Russische bommenwerpers vallen ISIS in Syrië aan: 556 doelwitten in drie dagen

Screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

De lucht- en ruimtestrijdkrachten van Rusland hebben de afgelopen drie dagen bij 164 acties in Syrië in totaal 556 objecten van de terreurmilitie ISIS verwoest, aldus luitenant-generaal Sergej Rudskoi, chef van het operatieve hoofdbestuur van de generale staf van de Russische strijdkrachten, maandag.

“… Sinds 25 december zijn er 164 acties door de luchtmacht uitgevoerd, waarbij 556 objecten van de terroristen in de provincies Aleppo, Idlib, Lataka, Hama, homs, Damascus, Deir ez-Zor en Raqqa werden verwoest”, aldus Rudskoi.

Volgens hem heeft de Russische luchtmacht de afgelopen week haar aanvallen geïntensiveerd om de handelingen van het Syrische leger, en van de patriottisch gezinde krachten die tegen ISIS vechten, te ondersteunen.

 

Bron:
http://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in ISIS, Rusland, Syrië. Bookmark de permalink .

29 reacties op Russische bommenwerpers vallen ISIS in Syrië aan: 556 doelwitten in drie dagen

 1. Volgens mij presteren de Russen heel wat meer in Syrië dan de Amerikanen en hun bondgenoten.

  Like

 2. A. Jansen zegt:

  En om dicht bij het “vuur” te zitten kun je hier lezen van de hoed en de rand.
  http://en.farsnews.com/Default.aspx

  Neen, dit komt niet op het journaal!

  Like

 3. Fred zegt:

  Prima toch.
  Roei uit die insecten.
  Sorry insecten.

  Like

 4. Muurbloempje zegt:

  Hij gaat lekker, laat die Putin maar z’n gang gaan. Nog even en al het gespuis kan terug om hun land weer op te bouwen.

  Like

 5. toetssteen zegt:

  Wat een verademing om dit te lezen! Ik meende dat zelfs EJ in de valkuil van dat Observatorium was getrapt. U weet wel, de Russen bombarderen ziekenhuizen en burgers op de Volkskrant. Bericht was van Amesty. Ik zoeken naar de bron. Amnesty Nederland die verwees in een blabla tekst naar:
  https://www.amnesty.nl/nieuwsportaal/rapport/civilian-objects-were-not-damaged-russias-statements-its-attacks-in-syria-unma

  En wat lees ik daar dat de meuk komt van het Syrische observatorium enz. Dat dat eenmansbedrijf betaald wordt door Soros zal hen een zorg zijn! Dat er geen andere bron te vinden is? Zal het hen jeuken!

  Nu mevrouw Wagenknecht weer die in exact dezelfde val trapt (SP in Duitsland zeg maar). Ook daar is de enige bron dat vervloekte Observatorium! Waarom zijn politici zo weinig kritisch?

  Like

 6. jungleelephant zegt:

  Klasse;zie je wel:waar een wil is,is een weg!Ik denk dat er nu bij Erdogan stoom uit zijn oren komt!

  Like

 7. Leo zegt:

  Bomb them OUT !!

  Like

 8. Pingback: Russische bommenwerpers vallen ISIS in Syrië aan: 556 doelwitten in drie dagen | Rechtsaf doorzee

 9. Anna. zegt:

  Bommen met afzender ” Vrolijk Kerstffest”

  Like

 10. Paniek in de tent: “Neocon-voorman William Kristol doodsbang dat Trump echte 9/11-daders gaat vervolgen”

  De Amerikaanse neoconservatief denker William Kristol is doodsbang dat de beramers van de staatsgreep op 9/11 worden vervolgd wegens massamoord en hoogverraad als Donald Trump president wordt. Dat zegt een Amerikaanse onderzoeker.

  Dr. Kevin Barrett deed deze uitspraak naar aanleiding van een recent interview dat ABC News had met Kristol, oprichter van de Emergency Committee for Israel, een Amerikaanse neoconservatieve groep. In het interview zei Kristol dat iemand als derde partij-kandidaat mee moet doen aan de presidentsverkiezingen als Trump de Republikeinse nominatie wint.

  “Kristol is de geestelijk vader van het Amerikaanse neoconservatisme, een beweging die verantwoordelijk is voor de staatsgreep op 9/11, een nieuwe Pearl Harbor waar de conservatieve denktank PNAC (Project for the New American Century) precies één jaar voor 11 september 2001 zo schaamteloos voor pleitte,” zei Barrett. Lees verder >>> http://www.ninefornews.nl/paniek-in-de-tent-neocon-voorman-william-kristol-doodsbang-dat-trump-echte-911-daders-gaat-vervolgen/

  Like

 11. duinsnip zegt:

  Als er een ding duidelijk wordt sinds Rusland zich in de strijd mengt in Syrië dan is het wel de kotsmisselijke kliek waardoor Amerika en Europa wordt geregeerd en waar de media zich door laten manipuleren. Dat ooit de waarheid eens boven tafel komt, maar dat zal een mentaliteits verandering vergen van de volken die nu alles maar voor linkse zoete koek slikken.

  Like

 12. C.A.Barstow zegt:

  De russen geven hier in ieder geval het goede voorbeeld.
  Poetin heeft het goed gezien dat politiek gezwam hier niets meer uithaalt.
  Uitroeien dat hele giftige terroristen nest, dat is het enige antwoord.

  Like

 13. Joannes den Hollander zegt:

  Я не знаю, читаете ли Вы регулярно Э.Дж. Бронса г-н Путин. Моя благодарность за работу бомбежки, хорошо сделанную. Эта стоимость российский налогоплательщик примерно 3.5 миллиона евро в день. Если бы это было мое дело, то я был бы больше счастливым, чтобы возместить России от грантов E.U. Тогда мы можем послать всех “беженцев”: назад в их родины.
  Из Нидерландов я желаю Вам счастливого Нового года.

  Ik weet niet of u regelmatig hier op E.J. Bron leest meneer Putin. Mijn dank aan u is echter zeer groot. Deze zuiveringsacties kosten de Russische belastingbetaler 3,5 miljoen euro per dag. Wat mij betreft mag een groot deel daarvan uit de E.U. subsidiepot komen. Dan slaan we twee vliegen in een klap. U bent er bij gebaat en wij ook.
  Dan kunnen we n.l. alle “vluchtelingen” terug sturen naar hun heimat.
  Vanuit Nederland wens ik u een gelukkig Nieuwjaar.

  Like

  • janchik zegt:

   Goed gezegd Joannes en mijn complimenten voor het Russisch, maar Putin spreekt ook vloeiend Duits en Engels, dit i.t.t. Obama die alleen EngelsAmerikaans lult, en zeer waarschijnlijk Arabisch, maar dat zullen we pas over 2 jaar weten.

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Janchik. Lang leve de vertaalmachine. Al zou ik er inderdaad wel erg blij mee zijn als ik de Russische taal een klein beetje zou beheersen. Bijzonder moeilijk, ik waag me er niet aan.

    Like

   • janchik zegt:

    Tipje van de sluier Joannes.
    Het Russisch kent 6 !!!! naamvallen, daarnaast geen lidwoorden. Bv. een woord als “een stoel” is in het Russisch als uitspraak, maar dan met latijnse letters, ook stoel . Echter omdat er geen lidwoorden zijn kent dit woord 6 verschillende uitgangen, dus bijvoorbeeld stoelet, stoelom.
    Dit houdt dus in dat het Russisch (trouwens net als het Fins) 6 maal zoveel woorden kent als onze westerse talen. Dit is maar een simpel voorbeeld. Het moeilijkste is het cyrillisch vloeiend te leren lezen, wat ik heb beoefend tijdens mijn vele auto reizen door zowel Rusland als Oekraïne.
    Kort gezegd, om goed Russisch te leren spreken, moet men daar gaan wonen of een Russische vrouw nemen (zoals ik), zodat je de hele dag deze taal kan spreken. 🙂
    Groetjes, Janchik

    Like

 14. C.A.Barstow zegt:

  Een ISIS nest uitroeien op zijn Russisch:

  Like

 15. Turkije Probeert Rusland, in een militair conflict met de NAVO te slepen – volgens een Servische leider

  Het besluit van Turkije om een Russische Su-24 gevechtsvliegtuig neer te halen was een poging om zijn NAVO-bondgenoten in een grootschalige oorlog met Rusland te slepen over Syrië, vertelde President Tomislav Nikolic tegen Sputnik Servië vandaag.

  MOSKOU (Sputnik) – In november, een Turkse F-16 gevechtsvliegtuig schoot een Russische Su-24 neer in Syrië met air-to-air raketten afgevuurd vanuit het Turkse luchtruim terwijl het Russische vliegtuig in de buurt van de Syrisch-Turkse grens vloog.

  Ankara eiste dat het gevechtsvliegtuig haar luchtruim geschonden had, maar zowel de Russische generale staf en de Syrische Air Defense Command hebben bevestigd dat de Russische jet nooit het Turkse luchtruim gekruist had.

  “Dit was een poging om twee machten die betrokken zijn bij een groot militair conflict over Syrië,” zei Nikolic, hij voegde toe, dat wat er in Syrië was gebeurt een “botsing van concepten” was.

  De Servische leider beweerde dat het Syrische volk vrij moet zijn om hun regering te kiezen met eerlijke verkiezingen, in plaats van dat het aan de macht wordt gebracht door middel van buitenlandse krachten van inmenging. Hij voegde er aan toe dat de kwestie van de rol van President Bashar Assad in de Syrische toekomst, de kern van het geschil was.

  Bron
  http://sputniknews.com/

  Like

 16. Na Syrië volgt Irak en dan volgt Turkije… en dan vrede!!! President of Russia Vladimir Putin: “To forgive the terrorists is up to God… but to send them to Him… is up to me!!!”

  Like

 17. Joannes den Hollander zegt:

  Citaat Janchik: Kort gezegd, om goed Russisch te leren spreken, moet men daar gaan wonen of een Russische vrouw nemen (zoals ik), zodat je de hele dag deze taal kan spreken.

  Wellicht bent u een stuk jonger dan ik. Dan liggen de frisse blaadjes nog voor het oprapen. Ik ga over anderhalf jaar met pensioen. Ik weet het, ze schijnen erg sterk, zorgzaam en werklustig te zijn. Om op mijn leeftijd nog met een Russin te beginnen? Misschien voor een jaartje op werkbezoek naar Nederland. Ik heb nl nog wat achterstallig tuinonderhoud. Bomen rooien, tuin omspitten en dat soort dingen. Mogelijk houdt ze met haar uitstraling wel vervelende marokkanen uit de buurt. Dat is dan weer mooi meegenomen. (lol)

  Like

  • janchik zegt:

   Nee hoor Joannes, ik ben zelfs ouder dan u, ik ben over de 70. Ik ben nu 15 jaar getrouwd met mijn vrouw, die beslist niet lijkt op het vrouwmens op uw foto. Mijn blonde vrouw is slank en heeft een prachtig figuur en is toch al 60 jaar. daarnaast is ze best wel knap vind ik zelf, niet alleen uiterlijk maar ook qua IQ. Ze heeft haar doctoraal van de Universiteit van St.Petersburg.
   Dus zo ziet u Joannes, niet alle vrouwen daar zien er als bootwerkers uit, sterker nog Russische vrouwen behoren ontegenzeglijk tot de knapste en meest verzorgde vrouwen. Een klein voorbeeld, een Russische vrouw zal nooit de deur uit gaan zonder make up, en dat klopt want ik ken er dankzij mijn vrouw nogal wat.
   Dat wij na 1945 ontstellend zijn belazerd d.m.v. foto’s zoals hierboven geeft te denken, want ook ik was op het verkeerde been gezet , door de propaganda foto’s van dikke vrouwelijke straatvegers. Dat veel vrouwen van boven de 35 graag naar het westen komen, komt omdat er veel weduwen zijn i.v.m. de vroegtijdige dood van veel mannen door alcohol.
   En bang zijn ze voor de duvel nog niet en dat komt weer door het harde leven en zeer strenge winters, die hen gevormd hebben.
   Ik ben in ieder geval meer dan tevreden :-))

   Like

 18. Jan zegt:

  Daesh Fighters Try to Blend in With Civilian Population While Fleeing Syria


  Daesh militants are losing territory in Syria and trying to flee the country while pretending to be civilians, Operation Inherent Resolve spokesperson Col. Steven Warren told reporters on Wednesday.

  “We are seeing reports of ISIL [Daesh] fighters shaving their beards and trying to hide among the civilian population, as they continue to lose ground in Syria and run back to Raqqa, Manbij or Jarablus,” Warren stated.

  http://sputniknews.com/world/20160106/1032759959/pentagon-statement-daesh-terrorists.html

  Aleppo Governor Predicts Syrian Army’s Imminent Victory Against Daesh  Governor of Aleppo province Mohammad Marwan Olabi argued that Daesh terrorists and their followers have not achieved success in destroying Syria and taking the country under their control.

  Syrian forces are continuing resistance against Islamists and the “early signs of the Syrian army’s victory have already appeared,” Olabi said in an interview with Iranian al-Alam news website, cited by Fars News.


  http://sputniknews.com/middleeast/20160106/1032764993/aleppo-governor-syrian-army.html

  Like

 19. Jan zegt:

  Paniek: vernietiging van ISIS trainingskamp

  Like

 20. Jan zegt:

  Russia Hit 1,888 Targets In Syria In A Week; US Count? Just 16…

  In the seven days before the announcement early Friday that a cease-fire might go into effect in Syria in another week, Russian forces hit more than 100 times as many targets within the embattled nation as a military coalition that includes the United States.

  Since Russia considers any organization attacking the government of Syrian President Bashar Assad a terrorist group, the question arises of just how its efforts might change.

  And those efforts are substantial, as a weekly report by the Russian Ministry of Defense makes clear. In a report posted Thursday on its website, the ministry noted that its jets flew 510 combat sorties and hit 1,888 “terrorist objects” in Syria. The previous week’s report claimed 464 sorties that hit a total of 1,354 “terrorist objects.”

  Daily reports from the U.S. military for the same period indicate a much lower level of activity: 16 targets struck in Syria.

  http://www.stripes.com/news/middle-east/russia-hit-1-888-targets-in-syria-in-a-week-us-count-just-16-1.393803

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s