Spoor van vernielingen in Hilversum

Screenshot_21

HILVERSUM – “Jongeren” hebben zondagnacht een spoor van vernielingen achtergelaten in een gedeelte van Hilversum. Een ruit van een winkel is ingegooid, meerdere auto’s zijn vernield en ook werden kliko’s de weg op gegooid. Uit een van de auto’s zijn ook spullen meegenomen, aldus de politie.

Volgens ooggetuigen is een groep van vier tot tien jongens verantwoordelijk voor de vernielingen. Ze waren in het donker gekleed en de meesten droegen een jas met een bontkraag.

Ondanks een zoekactie zijn de verdachten niet gevonden. De politie meldt op gezag van getuigen dat het gaat om “een groep van vier tot tien jongens van buitenlandse afkomst, in het donker gekleed met jassen met een bontkraag aan“.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Spoor van vernielingen in Hilversum

 1. Drs.P. zegt:

  Naast “Duitsland importeerd criminaliteit” hebben wij in NL dat de laatste 40 jaar al gedaan.
  Dit is de derde generatie van een criminele lichtgetinte parasieten nageboorte, die helemaal niets met NL hebben, verdomme de hand bijten die ze voedt en voorziet van uitkeringen.
  Ook enige mate van zelfreflectie is de “zielige” booslim parasiet compleet vreemd!!
  Ze zijn hier om te blijven en alles in bezit te nemen volgens hun kindermisbruikende proleet.
  10 jaar geleden liepen dit soort laag IQ bontkraag debiele gasten al openlijk in R-dam op scholen te verkondigen dat ze de “boel” zouden gaan “overnemen”.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Thomasson zegt:

  De etniciteit van de jongens is zelfs zonder camera’s duidelijk: KUT MAROKKANEN Hoe lang wenst de Nederlandse staat de overlast van deze schadelijke geïmporteerde elementen nog verdragen? Als ze worden gedeporteerd …gebeurt niets dat niet strookt met de internationale wetgeving. Ze hebben dubbele nationaliteit waarvan de Marokkaanse nationaliteit is op nr. 1 (land van origine). Er is geen enkele reden in de wereld waarom Z.M. Mohammed VI de Koning van Marokko zal zijn onderdanen niet met harte in de Heimat verwelkomen. ER is plaats voor ze van Tanger tot de Sahara.

  Like

 3. Driek zegt:

  En die politieagent is ook van het padje af, wel ja, toe maar, geeft dat stuk schorem nog een vuurtje ook, wat vernederen die mensen zich toch voor dat opgeschoren tuig. Het is onvoorstelbaar.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Het zal eens niet waar zijn….!
  ‘Jas met een bontkraag’. ‘Van buitenlandse afkomst’. ‘Groep van vier tot tien jongeren’.
  Ik had al een vermoeden.
  Nu alleen nog de vraag: WIE waren het?
  Vast en zeker teleurgestelden, verwarden, getraumatiseerden. Iets anders is bijna niet denkbaar.

  Gezellig toch, onze ‘samen’leving?

  Like

  • Nou mogen wij zeker getraumatiseerd worden,door al hun vernielingen ? We moeten met dit tuig nog integreren,net zo worden als zij en opdraaien voor hun straffen natuurlijk.Dat dacht ik ook,wat een lul van een agent om zo slaafs te zijn,hij maakt het er zelf naar,dat ze geen achting voor hem hebben.Hoe moeten we dat verantwoorden aan onze kinderen,die dat niet mogen en zij wel? Wat een voorbeeld, ze zullen erbij in de klas zitten.

   Like

 5. Tja de etniciteit herkent men meteen gelijk als zijnde Marokkaanse crypto-moslims met hun bontkraagjes, ach het is maar een incidentje niets aan de hand mensen gewoon doorlopen…

  Like

 6. tjonge zegt:

  zijn vast chinezen die last van een koude nek hebben…..

  Like

 7. Koos zegt:

  Elke ingegooide winkelruit betekent weer 100 PVV-stemmers erbij.
  De winkelier, zijn familie, vrienden, buren en kennissen.
  Elk nadeel heb z’n voordeel.

  Like

 8. boorzalf zegt:

  Die worden in de volksmond ook wel rifaapjes genoemd, En ze zijn een grote plaag voor de samenleving. En ze zijn geïnspireerd door het boek mein kampf. Ook wel door sommige koran genoemd.

  Like

 9. Geronimo zegt:

  Onze schuld ! We geven ze immers niet genoeg kansen om vrijelijk hun lucratieve ‘bezigheden’ uit te oefenen. Dan worden ze af en toe eens een beetje baldadig. Tja, als je van een onderdanige politieman zomaar al een vuurtje krijgt aangeboden i.p.v. een ferme schop voor de broek, dan voel je je op termijn onaantastbaar…de Dhimmy biedt de moslim onderdanig zijn diensten aan. Zoals het hoort in hun ogen uiteraard.

  Like

 10. Hans zegt:

  Gewoon alles lekker door laten koken, tot de snelkookpan bol staat is.
  Die marrokaanse kakkerlakken met hun dooie ratten op hun rotkoppen komen er vanzelf achter wat er gebeurt als de Hollanders er zat van hebben.
  Dan zal blijken dat die iets minder slap en meegaand zijn als ze denken.
  Komt goed.

  Like

 11. En zoals Mark Rutte al duidelijk zei; “Het heeft allemaal niks, maar dan ook helemaal niks, met de ware islam te maken! Islam is vrede!”

  Like

 12. kruisridder zegt:

  De daders zullen ongetwijfeld te vinden zijn in de plaatselijke AZC’s.

  Like

 13. carthago zegt:

  De plizie in nederigland is het grootste fricandellen korps in de Eussr, dat weten de bontkraagjes via hun nieuwe iPhone allang voordat ze op de bootjes stappen naar de Eussr.

  Like

 14. Jan de Boer zegt:

  Gooi al die weversgasten het land uit als ze zich niet gedragen, kunnen ze mooie kleden weven in de binnenlanden

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  En daarna hebben ze nog een paar lekkere blanke meiden verkracht?
  Zou me niks verbazen.

  Like

 16. delamontagne zegt:

  Zou zo,n agent niet een poosje op “cursus”moeten in Maroc.
  Daar hebben ze minder “fijngevoelige methodes.///

  Niet dat ik dit goedkeur, maar in NL is ,t allemaal zo slappehap…………….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s