Protestgroep tegen komst 1200 asielzoekers naar Kaatsheuvel, initiatiefnemers overwegen demonstratie

Screenshot_54

(Door: Peter de Bekker)

KAATSHEUVEL – Een groep mensen uit Kaatsheuvel is een protestgroep begonnen. Aanleiding is de mogelijke komst van 1200 “asielzoekers” naar de gemeente.

De groep Kaatsheuvelnaren neemt geen genoegen met de – naar zijn mening – ontwijkende en soms tegenstrijdige antwoorden die hij tijdens een informatieavond van burgemeester Wim Luijendijk te horen kreeg. Onder de noemer ‘Kaatsheuvel tegen asielwaanzin’ voeren de leden van de groep nu actie tegen de plannen van de gemeente Loon op Zand om rond de jaarwisseling een noodopvang voor “asielzoekers” in vakantiepark Droomgaard te vestigen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, democratie, Demografie, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Protestgroep tegen komst 1200 asielzoekers naar Kaatsheuvel, initiatiefnemers overwegen demonstratie

 1. Fred zegt:

  http://www.dichtbij.nl/tilburg/politiek/artikel/4210860/asielzoekers-in-droomgaard-zorgen-voor-afzeggingen-nabijgelegen-vakantiepark.aspx
  De protestgroep zou zich moeten richten op het vakantiepark en het hotel van de Efteling.
  Slechts enkele honderden meters van Droomgaard vandaan.
  Als Duinlust zwaar te lijden krijgt dan zeker de Efteling.
  Als protestgroep zou ik zwaar inzetten op info over deze kwestie en een oproep doen om het vakantiepark en het hotel van de Efteling te mijden.
  Aangezien het commerciële bedrijf wat de Efteling is streeft naar minimaal 5 miljoen bezoekers de komende jaren en wat door deze kwestie waarschinlijk niet gehaald zal worden zullen ze zich daar wel even achter de oren krabben.
  En de Efteling bepaald wat er in Kaatsheuvel gebeurd. (sloten toeristenbelasting)
  Zij hebben de macht, niet dat PvdA burgemeestertje.
  Ik wens de protestgroep, en met mij velen, alle succes.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En iedere gemeente in Nederland, krijgt hiermee te maken. Dat is allang besloten door de politieke elite in Den Haag. De opsomming door Geert Wilders, is derhalve volledig naar waarheid. Hier gaan WIJ geboren Nederlanders zwaar onder lijden. En Rutte, lacht, kan hem niets schelen.

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   Van Aartsen (VVD) de “humane” nepburgemeester van Den Haag zei immers, dat hij het niet wenselijk vond om asielzoekers in de omgeving van Rutte te huisvesten………..

   Like

 3. Pingback: Protestgroep tegen komst 1200 asielzoekers naar Kaatsheuvel, initiatiefnemers overwegen demonstratie | Rechtsaf doorzee

 4. Tistochwat zegt:

  [quote] Volgens de Kaatsheuvelnaren nemen ze het de asielzoekers niet kwalijk dat ze hier een beter leven zoeken [/quote]

  Welja joh, zeg maar dat je die parasieten niets kwalijk neemt!
  Moet je vooral doen!

  Like

 5. boorzalf zegt:

  Kaatsheuvel ga vast maar zingen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s