Heinz Buschkowsky´s Duitsland 2020: tien miljoen “vluchtelingen”, gettovorming, islamisering

Screenshot_60

De voormalig burgemeester van Berlin-Neukölln, Heinz Buschkowsky (SPD).

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

De voormalige burgemeester van Berlin-Neukölln is een van de laatste politici in Duitsland die duidelijke taal spreekt. Tegen zijn realiteitszin, na 15 jaar burgemeesterschap in het probleemdistrict, hebben de wereldvreemde ideologen in de talkshowcarrousels niets in te brengen. Alleen dit beschermt hem om niet naast zijn partijgenoot Thilo Sarrazin op de mediale brandstapel verbrand te worden.

In een lang interview met “Die Welt” ruimt de pragmaticus op met de holle frasen van de politieke functionarissen. Het “Wir schaffen das” van Angela Merkel noemt hij een “oproep om vol te houden”. Ook voor Merkel´s bewering “dat 70% van de Syriërs weer naar huis gaat” heeft hij alleen maar spot over. “dit is dezelfde verkeerde inschatting als met betrekking tot de gastarbeiders in de jaren-60. Een placebo om het volk rustig te houden.”

Hij verwacht geen daling van de vluchtelingenstromen. Integendeel: door de gezinshereniging en gesteund op EU-prognoses gaat hij van tot tien miljoen “vluchtelingen” tot het jaar 2020 uit. “Dat is een heel zakelijke berekening aan de hand van beschikbare feiten.” Ook over de negatieve uitwassen, omdat de vluchtelingenstroom in Duitsland voor 70% uit alleen reizende mannen bestaat, neemt Buschkowsky geen blad voor de mond. “(…) Een verkeerd woord of een scheve blik volstaat om een knokpartij te veroorzaken. De meerderheid reageert brutaal. Christen worden gepest. Ze mogen niet meer in de keuken, omdat ze daar varkensvlees bereiden. Salafisten komen in de onderkomens en delen levensmiddelen uit – echter alleen maar aan geloofsbroeders.”

De plaatsvindende islamisering bewijst hij aan de hand van voorbeelden. “Conciërges mogen geen lampen vervangen in de sporthal als daar meisjes aan het turnen zijn; leraren mogen geen leverworst op hun brood hebben om geen religieuze gevoelens te kwetsen. De kerstmarkt wordt wintermarkt om de moslims niet te beledigen. In de eerste leesboekjes dragen kleine meisjes een hoofddoek.”

Hij ziet reeds “(…) de strijd om de dominantie in het openbare leven” woeden. Deze strijd om de maatschappelijk dominante cultuur in Duitsland zal volgens Buschkowsky de komende jaren escaleren. “Het aantal moslims zal verdrievoudigen of verviervoudigen. Hun politieke en maatschappelijke gewicht zal dus toenemen. Op zeker moment zullen ze politieke partijen oprichten om hun eigen belangen door te drukken. (…) De roep van de muezzin en islamitische feestdagen zijn al minder belangrijke krijgstonelen.”

Om  te proberen niet complete stadsdelen te laten omkiepen en in No-Go-Areas te veranderen, ondersteunt hij de uiterst omstreden praktijk om asielzoekers decentraal en gemengd onder te brengen. “Dat betekent dat er ook betaalbare woonruimte in burgerlijke woonwijken moet komen. Daar zal men niet altijd blij mee zijn. Ik vrees dat dit zal mislukken. Veel huichelachtige instemming, maar aan het eind staat dan toch weer de gettovorming van de vluchtelingen. Daarvan bestaan overal voorbeelden. Van Zweden tot Engeland, van Kiel-Gaarden tot Dortmund-Noord.”

Hier wil ik meneer Buschkowsky energiek tegenspreken, want door de onderbrenging in burgerlijke woonwijken wordt de hele bevolking gegijzeld voor een catastrofale politiek van zowel politieke als publicistische elites.

Deze raken in vervoering van hun eigen vluchtelingencultus en leven hun morele grootheidswaanzin uit bij de ARD en het ZDF, om daarna met de limousine naar hun villa in de buitenwijk te vertrekken. Deze Gated Communities blijven echter voor 80% van de bevolking onbereikbaar, zodat de midden- en onderklasse alleen de negatieve gevolgen van de illegale massa-immigratie moeten dragen.

Door deze praktijk ontstaat er dan geen groot getto aan de rand van de stad, maar een twaalftal kleinere getto´s over de hele stad verdeeld. Ook in voorheen goed-burgerlijke wijken staat men machteloos tegenover deze willekeur van politieke beleidsbepalers.

Voor de meeste mensen is het kopen van een huis de grootste aanschaf in hun leven, goed doordacht, de meesten zoeken jaren om de geschikte plek te vinden. Infrastructuur, artsen, supermarkten en bakkerijen, de aansluiting op het openbaar vervoer en natuurlijk de prijs van het huis en vooral de buurt.

Zou ik daar willen wonen? Zou ik daar ook nog over tien of twintig jaar willen wonen? Dan wordt er met de bank onderhandeld en de aflossing over een periode van 20 tot 30 jaar overeengekomen. En van de ene dag op de andere ontstaat er in de onmiddellijke nabijheid een containerdorp of een complete woonwijk, bij voorkeur gebouwd voor “vluchtelingen”, zonder lastige bouwvoorschriften, gefinancierd met het eigen belastinggeld. Natuurlijk ontstaat er dan woede en frustratie in het burgerlijke milieu, en wel volkomen terecht.

De Parijse banlieus worden bij discussies vaak als reden van een mislukte integratiepolitiek genoemd. Ieder jaar opnieuw komt het daar tot zware onlusten. Immigranten, criminaliteit, drugshandel en –gebruik beheersen daar het straatbeeld.

Sarkozy wilde als minister van Binnenlandse Zaken deze voorsteden ooit “met de hogedrukspuit” van criminelen bevrijden. Dat veroorzaakte een schreeuw van verontwaardiging in de media, maar deze uitlating kreeg veel instemming bij de burgers. Ze kozen hem korte tijd daarna tot staatspresident.

Zoals ik weet uit persoonlijke gesprekken hebben de Parijse burgers een veel gedifferentieerder beeld over de banlieus dan de media dit doorgeven. Iedereen die het echt wil, lukt het ook. Hij ontwikkelt zichzelf constant en werkt zich op, is daar de overheersende mening.

Om het mislukken van de integratie te motiveren met de woonplaats, noemen veel Parijzenaren heel toepasselijk een smoesje. Veel burgers zijn zich heel goed bewust van de voor- en nadelen van de voorsteden. Wat ze vooral waarderen, is het feit dat hun oorspronkelijke woonwijken grotendeels verschoond gebleven zijn van vergelijkbare toestanden.

“Liever daar buiten dan hier midden onder ons”, luidt het credo. Duitsland moet, op grond van het falen van de regering, binnen enkele maanden een miljoen, waarschijnlijk eerder 1,5 miljoen, immigranten, waarvan 70% jonge mannen, van woonruimte voorzien.

De aantallen stijgen onophoudelijk iedere dag met nog eens 10.000 illegale immigranten. Deze zullen door de roodgroene politici van de deelstaten en burgemeesters zonder rekening te houden met verliezen in het midden van woongebieden ingekwartierd worden. Duitsland staat daarmee aan het begin van een, een jaar geleden nog als volledig onjuist genoemde, landelijke gettovorming.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Heinz Buschkowsky´s Duitsland 2020: tien miljoen “vluchtelingen”, gettovorming, islamisering

  1. jungleelephant zegt:

    En van mijn wensen voor 2016 is dat alle hiervoor verantwoordelijken en alle meelopers wel zo ongenadig gestraft gaan worden!En daarna vegen we ONS!!! land schoon en beginnen [maar weer eens]opnieuw!Maar dan weten we tenminste waarvoor!Niet om een paar honderd pedante kwallen en honderden duizenden nsb’ers in het zadel te houden,maar voor ons zelf!

    Like

  2. Edjan zegt:

    Citaat:
    …”Deze (politieke als publicistische elites) raken in vervoering van hun eigen vluchtelingencultus en leven hun morele grootheidswaanzin uit bij de ARD en het ZDF, om daarna met de limousine naar hun villa in de buitenwijk te vertrekken. Deze Gated Communities blijven echter voor 80% van de bevolking onbereikbaar, zodat de midden- en onderklasse alleen de negatieve gevolgen van de illegale massa-immigratie moeten dragen”…

    Precies als hier. Politici geilen op TV op hun morele superioriteit en het volk wordt ervoor uitgeknepen en krijgt ze door de strot geramd.

    Like

  3. Joannes den Hollander zegt:

    Ik begrijp dat niet zo goed met die gezinshereniging. Als Putin de boel daar plat gegooid heeft hoop ik toch dat iedereen terug gaat naar zijn thuisland. In duidelijk Nederlands: “gewoon oprotten”. In Europa blijven kan en mag geen optie zijn. We hebben inmiddels al genoeg ervaring met al hun voorgangers. Ze zijn en blijven een blok aan ons been.

    Like

    • Cathja zegt:

      Ik lees steeds vaker dat we de arbeidsmigranten héél hard nodig hebben…..! Maar hoe zit het dan met onze eigen werklozen, die staan te springen om een baan, maar toch steeds weer worden afgewezen?
      Het is kwade opzet. Iets anders kan ik er echt niet van maken.

      Like

      • Edjan zegt:

        Wat we in elk geval niet nodig hebben, omdat we er meer dan genoeg hebben, is liegende politici.

        Like

      • Ron zegt:

        Dat zie je goed.
        Met een hoop werkeloze immigranten erbij komen de gouden tijden voor werkgevers terug: Voor jou 100 anderen.
        De bedoeling is verlaging van het minimum loon met minstens een factor 5, en uitkleden van alle arbeidsvoorwaarden.
        Dit om op prijs te kunnen concurreren met het buitenland.

        Er is een toespraak van de directeur van Daimler geweest die immigranten graag wilde laten werken voor 20% van het minimum loon.

        Like

  4. Pingback: Heinz Buschkowsky´s Duitsland 2020: tien miljoen “vluchtelingen”, gettovorming, islamisering | Rechtsaf doorzee

  5. tjonge zegt:

    “De voormalige burgemeester”
    .
    hebben we weer zo een held die , zodra zijn inkomen veilig is gesteld (pensionering) in ene van alles durft te zeggen, maar ten tijde van zijn burgemeesterschap lekker zijn bekkie dicht hield want bang voor zijn baantje.
    .
    leuk, zulke huigelende “helden” …….

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      Pertinent onjuist in dit geval! Ook tijdens zijn burgemeesterschap van Berlin-Neukölln heeft Buschkowsky er regelmatig voor gewaarschuwd dat het fout gaat!

      Like

      • tjonge zegt:

        beste bron, na het artikel nog eens nagelezen te hebben, kon, en kan ik niet weten dat hij in het verleden ook regelmatig gewaarschuwd heeft ?
        gezien zijn leeftijd neem ik aan dat de man gepensioneerd is, en plots van daaruit in eens heldere inzichten kreeg.
        .

        maar goed, mijn aanname is blijkbaar fout, prima dat u mij daarop wijst, ik zal mijn mening daarom herzien wat betreft Buschkowsky, doe ik niet moeilijk over, sommige mensen hebben daar wel ernstige moeite mee, iedereen maakt fouten.
        .
        .
        tenslotte, mijn punt, in het algemeen is, dat hoogwaardigheidsbekleders vaak plotseling tot voortschrijdend inzicht komen zodra de pensioenleeftijd is bereikt.
        in dit geval zat ik fout.

        Like

    • Tjonge, “tjonge;” wat weet je het toch allemaal weer goed!
      Toevallig is deze man al eerder op de site ter sprake gekomen, hoor!
      Dat je dat nèt niet gelezen hebt, kan op zichzelf gebeuren, maar óórdeel eens wat minder snel, Man!
      http://depatriotten.weebly.com/

      Like

      • tjonge zegt:

        🙂 … 🙂 … 🙂

        Like

      • tjonge zegt:

        mvr geissler, u bedoelt met snel oordelen in de zin van “dat de kit en overheid op onze hand is” ?
        .
        maaruhh, blijf t u lekker vooral om u heen slaan hoor, als het u helpt het te verwerken, help ik graag een handje aan mee 🙂 .

        Like

      • @tjonge: Daaraan kun je ook weer zien, dat jij niet altijd even goed leest:
        Bij mijn weten heb ik tot nu toe nooit beweerd, dat een van beiden op onze hand IS.
        Ik heb wèl beweerd, dat het mogelijk is om in de toekomst de kit (van overheid heb ik nergens gesproken) op onze hand te KRIJGEN door hun ervaringen in de praktijk.
        En daar geloof ik nog steeds in, al is het een moeizaam proces, dat jaren in beslag zal nemen.
        En dat daar iets in zit bewijst hun opvallende verschil in optreden tussen de eerste en de tweede keer in Rotterdam.
        Die tweede keer was Aboutaleb himself aanwezig en hij is als burgemeester nog altijd dé supervisor over de politie.
        Dus één keer raden, van wie die gore luizenstreek afkomstig was, waarvan de eerste keer geen sprake was.
        Ik bedoel maar…..
        http://depatriotten.weebly.com/

        Like

      • tjonge zegt:

        [quote] theresa zegt; “Bij mijn weten heb ik tot nu toe nooit beweerd,dat een van beiden op onze hand IS.” [/quote]
        .
        heb ff een paar opmerking uit uw artikel opgezocht die m.i. doen suggereren dat de “kit/overheid” op de hand is van pegida, dat komt tocht echt van uw hand.
        .
        .
        “Hoe dan ook opende Edwin de middag met een pluim aan het adres van de politie en de gemeente Rotterdam, waarmee deze keer zulke goede afspraken gemaakt konden worden”
        .
        “dankzij het correcte, alerte optreden van het politiekorps Rotterdam heeft Pegida haar wettelijk gerechtvaardigde demonstratie zónder verstoringen kunnen houden”
        .
        “Met wie weet hoeveel verruiming bij volgende gelegenheden!”
        .
        .
        ik bedoel maar…
        .
        ps, ik ben nu echt wel klaar met uw fantasie-argumenten en telkens woorden in de mond leggen die niet gezegd zijn en de jij-bakken,
        mits u weer- zoals gewoonlijk- zonder op de inhoud in te gaan, met fantasie-argumenten komt, telkens woorden in mijn mond legt die niet gezegd zijn en de jij-bakken, want ik laat mij geen onwaarheden aanleunen.
        .
        klaar nu ? ik hoop van wel !

        Like

      • Ja hoor! Alleen nog dit:
        Ik heb je al eerder gewezen op mijn comment op het topic: Video: Politie beperkt persvrijheid…..enz. waarin ik al toegaf, dat er nu veel aan het licht kwam, wat wij, demonstranten, ter plekke niet konden waarnemen. Het was ook naar aanleiding daarvan, dat ik mijn laatste artikel heb geschreven.
        Kijk: Dit topic:

        VIDEO: Politie beperkt persvrijheid bij Pegida-Rotterdam


        Maar jij laat dat steeds weer zorgvuldig buiten beschouwing. Opzettelijk of niet, daar valt niet goed uit te komen.
        Ik ben er nu inderdaad klaar mee: Op zo’n manier valt er geen discussie fair te voeren.
        http://depatriotten.weebly.com/

        Like

      • tjonge zegt:

        “Ja hoor! Alleen nog dit:”
        —– he natuurlijk, je verwacht het niet….
        .
        “Ik heb je al eerder gewezen op mijn comment op het topic: Video: Politie beperkt persvrijheid…..enz. waarin ik al toegaf ”
        —– tja, alleen als ik, en tig anderen u ergens op hebben geattendeerd is het schijnbaar erg moeilijk het (gericht) toe te geven ? het had iig wel een stuk of 30 comments gescheeld, want DAT is simpelweg mijn punt (geworden).
        .
        “dat er nu veel aan het licht kwam, wat wij, demonstranten, ter plekke niet konden waarnemen. Het was ook naar aanleiding daarvan, dat ik mijn laatste artikel heb geschreven”
        —– waarom dat gegeven wel als waarheid aannemen en als ik en anderen u proberen te attenderen op de corrupte politie en overheid niet ?
        .
        “Kijk: Dit topic:
        https://ejbron.wordpress.com/2015/12/23/video-politie-beperkt-persvrijheid-bij-pegida-rotterdam/
        —– niet gelezen dat artikel, ik lees niet ALLE artikelen van bron.
        .
        “Maar jij laat dat steeds weer zorgvuldig buiten beschouwing. Opzettelijk of niet, daar valt niet goed uit te komen”
        —– en hopla, de volgende suggestieve beschuldiging, maar zie mijn vorige antwoord.
        .
        “Ik ben er nu inderdaad klaar mee”
        —– ik wou dat ik er ook eens klaar mee was, maar uw ongelooflijke vreemde, suggestieve manier van redeneren/argumenteren dwingt mij om terug te blijven reageren, want nogmaals, ik laat ik mij geen onwaarheden aanleunen door u.
        .
        “Op zo’n manier valt er geen discussie fair te voeren”
        —– leg eens uit mevr geissler, waar ben ik unfair ?
        .
        .
        tenslotte,
        mevr geissler, u bent kampioene der drogredeneringen, u reacties op mij bestaan merendeels uit Ad hominems en jij-bakken, en de werkelijke inhoud van een reactie, het argument wordt telkens vakkundig vermeden.
        veel “argumenten” van u zijn gebaseerd op aanname,s en/of suggestief en onwaarheden.
        .
        proficiat! misschien is Dé Nederlandse Debatclub wat voor u ?

        Like

      • tjonge zegt:

        beste bron, de meeste recente link van alle linken die u aandraagt is van bijna 5 maanden terug.
        .
        punt 1; mijn (fysieke) geheugen is verre van toereikend om al u artikelen in op te slaan.
        punt 2; de doorvoersnelheid van uw artikelen zijn dusdanig snel dat het uberhaupt bij mij niet lang blijft hangen.
        punt 3; is het de bedoeling dat ik eerst het complete bron-archief moet uitpluizen voor ik een reactie mag neer pennen ?

        Like

      • E.J. Bron zegt:

        Nee hoor, maar aan de zijkant rechts had u gewoon even “Heinz Buschkowsky” kunnen intypen. Dan verschijnen alle artikelen met zijn naam erin automatisch!

        Webmaster E.J.

        Like

      • tjonge zegt:

        “maar goed, mijn aanname is blijkbaar fout, prima dat u mij daarop wijst, ik zal mijn mening daarom herzien wat betreft Buschkowsky”
        en
        “in dit geval zat ik fout”
        .
        waren deze opmerkingen 2 reacties geleden nou eigenlijk niet afdoende, vraag ik mij af ?

        Like

  6. Sjaak zegt:

    Hallo reaguurders !
    Vergissen of niet alles weten is toch geen wereldramp ?
    Elkaar tegen het been schoppen of natreden veranderd
    aan het bereids geschrevene ook niets aan !
    piep-piep-piep
    Wir haben uns alle wieder lieb !

    Like

    • Edjan zegt:

      Ja, Sjaak, daar zitten, denk ik, wel meer mensen op te hopen.
      Vroeger zong men met de Kerst toch iets van “vrede op aarde voor alle mensen van goede wil?”
      Hopelijk daalt ergens in het nieuwe jaar de vrede neer.

      Like

      • tjonge zegt:

        ja, edjan, daar hoop ik ook vurig op !
        maar als er telkens met onwaarheden, suggestieve aanames e.d. terug gereageerd wordt laat ik dat echter niet over mijn kant gaan…. ik kan dat niet, u wel ?

        Like

  7. Pingback: Gelezen op internet | voorzieners

Plaats een reactie