Ceuta: Honderden Afrikanen bestormen grenshek (+ video)

Screenshot_3

(Vertaling: E.J. Bron)

In de nacht naar 25 december maakten ongeveer 250 zwarte Afrikanen gebruik van het kerstfeest, wanneer er minder politieagenten ter beschikking staan om de grens te bewaken, voor de bestorming van het grenshek in de Spaanse exclave Ceuta om vanuit Marokko door te breken op Spaans grondgebied. De massale bestorming was een van de grootste sinds maanden. 

Volgens de Spaanse krant “El Faro” klom een deel van de binnendringers tegen 03.00 uur ´s morgens over het zes meter hoge grenshek, anderen zwommen om de grensversterkingen heen. Daarbij verdronken twee binnendringers. De Marokkaanse politie arresteerde 104 van de binnendringers. Volgens de autoriteiten zouden de mannen extreem gewelddadig geweest zijn.

Diegenen die het lukte Spanje binnen te komen, werden onmiddellijk door hulporganisaties liefdevol in dekens gewikkeld en triomfantelijk schudde men de handen van de lachende criminelen, voordat ze werden weggebracht om geregistreerd te worden. Grensbewaking ziet er anders uit, maar toen Spanje dat nog deed en de grens in ieder geval nog met rubberen kogels verdedigde, werd het hiervoor door de EU berispt. Dat zou een schending van rechten zijn, aangezien iedere migrant die EU-territorium bereikt het recht zou hebben om asiel aan te vragen, zei men.

Video:

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, EUSSR, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Spanje, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Ceuta: Honderden Afrikanen bestormen grenshek (+ video)

 1. Drs.P. zegt:

  Dit is nog maar het allereerste begin, er staan toentallen miljoenen luie laag IQ dobber negerts klaar om naar de “vleespotten” (lees gratizzzzzz uitkering, huis en vrouw) van Europa te gaan.
  Spanje dient dit per direct te stoppen!!!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. oud-marinier zegt:

  Oh , ze hebben het RECHT om asiel aan te vragen bij het bereiken van “EU” grondgebied ? Wij hebben toch ook het RECHT om te helpen voorkomen dat deze gasten “EU” grondgebied bereiken. , dacht ik zo. En dan …rubberen kogels …??? Gewoon met SCHERP schieten . .50 kaliber of zo …doet wonderen zo’n ding.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Man,wat ben ik het voor 100% met u eens;slappe hap hier,vreselijk!En dan die onnozelen die ze in dekens wikkelen en welkom heten? Ziek!

   Like

  • Wim Roelofsen zegt:

   Oud-marineman denkt er net zo over!

   Like

   • Realist zegt:

    Ik zou zeggen, doe het wel zo humaan mogelijk. Geef ze een dekentje, een kopje soep en daarna een kogel.

    Like

  • kraftavilqa zegt:

   Inderdaad oud-marinier, het lijkt me alleszins redelijk dat Europeanen voorkomen dat deze wilden “EU” grondgebied bereiken en inderdaad met machinegeweren en vlammenwerpers kom je een heel eind bij het afweren van barbaarse aanvallers. Al het geld dat verspild wordt aan ’t opvangen van asielcriminelen ware beter besteed aan het buitenhouden van die invasoren. Maar helaas fascistische roverheden in brussel en vele eu-lidstaten zijn gebrand op de vernietiging van de ongehoorzame (onpolicorre) Europese burger en zal dus nimmer nationale of Europese grenzen beveiligen/verdedigen maar blijft barbaarse criminelen importeren totdat de autochtone Europeaan niet langer bestaat. Het grote genocide/ethnocide-experiment van de 21e eeuw.

   Like

 3. Pieter zegt:

  Men kan hun asielaanvraag toch gewoon afwijzen op grond van illegale betreding Ceuta, namelijk via het zes meter hoge hek dat bedoeld is om indringers buiten te houden ?

  Like

 4. Hans zegt:

  Ik heb er geen woorden voor hoezeer ik van de zwarte parasieten walg en nog meer van de witte parasieten die de zwarte parasieten binnentrekken.
  Onvoorstelbaar, een volk wat hun aartsvijanden (want islamitisch) lachend en met open armen ontvangt.
  Ik hoop maar dat de messen bot zijn als de witte parasieten de nek wordt afgesneden door de zwarte parasieten.
  Dat het maar lang mag duren.

  Like

 5. Ruud Boele zegt:

  Word het nu onderhand niet eens tijd om als E.U landen elkaar te steunen ipv elkaar af te vallen.Tevens hebben we het recht om ze te stoppen. Dit is van levensbeland van alle europeese landen. Het is lang niet zo moeilijk ze te stoppen als men laat overkomen.

  Like

  • Edjan zegt:

   Ruud Boele, het recht om ze te stoppen hebben ze zeker, maar ze willen niet. Ze willen er zoveel mogelijk omdat de onrust en de aanslagen die ze gaan veroorzaken ze goed van pas komen bij de vorming van de Europese “superstaat”. Dit is een dictatuur met een enorme pauperlaag.

   Like

 6. Tistochwat zegt:

  [quote] Diegenen die het lukte Spanje binnen te komen, werden onmiddellijk door hulporganisaties liefdevol in dekens gewikkeld en triomfantelijk schudde men de handen van de lachende criminelen [/quote]

  Zie hier het ECHTE gevaar: de ‘hulporganisaties’!!!

  Like

 7. bert jasperse zegt:

  ongelooflijk hoe wij hier als tweede rang burgers behandeld worden. de regering komt mooi over maar de rekening gaat naar de (werkende) burger. tijd voor nieuwe verkiezingen en dat wilders het maar mag doen. gaan de grenzen misschien toch op tijd dicht. vrees dat het al te laat is.

  Like

 8. C.A.Barstow zegt:

  Een tsunami van gespuis overspoelt ons.
  Het is onvoorstelbaar dat dat toegelaten wordt.
  Keihard aanpakken en die grenzen dicht en wel direct.

  Like

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Dit kan niet lang meer goed blijven gaan.

  Like

 10. Sjaak zegt:

  Hij is ook van de partij !

  Like

 11. boorzalf zegt:

  Die grens hekken vol zetten met ap-mijnen, blijven ze wel bij die grens vandaan
  http://home.online.nl/tvandenbergh/images/genieaaw003.J

  Wel een bordje er bij plaatsen, en nou maar hopen of ze kunnen lezen.

  Like

 12. delamontagne zegt:

  thttps://eurocalifat.files.wordpress.com/2015/12/assautceuta.jpg?w=640

  Degenen die het niet lukte om dit hek te bereiken, er over heen te komen en zich in dorpen/steden in de buurt van die grens ophouden, worden geregeld door de Marokaanse politie/militairen opgepakt en met trucks honderden km naar het zuiden verplaatst.
  Naar de Zuidgrens van marocco met de aangrenzende [half]woestijn-landen.
  Uit de Marokaanse krant.

  Le Maroc expulse entre 600 et 700 clandestins

  http://www.bladi.net/maroc-expulsion-clandestins.html

  Like

 13. Edjan zegt:

  Nog geen 200 moslimnegers Ceuta binnen gedrongen? ik zou zeggen: tel uw zegeningen, knijp in uw handen van vreugde en loof de heer.
  Net hoorde ik op de radio (middernacht) dat per oktober 2016 de visumplicht voor de turken vervalt.
  Hoeveel turken zouden er nu komen? Ik denk dat er wel zeker een stuk of 10 – 20 miljoen graag een beter leven zouden willen. En die ongelovige idioten (wij) hoesten dat wel op. Voor Nederland zou dat 700.000 tot 1,4 miljoen turken betekenen.

  Met dank aan dat vuile merkelzwijn.

  Like

 14. Nemesis zegt:

  Veel eenvoudiger, een flinke dot sterkstroom erop dat hek. Is niks nieuws, willde onze goeie, ouwe Willemien ook zo’n hek tussen NL en België met veel stroom erop.

  Like

 15. Republikein zegt:

  Er is hier onlangs nog een artikel geweest dat duidelijk maakte dat er dan geen recht op asiel mogelijk is, maar niemand die dat naleeft.
  Type Joris Driepunter denk ik.
  De wetsdienaren bedoel ik.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s