VIDEO: Duitsland wil EU-landen landen aanklagen die geen illegale immigranten willen

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Duitsland, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, nieuw fascisme, Rotzakken, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

32 reacties op VIDEO: Duitsland wil EU-landen landen aanklagen die geen illegale immigranten willen

 1. jungleelephant zegt:

  Wordt tijd dat Merkel opkrast:ze moet eindelijk eens haar grote bek houden,dat stasi-wijf!Ik begrijp er niks van dat de Duitsers dit nog steeds pikken!

  Like

  • Edjan zegt:

   De Duitsers:
   “Führerin befiehl, wir folgen und schaffen uns ab”
   Mofrika weer op het punt met heel Europa ruzie te krijgen.

   Hoewel een kleine minderheid van de Duitsers (ca 11%) fanatiek tegen Merkel is, zeurt de rest wel hard, maar blijft haar onverkort steunen. Misschien vinden ze het (diep van binnen) toch wel fijn dat Duitsland de baas van Europa is.

   Like

   • SeeMore zegt:

    Eens een Mof…Altijd een Mof.
    Blijft een arrogant, dominant en gevaarlijk pokken volk.
    Alleen door ze met een nog grotere bek onder de duim te houden valt er met die gasten om te gaan. Zodra ze maar even de gelegenheid krijgen, komt direct dat immer aanwezige superioriteit gevoel naar boven.

    Like

  • Nemesis zegt:

   Ze vertonen nu dus hetzelfde slaafse, volgzame, gehoorzame bange schapengedrag wat dus ook AH aan de macht hielp.Met alleen het verschil. dat het volk als geheel werkeloos was en honger leed en AH werk beloofde en het ook waar maakte. Nu zitten we dus wel met hetzelfde gedrag, maar in een totaal andere situatie
   Er zijn duizenden die al iets doen, maar het is nog te weinig volk op de been.

   En Merkel de zoekt het maar uit met haar refugees. Zij heeft ze expliciet naar de BRD uitgenodigd. Laat ze maar die landen aanklagen, daar wint ze helemaal niets mee. Ze staat nu al hopeloos voor schut. Ik zou zeggen mens vertrek als de gesmeerde bliksem naar Paraquai nu je de kan nog hebt.Want het gist behoorlijk onder het volk.

   Like

  • Perfide Albion zegt:

   En dus acht ik de Duitsers mede schuldig aan dit drama. De Duitsers moeten het probleem Merkel snel oplossen want het doet pijn aan de ogen en is levensgevaarlijk voor de toekomst van alle Europeanen.

   Like

 2. Pingback: VIDEO: Duitsland wil EU-landen landen aanklagen die geen illegale immigranten willen | Rechtsaf doorzee

 3. Ron zegt:

  Die durft.
  Zelf meerdere verdragen met voeten treden en compleet negeren maar nu anderen voor de rechter dagen dat ze een door duitsland verzonnen eu-regel overtreden.

  In duitsland zelf zijn er nu ook ideeën om merkel aan te pakken wegens meervoudige overtreding van wetten en verdragen. Even opschieten hiermee graag.

  http://www.golfbrekers.be/geen-enkele-vluchteling-heeft-recht-op-asiel-in-tweede-betreden-schengenland/

  Like

 4. Cathja zegt:

  Illegaal betekent gewoon onwettig, en dat hoef je niet te accepteren als land. Dat die Duitsers zo gek zijn om alles maar binnen te laten, dat betekent nog niet dat andere landen dit foute beleid moeten volgen.

  Like

 5. Edjan zegt:

  AfD in Duitsland 15 – 11 – 2015 op 10,5 %
  http://duitslandinstituut.nl/artikel/14014/afd-derde-partij-in-de-peilingen

  Sachsen en Thüringen tegen de 15%, Sachsen Anhalt 13,5% en de rest van Duisland nog geen 7%

  Hoewel, moet ik zeggen:
  23 – 9 – 2015 5 %
  7 – 10 – 2015 7 %
  15 – 11 – 2015 10,5 %

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Zo’n 75 jaar geleden maakte Duitsland zich met A.H. op de rest der wereld te onderwerpen, wat mislukte.
  Nu proberen ze het nogmaals met A.M., de Nederlandse landverraders heulen al met dat gedrocht…

  Like

 7. Avidia zegt:

  Duitsland is helemaal gek geworden, nou ja geworden, dat waren ze eigenlijk altijd al.

  Like

 8. tjonge zegt:

  zoals ik op een vorig topic hier aangegeven heb;
  .
  waarom niet pegida duitsland samen met afd merkel aanklagen ?
  me dunkt dat pegida duitsland samen met afd financieel voldoende draagvlak kunnen creëren om lang genoeg een rechtszaak aan te gaan tegen dat merkelzwijn ?
  .
  het is toch gewoon onwettig wat ze doet, ze brengt heel europa in gevaar ?

  Like

  • Edjan zegt:

   @tjonge, dat klinkt logisch en zou het ook moeten zijn. Helaas moet Pegida oppassen want ze worden doorlopend bedreigd door het gezag dat ze tot terroristische organisatie wil laten uitroepen. AfD wordt door het gezag “neo-nazi’s in een net pak” genoemd.

   Wat merkel doet is inderdaad onwettig maar dan gaat u er van uit dat we nog in een democratie leven. En volgens mij zit de EU al geruime tijd in een grijs gebied tussen democratie en dictatuur.

   Zolang het Duitse volk dit laat gebeuren, valt er weinig aan te doen, vrees ik. Ik denk dat het Duitse volk pas wakker gaat worden als andere Europese landen afhaken en zich niet meer de wet laten voorschrijven door deze zelfbenoemde Bundeskaiserin. Maar ook dat proces verloopt tot dusverre maar traag.

   Ik heb nogal wat Duitsers gesproken, ook verstokte linkse, die het met me eens waren dat op deze manier de EU “kaputt” zou gaan en die zich onaangenaam voelden bij de dwang op andere EU landen die merkel uitoefent. En die het ook met me eens waren dat er op deze manier een “riesen Krach” zou komen. Maar ik denk niet dat ze daardoor hun stemgedrag snel zullen wijzigen.

   Like

   • tjonge zegt:

    edjan, lekker belang dat de linksen pegida als nazi,s zien !
    is dat trouwens niet de standaard werkwijze van links, de oppositie criminaliseren ?
    .
    maar goed, wat ik bedoel te zeggen is dat er een heleboel mensen zijn als je pegida en afd bij elkaar optelt, en als die mensen nou eens gezamenlijk met de pet rond gaan kunnen ze m.i. een flink tijdje procederen tegen merkel cs.
    .
    we leven nog steeds in een “democratie” waar de gang naar de rechter door een ieder gemaakt mag worden….

    Like

 9. Republikein zegt:

  Wie is weer het haasje?
  Terwijl de burgers het bewijs leveren zijn er toch altijd mensen te vinden die bij hoog en laag volhouden dat we het niet in het juiste perspectief zien, kolere!
  De wens is de vader van de gedachte, geef mij de moeder maar.
  http://nos.nl/artikel/2077824-instroom-vluchtelingen-is-grootste-kopzorg-in-nederland.html

  Nog fijne dagen gewenst trouwens, allemaal!
  http://www.europarl.europa.eu/news/nl/news-room/20151210STO06960/Vrolijk-Kerstfeest-en-een-Gelukkig-Nieuwjaar!

  Like

 10. ildiko zegt:

  De vele west Europese landen hebben boter op hun hoofd. Het volk is gehersenspoeld.

  Like

 11. Iedereen is gek geworden natuurlijk,behalve Merkel,dat is nu juist een van de kenmerken van een psychopaat,die aan grootheidswaanzin leidt,het volk zal lijden en die waanideeën had Ceaucescu ook,alleen dit soort is nog veel erger.

  Like

 12. De Duitsers zijn in die “andere situatie”, waar Nemesis al op wijst, decennialang opgezadeld met schuldcomplexen, zodat ze nu tegen de zg. “menslievendheid” van Merkel niet óp kunnen. Maar suggesties, dat ze het stiekem wel fijn zouden vinden, dat Duitsland de baas is over Europa gaan mij absoluut te ver: Ik heb ze, naar mijn bescheiden mening, tamelijk goed leren kennen en zó zijn ze grotendeels niet, zeker niet met een “Kanzlerin” die op de eerste plaats het eigen volk naar de verdommenis helpt, zonder er iets tegenover te zetten, wat zelfs AH destijds metterdaad dééd. Merkel is eenvoudigweg “ein Irrtum,”maar kom er als volk maar eens van af! Komen wij zo gemakkelijk van Rutte af? Nou dan!
  Toen ik jaren geleden regelmatig in Duitsland kwam, ondervond ik er altijd méér belangstelling en respect dan in Nederland, waar ze me vaak genoeg, onverschillig, links lieten liggen. Ik was altijd weer in tranen als ik weer terug moest, ongelogen! Het was, dat ik daar, door mijn beperkte mogelijkheden, evenmin in staat was om iets op te bouwen als hier, maar anders…..
  Dus kom mij niet aan met doorgeslagen suggesties betreffende de Duitsers, want die laat ik niet passeren: Voor mij is het een prachtig land met een schat aan westerse cultuur en een bevolking met díepgang, dat helaas net zo goed in de fuik is gezwommen als wij! Verkijk je in verband daarmee niet op dat éne halfmalle pestwijf, dat daarnaast niet enig in haar soort is in Europa!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Pegidafan zegt:

   Helemaal eens Theresa . Inderdaad de Duitsers hebben een aangepraat schuldgevoel , vanwegen de jaren 40 – 45 . Daardoor durven ze zich niet vrij uit te laten over het migratie probleem . Ook al zijn we nu generatie’s verder. Vind het jammer , maar kan me er wel iets bij voorstellen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Inderdaad. de Duitsers zijn nu eenmaal meer gedisciplineerd dan de rest van de wereld. Daarom hebben ze het ook ALTIJD zo veer gebracht. Vergeet dat nooit.
    Daardoor ook zal het wal langer duren alvorens men komaf zal maken met deze walchelijke teloorgang van Duitsland.
    Maar als dat proces eenmaal op gang is gebracht zal er geen houden meer aan zijn en zal het Duitse volk die bevrijding ook naar de rest van Europa exporteren!

    Like

 13. Charles Martel zegt:

  De grote massa gaat nog komen, zodra Führer Angela de visumplicht voor de Turken afschaft. In 2017worden we echt plat gewalst door de Duits-Turkse oorlogsmachine.

  Like

 14. H zegt:

  Tot dusver is het regel dat zodra Duitsland in Europa volledig uit de pas gaat lopen er een oorlog met dat land volgt.
  De twee ergste voorbeelden daarvan zijn de Eerste en Tweede Wereldoorlogen.

  Nu zien wij dat, na de volkomen onwettige en desastreuze besluiten van de regering Merkel , Duitsland via de EU alle EU lidstaten wil DWINGEN het krankzinnige voorbeeld van de Duitse Bundeskanzlerin te volgen.
  Lees onderstaand artikel en beluister de video!:
  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/30/video-voormalige-chef-van-de-binnenlandse-veiligheidsdient-van-de-duitse-deelstaat-thuringen-het-verdwijnen-van-de-rechtsstaat-en-het-falen-van-de-politieke-elite/

  De maatregelen die DDR vrouwtje Angela in gedachten heeft zijn niets meer of minder dan een aanslag op onze rijke westerse samenleving en cultuur.
  Zij brengt de EU landen letterlijk om zeep.
  Haar voorstellen moeten dan ook radicaal worden afgewezen.
  Nog beter is het natuurlijk de EU op te blazen.

  Hoe dan ook, ik denk dat wij andermaal met de Duitsers in een ernstig conflict zullen verwikkeld raken.

  Like

 15. Henk.V zegt:

  Duitsland is letterlijk gek geworden.
  Het land voert een beleid dat de ondergang van onze westerse samenlevingen en onze cultuur tot gevolg zal hebben.
  Nu wil het land via de EU ons verplichten om samen met Merkel staatkundig zelfmoord te plegen.

  De politiek van Merkel is volgens Duitse rechtsgeleerden zeer strafbaar, omdat alle bestaande Duitse wetten ter zijde worden geschoven, Zie:

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/30/video-voormalige-chef-van-de-binnenlandse-veiligheidsdient-van-de-duitse-deelstaat-thuringen-het-verdwijnen-van-de-rechtsstaat-en-het-falen-van-de-politieke-elite/

  Dit is de derde keer dat Duitsland het spoor bijster raakt en de internationale rechtsorde schoffeert.
  In de twee vorige gevallen kwam het tot een wereldoorlog.

  Beide oorlogen hadden voorkomen kunnen worden. Ook nu koersen wij weer af op een kolossale botsing met het land dat het beleid van de EU dicteert.

  Hier kan maar één antwoord worden gegeven door iedereen die zijn land, volk en cultuur liefheeft: Oprotten met je poging om ons in het gareel te dwingen!.

  Ons NEE moet sterker klinken dan de Duitse dwang.

  Met de deze EU valt niet meer te leven. Met een Duitse bondskanselier die gek is geworden evenmin.
  Afvoeren dat mens en je zo snel mogelijk je ontdoen van de dwangbuis die de EU is geworden

  Like

 16. Peter selie zegt:

  Duitsland, wil de landen die zich niet willen laten bezetten door terroristen, want het gaat hier niet om ‘vluchtelingen’zoals ze hardnekkig genoemd worden, maar invasoren die door de EU zijn aangemoedigd om ons Europa te bezetten en te destabiliseren.en vervolgens in chaos te storten.

  En…. welke rechter heeft daartoe de bevoegdheid???? En gaan ze het leger sturen als ze niet de zin doen van een “weg-met-ons-idioten”?/

  Like

 17. Geronimo zegt:

  “Ik begrijp er geen snars”, “wij begrijpen er geen snars van”…
  Iedereen die al die “waarom’s” niet begrijpt, moet de 186 blz. van Larken Rose “Het meest gevaarlijke bijgeloof” maar eens grondig lezen en bestuderen. Niet bepaald gemakkelijke lectuur, maar wel de moeite waard. Je kijk op veel zaken binnen de maatschappij zal er drastisch door veranderen. Terug te vinden op het internet in pdf. Hieronder de link.

  Klik om toegang te krijgen tot Het-meest-gevaarlijke-bijgeloof-11.pdf

  Like

 18. tjonge zegt:

  en het wordt allemaal onder het mom -lees leugen- van de vergrijzing gedaan ! dat is een pure leugen, al zouden we, jonge mensen van “buiten” nodig hebben dan is een tijdelijk visum de meest simpele oplossing !!
  maar de oplossing is nog veel simpeler, europa heeft bijna 10%, dus 50 miljoen werklozen waaronder een erg hoog percentage, bijna 50%, jonge mensen (16 tot 25 jaar).
  dus wat is er simpeler om WESTERSE mensen uit EUROPA aan te trekken wanneer nodig ???
  die onze normen en waarden delen, iig engels praten etc ????
  .
  het is van de gekke om die ruifvreters een leven lang te pamperen, maximaal 10 tot 20% zal een baan genieten, 80% is gedoemd in de bijstand met gevolg criminaliteit, westenhaat en door etteren in parallelle “samenlevingen”, totale ontwrichting van onze maatschappij !
  .
  het is natuurlijk ook nog eens misdadig dat de asieleiser die wel een baan krijgt, de baan van een autochtoon afpakt.
  ook misdadig is dat de woningmarkt, zowel koop als huur, ontwricht wordt, met gevolg dat de autochtoon een huurwoning wel kan vergeten, maar kopen is voor vele ook geen optie, dus op een kamertje bij ouders of familie zal het gevolg zijn.
  dat gevolg brengt weer dat er veel minder kinderen gemaakt gaan worden door blanken terwijl de moslimvarkens maar biggen blijven werpen.
  .
  als ik dit kan bedenken, dan heeft de politiek dit ook allang bedacht, dus het kan niet anders dan kwade opzet zijn om het blanke ras uit te gummen plus de soevereine staten kapot te maken.
  .
  1 groot karamelkleurig ras met laag iq, de natte droom van nwo.
  .

  Like

 19. Pogo zegt:

  Hieraan kun je goed zien in wat voor een dwangbuis wij (de burgers van de EU) zitten.
  Geheel in lijn met onze strategie die we (het Westen) toepassen in het M-O zouden wij (de burgers) nu milities mogen vormen die in opstand komen tegen de ons opgelegde dictatuur (van de lidstaten zelf en natuurlijk Brussel).
  Wij steunen openlijk dat beleid; wij wakkeren revoluties/arabische lentes aan, wij steunen oppositiepartijen met geld, wapens en inlichtingen, wij eisen ‘regime change’, enz……

  Maar als wij (de burgers) in een soortgelijke situatie komen, zijn wij veroordeeld als slaven, met handen en voeten gebonden.
  Dan moet ineens alles via de democratische weg (die helemaal niet democratisch is).

  Maar het gedrag van Merkel (het Westen, de NAVO) zal niet op een democratische manier veranderen. Ook niet op een andere vreedzame manier.
  Geweld, opstanden en verzet is blijkbaar de taal die ze begrijpen.
  Als we dan die keuze hebben of de keuze om onze landen te laten verkwanselen, dan moet het er maar eens van komen.
  Hopelijk denken dan China en Rusland hetzelfde over onze oppositie als wij nu doen in het M-O.

  Like

 20. Sjun Demartelaere zegt:

  Willy Wimmer: Europa wird von den USA zerstört

  Like

 21. Ron soeverein mens zegt:

  Ik wens merkel ferkel veel succes hiermee. Zij als ex DDR burger moet toch weten dat landen zoals Polen -Hongarije -Roemenië etc dit NOOIT zullen tolereren en misschien zelfs haar zullen aanklagen voor land-en volksverraad en zij de doodstraf krijgt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s