“Guy Verhofstadt is een politieke kwakzalver. Mensen als hij zullen de crisis niet oplossen, zij zíjn de crisis”

Screenshot_21

Guy Verhofstadt

(Door: Robin de Boer)

Volgens cultuurfilosoof Rob Riemen is de Europese Unie heel ver weggedreven van haar Europese wortels. “Vanaf het moment dat Europa wordt gereduceerd tot een economisch of politiek project verdwijnt het Europese bewustzijn.”

“[Fractieleider van de liberalen in het Europees Parlement] Guy Verhofstadt is een politieke kwakzalver eerste klas,” aldus Riemen. “Hij reduceert de mens tot een louter economisch wezen, stelt dat de vraagstukken waarmee deze mens geconfronteerd wordt alleen op politieke wijze opgelost kunnen worden, en schuift dan zichzelf naar voren als de beste oplossing.”

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Eurofielen, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Guy Verhofstadt is een politieke kwakzalver. Mensen als hij zullen de crisis niet oplossen, zij zíjn de crisis”

 1. Joshua zegt:

  Alle in de politiek,behalve Wilders,zijn , volksvijandige,machtswellustige ROTZAKKEN!!!!

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   Zeer met u eens. Mij vanavond dan ook zeer heb zitten opwinden bij het volgende.

   Vanavond bij het KRO/NCRV programma “de slimste mens” beweerde Maarten van Rossum (na aansporing van Sanne Wallis de Vries) dat Wilders ver van de werkelijkheid staat en dat hij het onbegrijpelijk vindt dat de politici van de reguliere partijen te weinig weerstand tegen de PVV bieden. Als je de “deskundige” Van Rossum zo hoort heeft hij ergens de bus gemist…. over ver van de werkelijkheid staan gesproken.

   De econoom Eric Smit was 1 van de 3 deelnemers aan het spelletje en stelde (desgevaagd) dat de euro over 5 jaar niet meer zal bestaan. De “deskundige” Van Rossum haakte daar onmiddellijk op in en zei te willen wedden dat de euro over 5 jaar nog steeds bestaat. Eric Smit stelde daarop dat de euro wellicht nog wel zal bestaan, maar niet meer in de huidige vorm. De beide heren sloten een weddenschap van euro 1.000,–

   De NPO als politieke omroep met wedkantoor.

   Like

 2. Edjan zegt:

  De universiteit is de school van de geestelijke leegte geworden. Filosoof Rob Riemen denkt dat er in de techniek nog vooruitgang is, maar volgens mij is er al heel lang geen fundamentele uitvinding meer gedaan en zit de vooruitgang van de techniek alleen nog maar in dingen goedkoper, kleiner en sneller maken. Ik geef het 10 jaar, dan is dat ook uitgeput.

  De ver-dom-ing is al ver voor de komst van de moslims ingetreden. Kijk naar al die fatjes met hun krulletjes en hun kapseltjes: onze politici. Luister naar hun gezwets, ach nee, doe dat maar liever niet.

  Like

 3. Pingback: “Guy Verhofstadt is een politieke kwakzalver. Mensen als hij zullen de crisis niet oplossen, zij zíjn de crisis” | Rechtsaf doorzee

 4. louis portugal zegt:

  Ergens in mijn geheugen zweeft deze meneer nog als negatief.
  Maar hier geef ik hem gelijk.

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  Rob Riemen heeft ze tenminste goed op een rijtje!Want zo is het wel!

  Like

 6. Avidia zegt:

  Van Rossum is net zo’n griezel als die Verhofstadt, niet om aan te zien en niet om aan te horen, de walging voor deze beide mannen brengt mij bijna tot braken. Ik heb nog nooit zulke onaantrekkelijke mannen in ALLES in mijn leven ontmoet. Gatver, weg van de buis!!!!

  Like

 7. avidia zegt:

  Meneer Bron, wilt U a.u.b. dit hoofd nooit meer laten zien, het is te erg voor woorden

  Like

 8. ildiko zegt:

  precies zoals de vluchtelingen vluchten niet wegens de oorlog, ZE VORMEN ZELF DE OORLOG!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s