Ondertussen . . . in de realiteit

Screenshot_34

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", homofobie, Islam, Multiculti, Naïviteit. Bookmark de permalink .

9 reacties op Ondertussen . . . in de realiteit

  1. marcelvl1976 zegt:

    Misschien ook leuk in deze context is hoe in Afghanistan (waar nu de Taliban rivaal van I.S. ineens ook weer als kool groeit) er lang sprake was van het verzwegen Bacha Baz, waar minderjarige schandknaapjes als genotmiddel werden gebruikt.
    http://www.welingelichtekringen.nl/politiek/2705/bacha-baz-afghanistans-kleine-smerige-geheimpje.html

    Like

  2. Thoth zegt:

    Links, een Gutmensch…, rechts, zoals het daar toegaat.

    Like

  3. In het westen zijn grote groepen mensen volkomen los geweekt van de realiteit en heeft totaal andere ideeën over de islam. Op de foto wordt dit werkelijk goed weer gegeven de zogenaamde gematigde of calvijnse moslims staan te kijken naar deze afschuwlijke vorm van executie waarbij homo’s worden terechtgesteld door dat fanatistische moslimtuig. En op de linker kant van de foto een homo welke zijn toekomstige executeurs verwelkomt. Ongelovelijk, maar realiteit hoe dit in een foto samen gevat is, zonder achterom te kijken vol gas en juichend naar de islamitische hel.

    Like

  4. Edjan zegt:

    Ja maar. Dat ehhhh geval links dan?

    Niet dat ik die van een dak wil gooien, maar is dat gevalletje niet een beetje overdreven?
    Eerst mocht het niet, toen moest het kunnen en toen begon men “hoera” te roepen als men zoiets zag. Hoe gekker je deed, hoe harder “hoera”. Hebben we niet een beetje te hard “hoera” geroepen de laatste pakweg 30 jaar?

    Like

  5. Wel lastig voor de linkse goedmensch: Ik heb zo’n idee, dat die zo langzamerhand maar wàt graag ‘realiteit” als een vies woord zou beschouwen, net zoals iemand, man óf vrouw,die zich om welke reden dan ook prettig en veilig voelt binnen de traditionele rolpatronen, openlijk “emancipatie” als een vies woord beschouwt.
    Maar dat ligt toch wat moeilijker, omdat iedereen, links zowel als rechts, in zijn achterhoofd wel weet, dat je om realiteit niet heen kunt en het desastreus is om de realiteit uit het oog te verliezen.
    Daarom houdt de goedmensch zichzelf maar koppig voor de gek, door te blijven volhouden, dat zoals hij het ziet, heus de realiteit is.
    Natuurlijk moet je die dan niet doelgericht gaan opzoeken………
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  6. Pingback: Ondertussen . . . in de realiteit | Rechtsaf doorzee

  7. Sjaak zegt:

    Laat hem maar zingen van de bovenste etage !
    See you later Elevator !

    Like

Plaats een reactie