Groeiend verzet tegen ‘vluchtelingen’ in Scandinavië

Screenshot_2

(Door: “rommel”)

Er is een grens aan de Scandinavische gastvrijheid – en die grens blijkt nu te zijn bereikt. De weerstand van Scandinaviërs tegen de opvang van vluchtelingen en immigranten groeit, zeggen onderzoekers.

Vier grote Scandinavische persbureaus hebben, in aanvulling op de Zweedse TT, Deense Ritzau, Noorse NTB en Finse STT, met onderzoekers in de respectievelijke landen gesproken, en het beeld dat geschetst wordt is duidelijk: het standpunt over vluchtelingen- en immigrantenopname is markant gewijzigd. Niet in het minst in Zweden, waar de publieke opinie in slechts drie maanden geheel gekeerd is.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Immigratie, Scandinavië. Bookmark de permalink .

10 reacties op Groeiend verzet tegen ‘vluchtelingen’ in Scandinavië

 1. Koos zegt:

  Beter laat dan nooit.
  Zweden, dat prachtige land van Selma Lagerlöf, ligt mij zeer na aan het hart!
  Ik zou het verschrikkelijk vinden als Zweden voorgoed verloren zou gaan.
  Wie zijn toch de gekken die het wilden vernietigen?

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Koos

   Helaas zijn het de Zweden zélf die hun land willen vernietigen, door ongelimiteerd asielzoekers toe te laten. Wat er sindsdien is gebeurd weten we allemaal. Zweden is in de ban van de islam, van rellen, brandstichtingen, verkrachtingen, etc., en de politiek-correcte Zweden hebben dit grote probleem lange tijd niet willen erkennen.
   Nu het dramatisch begint te worden, is er geen reden meer om weg te kijken, maar de tijd is rijp om nu keiharde maatregelen te nemen. Zweden moet, net als elk ander immigratieland, alle asielzoekers uitzetten die geen recht op bescherming hebben.
   Als je als opvangland wilt blijven bestaan, dan moet je de boel niet eerst uit de hand laten lopen, en alles maar opvangen en pamperen wat zich aandient. Dat is wel gebeurd. Nu opeens een ander beleid gaan voeren kan voor de Zweden gezichtsverlies betekenen, en dat is best lastig, maar het roer moet echt omgegooid worden. Het is bittere noodzaak. Dit vooral in het belang van de Zweden zelf.

   Inderdaad, Zweden is een prachtig land. Maar door alle asiel-ellende is dit land voor velen geen aantrekkelijke (vakantie-)bestemming meer.

   Like

  • Ron zegt:

   Nou, dat zijn die linkse politiek correctelingen die alles wat christelijk is en vrouwen haten. Tevens met hulp van de EU die graag het gemiddelde IQ van 100 naar 80 wil hebben omdat relatief dommere mensen zo makkelijk te controleren zijn en laten manipuleren.
   Ook bepaalde grote werkgevers die vinden dat het minimum loon vergelijkbaar moet worden met wat er in ontwikkelingslanden betaald wordt, zodat weer op prijs geconcurreerd worden.

   Like

 2. Dicksy zegt:

  Aan het tempo dat het verzet groeit en het tempo waaraan deze gelukzoekers binnenstromen blijft het dweilen met de kraan open.

  Like

 3. Beste Koos zo heeft een ieder van ons een voorkeur voor een bepaald Europees land, is de rest van Europa dan niet interessant genoeg? Zweden kan als ‘verloren’ worden beschouwd mijns inziens. De islamisering welke decennia geleden in gang werd gezet en volledig gefaciliteerd door de internationale socialisten gaat zonder achteruit te kijken vol gas juichend op weg naar de islamitische hel, geen ontkomen meer aan…

  Like

 4. geentvkijker zegt:

  http://www.bd.nl/regio/tilburg-e-o/loon-op-zand/eerste-vluchtelingen-vanaf-6-januari-naar-vakantiepark-droomgaard-in-kaatsheuvel-1.5580745
  oohhh…..tot 1 april ???……en daarna dan ???….
  ach natuuuurlijk, vergeten ja, dan is het inmiddels LENTE, toch ? Dan worden ze EXPRES
  aan hun lot overgelaten, en wat doen ze dan ?…..tuuuurlijk, dan gaan ze vast de straat op
  en dan ligt de NWO weer op schema, met de volgende fase in aantocht,
  of niet ?

  Like

 5. Pingback: Groeiend verzet tegen ‘vluchtelingen’ in Scandinavië | Rechtsaf doorzee

 6. fleckie zegt:

  Waarom noemt men ‘vluchtelingen’ toch niet… Binnendringers’, dat zijn ze per slot van regering toch

  Like

  • delamontagne zegt:

   Heel goed gezien, zo worden ze hier ook genoemd.
   Niet door de P.C-pers uiteraard, maar op “sites” zoals deze…………………………………………………………..

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s