Ziekenhuispersoneel krijgt wapenschilden om zich te verdedigen

Screenshot_63

De nieuwe Renaissance: Op een slagveld in de Middeleeuwen en in een ziekenhuis in het multiculturele Gotenburg is een goed schild altijd handig.

(Door: “rommel”)

Het komt steeds vaker voor dat patiënten het ziekenhuispersoneel aanvallen. Een ziekenhuis in Gotenburg heeft daar een oplossing voor gevonden: schilden en snelle gymschoenen met gummizolen voor het personeel, schrijft Dagens Medicin.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Immigratie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zweden. Bookmark de permalink .

23 reacties op Ziekenhuispersoneel krijgt wapenschilden om zich te verdedigen

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Ongetwijfeld gaat het hier om dubbel bepaspoorten.
  Een vuistvuurwapen lijkt me dan doeltreffender.

  Like

  • Edjan zegt:

   Joannes den Hollander, een vuistwapen! Je wilt die arme getinte medemensen toch geen pijn doen, hè! Dat ik er niet achter kom! Ook niet met dat schild gaan slaan, hoor! Alleen klappen opvangen en dan hard weghollen met je snelle gymschoenen. En daarna excuses aanbieden voor je oneerbiedige gedrag en alles weer goedmaken. We hebben deze unieke medeschepselen al veel te lang onderdrukt vanuit onze geprivilegieerde positie als blanke man.

   “Zo gek als een Zweed” is mijn uitdrukking voor 2016.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Vuistvuurwapen? “Side arm” zul je bedoelen?

   Like

 2. delamontagne zegt:

  Om zich te verdedigen ?
  Die verzorgers zijn toch helemaal van het “Zweedse” padje af. In de aanval…………
  Bewapenen moeten ze zich.

  Like

  • Kraftavilqa zegt:

   Inderdaad bij zoïets ouderwets als een schild hoort toch minstens een strijdvlegel of slagzwaard misschien is een kruisboog ook wel wat. Natuurlijk zou het belaagde ziekenhuispersoneel gewoon vuurwapens moeten dragen ter zelfverdediging, immers wanneer je genoodzaakt bent je tegen zo’n kudtmuzel te verdedigen wil je wel dat ’t probleem meteen definitief is opgelost en met een .38 special, .357 Magnum, .45 (elke variant) of .50 Action Express geïmplanteerd op een vitale plek bij de patiënt weet je zeker dat het probleem uit de wereld is.

   Like

 3. Johan zegt:

  Gummiknuppels werken beter tegen dit tuig dan gummizooltjes.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Condooms gemaakt van puinzakken… dat is het allerbeste wapen

   Like

   • Cathja zegt:

    @ paulzwueste op 28/12 om 21:00 uur

    Beste Paul, …eh…., ik heb misschien iets gemist in deze conversatie, maar wat wilt u beginnen met ‘condooms gemaakt van puinzakken’…? Volgens u is dit het allerbeste wapen. Het lijkt mij dat dit artikel weinig schade aan kan richten, want dit artikel is overal te koop…..! Misschien vat ik uw suggestie niet helemaal, maar dat ligt dan geheel en al aan mij.
    Graag een stukje voorlichting hierover. Of breng ik u nu met mijn vraag in verlegenheid?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Cathja.
    De Condoom is een uitvinding van Leonardo Da Vinci die het wapen voor het eerst heeft gebruikt in de slag om Florence tegen de Ottomanen in het jaar 1503 n.Chr.
    De Condoom ook wel “Vliegende Penis” genaamd… werd door de Turken gevreesd om zijn verwoestende werking doordat er per ontlading ca. èèn kubieke meter doorboorde maagdenvliezen en nageboortes over de vijandelijke linies kon worden verspreid. Na het uiteenvallen van het Ottomaanse rijk en de dood van Leonardo raakte het wapen lange tijd in onbruik. Eerst na de “verlichting” en de massa-immigratie vanaf de zestiger jaren kwam de “doe het zelf”-winkel op de markt met een zogenaamde “puinzak”. Wat hierbij opvalt is dat de puinzak sterke overeenkomsten vertoont met de Condoom van Da Vinci.
    Da Vinci gebruikte voor het geraamte van zijn door de Turken bijgenaamde: “Moeder van alle orgasmen” een constructie van rustende penissen gewonnen uit de eerste generatie. Deze penissen werden door jonge maagden door middel van handmatig errectieve massage tot een onwrikbaar anatomisch geheel getransformeerd.
    Dit geheel werd vervolgens omkleed met gelooid penisleder gewonnen op bejaarden die zich, tijdens de grote volkstelling in het jaar nul, ook wel genaamd Kerstmis, niet snel genoeg uit de voeten konden maken.
    De moderne puinzak is bovendien voorzien van een handig koord waarmee men de zak kan dichtsnoeren. Ongetwijfeld is dit idee gestolen van Jan Cremer die reeds in zijn bestseller: “Ik Jan Cremer.” aangaf hiermee tot ongekende hoogten te kunnen stijgen, Vandaar uit is waarschijnlijk de benaming: “Vliegende Penis” in de volksmond ontstaan.
    Tevens zijn handige accessoires bij de puinzak verkrijgbaar zoals mondmaskers, handschoenen en overalls. Allemaal voorzien van extreem stimulerende neon-bedrukking die de gebruiker helpen de juiste gemoedsgesteldheid ook weer tot ongekende hoogte te brengen.
    Cathja. Schroom ondanks e.e.a. niet nog meer informatie te willen ontvangen.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ paulzwueste om 20:20

    Beste Paul, u heeft me met uw reactie voldoende ingelicht, en mijn dank is groot!
    Ging ik aanvankelijk nog uit van een humoristische opmerking, dan ben ik nu wel overtuigd dat het u menens is.

    Groetjes,
    Cathja.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Graag gedaan Cathja.

    Like

 4. Cathja zegt:

  Dit is je reinste discriminatie van het verplegend personeel, want de ziekenhuisdirectie zegt eigenlijk: “hier heb je wat verdedigingsspullen en zoek het verder zelf maar uit”. In plaats van het personeel te beschermen, laten ze hen aan hun lot over en nemen ze het in feite op voor die barbaren! Het is toch absurd dat ze schilden krijgen om steekwonden te voorkomen en snelle schoenen krijgen om zich uit de voeten te maken als het fout gaat?
  In plaats van die gewelddadige patienten het ziekenhuis uit te pleuren, gaan ze gewoon door met het verplegen van die rotzakken!
  Ik zou zeggen: “ziek of niet, opzouten als je geweld gebruikt tegen mensen die je verzorgen”.

  Oh, wat kan ik nijdig worden als ik dit soort verhalen lees! Je zou die barbaren toch het liefst een rotklap in hun brutale smoelen geven? Ze mogen blij zijn dat er nog mensen te vinden zijn die hen WILLEN verzorgen! Ik had er al lang de brui aan gegeven!

  Like

 5. oud-marinier zegt:

  Telescopische politie-wapenstok + taser. Werkt prima……!!! gebruik ik hier ook.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  2015 ! 2016 Burgeroorlog ?

  Like

 7. Ik lach er maar even om en laat het er verder bij.
  Schilden en gummizolen……in zíekenhuizen? En die maffe Zweden gaat nóg geen licht op….?
  Als absurdistisch theaterstuk zou dit geen slecht figuur slaan! Gott im Himmel, wat een verdwazing!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 8. Elena zegt:

  GVD….het moet niet gekker worden !
  Mijn bloed kookt na het lezen van dit bericht.
  Eruit met dat smerige tuig.
  Elke patient die bij binnenkomst het kleinste spoortje agressie heeft vertoond moet direct gestreeld worden met een Taser.
  De roverheid en/of ziekenhuis directie hoort zijn burgers/patienten en hulpverleners te beschermen tegen dat smerige barbaarse schorum.

  De volgende stap is..dat een autochtone herstellende patient in een Zweeds ziekenhuis zich ook moet beschermen met…….ja met wat?

  De Zweedse artsen en hulpverleners rest slechts nog één ding….de barbaren met hulp van het leger eruit trappen…of zelf inpakken en wegwezen naar het buitenland. Dan sterft het barbaren legioen vanzelf uit.
  Zo kan het niet langer doorgaan.

  Like

 9. Pingback: Ziekenhuispersoneel krijgt wapenschilden om zich te verdedigen | Rechtsaf doorzee

 10. Pieter zegt:

  Dit soort berichten uit de socialistische heilstaat Zweden en de geboden oplossingen werken bij mij op de lachspieren. Hahahaha.
  Zijn ze daar nu zo dom of doen ze maar alsof.

  Like

 11. Realist zegt:

  Een busje pepperspray met deze instructievideo biedt meer soelaas tegen agressieve ziekenhuis-moslims. Alleen een beetje jammer dat ze er hier geen aansteker bijhoudt. https://www.youtube.com/watch?v=oCNDYHDnJio

  Deze heldhaftige meid verdient een pistool zodat ze het af kan maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s