Ik sprak er altijd spottend over, maar in Saoedi-Arabië drinken de Arabieren echt kamelenpis!

Screenshot_32

(Door: Jean-Patrick Grumberg – Vertaling: E.J. Bron)

Wat  ik U nu ga vertellen is echt waar, maar het is ronduit walgelijk. Toch is het belangrijk dat ik U dit ga vertellen om te begrijpen in welke “achterlijke”  toestanden miljoenen Arabieren leven. De Saoedische autoriteiten hebben in de havenstad Al Qunfudhah in het zuidwesten van Saoedi-Arabië een winkel gesloten waar men kamelenpis verkocht. De reden was dat de “Gezondheidsdienst” erachter kwam dat de eigenaar eigenlijk….. de flessen vulde met zijn eigen urine.

De autoriteiten namen meer dan 70 flessen in beslag, gevuld met de urine van de eigenaar en de zaak werd definitief gesloten. Maar om zich zo goed mogelijk te verdedigen, probeerde hij vol te houden onschuldig te zijn, omdat de klanten toch niets vermoeden.

De praktijk van het drinken van  pure kamelenpis, eventueel aangelengd met kamelenmelk, dateert al van de begintijd van de islam. En overal in de islamitische wereld wordt dit beschouwd als een uitstekend gezondheidsdrankje. De koran bevat citaten van de profeet Mohammed, zoals deze: “Er waren mensen uit de stam van Ukl van Uraina die naar Medina kwamen en het klimaat daar was hen niet welgevallig”. De profeet beval hen toen om “kamelenmelk” gemengd met “kamelenurine” te drinken. Aldus deden zij en zie, ze werden weer gezond!

Deze traditie is zo in de Arabische cultuur verankerd dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) er bij de bevolking en de regering van het land op aandrong deze gebruiken achter zich te laten. Tijdens de uitbraak van het Mers-virus in juni 2015 in het Midden Oosten heeft deze internationale organisatie er speciaal de nadruk opgelegd deze praktijken niet langer te gebruiken, omdat zij van mening was dat dit de uitbreiding van het Mers-virus zou helpen.

Op de internetsite van de WHO van 12 oktober 2015 is te lezen dat men de hygiënische voedingsgewoonten moet respecteren en de mensen moeten afzien van het drinken van  rauwe melk van kamelen, gemengd met hun urine.

Lees eveneens:
www.dailymail.co.uk

Bron:
www.dreuz.info
Auteur: Jean-Patrick Grumberg

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in achterlijkheid, Arabieren, Arabische wereld, Barbarisme, Islam, koran, Mohammed, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

27 reacties op Ik sprak er altijd spottend over, maar in Saoedi-Arabië drinken de Arabieren echt kamelenpis!

 1. Jean zegt:

  We zeggen het al jaaaaaren: islamieten zijn achterlijke idioten daarom mijn afkeer van dat zootje perverse barbaren.

  Like

 2. DonnaDolce zegt:

  Dat volk gelooft ook alles…

  Like

 3. Thoth zegt:

  Maar goed, dat doet Bear ook. Maar alleen wanneer hij geen water heeft. De Arabieren doen het volgens de islam, genaamd mohammed.

  Getverderrie… Dat we die mensen nog steeds toelaten hier.

  Like

 4. Het medisch advies van Mohammed (pies upon him) staat niet in de koran,hooguit indirect in soera Al Ghaasiya vers 17, maar in de ahadith van Bukhari en Moslim, zo bleek na even googlen.
  Zie de reactie van ene Abdelazziz op http://www.ontdekislam.nl/forum/viewtopic.php?t=77246

  Gat in de markt, waarom importeert nog niemand kamelenpies in ons land? Of hebben we al genoeg “gezeik” met de islam in ons land?
  De olie is al erg genoeg lijkt me.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr pastor)
  tora-yeshua.nl

  Kamelen urine
  door abdelaziz » do _17-_jan-_2013ah, 17-1-2013ad, 4:50 pm

  Allaah roept ons op om na te denken over de schepping van de kameel. Hij zegt in Surah al-Ghaasiyah. Vers 17:
  [highlight=#ff4080][align=center]“Kijken zij dan niet naar de kamelen hoe zij zijn geschapen?”[/align][/highlight]

  Overgeleverd door Abu Qilaba: Anas (radiAllaahu ‘anhu) zei, “Sommige mensen van ‘Ukl of ‘Uraina stam kwamen naar Medina maar ze konden niet zo goed tegen het klimaat, hun buiken waren opgezet. Dus de Profeet (salAllaahu ‘alayhi wa sallam) zei tegen hun ga naar de kamelen herders en drink hun melk en urine (als medicijn). Zij deden dit, en werden gezond. (Bukhari en Muslim)

  Wat betreft het drinken van melk en urine van kamelen, zijn er veel gezondheidsvoordelen. En zij zijn bekend bij de voorgaande generaties en het is bewezen door wetenschappelijk onderzoek.

  Ibn al-Qayyim zegt:
  De schrijven van al-Qanoon (de canon)- Ibn Sina (Avicenna) heeft gezegd, “De meest heilzame urine is de urine van de kamelen van de bedoeïen welke Najeeb genoemd wordt.”
  Ibn al Qayyim zijn boek Zaad al Ma’aad (4/47, 48)

  In de Emirati nieuwskrant al-Ittihaad (uitgifte nr. 11172, zondag 6 Muharram 1427 Hijri / 5 februari 2006) staat geschreven.

  Één van de meest belangrijkste zaken waarom kamelen gehouden worden is om hun melk, welke doeltreffend is in de behandeling van vele ziektes, waaronder hepatitis, en voornamelijk de spijsvertering (maag en darmstelsel), verschillende soorten kanker en andere ziekten.
  In een artikel van Dr Ahlaam al-‘Awadi, welke was gepubliceerd in al-Dawah Magazine (uitgifte nr. 1938, 25 Safar 1425 Hijri / 15 April 2004) stond welke ziekten konden worden behandeld met het drinken van kamelen melk, door ervaring werd er bewezen dat er vele voordelen zijn in het drinken van kamelen melk.

  Het volgende werd gezegd door Dr Ahlaam;
  Kamelen urine is effectief in de behandeling van huidziektes zoals ringworm, gordelroos (tinea) en abcessen, zweren die zichtbaar zijn op het lichaam en haar, en droge en natte zweren. Kameel urine zorgt er ook voor dat het haar glanst en dik wordt en het verwijderd roos van het hoofdhuid. Kameel melk is ook heilzaam in het behandelen van Hepatitis, zelfs als het in een punt bereikt waarbij geen medicijn meer werkt.

  In de al-Jazeerah al Sa’oodiyyah nieuwkrant (uitgifte nr. 10132, Rabee’ al-Awwal 1421 Hijri) staat een stuk van het boek Al-Ibl Asraar wa I’jaaz (De kameel: Geheimen en Wonderen) geschreven door Darmaan ibn ‘Abd al-‘Azeez Aal Darmaan en Sanad ibn Mutlaq al-Subay’i:
  Wat betreft de urine van de kameel, wordt in het boek geschreven dat er vele voordelen zijn voor de mens. Dit is aangegeven door de Profetische teksten en bevestigd door de wetenschap. Wetenschappelijk experimenten hebben bewezen dat de urine van kamelen een dodelijk effect heeft op bacteriën die vele ziekten veroorzaken.
  Onder de vele toepassingen van kamelen urine is er ook eentje voor het haar. Het zorgt ervoor wanneer vrouwen hun haren ermee wassen, dat hun haar langer wordt en dat het er glanzend uit gaat zien. Kamelen urine is ook effectief in het behandelen van het opzwellen van de lever, tandpijn en voor het wassen van de ogen.

  Prof. Dr. ‘Abd al-Fattaah Mahmoud Idrees zegt: Kameel urine is effectief in het behandelen van al-hazaaz, en met al-hazaaz wordt bedoeld; pijn in het hart door bijvoorbeeld boosheid etc. kamelen urine, vooral de urine van een jong vrouwtjes kameel wordt gebruikt als een reinigend substantie om de wonden en zweren te wassen, om het haar te laten groeien en het dikker te maken en zorgt ervoor dat het niet uitvalt, en het wordt gebruikt om hoofdhuid ziektes te behandelen.

  In een Master proefschrift door een scheikundige, Muhammad Awhaaj Muhammad, dat werd ingediend in de faculteit van scheikunde in de al-Jazeerah Universiteit in Sudan, en werd aangenomen door de decaan van wetenschap en postdoctorale studies in November 1998, genaamd; een studie van de chemische samenstelling en sommige medische toepassingen van de Urine van Arabische kamelen, Muhammad Awhaaj zegt,

  Laboratorium testen geven aan dat de urine van kamelen een hoge concentratie kalium bevat, eiwit houdende proteïnen, en kleine hoeveelheid urine zuur, natrium en creatine.

  In zijn studie, legt hij uit wat zijn reden was om medische eigenschappen te bestuderen van de kamelen urine. Hij had een paar stam leden gezien dat wanneer zij last hadden van spijsvertering (maag en darmklachten) dan dronken zij de urine van kamelen. Hij zocht hulp van doctoren in het bestuderen van kamelen urine. Zij brachten een aantal patiënten en schreef hun kamelen urine voor, voor een periode van twee maanden. Hun lichamen herstelde van hetgeen zij hebben geleden, wat meteen bewees dat kamelen urine effect had in de behandeling.

  Kamelen urine werkt als een traag diureticum, maar het breekt kalium niet af en andere zouten zoals andere diureticum wel doen, omdat kamelen urine een hoge concentratie kalium en proteïnen bevat. Het is ook bewezen dat het effectief is tegen sommige typen bacteriën en virussen. Het bracht een vooruitgang in de conditie van vijfentwintig patiënten die kamelen urine gebruikte voor waterzucht, zonder dat het hun kalium niveaus ontwrichte. Twee van hun waren genezen van lever pijn, en hun lever functie herstelde tot een normale niveau, en mede de weefsel van de lever herstelde. één van de medicijnen om bloed stolsels te behandelen is een samenstelling genaamd Fibrinolics welke werkt door verandering in een substantie in het lichaam van het inactieve vorm Plasminogeen, naar zijn actieve vorm, Plasmine, om de substantie op te lossen die ervoor zorgt dat het stolt, genaamd fibrin. Één van de componenten van deze samenstelling wordt genoemd urokinase, welke geproduceerd worden door de nieren of van de urine, zoals de naam al begint ‘uro’.

  De decaan van de faculteit van medische wetenschap in de al-Jazeerah Universiteit in Sudan, Professor Ahmad ‘Abd-Allaah Ahmadaani, heeft een praktische manier ontdekt voor het gebruik van kamelen urine om waterzucht en zwellen van de lever te behandelen. Het succes is bewezen in het behandelen van degenen die getroffen waren door deze ziekte. Hij zei in een seminar georganiseerd door de al-Jazeerah Universiteit:
  De experiment begon bij het geven van een dagelijkse dosis kamelen urine gemixt met melk (om het drinkbaar te maken) aan elke patiënt. Vijftien dagen na het begin van het experiment, waren de magen van de patiënten kleiner gegroeid en waren weer in hun normale grote.

  We onderzochte de lever van de patiënten met een echo-onderzoek voordat het onderzoek begon, en we kwamen erachter dat de lever van vijftien van de vijfentwintig in een cirrotisch staat waren, en sommige van hun ontwikkelde levercirrose als gevolg van bilharzia. Alle patiënten reageerde om de behandeling met kamelen urine, en sommige van hun vervolgde de behandeling (hun eigen keuze). Zij bleven deze dosis urine drinken voor twee maanden. En aan het einde, waren ze allemaal genezen van cirrhosis van de lever.

  Professor Ahmad zei; kamelen urine bevat een grote hoeveelheid kalium, eiwit en magnesium, omdat de kameel alleen maar vier keer drinkt in de zomer en één keer in de winter, waardoor het water behoud wordt in zijn lichaam om het natrium te behouden, en het natrium zorgt ervoor dat het niet vaak urineert zodat het water in het lichaam blijft.
  Professor Ahmad legt uit dat waterzucht wordt veroorzaakt door een tekort aan eiwit of kalium en de urine van kamelen heeft een overvloed van beide substanties. De beste type kamelen voor het gebruik van hun urine als medicijn zijn de jongere kamelen.

  Dr. Ahlaam al-‘Awadi, een specialist in microbiologie in het koninkrijk van Saoedi-Arabië, hield toezicht op wetenschappelijke stukken met als onderwerp ‘het gebruik van kamelen urine voor medische behandeling’, zoals het proefschrift van ‘Awaatif al-Jadeedi en Manaal al-Qattaan. tijdens de beoordeling van Manaal haar proefschrift, is zij geslaagd door het bevestigen van het effect van het gebruiken van een substantie gemaakt van kamelen urine welke een natuurlijke antibiotica werd geproduceerd.

  Dr Ahlaam zei, het is niet duur, het is gemakkelijk te maken. Het kan gebruikt worden tegen huid ziekten zoals eczeem, allergieën, zweren, nagel infecties, brandwonden, kanker, hepatitis en waterzucht met geen schadelijke bijwerkingen.

  En ze zegt, kamelen urine bevat een hoop genezend factoren zoals de antibiotica (bacteriën die aanwezig zijn, zout en ureum). De kameel bezit een immuun systeem die volledig uitgerust is om schimmel, bacteriën, en virussen tegen te gaan, omdat het antilichamen bevat. Het wordt ook gebruikt om bloedstolsels te behandelen. En het wordt gebruikt tegen waterzucht (welke wordt veroorzaakt door een tekort aan eiwitten en kalium, waar de kamelen urine rijk aan is.) kamelen urine is ook een genezing voor de buik klachten, astma en kortademigheid. Het is bewezen dat het de bloedspiegel normaliseert in diabetes patiënten. Het is een geneesmiddel tegen een lage libido, en het helpt voor bot groei bij kinderen en versterkt de hartspier.

  Het kan ook gebruikt worden als een reinigingsmiddel voor het schoonmaken van wonden en zweren, en vooral de urine van een jonge meisjes kameel. Het helpt ook om het haar te laten groeien zodat het dik en sterk wordt, het helpt om haarverlies tegen te gaan, en is goed werkzaam tegen roos. Bij een meisje die erg last had van een infectie achter haar oor, pus en pijnlijke zweren werd behandeld door kamelen urine. Een ander meisje die haar vingers niet kon strekken vanwege zweren en haar gezicht vol zat met zwarte vlekken (puistjes) werd ook behandeld door kamelen urine. Kamelen urine kan ook gebruikt worden om de spijsvertering te behandelen om sommige soorten kanker aan te pakken. Uit onderzoek is gebleken dat kamelen urine effectief is tegen micro-organismen zoals schimmel, gist en bacteriën.

  Dr. Rahmah al-‘Ulyaani, verrichte een test op konijnen die geïnfecteerd waren met bacteriën in de dikke darm, ze behandelde elke groep konijnen met een ander soort medicijn, inclusief kamelen urine. Er was een merkbaar regressie in de konijnen die werden behandeld met andere medicijnen, behalve kamelen urine, welke een duidelijke vooruitgang bracht. [Majallat al-Jundi al-Muslim, uitgifte nr. 118, 20 Dhu’l-Qa’dah 1425 1 Januari 2005]

  eetdrinkmaaroverdrijftniet.blogspot.nl

  Like

  • harry zegt:

   Ik denk dat we de vereniging tegen kwakzalverij maar eens in moeten schakelen , Ben .
   Als het echt zou werken hadden de grote medicijnenjongens er al lang beslag op gelegd .

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Ben Kok (joods-chr. pastor) 27 december 2015 om 11:23

   [quote] Het is een geneesmiddel tegen een lage libido [/quote]

   Kijkt u allen toch eens! Daarom zijn al die moslimkerels zo heet als een pootui!

   [quote] Het helpt ook om het haar te laten groeien zodat het dik en sterk wordt, het helpt om haarverlies tegen te gaan [/quote]

   Is dat niks voor Diederik Samsom?

   Like

 5. Cathja zegt:

  Ook hieraan kunnen we zien wat een achterlijk volk Arabieren zijn. Hun zogenaamde profeet heeft ooit eens gezegd dat kamelenpis goed voor hen zou zijn (hoe kwam hij trouwens aan de ‘wetenschap’ dat dit goed voor een mens zou zijn?) en ja hoor, hele volksstammen hebben dit overgenomen, en zelfs tot op de dag van vandaag wordt het gedronken.

  Ik zou zeggen: PROOST!

  Wat een gore smeerlapperij! Volgens mij tast kamelenpis de hersenen aan, en niet zo’n klein beetje ook! Arabieren (moslims) hebben zulke idiote ideeën, dat is met geen pen te beschrijven! Dat komt misschien door die pis…..?! 😦

  Ik wil nu even niet denken aan die verkoper die zijn eigen (ochtend?-)urine verkocht als kamelenpis. Brrrrr……! Wat een smeerlap en oplichter! Het blijkt dat de mensen die het gekocht en gedronken hebben dus niets in de gaten hadden.

  Wat een achterlijkheid. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor….! Walgelijk!

  Like

  • harry zegt:

   Ach , wat geeft het Cat ?
   Zolang het maar halal is …………. en geen bier .

   Zo dreigen ze ook altijd kerels te verkrachten , maar een homo die meewerkt of het voor de lol doet , gooien ze van het dak .

   Bij de religieuze slacht drinken ze het bloed van die arme schapen , maar als hun vrouw ongesteld is mag ze niet eens in hun bed slapen , wegens onrein .

   En ook niet koken meen ik , terwijl ze ” normaal ” ook hun kont al met hun blote handen afvegen . Dan mogen ze wel eten maken , kennelijk .
   De logica ontgaat me een beetje .

   Ergo ze drinken urine en eten poep , dat gebeurt ook in een inrichting voor geestelijk gehandicapten , niet zo ver van mijn woonplaats , kennelijk zitten ze ongeveer op dat niveau .

   En dan zitten ze ook overal aan met die poepvingers , eten op de markt , waar ze eindeloos aan staan te voelen , de deur bij V&D , de winkelwagentjes bij Albert Hein , de deurknop bij de dokter , ONS GELD !!! , etc , etc .

   Vanwege contaminatie ga ik nergens meer heen !
   Voor de broodnodige boodschappen ga ik naar een dure slager wiens vitrine vol ligt met varkensvlees ( doet ie expres ) !
   Een veel te dure groenteboer ( groentejuwelier volgens een goede vriendin ) en een visboer waar je onmogelijk bij de vis kunt komen .

   Dit is uiteraard niet beledigend bedoeld , wie zou die tere zieltjes nou willen kwetsen ?

   Like

   • Cathja zegt:

    Waarom denkt u dat ik na thuiskomst van het boodschappen doe wel drie keer mijn handen was? Wat u allemaal aan smerigheid opnoemt, spookt elke boodschappendag door mijn hoofd…..!

    Mijn dierbaren zeggen tegen me dat ik smetvrees heb…; het zal best. Maar liever smetvrees dan een of andere gore ziekte oplopen! Ik hoef geen poep-bacterie in mijn lichaam!! Getverderrie, wat smerig allemaal!!!
    Geen wonder dat er in elke moskee wasbakken zijn. Allah en zijn maatje weten vast wel dat moslims smeerlappen zijn.

    Like

 6. exmarineman zegt:

  Nou snap ik waarom al die linkse gutmenschen zo voor de islamisering van Europa zijn…… Gezien ge opwarming van de aarde is het over een paar jaar hier weer tropentijd met bijbehorende temperaturen. En dus moeten al die moslims alvast hiernaar toe komen en als de gezinshereniging plaatsvindt dan moeten die de kamelen mee nemen…….

  Like

 7. ieznogoedh zegt:

  Maar om zich zo goed mogelijk te verdedigen, probeerde hij vol te houden onschuldig te zijn, omdat de klanten toch niets vermoeden.

  De arabier ten voeten uit. Beter kun je niet illustreren hoe volstrekt onbetrouwbaar dat volk is.

  Daargelaten of kamelenpis nu wel of niet gezond is en of het drinken daarvan nu wel of niet smerig is (dat moet iedereen maar zelf beslissen), maar er spreekt een volstrekte minachting uit voor alles en iedereen, anders dan de arabier/persoon zelf.

  “Blij” dat ze ons in Europa komen verrijken met hun mentaliteit.

  Like

 8. Veel vermaledijde moslims vegen hun reet af met de linkerhand (de onreine hand). Met de rechterhand eten ze hun maaltijden, dat zijn twee gore redenen om deze lui nooit een hand te geven, dan maar liever een racist genoemd te worden.

  Like

  • delamontagne zegt:

   In de woestijn was het dan gebruikelijk om met de linkerhand “een handje zand” te pakken die dan onder de djellababa het schoonmaken deed.
   Tot ze in de jaren ,70 het gebruik van toiletpapier leerden kennen, zelfs in die ultra-moderne-extravagant-rijke paradijselijke-emiraten………

   Like

  • hendrikush zegt:

   Echte moslims reinigen hun reet met maximaal drie stenen, zoals hun profeet dat leerde. Zolang er geen gebruinde stenen onder het WC raampje liggen heb je te maken met namaak mohammedanen.

   Like

 9. Een beetje normaal mens drinkt z’n eigen urine http://www.voedingisgezondheid.nl/Nieren_urinetherapie.html of pist over z’n wintertenen en eeltkloven. Dat ze daar in die contreien de zeik van kamelen gezonder vinden dan hun eigen spul geeft weer te denken.

  Like

 10. Pingback: Ik sprak er altijd spottend over, maar in Saoedi-Arabië drinken de Arabieren echt kamelenpis! | Rechtsaf doorzee

 11. Scarlatti Bombatti zegt:

  goh zulke fantastische dieren waarvan zelfs de urìne geneeskrachtig is, is dan eigenlijk niet ‘vreemd’ te wéten welk een wreedheden hen ten deel vallen door handen van juist die smerige backwarded criminals? En hun eeuwige HINNIK GELACH erbij…
  Het spijt mij ten zeerste maar ik heb deze filmpjes even ‘opgezocht’ om voor diegene die het nog steeds niet weet met wat voor soort wij hier van doen hebben…
  en dèze ‘behandeling’ is niet alleen weggelegd voor dieren maar staat ons allen te wachten…
  denk bijvoorbeeld eens aan de Yezhidi’s, geholpen door Turkije, Erdogan…

  wanneer oh wanneer staan ‘WIJ’ als volk op en zetten deze regeringen af en gooien deze ‘regeringen’ in de gevangenis en berechten hen voor wat ze zijn, oorlogscriminelen…

  How to slaughter a camel
  alwaysstoned1989

  en hier die gore gillende menigte en die tandeloze nageboorte die het ‘regelt’..
  Camel Slaughter In Azizabad 2012.MPG

  Zùlke grote dieren en zo màchteloos

  ik hààt deze mensen èn niet te vergeten die lui zoals ‘onze overheden’ die hen hier binnenhalen!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Scarlatti Bombatti 27 december 2015 om 13:30

   Wát een pret vanwege het afslachten en zwaar mishandelen van onschuldige dieren!
   Mijn gloeiende haat groeit met de dag!!!
   Het enige ‘leuke’ was dat er een stink mohammedaan in de bovenste video op z’n plaat ging omdat hij uitgleed over het bloed van dat dier…
   Ik heb de filmpjes niet helemaal kunnen bekijken; het is té afschuwelijk!

   SMERIG GOOR VUIL WALGELIJK STINKEND WREED LAF HARTELOOS TERING MOSLIMTUIG!!!! VAL ALLEMAAL KAPOT MET DIE DUIVELSE ALLAH VAN JULLIE!
   EN STERF MET JE ACHTERLIJKE ONGEWASSEN PEDO ‘PROFEET’!!!
   IK HAAT JULLIE UIT DE GROND VAN MIJN HART!
   HAAT, HAAT, HAAT, HAAT, HAAT, HAAT!!!
   Sorry voor de hoofdletters, maar dit schreeuwt om wraak! IK WIL DAT SCHOREM NIET IN ‘MIJN’ LAND!!!!!!! Het is -behalve de door dat parasiterende tuig veroorzaakte armoede voor de eigen bevolking- een grove belediging voor de dierenliefhebbers hier!!!!!
   STERF MOSLIMS, STERF!!!!!! SLACHT ELKAAR MAAR AF!!!!!
   HOE EERDER HOE LIEVER!!!!

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Ik zag een keer zo´n walgelijke vertoning op een videotje waar meerdere kamelen bij stonden te kijken.
   Op de vraag waarom ze dat deden zeiden ze het adrenalinegehalte, waarschijnlijk door de angst, daardoor omhoog ging en het vlees dan nog beter smaakte.
   Dat volk heeft geen greintje medegevoel voor wie of wat danook zoals we vaak genoeg op allerlei manieren kunnen zien.

   Like

 12. tjonge zegt:

  uit “respect” wil ik best elke moslim(a) in zijn/haar bek zeiken……..

  Like

 13. Roger Catrysse zegt:

  Ik raad aan dat elke moslim minstens 5 liter kamelenpis uitdrinkt, en zo voor zijn gezondheid zorgt

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Te koop, 25 barrels vers geimporteerde camelezeik aangelengd met cerdoaftreksel voor de houdbaarheid. Bod boven de 50000.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s