Tot 27.000 buitenlanders met valse identiteit in Noorwegen

Screenshot_50

(Vertaling: E.J. Bron)

Noorwegen controleerde aan de hand van een steekproef de identiteit van enkele buitenlanders. Het resultaat is verrassend: er houden zich waarschijnlijk tienduizenden mensen met een valse identiteit in het land op.

Volgens schattingen van de Noorse autoriteiten zouden zich tot 27.000 buitenlanders onder een valse identiteit in het land kunnen ophouden of zich opgehouden kunnen hebben. Dat bericht het Noorse ID-centrum, dat de buitenlander-autoriteit bij de controle van de identiteit ondersteunt, woensdag in Oslo.

Bij een test met behulp van computer gestuurde gezichtsherkenning in de databank van de buitenlander-autoriteit vonden de medewerkers 106 identiteiten die door verschillende personen gebruikt werden.

Het zou echter ook om personen kunnen gaan die zich onder meerdere identiteiten in Noorwegen hebben opgehouden, werd er gezegd. Voor het pilotproject werden 16.000 van de bijna drie miljoen opgeslagen foto´s onderzocht.

“Gerekend over de totale databank kan dat betekenen dat tot 27.000 personen, die in Noorwegen waren of zijn, onder meerdere of valse identiteiten geregistreerd werden”, zei de projectleidster Frøy Løvåsdal tegenover de tv-zender NRK.

Er bestaan methodes om de zaak met meerdere identiteiten te flessen: “Een persoon kan onder de ene identiteit crimineel zijn, onder een andere een studiefinanciering en onder een derde een sociale uitkering krijgen” zegt ze. “Het is belangrijk om te weten wie er in Noorwegen woont.”

Er zou een enorme toename zijn van onderzoeken naar valse identiteiten, zegt Magne fladby, woordvoerder van het Noorse ministerie Arbeid en Sociale Zaken. Het zou moeilijk zijn in te schatten hoeveel geld deze valse identiteiten de belastingbetalers kosten. “Maar 27.000 is een schrikbarend groot aantal.”

Screenshot_51

Bron:
www.welt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, Eurabië, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, Multiculti, Naïviteit, Noorwegen, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Tot 27.000 buitenlanders met valse identiteit in Noorwegen

 1. DonnaDolce zegt:

  Tijd dus voor een enkeltje terug voor deze 27.000 😉

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik ben ervan overtuigd dat het in bijna alle gevallen om moslims gaat! Die maken er een gewoonte van om de kluit te besodemieteren.
  Ik begrijp niet dat men niet alsnóg van elke immigrant vingerafdrukken maakt, en de persoonsgegevens koppelt aan een soort servicenummer. Als dit op één plaats geregistreerd gaat worden, is de kans dat oplichters verschillende uitkeringen krijgen een stuk kleiner. Men zou de asielzoekers bijvoorbeeld een soort ID-kaart met een beperkte geldigheid kunnen geven, waarop alle persoonlijke gegevens vermeld staan. Vragen ze een uitkering aan, dan kan er zeer eenvoudig gecontroleerd worden met wie ze te maken hebben. Maar het ontbreekt de Noren aan een waterdicht systeem.
  Dat gaat flink wat geld kosten!

  Like

 3. geentvkijker zegt:

  ik had niet anders verwacht….en het cijfer is nog VEEL te laag, dat garandeer ik je !

  Like

 4. Elena zegt:

  Zijn “vluchtelingen” met meerdere paspoorten die in de grote steden van Duitsland staan ingeschreven en zij daardoor meerdere uitkeringen ontvangen.
  Ik zou zeggen…schop onder hun reet en optiefen.

  Like

 5. Leo zegt:

  Goh…… Eghh joh…… ?? D ak nooit gedacht…. en nu ????????

  Like

 6. geentvkijker zegt:

  http://fenixx.org/2015/12/24/zijn-vrouw-vertoont-een-bloteschouder-eermoord-met-66-messteken-en-gezicht-afgesneden/

  en dan zit dit STUK VERDRIET er ook nog tussen !!
  die dus ook zeker weten zijn straf ontloopt….ja jongens EUROPA wordt een GEKKENHUIS,
  maar volgens de TOP, zijn `wij ` de gekken……..de linksen willen dat ` wij ` ons meer aanpassen….onze tijd komt, en dan passen `wij ` ons inderdaad aan, aan bovenstaande situatie, maar dan …

  Like

 7. oud-marinier zegt:

  En dat is alleen nog maar Noorwegen . ben benieuwd hoe het in de rest van Europa is gesteld. In veel Aziatische landen ontbreekt ’t aan ’n centraal registratie systeem. Ook veel Afrikaanse landen . Dus we kunnen onze lol wel op. Er staat de mensen in Europa nogal wat te wachten.

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Noren zouden er goed aan doen eerst de valse Noren eruit te pleuren en dan de bijstandstoeristen. Het blijft lastig dweilen wanneer iemand steeds te kraan blijft open zetten.

  Like

 9. Hans zegt:

  moslims zitten vol met taquyya
  • En
  • de
  • politici
  • willen
  • het
  • niet
  • zien
  Niet alleen deze regering maar ook de gehele eerste en tweede kamer zouden via een vreedzame revolutie vervangen moeten worden door normaal denkende mensen.
  Dus:
  Een militair met bewezen staat van dienst op defensie.
  Een succesvolle econoom uit het bedrijfsleven op financiën.
  Een medisch specialist op volksgezondheid.
  etc
  Nu zitten we met laaggeschoolden opgescheept die elk contact met de realiteit kwijt zijn en puur op basis van politiek gewin op functies terecht komen waar juist specifieke kennis voor vereist is.
  Dat zou je in het bedrijfsleven niet lukken.
  Maar goed, in het bedrijfsleven kom je dan ook niet weg met logistieke en financiele fuckups met een budgetaire overschrijding tot een factor 20.
  En dat komt omdat het niet uitmaakt. Er is een oneindige stroom gratis belastinggeld voorhanden en dat maakt alles altijd weer goed.
  BEHALVE MET DE IMPORT VAN MOSLIMS
  Dat is met belastinggeld nooit meer recht te trekken.

  Like

 10. boorzalf zegt:

  Die lopen er in nederland ook maar zat rond.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s