FOTOSHOPPER: “Vooruitzicht 2016 . . .?!”

Screenshot_12

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “boorzalf”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

28 reacties op FOTOSHOPPER: “Vooruitzicht 2016 . . .?!”

 1. Ad de Koning zegt:

  Daar heb ik steeds al aan gedacht maar als er hier een vluchteling aan de deur durft te komen wordt het vechten geblazen want ze komen er hier niet in, ik denk trouwens dat er dan eindelijk wel een opstand zal ontstaan en het zou tijd worden.

  Like

  • Gasso de Commando zegt:

   Wat heet….. ik zet een punt50 achter de voordeur, loop door de brievenbus… ghegheghe

   Like

  • kraftavilqa zegt:

   @Ad de Koning de ‘vluchteling’ zal echt niet alleen aan Uw deur komen maar begeleid worden door politie die U in bedwang houdt of met de arrestantenwagen afvoert terwijl de ‘vluchteling’ z’n intrek neemt/het zich gemakkelijk maak in Uw huis. want zoals U weet gaat niets de roverheid te ver waar het gaat om de onderdrukking van de echte Hederlander ten faveure van de ‘vluchteling’.

   Like

   • Edjan zegt:

    Klopt, Kraftavilqa, en misschien al binnen 3 – 4 jaar.

    Like

   • Cathja zegt:

    Daar komt niets van in!

    Like

   • Inderdaad kraftavilqa dit ligt meer in de lijn der verwachtingen, net zoals tussen 1940-45 moesten de Nederlandse politie agenten assisteren bij het arresteren en deporteren van joden en ze behaalden grote successen dankzij een voortreffelijk up to date gehouden bevolkingsregister. Hierbij tijdens de Tweede Wereldoorlog was het opsporen en arresteren van ondergedoken Joden in Nederland voor een belangrijk deel het werk van de Nederlandse politie.

    Veel rechercheurs deden dit werk met grote overtuiging en volledige inzet, zo blijkt uit nieuw en baanbrekend historisch onderzoek. Binnen de Nederlandse politie bleken groepen actief die alle trekken hadden van een criminele organisatie. De betrokken agenten mishandelden, stalen, roofden, en verkrachtten. En bovenal: ze joegen vele duizenden Joden de kampen en de dood in.

    Sommigen bleken zulke fanatieke Joden jagers dat het zelfs de Duitse bezetter te gortig werd. De hedendaagse socialisten gaan veel subtieler te werk dan hun collega’s uit de Tweede Wereldoorlog. In plaats van opsporen en deporteren houden de socialisten versie 2.0 zich voornamelijk bezig met het importeren van alles wat met de islam te maken heeft, het voortrekken van deze achterlijke tribale woestijn bewoners heeft reeds lang zijn vruchten afgeworpen in de zin van een verhoogde criminaliteit de cijfers liegen daar niet om.

    Voorts wordt door de overheid in welke samenstelling dan ook, dit rif raf volk voorgetrokken ten nadelen van de autochtone bevolking. Sinds geruime tijd bestaat de etnische samenstelling van Nederland bijna een derde uit allochtonen. De socialisten hebben de Tweede Wereldoorlog toch als een soort van uithangbord gebruikt met de tekst daarop ‘dit nooit weer’ en toch ziet men de verschijnselen van de geïmporteerde Jodenhaat en homo gepest met de dag toenemen. Buiten de verschillende rechtse blogs die meestal geassocieerd worden, tsa men raadt het al, nazisme, Geert Wilders, ect, hoor ‘k geen enkel kritisch geluid uit een links geïndoctrineerde maatschappij…

    Like

 2. Gasso de Commando zegt:

  Hahahahaha………. Bron, je maakt een grapje……

  Overigens…. ongezien de tiefus voor die dobbernegers en alle andere “vluchtelingen”.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Mooi niet…! Ze komen er hier NIET in!!! Ik neem wel een paar hangbuikzwijntjes als huisdier. Ik ruim 1000 keer liever hún troep op dan de troep die die asieleisers achterlaten!
  Smeerdonders!!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 28 december 2015 om 13:51

   Die zwijntjes helpen niet, want de ‘overheid’ laat die gewoon ‘ruimen’, om vervolgens over te gaan tot het inpikken van onze woningen voor de ‘vluchteling’!.
   Desnoods worden de huizen eerst op islamitisch verantwoorde wijze gereinigd vanwege die leuke varkentjes die er hebben geleefd.

   Like

 4. Gas,water,elektriciteit afsluiten en inboedel op laten slaan en alles ondersmeren met varkensdrek,verkracht is per slot veel erger en de politie doet toch niets met die aangifte en dan kijken hoe lang ze blijven.Vechten tegen zulke wilden is onbegonnen werk,hooguit en pepperspuit,maar leuk zullen ze het in mijn huis beslist niet hebben,die extreem bevoorrechte onuitgenodigde gasten.Ik denk ook niet dat dit kan,want het kost mij mijn AOW en ik heb een huurhuis,waar inwoning moet worden gemeld,wat hogere huur geeft. Dan gekookt voedsel kunnen ze ook vergeten,laatstaan ik hun rotzooi opruim of plaats voor vrijmaak.Ik spreek ook hun taal niet en net als in 40-45 geen woord buiten de deur,ben ineens analfabeet,wifi is hier ook niet.Laatstaan zoiets in mijn badkamer of toilet,om te gruwen.Negers een nachtmerrie,moeten we iets tegen doen.

  Like

 5. Pieter zegt:

  Laat ze maar lekker in Zweden beginnen.

  Like

 6. Jade zegt:

  Laat onze keuning dan maar eens eerst het goede voorbeeld geven.
  In villa Eikelhorst zijn vast nog wel wat kamertjes leeg.

  Like

 7. fransdewit zegt:

  Zelfs al zouden ze mijn huur betalen, deed ik het niet. Laat de koning al zijn huizen maar prijsgeven. Doet die ook eens wat goeds. Want zelfs zijn dochters zouden wel bijna allemaal wel weer een jongen nemen van buiten Nederland. Daar is het koningshuis goed in.

  Like

 8. Edjan zegt:

  Nou ben ik toch bang dat dit uiteindelijk wel de realiteit gaat worden. Dit jaar is echt de grens bereikt qua tentenkampen, leegstaande kantoren, sporthallen, campings van politieke vriendjes etc. Maar volgend jaar komen er misschien wel 2 tot 3x zoveel. Ga maar na: dit jaar is het pas echt eind augustus begonnen. En dan nog de gezinshereniging. Waar moeten die allemaal blijven?

  Als ik een politiek correcte politicus was, zou ik de mensen er eerst een mooi bedrag voor betalen. Wedden dat er een hoop overstag gaan? Slechte ervaringen gewoon uit het nieuws houden. En na 1 – 2 jaar zou ik zeggen, sorry, Nederlanders, wij kunnen helaas niet meer zoveel betalen. En nog wat later zou ik gewoon even een paar wetjes aanpassen aan de noden van onze getinte medemensen. En je kunt op die manier tevens mooi de oudjes en de chronisch zieken helpen die in een isolement dreigen te geraken! Dus plaatsen wij, politiek correcte politici de getraumatiseerde vluchtelingen in het huis van de ouderen, chronisch zieken en alleenstaanden.

  Reeds veel te lang, landgenoten, maakt de blanke man misbruik van zijn privileges! Helpt daarom de getinte medelander aan woonruimte (en anders helpen wij u wel)

  (hè, hè, waar haal ik het toch maar vandaan! Ik ben een complotdenker!!)

  Like

  • Edjan zegt:

   Vervolg. En denkt U er wel even aan (ook U, Jean) dat wij van de PC geen verzet tegen het wettige gezag accepteren? Desnoods komen wij met een tank aan uw deur om u tot meer tolerantie te bewegen!

   Like

  • Cathja zegt:

   Beste Edjan,

   u gaat er volgens mij van uit dat Nederland het enige opvangland in Europa is, maar dat blijkt toch niet zo te zijn. Wat te denken van landen als Roemenië, Bulgarije, Albanië, etc.? Nee, daar willen de ‘vluchtelingen’ niet naar toe, maar daar is géén oorlog, en ze hébben niks te willen! Het enige minpunt in de genoemde landen is: er is daar geen luxe/geen geld.

   Dus al komt het halve Midden-Oosten naar Europa, dan zullen onze grenzen toch echt wel een keer dicht gaan. Er valt niet te leven in een klein land als Nederland met pakweg 20 tot 25 miljoen inwoners. Dan is de hele samenleving naar de Gloria, en dat kan toch ook niet de bedoeling zijn van ‘de boven ons gestelden’?

   Ik denk dan ook dat u het wat dat betreft een beetje te somber ziet. We moeten elkaar geen ellende aanpraten natuurlijk. Ik zie de toekomst ook niet zonnig, maar allerlei vreemde mensen zomaar bij elkaar in laten wonen lijkt me zeer onwaarschijnlijk.

   Like

   • Edjan zegt:

    Beste Cathja, ik hoop dat u gelijk krijgt en ik hoop dat ik het te somber inzie.

    Nee, we moeten elkaar niet gaan ontmoedigen. Van de andere kant vind ik dat we elkaar ook geen valse hoop moeten aanpraten. Ik zie hier af en toe mensen echt “schuiven met denkbeeldige divisie”. Dat bedoel ik overdrachtelijk. Zo van “we gooien de grenzen dicht en we flikkeren ze er uit”. Maar wie moet dat doen?

    Wilders zullen ze nog zeker 7 jaar uit de regering houden. En er zullen inderdaad opstandjes uitbreken maar zolang die klein zijn, zullen ze door de politie keihard worden neergeslagen. En later misschien wel door het EU-leger.

    Wat ik wil zeggen is: er is een tegenbeweging in gang gekomen in een explosief tempo met een aanhang van al 30%. Maar die zou echt nog moeten groeien tot bijna 50% wil er echt wat gebeuren. En dat heeft tijd nodig.

    En in de tussentijd gaat de immigratie keihard door want niets wijst op een verandering en ik verdenk de politiek correcte heren ervan dat ze de onrust en aanslagen misbruiken om de superstaat EU er doorheen te drukken. Het is een race tegen de klok.

    Ik vrees toch echt dat binnen een paar jaar de eerste moslims in onze huizen geplaatst zullen worden. Eerst tegen betaling en dan onder dwang.

    Like

 9. Jean zegt:

  Ik zal wel een geweer in huis nemen maar nooit een vreemdeling.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Tuurlijk gaat dat gebeuren!
  Dat voorzie ik al een paar jaar.
  En als je geen mohammedaanse parasieten in je huis wilt ‘opnemen’, word je gegarandeerd op de één of andere wijze gestraft met een nog nader te verzinnen belasting.

  Een vriend van mij had laatst een mooi synoniem voor ‘dobberneger’, nl. ‘zwemzwendelaar’.

  Like

 11. Fred zegt:

  En als dank wordt de uitkering, AOW, huursubsidie en zorgtoeslag geschrapt of verminderd voor diegene die iemand in huis neemt.
  Uiteraard niet voor die gelukzoeker, want zielig en moslim.

  Like

 12. Elena zegt:

  whaha..ik zie het helemaal voor mij…een dobbertnegert in mijn huis?
  Allereerst zal er een Wet gemaakt moeten worden en goed gekeurd door de 1ste kamer.
  Nu, een noodwet is er snel doorheen gejast door onze NSBers roverheid..
  Dan komt er onder begeleiding en dwang van de plisie een dobbertnegrt in mijn huis… plaats zat hoor….dus geen probleem.

  Maar dan….ik wil géén dobbertnegert of een andere onbekende in mijn keuken, niet op mijn toilet en niet in mijn doucheruimte.

  Ik zorg dan mijn dieren stilletjes aan onder gebracht worden bij vrienden.
  Ik neem mijn kleine kostbare spulletjes mee….en dan gaat op een stormachtige nacht de fik in mijn huis.
  lachuuuuh !!!.

  Like

 13. Edjan zegt:

  Wat je echt nooit moet doen is: in eerste instantie meewerken en geen argwaan wekken en dan naderhand op andere gedachten komen. Want dan word je verward. Dus ook noooit een potloood in iemand zijn ooor steken en een duuwtje geven en het bloed wegwassen. Niet doen! Want dan is-i doood en dan loopt de familie huilend weg!
  Vang ze liever humaan en christelijk op, intolerante geprivilegieerde blanken! Zo, dat is er uit.

  Like

 14. Benny wante zegt:

  Zal over mijn lijk zijn !! Zal ervoor zorgen dat ik ze voor ben !! Dat rottig ongedierte !

  Like

 15. Republikein zegt:

  In Drachten zijn er al oefeningen.

  Like

 16. Avidia zegt:

  Jean zegt:
  28 december 2015 om 16:33

  Ik heb verleden jaar mijn geweer weggegeven, jammer, ik woon alleen in een heel groot huis, dus!!!!!
  Als dit staat te gebeuren ben ik als eerste aan de beurt, ik neem een huisvarken, ik heb een grote serre, daar mag hij dan in rondscharrelen, moet wel mijn poezen inlichten. :-}}}}}}}}

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s