaha!Zou wel de eerste keer zijn dat mossels iets nuttigs doen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s