Opnieuw demonstratie aan de Deense grens

Screenshot_3

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

Midden oktober al demonstreerden dappere Denen voor de sluiting van de Duits-Deense grens en voor de invoering van strenge grenscontroles (hier). De demonstratie werd georganiseerd door de organisatie “Stop Islamiseringen Af Danmark” (Stop de Islamisering van Denemarken) SIAD. Sindsdien is er veel gebeurd. Midden november voerde Zweden grenscontroles in, omdat de Scandinavische humanitaire grootmacht de toestroom van asieleisers niet meer aankon. Alle asielzoekerscentra zaten propvol.

Zweden riep nu ook Denemarken ertoe op om zijn grenzen met Duitsland te controleren; het hoopte dat de “vluchtelingen” naar Duitsland teruggestuurd zouden worden of in Denemarken zouden blijven. Door de grenzeloos open onverantwoordelijke asielpolitiek van Zeden kwam dus nu Denemarken onder druk te staan.

Tot nu toe heeft Denemarken weliswaar zijn asielwetgeving aangescherpt; de regering wil zelfs eventuele waardevolle spullen van de “vluchtelingen” in beslag nemen, maar nog steeds geen permanente grenscontroles of een sluiting van de grenzen invoeren.

Intussen wil de EU met behulp van Frontex de buitengrens versterken en ook zonder toestemming van een land aan diens grenzen inzetten. De EU wil doodgewoon de “vluchtelingencrisis” gebruiken om haar macht te vergroten en de soevereiniteit van de Europese lidstaten verzwakken.

Het gaat er inmiddels hoofdzakelijk om iedere (!) lidstaat erin te ondersteunen de grenzen tegen de toestroom van de binnendringers te beschermen of zelfs te sluiten. Nu zou je kunnen denken dat dan voor ons de belasting groter zal worden. Je zou echter ook kunnen denken dat een nog net te behappen belasting niet tot de noodzakelijke veranderingen leidt.

Op 9 januari 2016 zal de organisatie SIOE (Stop Islamisation of Europe) aan de Duits-Deense grens in Kruså demonstreren voor een grenssluiting. Onze noordelijke buren hopen daarbij op ondersteuning van onze kant.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Counterjihad, Denemarken, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Patriottisme, soevereiniteit, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

9 reacties op Opnieuw demonstratie aan de Deense grens

 1. Moeder die borstvoeding gaf gemarteld en vermoord door vrouwenpolitie ISIS

  IS TERREUR Ze zat onschuldig tegen een boom met haar kind aan de borst maar dat was een doorn in het oog van Al-Khansaa, de vrouwenpolitie van ISIS. De moeder werd door de meedogenloze monsters gemarteld en vermoord. In het ISIS-kalifaat is immers geen plaats voor moeders die borstvoeding geven, ook niet onder hun boerka.

  De brutale moord had plaats in de straten van Raqqa, het voormalige IS-bolwerk. De vrouw had haar zoontje nochtans onder haar boerka gestopt. Toch was het een aantal vrouwen van de brutale ISIS-brigade niet ontgaan dat ze haar kind de borst gaf. “Een lid van Al-Khansaa pakte de baby af, gaf het kind aan een andere vrouw en vermoordde daarna de moeder”, vertelt Aisha, een voormalige inwoonster van de Syrische stad aan de krant Sunday Times. Op websites die IS steunen, stond te lezen dat de vrouw zich schuldig gemaakt had aan openbare zendenschennis en dat ze eerst gemarteld werd voor ze door de brigade vermoord werd. De Al-Khansaabrigade werd achttien maanden geleden opgericht en doet dienst als een politiemacht die toezicht houdt op het doen en laten van vrouwen in het IS-kalifaat. De afdeling bestaat uit geradicaliseerde moslima’s uit Noord-Afrika, de Golfstaten, Irak en West-Europa. Intussen hebben ook al meer dan zestig Britse vrouwen zich bij de horde aangesloten. De amper 20-jarige Aqsa Mahmood uit Glasgow zou een van de sleutelfiguren zijn van de bende die vooral tegen moeders genadeloos optreedt. Zo verklaarde Um Hamid dat ze nog enkel voedselbonnen kon krijgen als ze haar jongste dochters zou afstaan. De meisjes zouden uitgehuwelijkt worden maar de 50-jarige weduwe ging niet in op het perverse aanbod van de brigade.

  Bron
  http://www.hln.be/

  Like

 2. Pogo zegt:

  Als je maar hard genoeg opstaat en tegenstand biedt t.o.v. je vijand, dan krijgen ze vanzelf ontzag voor je.

  ‘De Islamitische Staat is maar voor één natie in het Midden-Oosten bang’

  “Britse en Amerikaanse troepen achten ze kansloos omdat ze geen ervaring hebben in stadsguerrilla of terroristische strategieën. Maar ze weten dat de Israëli’s terroristen en guerrillastrijders zeer hard aanpakken.”
  http://www.express.be/joker/nl/platdujour/de-islamitische-staat-is-maar-voor-een-natie-in-het-midden-oosten-bang/217847.htm

  Like

 3. C.A.Barstow zegt:

  Het enige afdoende antwoord op al de IS misdaden?
  UITROEIEN die smerige ISIS hoeren, uitroeien dat hele zooitje ISIS misdadigers.

  Like

 4. Ron zegt:

  Dappere Denen.
  Graag ook in ons land zulke dappere mensen.

  Like

 5. Feniks zegt:

  Hoe moet die ondersteuning aan de Denen eruit zien, vorm krijgen?

  Like

 6. tjonge zegt:

  gaat weer een demonstratie over de openbare weg zonder restricties van de deense overheid !
  het kan wel ! we zitten alleen in het verkeerde land 🙂

  Like

 7. Pingback: Opnieuw demonstratie aan de Deense grens | Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s