Bajesmoslims klagen Pamela Geller aan voor het dragen van een bikini

Screenshot_3

Pamela Geller

(Door: Carol Brown – Vertaling: “Fubar”)

Pamela Geller is aangeklaagd door tenminste één, misschien twee moslimgevangenen in Michigan. En hoewel Geller geen onbekende is met rechtszaken (haar vrijheid van meningsuiting wordt regelmatig aangevallen), is dit wel een heel bijzondere. Dit is waar de zaak om draait, zoals Breitbart rapporteert.

Moslim gevangenen in Michigan dienden een klacht in tegen Pamela Geller voor “het dragen van een gestippelde bikini voor onze ogen. We zijn beledigd.” Ze verlangden invrijheidstelling omdat hun burgerrechten geschonden waren…..

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", achterlijkheid, Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Moslims, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

12 reacties op Bajesmoslims klagen Pamela Geller aan voor het dragen van een bikini

 1. Polka Pamela +1 en zandkakkers ongezien de vinketering!

  Like

 2. oud-marinier zegt:

  Welke “burgerrechten” zijn dan geschonden ? Dat men “verplicht” moest kijken nar een vrouw in bikini ? Euhh…in de normale samenleving is iedereen vrij om te dragen wat hij/zij wil….Al gaat men NAAKT …dat recht heeft men. Consequentie is echter wel dat men er weer voor gearresteerd kan worden , daar het NIET zedelijk is. Maar gaan de zeurmuszels hier nou euver leupen klagen ? Ik zie toch eerlijk gezegd een lekker wijf in bikini dan een of andere (je weet niet wat er onder zit , man of vrouw) in boerka voorbij komen. Denk je nog : ” Zooooooo, da’s lekker ….BOEM…..droom (letterlijk) uiteen gespat .

  Like

 3. Cathja zegt:

  ‘Krankzinnig’ is nog te simpel uitgedrukt…!

  Like

 4. Koos zegt:

  “We zijn beledigd”.
  Het zijn dus homo’s.

  Like

 5. boorzalf zegt:

  Ik ben ook beledigd door vrouwen die een hoofddoek dragen. Mag niet van ons geloof, U weet wel, de kerk van het vliegendspaghettimonster.

  Like

 6. Gasso de Commando zegt:

  Rot maar lekker weg in de gevangenis, sterf asjeblieft.

  Like

 7. Elena zegt:

  Kansloze gekkies die moslim gevangenen.
  Zij hebben geen moer te willen.
  Ook de vrije moslims hebben hier niets over te willen.
  Ik kan hartelijk om lachen.

  Like

 8. Mag deze Pamela Geller wel met haar grote bos brandhout voor de deur, ook hoe verleidelijk ze voor de foto geposseerd heeft. Een miljard maal beter dan deze gore, gesluierde moslim-hoeren die het publieke domein vervuilen met hun tentachtige verschijningen. Schijt aan de burgerrechten van een stel eisende islamitische criminelen, laten deze maar wegrotten in de jail. Dat is het immers de ‘place to be’ voor hen.

  Like

 9. Doe de bikini dan uit als ze zich zo storen aan die stippeltjes. Verder niets dan lof voor my dear Pam en nog een mooie vrouw ook. Die viezerikken willen zeker liever een kind van 6 zoals kleine Aichia die nog met haar poppen speelde. Stelletje Viezerikken.

  Like

 10. Ik heb die Pam bekeken in haar bikini… ik vind het mooie ‘dingen’!!!

  Like

 11. Rob De Bleecker zegt:

  Nu ééns en vooral komaf maken met die moslims, en ja, er zitten mss goeie tussen, maar als de ganse wereld er last van heeft, de ganse mand uitroeien, de wereld zal veel moier worden…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s