Timmermans waarschuwt Polen tegen “uitholling rechtsstaat”

Screenshot_44

Vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans heeft Polen woensdag gemaand het constitutioneel hof niet tandeloos te maken. De commissie waarschuwt voor “uitholling van de Poolse rechtsstaat”.

In de brief, ondertekend door Timmermans, vraagt de Europese Commissie een nieuwe wet te herzien die de macht en onafhankelijkheid van het Grondwettelijk Hof indamt. De Europese Unie volgt de ontwikkelingen in Polen met argusogen. Mensenrechtenorganisaties als Amnesty International en de Poolse Helsinki-stichting voor de Mensenrechten (HFHR) hekelen de nieuwe wet. Ze waarschuwen dat die ‘de mensenrechten en vrijheden op het spel zet’.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in betutteling, Brussel, democratie, demoniseren, dictatuur, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Polen, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Verzet, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

15 reacties op Timmermans waarschuwt Polen tegen “uitholling rechtsstaat”

 1. Pingback: Timmermans waarschuwt Polen tegen “uitholling rechtsstaat” | Rechtsaf doorzee

 2. Peter selie zegt:

  Gaat deze fascistische dhimie anders het leger sturen. O nee het leger is er al om die nazi-Oekraine te steunen weet je wel tegen Putin

  Peter Selie

  Like

  • Edjan zegt:

   Nee Peter Selie. Zo gaat dat tegenwoordig niet meer, sinds de banken de echte heersers zijn. Ze zullen gaan proberen Polen (en Hongarije,Tsjechië en Slowakije) financieel en economisch kapot te maken. Daarvoor hebben ze trucjes die jij en ik niet doorzien.

   Ik kots van het timmerhufterje.

   Like

 3. Elena zegt:

  TImmerfrans moet gewoon zijn bek houden.
  Ben helemaal klaar met die rotdebielen.

  Like

 4. Jean zegt:

  Als er iets is dat de rechtstaat, de vrijheid, de onafhankelijkheid, de identiteit, de nationaliteit en de democratie vermoord dan is dat toch wel “de EU misdaadorganisatie”, die misdaadinstelling moet gesloopt worden voor wij er aan ten onder gaan.
  Tot op heden heeft die misdaadinstelling alleen maar schade toegebracht, vrijheid en onafhankelijkheid gesloopt en daarvoor worden die lafaards en volksverraders ook nog decadent betaald, wij betalen onze eigen ondergang en om hun slechte wil door te drukken importeren ze massaal islamieten een zootje wat in moorden een hobby heeft.

  Like

 5. Dicksy zegt:

  Niemand van de politiekers leest deze berichten die wij plaatsen. Als wij nu met zijn allen eens er een zaak van maken om de politiekers onze mening eens rechtstreeks door te mailen aan hen persoonlijk. Rekening houden doen ze er niet mee en lezen waarschijnlijk ook niet, zo naïef ben ik niet om dat te denken maar als ze een stroom van mails binnen krijgen zullen ze misschien, en ik zeg misschien gaan beseffen dat ze toch niet zo goed bezig zijn als ze wel denken. Het is maar een gedacht van mij want elke politieker die iets verklaard dien ik wel van tegenwoord op een deftige manier.

  Like

 6. Ron zegt:

  Ik kan die arrogante bek van timmerfrans niet meer zien.
  Weg met die gast.

  Laat Polen alsjeblieft snel die eu-bende verlaten, gevolgd door heel oost-europa.

  Like

 7. Pieter zegt:

  Niet on topic maar ik vind de man een engerd tegen het psychopatische aan. Anderen spreken van narcist wat ook goed mogelijk is.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Dus, als ik het goed begrijp, zegt deze dictator-Timmermans- van de communistische dictatuur, dat Polen moet luisteren naar de dictatuur der EUSSR. Het wordt met de dag gekker!

  Like

 9. Drs.P. zegt:

  Weer die smerige facistische-narcistische-autistische rotkop, kan hem niet meer zien zonder te moeten kotsen, de eigenvolk/eigenland verlakker en dat alleen maar om een mooi baantje in Brussel.
  Nu weten we meteen hoe hij zal reageren als er in NL een vaderlandslievende partij op 80 zetels komt. Dan komt zijn “belangrijke” (NOT) Brusselbaantje in gevaar en daar gaat het om.

  Stop de facistische EU, stop de facistischeaanvalsclub die NAVO heet, laat Syrie met rust, stop het voeren van oorlog in landen in het middenoosten voor de cabal, stop de booslim asielparasieten invasie > dus stop het addergebroed in Brussel.!!!!
  Fijne kerstdagen verder!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 10. exmarineman zegt:

  Een fascist en dictator van de 1e orde die op de knieën ligt voor een andere dictator uit Turkije en die alleen maar de islamisering van Europa voorstaat en lid is van een EC die ZELF bezig is met een “wet” waarin ALLE vrijheid (van meningsuiting) en/of kritiek op het beleid of op de islam wil gaan instellen, bemoeit zich met een vrij en democratisch land dat met een democratisch besluit bezig is. En dat – niet toevallig – niet mee gaat met wat Brussel wil. En dat doet pijn in Brussel, maar die fascisten en communisten (zich socialisten noemende) vergeten dat Polen wel een land is dat jarenlang onder communistisch bestuur heeft gestaan en net zoals landen als Hongarije, Letland, Tsjechië , zich niet zo maar iets laten voorschrijven van de Brusselse dictators.

  Like

 11. Jade zegt:

  Lijkt het zo, of gaat Timmerfransje steeds smeriger uit de ogen kijken???
  Goeiendag zeg, wat een foto…

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Die vuile arrogante Timmermans!!!
  Uitgerekend hij waarschuwt tegen uitholling van de rechtsstaat!?
  Wat heeft de EU tot dusver allèèn maar gedaan? Juist!… Diezelfde EU die volkomen ondemocratisch werd gegrondvest die parlementen aanstelt en EU-leiders benoemt doet dit allemaal op ondemocratische wijze!
  Diezelfde EU die wetten uitvaardigt doet dit op absoluut ondemocratisch wijze!
  Wat denkt die Timmermans eigenlijk?!
  Wat bezielt deze idioot om Polen de les te lezen!?
  Stuk schijnheilig verdriet!!! We zullen je t.z.t.wel te pakken nemen!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s