Zeggen dat je “vluchtelingen” nodig hebt, is keihard liegen

Screenshot_17

De kritiek vanuit de Duitse werkgeversorganisaties op het falende en desastreuze beleid van Bondskanselier Angela Merkel  t.a.v. de niet afnemende stroom “vluchtelingen” begint steeds luider te worden. De Duitse overheid, en ook die in ons land, trachtte eerst nog de tsunami van uitkeringstoeristen goed te praten door te zeggen dat i.v.m. de vergrijzing wij deze mensen nodig zouden hebben. Dit blijkt inmiddels een flagrante leugen.

Minstens de helft van de migranten zou, indien de fantasieën van Merkel, Rutte en andere dromers op realiteit berusten, een perspectief moeten hebben op snel werk. Dit is echter niet het geval. Uit Duitse cijfers blijkt dat op korte termijn amper 10% van de “vluchtelingen” ingeschakeld kan worden  op de arbeidsmarkt.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)
GeenNieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Zeggen dat je “vluchtelingen” nodig hebt, is keihard liegen

 1. jungleelephant zegt:

  Van mij mag de bom barsten;ik heb er zooooo genoeg van!

  Like

 2. Pingback: Zeggen dat je “vluchtelingen” nodig hebt, is keihard liegen | Rechtsaf doorzee

 3. Edjan zegt:

  “Führer befiehl, wir gehorchen ”

  Wir schaffen uns ab!

  Like

 4. Charles Martel zegt:

  De grote massa gaat nog komen zodra Erdogan zijn zin krijgt: 65 miljoen zonder visumplicht bovenop wat nu illegaal binnenkomt.

  Like

 5. Thoth zegt:

  Jazeker, een ‘inburgeringscursus’, Nederlands leren, iets waarmee je brood kan verdienen en we zijn tenminste 3 jaar verder. En dan maar afwachten of ze inderdaad op de markt verschijnen. In de meeste gevallen geven krijgen ze gewoon een overheidsbaantje of iets dergelijks. Anders gaan ze gelijk op met de andere werkzoekenden, nu zo’n 600000…. Ennuh,, jij betaald dat.

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Met 600.000 werklozen en een 100.000 den werkwillige Polen lijkt het me dat we geen werkonbekwame niet integrerende mohammedaanse steunparasieten nodig hebben…

  Like

 7. Avidia zegt:

  Ik heb hier zooooooooooo genoeg van, we moeten staken belasting te betalen zolang dat gedoe met al die z.g. vluchtelingen door gaat, ik weiger belasting te betalen omdat onze politici stemmers nodig heeft, Ik op U stemmen U mij vergunning geven en huis en inrichting!!!! Ja zeg, wie denken ze dat wij zijn???? Ik wil geen minuut werken voor deze gelukzoekers die alleen uit zijn op een huis, inrichting uitkering enz. enz, Ik weiger!!!!!!!! Het wordt door de TAM-Tam doorgegeven, kom naar Nederland, doe je zielig voor en je krijgt een volledig ingericht huis en iedere maand geld!!!! Ik weet er alles van, echt waar.

  Like

 8. Avidia zegt:

  Ik heb er altijd een open visie over gehad, de burgers worden te mondig, dat kunnen politici niet aan, dus gaan ze van alles verzinnen om ons onder de knoet te krijgen, maar mij niet. Ik kan het niet verkroppen dat al die z.g. vluchtelingen plotseling Europa bestormen, en wordt het besluit genomen ze allemaal maar naar binnen te halen, ze weten dat wij daar niets tegen kunnen doen. Het is de schuld van al die linkse stemmers, die z.g. goed mensen, nou ze zullen niet zo lang meer Goed Mens zijn als ze hun buidel leeg zien gaan, en hun kinderen ook geen huis meer kunnen krijgen, want daar zitten het product van hun vader of moeder in.Het is om gek van te worden, er is geen rechtse politiek meer, ze spelen allemaal het spel mee behalve Wilders, maar die is ook niet echt rechts. Maar hij is wel de beste verdediger van VOOR Nederland, daarom stem ik op hem. De toekomst is somber, we worden overspoeld door dat gespuis, die hebben niks goed in zin, ze zijn de verspreiders van de Islam. Daar draait het om, En dan al die wijven die staan te zingen: “U bent welkom in ons land” Nou, die zullen nog wel eens achter hun linkse oortjes krabben, wat een aanfluiting was dat, gatver!!!! Ik kan nog wel heel lang doorgaan, stop er maar mee, Dag lieve vrienden van meneer Bron, groetje van mij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s