De strijd om te mogen bestaan

Screenshot_56

(Door: “Peter Selie”)

Het moet al wel 40 jaar geleden zijn dat er ergens op deze wereld, maar waarschijnlijk Washington, een club personen bij elkaar kwam die zich zo machtig, maar vooral belangrijk voelde om uit  te maken hoe de wereld in de toekomst centraal geregeerd zou moeten worden. En wie zou dat nu beter kunnen dan zij en haar trawanten: rijk, zelfzuchtig, meedogenloos, en vooral ook gewetenloos.

Hoogstwaarschijnlijk kwam het initiatief  o.a. van onze prins Bernhard Von Lippe-Biesterfeld, die  met zijn neus in de boter met gevallen bij een Nederlandse, zeer vermogende prinses. De prinses bleef braaf thuis, terwijl haar echtgenoot de wereld over zwalkte, vooral in Afrika was hij graag, om daar de belangen te behartigen voor het Europese Koninkrijk, zo heette dat toen, en natuurlijk ook wel een beetje voor zijn persoonlijke genoegens! Of was het andersom?

Enfin, die meneer Von Lippe-Biesterfeld, die naar het schijnt ook nog zijn diensten aan de nazi’s heeft aangeboden, richtte na de bevrijding van het naziregime in Nederland en overig Europa met nog wat rijke, en zich dus belangrijk voelende figuren de Bilderberg-groep op, die zich ten doel had gesteld een wereldregering te creëren.

Vandaag de dag die geheime bond, die jaarlijks op goed afgeschermde plaatsen  een aantal dagen durende bijeenkomst houdt. Van elk land mogen er ook wat politici mee, die de bijeenkomsten  mogen bijwonen. Er geldt strikte geheimhouding en daarom lezen we er niets over in kranten, tijdschriften en horen en zien we er niets over door onze media radio/televisie. Die overigens bij andere zaken heel goed zijn in speculeren in hoe en wat.

De zich met allerlei trucs rijk gestolen hebbende kliek vindt dat het al lang tijd is serieus werk van de wereldregering te maken. Zij meent recht te hebben om te beslissen over leven en dood van anderen, ook massaal. Met de hulp van de VN,  NAVO,  EU,  CIA, Washington en nog wat van dat soort dat altijd buiten beeld zal blijven, is ze daar al hard mee bezig.

Veertig jaar hebben ze de tijd gehad om alles uit de dokteren met allerlei geleerde, maar immorele hoofden, die uitstekend betaald werden en worden. Hoe blanke mensen aan de bedelstaf te brengen door hen de vruchten van hun arbeid te stelen. Ze uiteindelijk te verslaven totdat de kliek, die meent over onze levens te kunnen beschikken, het tijd vindt om maar eens de on-nuttigen te ‘ruimen’, m.a.w. af te maken.

De zeer geachte miljardair Bill Gates vindt dat er bevolkingsoverschot is, en dat is juist, maar dan moet je naar de juiste plaatsen gaan en ze niet naar plaatsen brengen om ze zich daar te laten nestelen en de al lang stabiliserende blanke bevolking als prooi te schenken om ze op welke manier dan ook te ruimen met het zwaard, stiletto, strop, of via de gordelbom.

Wachten tot ze van honger en ellende doodgaan duurt te lang. Dus vindt Gates de injectienaald een probate manier. In Duitsland zijn de fascistische partijen, ja, de christelijke CDU en de socialistische SPD (de Grünen sowieso) al voor een inentingsplicht. Wordt ook al voor ons geregeld! Op elk moment kunnen ze een zogenaamd epidemietje laten uitbarsten  waar we dan allemaal tegen ingeënt moeten worden en….. natuurlijk te laat, we hebben met opzet het verkeerde serum gekregen. Jammer!!

En moeten we ons daaraan onderwerpen? Van mijn lichaam blijven ze af. Vecht u liever dood dan u door een perfide duivelssysteem te laten ombrengen!

Wat we in onze tijd beleven, wordt ons aangedaan uit zucht naar macht en geld en daarvoor gaan al die fascistische ‘democraten’ in al die hoofdsteden en in de Brusselse Toren van Babel  over lijken. We hebben te doen met iets dat rechtstreeks uit de hel komt. Wees dus voorbereid, want we hebben gezien dat ze bereid zijn om het leger op ons af te sturen, zoals dat in 1956 in Hongarije in Boedapest gebeurde en later ook nog eens in Praag. En dat allemaal omdat ze de massa gehorig willen maken gelijk dieren.

Ben ik gek? Misschien, en gelukkig maar, want als je in deze samenleving niet een beetje getikt bent, dan is het onverdraaglijk om te zien hoe alles wat ons dierbaar is wordt vernietigd.

En onthoud, u heeft niet alleen het recht voor uw rechten en vrijheid op te komen, U heeft die plicht voor allen die na ons komen.

Wees bereid!

Door:
“Peter Selie”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bilderberg, dictatuur, Elite, New World Order, nieuw fascisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op De strijd om te mogen bestaan

 1. peter de koning zegt:

  Blijf onafhankelijk nadenken. Gebruik je gezonde verstand en laat je geen zand in de ogen strooien door de mainstream-media, die vaak leugen-fabrieken zijn.

  Like

 2. Astrid zegt:

  Helemaal mee eens. Vraag me af hoe ze aan al die verhalen komen.
  Of er wel iets van waar is. Waar halen ze die informatie vandaan.

  Like

 3. Cathja zegt:

  En laat je nooit vaccineren tégen je wil! Alleen jij zelf bent de baas over je lichaam. Onthoud dat goed! Niemand kan mij dwingen om me te laten inspuiten met wat voor troep dan ook.
  Het wordt tijd dat ‘de heer’ Bill Gates eens een toontje lager gaat zingen! Figuren zoals hij, die menen dat ze op de troon van God mogen zitten, zullen definitief moeten zwijgen. Ze hebben al genoeg onheil aangericht met hun verschrikkelijk foute denkbeelden!

  Like

  • gielah zegt:

   Ik denk er net zo over.
   Hoeveel kinderen zijn er bijvoorbeeld al in de narcolepsie ( slaapziekte) terechtgekomen, omdat ze zo nodig ingeënt moesten worden tegen een mega-griep, die nooit kwam en hoeveel meisjes zijn er al niet ziek geworden van die anti-baarmoederhals-kanker prikken?
   Dan de griepprikken: kijk eens naar wat voor een troep dáár allemaal inzit… bijvoorbeeld aluminium.
   Griep geeft een risico… zeker…. maar elke griep bij voorbaat de kop indrukken is nog véél gevaarlijker, want het drijft wél allerlei troep je lichaam uit… die anders misschien in de vorm van gezwellen veel beróerdere effecten gaat geven.

   De assistente van onze huisarts, die we anders nóóit zien, al liggen we bij wijze van spreken op ons sterfbed, komt wél eens per jaar bij iedere 60-plusser persóónlijk zo’n uitnodiging voor de griepprik afgeven.
   Waarom dat fanatieke… denk ik dan?
   Wat levert het wié dan ook wáárom op… als ik me laat inënten?

   Ik was dit jaar in mijn tuin aan het werk toen zij mij die envelop overhandigde… ondanks het feit dat ik nog nooit zo’n prik gewild heb… en dat waarschijnlijk wel in de administratie staat.
   Waar ze bijstond verscheurde ik hem en smeet hem… (glimlachend… dat wel…) in de papierbak… met de opmerking: “O nee… ik blijf liever gezond”.

   Intussen gaat het hier over héle akelige zaken.
   Laten we alert blijven.
   Die Bilderbergtoestand dient álle alarmbellen bij ons te laten afgaan.

   Like

  • Peter selie zegt:

   Op papier hadden we ook recht op meningsvrijheid, maar wat is daar nog van over. De islam staat buiten kijf, die kunnen dus alles doen zondar dat wij daar straffeloos kritiek op kunnen leveren! En wat allemaal kan? Kijk eens naar N. Korea! Denk niet, dat ze een haar beter zijn hier!!
   Peter Selie

   Like

  • Dries Jansen zegt:

   Geen vaccinatie is geen zorgverzekering en straks geen bankrekening meer

   Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  De schandalige, schrikbarende WAARHEID!

  Like

 5. Ik heb die Prins Bernhard nooit gemogen met zijn dubbele WO-II agende, moraal, Lockheed-corruptie, bastaardkinderen. Datzelfde geldt een heel eind voor de andere leden van het Koninklijk Huis zoals Prins Hendrik wat een gigantische schuinsmarcheerder was qua verwekking van bastaardkinderen. Voorlopig zijn we met Bilderberg aan dat soort zwendelaars overgeleverd.

  Like

 6. Jade zegt:

  Het moet toch niet zo moeilijk zijn de 1% superrrijken
  een kogel in de kop te jassen???
  Let`s do it…

  Like

 7. Republikein zegt:

  Mooi, het is zo!
  Het gaat bergafwaarts.
  Bekijk het landen ABC en trek je conclusie!
  DAT WILLEN WIJ OOK!
  http://www.hartool.nl/ABC.htm

  Like

 8. Pingback: De strijd om te mogen bestaan | Kattukse Vrienden voor Israël

 9. Elena zegt:

  Het Rijksvaccinatie programma is ten gunste van Big Pharma.
  Tot op heden trappen jonge ouders nog steeds in deze leugens.
  En nadelig soms zelfs dodelijk voor uw kinderen.
  Lees en bekijk de ervaringen van Huisarts in ruste Hans Moolenburg.

  Like

 10. Pingback: De strijd om te mogen bestaan | Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s