Moslimfeestdag! Heeft Prof. Borgholte weer een “gift” uit Mekka ontvangen?

Screenshot_33

(Door: “kewil” – Vertaling: E.J. Bron)

Precies met Kerstmis treedt er weer een van onze aan debiel grenzende professoren op de voorgrond en eist van Duitsland een islamitische feestdag om “onze cultuur” te behouden en voor de integratie, want wij moeten ons beter integreren in de “asielzoekers”, zodat ze zich hier thuis voelen met al die kerstballen, die zij als artilleriekogels beschouwen.

De heer Borgolte (foto boven, links) is al vaker als islamlobbyist opgevallen. Heeft hij net weer een kleine “attentie” uit Ankara of Mekka gekregen?

De Duitsers zijn enorm bang hun cultuur te verliezen, analyseert de Berlijnse mediadeskundige Borgolte. Als tegenmaatregel stelt hij het islamitische Suikerfeest als wettelijke feestdag voor.

Waarom trapt men zulke complete idioten, die zulke onlogische onzin verbreiden, niet eindelijk uit de universiteiten? Islamitische feestdag ter behoud van de Duitse cultuur! Gaat het nog, meneer de professor, of hebt u dit al vanuit het krankzinnigengesticht geschreven?

Waarom durft hij niet, evenmin als andere fans van islamitische feestdagen – Ströbele bijvoorbeeld – gewoon recht toe recht aan te zeggen dat we in plaats van Kerstmis twee islamitische feestdagen nodig hebben, opdat de islamisering sneller verloopt?

Deze Borgolte is ons al eens eerder opgevallen, toen hij op drie pagina´s in de “Tagesspiegel” mocht verbreiden dat het “christelijke Avondland” in de Middeleeuwen “een fictie” zou zijn, het Mohammedaanse Morgenland, dat het “gelukt” zou zijn het christelijke Avondland te veroveren, echter realiteit!

Op de Humboldt-universiteit zou men overigens alle feestdagen moeten afschaffen, zodat het de professoren in ieder geval lukt om één goed boek per jaar te lezen! Voor Borgolte stellen we “Mijn eerste leesboekje” voor dyslectische kinderen voor.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “kewil”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Kerstmis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Moslimfeestdag! Heeft Prof. Borgholte weer een “gift” uit Mekka ontvangen?

 1. carthago zegt:

  Dit soort goed betaald ongedierte zijn de echte schweine van Mergel.

  Like

 2. Edjan zegt:

  Zo gek als een Zweed.

  Like

 3. Pieter zegt:

  Wat let prof.Borgholte zelf zijn Islamitische feestdag te gaan beleven. Waarom moeten wij dit van hem allemaal gaan doen ? Dat is weer zo’n terreur van bovenaf.
  Ik hoor prof. Borgholte niet over andere feestdagen van minderheden zoals Divali van de Hindoestanen, het nieuwe jaar van een of ander dier bij de Chinezen.
  Nee, altijd de feestdagen van het meest agressieve geloof en de minst geintegreerde mensen op aarde anderen door de strot duwen, dat is waar de Gutmensch en socialist zijn plezier aan beleeft.

  Like

 4. C.A.Barstow zegt:

  Ook zo’n diep trieste figuur die zich laat verblinden door al die mooie islam sprookjes.

  Like

 5. Pogo zegt:

  Met feestdagen, of ze nu ‘christelijk’, boeddhistisch of Japans zijn, hebben de meeste mensen niet zo veel problemen.
  Islamitische feestdagen komen van bovenaf, ze worden je opgedrongen, zij komen niet uit de samenleving die daar helemaal niks mee heeft.
  Dit gaat over iets creëren in de samenleving waarbij de massa niks voelt.
  Alles wat met het ‘islamitische’ te maken heeft heeft een negatieve weerklank.
  Maar dit soort ideeën opperen in de media geeft helaas iets weer.
  Mensen, groeperingen zijn ermee bezig om vooral de moslims het hier naar hun zin te maken i.p.v. dat zij integreren in onze samenlevingen en hun feestdagen in eigen kring vieren gelijk elke minderheid doet.
  Wij moeten niet toegeven aan deze vorm van islamisering.

  Wat wij moeten doen is een (Europese) analyse maken (waarvan gelukkig al velen weten welke kant die opgaat) over de islam, haar doel en streven en hoe zij dat wil bewerkstelligen.
  Als daar enige negativiteiten in te vinden zijn (en die zijn er) die onze samenleving bedreigd, ons voortbestaan wil verhinderen, dan kan er ook niet meer een roep zijn om islamitische feestdagen of ditjes of datjes.

  Een bedreiging van de soevereiniteit van de VS of de EU wordt meteen de kop ingedrukt.
  Hoe kan het dat de ‘nu nog niet zichtbare openbare bedreiging’ (terwijl er heel veel signalen zijn) van onze soevereiniteit met open armen verwelkomt wordt?

  -Niet dat ik het aanhang maar……-
  Hitler en het nazisme hebben we verbannen, het is verboden, maar tegelijkertijd verwelkomen we hen die nog een paar stappen verder gaan in hun ideologie.
  Krankzinnig.
  Dat zijn dus de volgers van die ideologie maar nog veel meer hen die de weg klaarmaken voor die ideologie en haar volgers om zonder slag of stoot de Dar al-Harb binnen te marcheren en te claimen.

  (Onthoudt de namen zodat we ze later aan de galg kunnen hangen.)

  Like

 6. Cathja zegt:

  Een hele sluwe, gevaarlijke man! Het heeft er alle schijn van dat hij zijn uitspraken ‘in opdracht’ doet. Goed in de gaten houden, deze kwezel!

  Like

 7. carthago zegt:

  Geen gift maar GIF heeft dit uitgeMergeld crapuul uit mekka ontvangen!

  Like

 8. Elena zegt:

  Alweer een smerige landverrader en islam kontenkruiper.
  De Duitsers gaan dit echt niet pikken, Pegida is daar erg actief met duizenden actieve aanhangers.
  Moge die landverrader snel Ebola en vliegende tering krijgen…oh wacht nu ik toch aan het utidelen ben..laat ik de tyfus er ook maar bij wensen
  Moge alle onbekende enge ziekten zijn deel worden.

  Like

 9. kruisridder zegt:

  De nazi’s waren ook stapeldol op de islam. Vooral Heinrich Himmler, die zich zelfs bekeerd heeft tot de islam.

  Like

 10. jantjeuitnl zegt:

  De moslims zijn, nog steeds, een kleine minderheid van hooguit 5%. Waarom moeten die een eigen feestdag hebben?
  We zullen ze voor de 3e keer Europa uit moeten trappen. Ze horen hier niet thuis. Ze hebben genoeg eigen landen, maar die helpen ze naar de kloten. En nu willen ze dat hier ook doen.

  Like

 11. Pingback: Moslimfeestdag! Heeft Prof. Borgholte weer een “gift” uit Mekka ontvangen? | Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s