Kindhuwelijken in Nederland?

Screenshot_20

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, lafheid, Nederland. Bookmark de permalink .

13 reacties op Kindhuwelijken in Nederland?

 1. leefbarbaar zegt:

  Heel goed, opdat wij niet vergeten!

  Like

 2. fransdewit zegt:

  Alles moet toch kunnen tegenwoordig? Nu weer het pedo huwelijk waarom niet, ze doen maar hoor. De wereld is toch gek geworden.

  Like

 3. Met andere woorden: “De stemmers van deze regering offeren (hun) kinderen op!”

  Like

 4. Tja, nou…..Zéker de gemiddelde GroenLinkser zal er wel matte dromen van krijgen, dat geloof ik best: Al vóór hun ontstaan waren hun voorlopers, PPR en PSP, reeds druk bezig met het bespreekbaar maken van de pedofilie omdat ‘dat allemaal moest kunnen.’
  Kunnen ze nú niet meer maken, daarom leven ze hun frustraties maar op deze manier uit…..(Verrek, zouden ze dáárom zo graag al die’vluchtelingen’ hier binnenhalen?)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. Je moet toch wel een volstrekt zieke kerel zijn om met kleine kinderen te gaan lopen friemelen. Dat soort gasten durven het niet aan om met een 18+ vrouw aan te pappen en dan gaan ze dit doen. Het is dan ook nòg absurder dat dit soort geesten door o.a. regeringspartijen worden gedoogd !

  Like

 6. Ik kende een Turkje die was 23 en die had verkering met een meisje van 15…

  Like

 7. Elena zegt:

  ik zou toch vreemd opkijken als mijn nieuwe buitenlandse buren een stel was…hij een vent van 40+ met zijn vrouw van 12.

  Zodra zijn “vrouw” 20 jaar is, ruilt hij haar in…neemt opnieuw een 10 jarig kind..of zelfs jonger.
  Wat zou zo’n kind kosten? vermoedelijk een jong geitje aan de ouders van het kind.
  Hoe jonger de “bruid” hoe goedkoper zo’n piepjong jonge geitje..

  Like

  • Nou, wat dat “kosten” betreft……Er is toch wel erg veel cultureel bepaald ook:
   Carmiggelt beschreef ooit, hoe zijn Koreaanse adoptie-kleindochter eens op bezoek kwam met een schoolvriendinnetje, eveneens een adoptie-kind “zij het niet uit Seoel, maar uit Bombay gekomen.” Op een gegeven moment hoorde hij de meisjes samen praten over hun afkomst:
   Het vriendinnetje zei: “Wij zijn heel duur geweest.”
   “Ja, hè, Opa?” vroeg mijn kleindochter.
   Ik zette de consumpties bij ze neer en antwoordde: “Och, duur…..Er waren natuurlijk bijkomende kosten…..” Maar omdat “Wij waren erg duur” in mijn westerse neus teveel riekte naar de slavenmarkt, voegde ik er aan toe: “Maar kópen was het natuurlijk niet. Dat zou ook nooit kunnen.”
   “Waarom niet?” vroeg het vriendinnetje koel.
   Pas te laat zag ik in, dat ik bezig was, haar een kroon van het hoofd te stoten: Ze wilde lekker duur geweest zijn; niet zo’n gewoon kind, dat niks kost, maar een hoog geprijsd prinsesje! (S. Carmiggelt.)
   Daaraan kun je weer zien, dat in het verre Oosten tegen sommige dingen wèl wat anders aangekeken wordt dan híer. En kinderen, onbevooroordeeld als ze zijn, weerspiegelen dat óverduidelijk.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 8. Dit gedrag doet me ook denken aan de omstreden ex-secretaris-generaal van Justitie Demmink en die tijdens zijn afscheidsreceptie uitgezwaaid werd door Opstelten en Verdonk.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Dit is wel zo erg!!!!! Ik kan het niet lezen en wil er niets over horen omdat het te erg is. Ik kan mannen hiervoor haten. Arme kinderen!!!!

  Like

 10. Jaren geleden werden miljoenen WAO=ers herkeurd omdat er geruchten gingen dat er nogal veel toneelspelers tussen zaten. En inderdaad, 99% van de pijn-in-de-ruggers konden onmiddellijk weer aan het werk. Nu gaan er geruchten dat praktisch al onze Poederpruiken en hun vazallen, de bestuurders en ambtenaren, knettergek zijn en dus eigenlijk ook herkeurd zouden moeten worden. Dat is dan tevens voor hun eigen veiligheid want als ze dan tot complete krankzinnigen zouden worden verklaard kunnen ze er niks aan doen en worden ze als legaal zielige stumpers straks bij de Grote Afrekening niet gewoon onder de guillotine door gehaald maar gewoon verzopen. Zijn er trouwens ook al geruchten te melden over onze asielzoekers?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s