Scholier krijgt begeleider bij passeren AZC Kaatsheuvel

Screenshot_7

Het AZC Droomgaard

(Door: Karlijn Houterman)

De gemeente Loon op Zand stuurt vanaf maandag begeleiders mee met kinderen die op weg naar school een toekomstige opvanglocatie voor 1200 asielzoekers passeren. Het gaat om kinderen die vanuit Kaatsheuvel naar het speciaal onderwijs in Waalwijk fietsen.

De gemeente noemt de opvang niet onveilig, maar ‘een deel van de ouders laat zich niet overtuigen’, zegt wethouder Ligtenberg. De begeleiding bestaat uit vrijwilligers of ongewapende beveiligers. Vluchtelingenwerk Nederland noemt de beveiliging stigmatiserend voor vluchtelingen en ‘een verkeerd signaal’ naar de rest van Nederland.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Scholier krijgt begeleider bij passeren AZC Kaatsheuvel

 1. Ron zegt:

  Die ouders hebben geleerd van wat er in duitsland en zweden is gebeurd.
  Vluchrelingenwerk nederland kijkt niet om zich heen wat er in andere landen gebeurt, en probeert zijn eigen straatje preventief schoon te vegen.

  Like

 2. Thoth zegt:

  (..)Vluchtelingenwerk Nederland noemt de beveiliging stigmatiserend voor vluchtelingen en ‘een verkeerd signaal’ naar de rest van Nederland.(..)

  Haha, ze zijn bang voor hun baantje wat voor een groot gedeelte uit subsidiëring bestaat…

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Vluchtelingenwerk Nederland zou zelfs onze kinderen nog willen opofferen aan die gelukszoekers.
  Zelfs het belang van onze kinderen moet wijken voor Islamieten die uit den vreemde komen, op zoek naar onze portemonnee, en met het doel ons land te koloniseren richting Sharia.
  Onze toekomst is ongewis. Wij Nederlanders worden verdreven gelijk zoals de Indianen verdreven werden. Wanneer stopt die gekte nu eens eindelijk ? En ze blijven maar komen, jaar in en jaar uit, al sinds de jaren zestig. En geen eentje keert er meer terug !

  Like

 4. Cathja zegt:

  Verstandige ouders. Voorzorg is de beste zorg. We hebben al te vaak berichten gelezen over de ‘vluchtelingen’ en hun ‘hobby’s’.
  Deze bezorgde ouders hebben groot gelijk, en Vluchtelingenwerk Nederland moet niet zo piepen. Veiligheid van ONZE BURGERS moet boven de belangen van vreemdelingen staan!

  Like

 5. gielah zegt:

  Lijkt me een uitstekend idee.
  Een goedwillende asieleiser heeft er geen last van en zal… indien hij of zij zelf kinderen heeft…. daar alle begrip voor hebben.
  Een slecht willende asielzoeker ( we kennen de enorme aantallen verkrachtingen, ook van kinderen, in diverse landen) wordt er wellicht door afgeschrikt.
  Ware ik zo’n begeleider, dan zou ik minstens pepperspray bij me willen hebben.. of haarlak… of een verfspuit.

  Like

 6. jungleelephant zegt:

  Juist voor die kwetsbare kinderen moet het veilig zijn en blijven!Vluchtelingenwerk moet zich schamen door alle “incidenten”die er al hebben plaatsgevonden vakkundig onder het kleed te schuiven!En dan nu een beetje verongelijkt gaan doen?Schande!De gevoelens van de zogenaamde vluchtelingen belangrijker vinden dan de veiligheid van de kinderen?Waanzin!

  Like

 7. Maar ‘een deel van de ouders laat zich niet overtuigen, braakt wethouder Lightenberg zijn autochtoon vijandige haarbal uit. Verdomme het is toch al lang en breed bekend bij het grootste gedeelte van het publiek dat de islam een vijandige veroverings ideologie is. Al deze maanden lange hysterie van vertroeteling van deze lui welke hoofdzakelijk bestaat uit 17 tot 25 jarige asieleisers welke het Nederlandse uitkeringsparadijs laten preveleren boven het daadwerkelijk bestrijden van het onrecht wat in het land van herkomst aan de gang is.

  Geef de ouders die zich niet laten overtuigen door zo’n vorm van dhimmitude voledig gelijk. Hier in Nederland leeft men in een omgekeerde wereld, toen in Parijs de slachting van het Bataclan theater en de rest van de terroristische aanslagen in Parijs geweest waren. Toen werden de asielcentra’s beveiligd i.p.v. de kwetsbare plekken zoals theaters, bioscopen en waar veel mensen te samen komen voor een bepaalde sociale gelegenheid. Zou graag eens weten wie zulke maatregelen bedenkt en laat uitvoeren? VVD Minister, maffia kopstuk Van der Steur misschien?

  Like

 8. Gasso de Commando zegt:

  Het is toch godsgeklaagd dat juist op de heilige grond van Loon op Zand, waar duizenden soldaten zijn gevallen voor onze vrijheid, deze vrijheid nu weer in het gedrang komt.

  Nogmaals de tiefus voor die tering vluchtelingen!

  Like

 9. Edjan zegt:

  Vluchtelingenwerk begint zo langzamerhand een ware terreur uit te oefenen. Geen enkel invoelen in de ouders van kinderen die op de fiets langs een kamp met 1200 migranten moeten (nadat het vervoer is wegbezuinigd) Het totale, zelfs ongevraagde invoelen met migranten die zich weleens beledigd zouden kunnen voelen. Ook zijn ze bang dat “het land” nu gaat denken dat er iets mis is met hun arme “vluchtelingen”.

  Maar zo gaat het overal. De “arme vluchtelingen”, trouwens alle allochtonen, hoeven maar te piepen en ze krijgen het. En als ze niet zelf op het idee komen, doen onze “bestuurders” dat wel voor ze. Hoe lang moeten we deze schande nog verduren?

  Like

 10. harry zegt:

  Zo , dat is nog eens een prachtig initiatief !
  Die arme stakkers komen uit zo’n gevaarlijke omgeving , dat ze zelfs als vluchteling een gevaar voor nog andere mensen opleveren .

  Wat is de volgende fase ?

  Als die begeleiders vrijwilligers zijn , is het te hopen dat het geen gutmenschen zijn , want als er dan wat gebeurt hebben de scholieren het zelf uitgelokt .
  De volgende stap zal dan zijn dat er voor iedere groep scholieren een stel zwaar bewapende mariniers meegestuurd moeten worden .

  En nog is er niks aan de hand , volgens het linkse koor .

  Op naar een burgeroorlog !
  Toe maar Rutte , pappen en nathouden .
  Je moet er wat voor over hebben om Samsom & co te vriend te houden , niet ?
  Jammer , maar intussen is het hele liberale kamp onderhand je vijand .
  En wij van de PVV , je weet wel , dat partijtje wat je wel even zou slopen , zijn nou ook niet echt je vrienden meer .
  Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat je het niet helemaal goed doet , allemaal .

  Ons hele land naar de donder geholpen en wat doe je dan ?

  Ga je stom staan lachen , hufter !

  Like

 11. boorzalf zegt:

  Nou vluchtelingen werk, wij burgers weten wel beter. Dankzij het internet komen we veel te weten over die asielbedriegers, en wat er in de wereld gebeurt waar de linkse corrupte media over zwijgt. Nee, die ouders hebben groot gelijkt.

  De doodstraf geven die smerige hufters.

  Like

 12. anna zegt:

  valt op dat de reacties van sommige mensen in het AD duidelijk maken dat ze óf niet kunnen lezen óf niet weten dat het om kinderen met een beperking gaat, die zeer kwetsbaar zijn en die bescherming wel degelijk nodig hebben

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Dergelijke kinderen zijn haram en moeten opgeruimd worden. Dat zei Hitler, dat bepaalt de islam ook. Enige zorg voor kwetsbare kinderen is dus gegrond wanneer ze langs een menigte islamisten moeten. Beter is het om het AZC te sluiten.

   Like

 13. Elena zegt:

  Citaat….
  Vluchtelingenwerk Nederland noemt de beveiliging stigmatiserend voor vluchtelingen en ‘een verkeerd signaal’ naar de rest van Nederland.

  Moet men eerst afwachten welke soort met welke mentaliteit asieluhguheisers daar gaan wonen?
  Moet men eerst “ongelukken” met kinderen zien gebeuren om te weten dat er tuig tussen zit?

  Guttegut…nog even..doen de “vluchtelingen” aangifte wegens discriminatie tegen die bezorgde ouders.
  -zucht-

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Ik kan me die angst van die ouders goed voorstellen.Ik heb zelf een dochter van 21 met beperkingen.Zij werkt een aantal uur per week in een verzorgingstehuis voor ouderen.Daar om de hoek komen deze maand 300 Erithreërs in het oude belastingkantoor.Mijn dochter wil daar weg en voelt zich absoluut niet veilig meer.En ik ben het voor 100% met haar eens!Deze kinderen zijn totaal niet weerbaar en moeten dus beschermd worden!Maar het zwaar gesubsidieerde vluchtelingenwerk dempt liever de put nadat het kalf verdronken is.En misschien zelfs dan nog niet!

   Like

   • Cathja zegt:

    Ik kan me de gevoelens van uw dochter goed indenken! Opeens 300 zwarten ‘om de hoek’, die echt niet op het terrein van het belastingkantoor blijven, maar de wijken in zullen trekken.
    Vluchtelingenwerk zal áltijd aan de kant van de vluchtelingen staan, zelfs al weten ze dat er regelmatig gedonder in de tent is. Want kom niet aan hun goed betaalde baantjes. Dat geldt ook voor het COA.

    Gaat het dus om de vluchtelingen en hun welzijn, hebben ze ook oog voor de problemen in de samenleving, óf staat het eigenbelang voorop?

    U mag het zeggen.

    Like

   • jungleelephant zegt:

    Cathja,de vraag stellen is hem beantwoorden:onze belangen doen er helemaal niet toe!Dat van de parasiterende rest wel!En daar reken ik het Coa en vluchtelingenwerk ook toe,gezien de mega subsidie die daar heen gaat!

    Like

 14. D.DAY zegt:

  De angst van de ouders is niet gebaseerd op vooroordelen, maar gebaseerd op de realiteit. De linkse elite, inclusief al die belangenclubs, is niet geïnteresseerd in de feiten. De linkse elite gelooft nog steeds in de droom van de multiculturele samenleving. Daarom noemt Vluchtelingenwerk de terechte zorg van de ouders ‘stigmatiserend en een verkeerd signaal naar de rest van Nederland’. Het verkeerde signaal wordt door Vluchtelingenwerk zelf gegeven, omdat zij de waarheid over de verkrachtingen e.d. door asielbedriegers niet ter sprake durft te brengen. En die wegkijk-mentaliteit zal Nederland duur komen te staan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s