Zürich: “Allahu Akbar!” in de Joodse wijk

Screenshot_9

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook in Zwitserland zijn islamgestoorde dienaren van Allah inmiddels alledaags. Zondagmorgen kort na 06.00 uur werd de politie naar het stadsdeel Wiedikon in Zürich geroepen, waarin zich talrijke Joodse instellingen bevinden. Een 42-jarige Ethiopiër was daar op straat onderweg met een slagersmes van 25 centimeter lang.

Toen de agenten de man wilden aanhouden, rende hij strijdlustig op de politieagenten af. Beiden vuurden toen uit zelfverdediging op de moslim, die later zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht en geopereerd werd. Meerdere getuigen gaven aan dat de aanvaller meermaals “Allahu Akbar!” geroepen zou hebben. In de nabijgelegen synagoge reageerde men dienovereenkomstig verontrust. We zullen er waarschijnlijk wel aan moeten wennen  dat met de islam ook moord en poging tot moord op ongelovigen tot het leven van alledag in Europa behoort.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", antisemitisme, Barbarisme, christenhaat, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Jodenhaat, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

57 reacties op Zürich: “Allahu Akbar!” in de Joodse wijk

 1. Cathja zegt:

  Waarom is de dader geopereerd??

  Like

  • Edjan zegt:

   Goeie vraag. In Israël schieten ze dat geteisem dood. Moesten ze hier ook standaard doen.

   Like

  • Ad de Koning zegt:

   Ja, Cathja, dat was ook het eerste wat ik dacht, door zo op te treden heeft hij toch het recht om geholpen te worden verspeeld. Als iemand met een slagersmes op je afrent gewoon meteen doodschieten

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Edjan en @ Ad de Koning

    Inderdaad. In Israël wordt letterlijk afgerekend met moordenaars (in spé). Nu deze misdadiger is geopereerd, geven ze hem in feite een nieuwe kans om het nogmaals te proberen om iemands leven af te nemen.

    Foute boel.

    Like

 2. tsja, onderzoek bewees dat 70 procent van alle moslims symathiseren met Isis, en radicale islam dus 70 procent is een wandelende islamitische tijdbom.

  ok de bloedige Vlaggen van islam zijn al diep in de aarde vn de Avondlanden geboord en vastgeroest.

  welke verlosser of halal ratten vanger gaat deze islam vlagjes voor ons eruit trekken???

  Heeft Mekka al een halal ratten vanger???

  Like

 3. Hans zegt:

  Iemand met een mes is altijd in het nadeel.
  Die is bang en heeft daarom een mes.
  Die is bezig met het mes.
  Die rekent op het mes.
  Volg een Krav Maga Cursus.
  Hoe oud je ook bent.
  Het werkt, het leert je verbazingwekkend eenvoudige dingen waar je niet op komt.
  Dingen die je niet in de film ziet maar die wel werken.

  Like

 4. kruisridder zegt:

  We zullen ons er steeds meer van bewust moeten zijn dat we keihard moeten vechten tegen de moslims, met alle middelen die we tot onze beschikking hebben om onze gezinnen, onze dierbaren, ons land, lijf en leden te verdedigen.

  Like

 5. De haatbaarden van Islamitische Staat (IS) hebben in afgelopen anderhalf jaar naar schatting 420 mensen van hun eigen gelederen geëxecuteerd. Dat melden waarnemers van het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten (SOHR).

  De strijders die het leven lieten waren vooral IS-leden die ervan werden verdacht spion te zijn of deserteurs die het niet langer gezellig vonden in het kalifaat.

  Volgens het SOHR zou IS meer dan 3.700 mensen om hebben gelegd door ze van hun hoofd te ontdoen, dood te schieten, van hoge gebouwen te werpen of te stenigen. Onder hen zijn ruim 2.000 burgers, van wie 106 vrouwen en 77 kinderen.

  Naast de bovengenoemde moordpartijen, zou IS 1.277 gevangen strijders van andere partijen om het leven hebben gebracht, weet het ANP

  Like

 6. Feniks zegt:

  Ik onderschrijf het standpunt geen sharia in Nederland.
  Echter ik constateer ook dat het anders kan ( gelukkig).
  Vandaag kwam mijn Afghaanse buurjongen langs, die namens zijn moeder een kerstbrood als attentie kwam brengen. Ik kreeg er een warme en welgemeende omhelzing bij.
  Zij vinden mij en ik hen lieve buren, en het is serieus gemeend.
  Het afgelopen jaar zijn zij mij meer dan ik had durven verwachten tegemoet gekomen, ik heb 4 maanden lang via hun tuin werkzaamheden kunnen verrichten, mocht en kon alles wat voor mij anders niet gerealiseerd kon worden via hun tuin/toegang realiseren
  ZO kan het dus ook!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Feniks. Constateer helemaal niets!
   Het kan ook anders, de enige moslims die je kunt vertrouwen zijn zij die de islam hebben verlaten. Vergeet dat nooit!!!

   Like

   • Feniks zegt:

    Paul,
    ik begrijp wat je zegt.
    ik ben niet helemaal idioot en analyseer , maar als het bewijs wat ik hier eerder heb neergeschreven, keer op keer bevestigd wordt…
    ik blijf observeren, maar tot nu toe kan ik constateren..
    voorbeeld:
    Sedert 3 jaar komen de buurmeisjes langs om mij te vragen of het hinderlijk is als zij een feest geven.
    op dit moment zijn onze aangrenzende tuinen vrijwel open, de klimop moet nog groeien, desondanks hebben zij vrij en frank ( vul zelf in) heerlijk in hun gedeelte genoten van de zon.
    is dat streng islamitisch? Ik dacht het niet, want ik heb twee zonen hier rondlopen.
    zie jii iemand uit die cultuur, omdat zij mijn liefde voor mijn hond zien, een oprechte houding aannemen om mijn hond te durven aaien?
    In de huidige tijd is enige reserve niet verkeerd, maar afgaan op je nuchtere waarneming?
    t.a.v de huidige migranten heb ik zeer zeker een reserve, maar dat hebben mijn buren dus ook, ze zijn 15 jaar geleden niet zomaar hier gekomen.
    ook zij kijken de huidige ontwikkelingen niet vrolijk tegemoet.
    tijd zal het leren, komende zomer hebben we een barbecue gepland, misschien een gelegenheid om elkaar nader te leren kennen.
    misschien hebben mijn buren de islam verlaten, ik weet het nu nog niet.
    En inderdaad, de meeste van de huidige migranten zijn geen toevoeging, ik ben in die zin voor een terugkeerbeleid.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ paulzwueste 20:48

    Ik ben absoluut geen moslimknuffelaar, integendeel, maar enige nuance is hier wel op zijn plaats denk ik.

    Als ik denk aan de woorden van Geert Wilders, die jaren geleden verschillende moslimlanden heeft bezocht, en naar zijn eigen zeggen “hele aardige mensen heeft ontmoet”, dan geloof ik hem op zijn woord. Wilders zegt ook altijd dat hij geen problemen heeft met moslims in ons land, MITS ze zich volledig aanpassen aan onze samenleving, en respect hebben voor onze normen en waarden. Dat is ook het voorbehoud wat ikzelf wil maken.
    Wij hebben zulke moslim-overburen.
    De grootste kerstboom van de straat staat bij hen in huis. Een kleintje prijkt voor het zijraam. Alle buren ontvangen een kerstkaart, en geen van de familieleden loopt in Turkse kleding. Geen hoofddoeken gezien. Nooit. Ze houden zich niet aan de ramadan, want tijdens deze periode zie ik de overbuurman met een sigaret en een pilsje in de tuin, dus ik durf gerust te zeggen dat de islam hen bijzonder weinig meer zegt.
    Er zijn dus uitzonderingen.
    Ook Nederlanders kunnen gewelddadig zijn en moorden op hun geweten hebben. Denk aan de moordenaar van Pim Fortuyn. Dat was geen moslim.

    Dus echt álle moslims over één kam scheren kan niet. Helaas hebben we tegenwoordig vooral met moslims te maken die zich op geen enkele wijze wensen aan te passen aan onze samenleving, omdat ze met een ‘missie’ naar Europa zijn gekomen.
    Dat zijn de verkeerden, waar ik beslist niets mee te maken wil hebben!

    Ben ik nu pro moslims? NEE!
    Zijn er uitzonderingen: JA!

    Like

  • Gevalletje van eigenbelang, dus Feniks ik ben helemaal om door jou verhaal (Kuch)…

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Adriaan. Ja… je denk weleens wat heeft het voor zin om voor te lezen dat er geen gematigde moslims bestaan…
    Ach ja, en het is natuurlijk net Kerstmis geweest. Waarschijnlijk zijn er massa’s verbroederingen (verzusteringen mag natuurlijk nooit) in de moskee geweest waarbij de imam onder tranen heeft beloofd het nooit meer te zullen doen… Ik begrijp dat.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    En Cathja. Nou heb ik je net wat bijgeleerd en nu ontdek ik dat er nog veel meer terreinen braak liggen. Ik kan natuurlijk niet tegen jouw Turkse overbuurman op die de grootste Kerstboom van de hele straat heeft… dus daar blijven we af.
    Wij hebben weliswaar een Kerstboom van 5 meter in de familie maar die staat hier niet in de straat dus dat telt niet.
    Bovendien, al zou ik het willen, dan nog word ik helemaal in de schaduw gezet door dat zijraam. Dat had je nou niet moeten doen Cathja. Ik lig al op de grond en dan kom je ook nog eens met dat zijraam.
    En dan die Kerstkaarten. Het houdt niet op. Waarom krijg jij wél een Kerstkaart van die Turk en ik niet denk ik dan. Het leven is al ellendig genoeg en nu dit weer.
    Bovendien drinkt de goede man een pilsje en rookt hij een sigaret! Had ik namelijk van te voren geweten dat hij dat in de tuin doet dan was ik hier natuurlijk écht niet aan begonnen. Want je hebt gelijk, er is verschil. De doorgewinterde jihadist doet zoiets nooit van z’n leven. Die doet zoiets niet in de tuin maar in Syrië! Hier nooit natuurlijk.

    Like

   • Feniks zegt:

    Tja, een stoeptegel denkt als een stoeptegel.
    klaarblijkelijk past uw reactie bij uw profielfoto.
    veel meer als het plaatsen van nieuwsberichten van andere websites en geen eigen mening ter verdieping kan men u niet verwijten ” meneer” Adriaan.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Het is overigens “Veel meer dan…”. Maar dit terzijde. Wilt u stoppen met het op de man spelen!?

    Webmaster

    Like

  • Spreek voor jezelf ! Heb je geen vrienden bij je eigen volk ?

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Magda. Nee, niemand houdt van mij. Vindt je dat niet erg? En dat komt allemaal doordat ik die moslims niet mag. Allemaal mijn eigen schuld, links heeft groot gelijk. Ik schaam mij diep, ik zal eens wat vaker naar “Pauw” kijken, die vertoont altijd van die tranentrekkende filmpjes over blote bruine huilende kindertjes, misschien helpt dat.
    En ja, als ik voor mezelf spreek luistert er niemand vandaar dat ik altijd voor anderen spreek maar je ziet dat is dus ook ’n sof.

    Like

 7. Feniks zegt:

  Aan mijn eerdere reactie, die hopelijk wordt geplaatst wil ik nog iets toevoegen.
  Het is bekend dat moslims niets met honden hebben.
  Ik had , tot drie weken geleden een witte herder.
  Mijn Afghaanse buren waren eerst wat ingemakkelijk met mijn hond.
  Toen ik ze op een gegeven moment vroeg of ze bang voor haar waren was het antwoord, we zijn het niet gewend maar ze lijkt lief, enige maanden geleden durfde mijn buurvrouw het aan om mijn hond voorzichtig over de kop te aaien met daarbij de opmerking ” Ze kent mij nu”.
  Een maand geleden heb ik mijn hond moeten laten inslapen, dat onlokte mijn afghaanse buurvrouw de opmerking” wat vind ik dit erg voor jou, die hond betekende voor jou zo heel veel”.
  Waarmee ik maar wil zeggen Het kan ook anders…
  Deze buren zijn dankbaar dat ze hier een nieuw leven hebben kunnen opbouwen en dat tonen ze ook door…
  mij te informeren als ze een feestje hebben
  mijn liefde voor honden te respecteren en als ik ze daartoe uitnodig , er ook deel aan te nemen en hun schroom te overwinnen.
  mijn beleving van het kerstfeest niet alleen te respecteren maar ook een kerstkaart en cadeau te brengen.

  Zo kan het blijkbaar ook.

  Like

  • elisah zegt:

   Er zijn zeer zeker ook nette en fatsoenlijke moslims, die integreren en normaal meedoen.
   Het is voor die mensen met goede bedoelingen ook geen pretje om aangekeken te worden op het gedrag van de foute figuren zoals terroristen etc.

   Like

  • Cathja zegt:

   Inderdaad @ Feniks, zó kan het ook!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Laat je niets wijsmaken!!!!
    Moslims zijn en blijven altijd moslim! Zo eenvoudig is het!
    Maar wij willen er niet aan!…
    De enige moslim die je echt kunt vertrouwen zijn zij die de islam uit eigen overtuiging hebben verlaten!

    Like

   • Feniks zegt:

    Ook jij Cathja dank voor je positieve reactie, er zijn idd ook moslims die de ontwikkeld zijn en als volwaardig mens deelnemen aan onze samenleving, het bewijs daarvan woont naast mij en dat zijn mensen die volledig deel nemen aan onze samenleving.
    en proberen er deel van uit te maken en dankbaar zijn en..een leven aan het opbouwen zijn.
    ik zie het aan de manier hoe zij hun kinderen opvoeden.
    beleefd.
    toen ik hier na scheiding kwam/ moest gaan wonen, was destijds een vraag van de zoon.
    ” mag ik u beleefd vragen naar de reden van uw verhuizing”
    Dat alleen al was tekenend.
    maar ik besef terdege dat ik te maken heb met ontwikkelde mensen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Feniks 29 december 2015 om 21:08

    Heeft u dit hier niet als eens eerder gepost?

    [quote] toen ik hier na scheiding kwam/ moest gaan wonen, was destijds een vraag van de zoon.
    ” mag ik u beleefd vragen naar de reden van uw verhuizing” [/quote]

    Zolang een moslim een moslim is en hij de koran in huis heeft en leest en met z’n reet omhoog ligt, is hij absoluut niet te vertrouwen!
    De enige onschadelijke moslim, is een ex moslim (of een dode moslim)!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    als = al

    Like

  • geentvkijker zegt:

   Ik heb dezelfde ervaringen TOT NU TOE, dat zeg ik er even bij !
   Ik heb ook iets soortgelijks geschreven, net als jouw verhaal hierboven,
   dit is nu ongeveer 4 weken geleden ( denk ik ) …ik verschoot van de reacties hier,
   maar gelukkig heb ik vol gehouden, want ik vind dit een hele goede website !
   WEL ben ik acuut overgegaan tot het lezen, van goede vertalingen van de koran,
   en wat daar in stond, heeft mij, met behulp van allerlei LINKEN hier op de site,
   VRESELIJK doen inzien, dat van die hele ISLAM, er NIETS maar dan ook NIETS deugt !
   ( zelfs geen dikke donald duck, maar ook geen dunne ! )…Ik was daar wel zeer verbaasd over, HOE kan dat nu een religie zijn ? Onmogelijk ! En hoe kon het, dat ik dit nooit geweten heb ? Het antwoord was eigenlijk simpel : als christen, ben je beleefd, bescheiden, nooit met die lui DIEP op hun geloof ingegaan, en logisch : als christen, heb ik NEVER de koran gelezen….dus wat ik NU WEET, kon ik toen onmogelijk weten !
   Ik ben gewend iedereen altijd in zijn waarde te laten, ik zag ze als `gewone mensen `
   en DIT is wel veranderd, helaasss maar het is wel zo feniks. Met wat ik nu weet, en hier geleerd heb, bekijk ik die lui toch wel met andere ogen, spijt me zeer voor hun, maar ik ben toch een heel stuk behoudener geworden. Ik ken er een aantal, als ik ze nu zie, roep ik HOI, of ik steek mijn hand op…..en that is it ! Ze kenne me wa, ik ben geenszins van plan, om me door die lui, wanneer zulks dadelijk ONS hier gaan overlopen, dadelijk te laten afslachten of anderszins te laten verraden of wa dan ook. Wij wonen hier, dit is ons land, en NU geldt meer dan ooit, dat wij voor onszelf moeten opkomen, en zo is dat, en niet anders ! Van jongs af aan hebben ze niets als geleerd TE LIEGEN, wie weet, hebben zij, die ik/wij aardig vond(en), wel altijd een toneelstuk opgevoerd, wie zal het zeggen ? Dat ga ik ook niet meer uitzoeken, ik laat dat gewoon gaan, wanneer 80% niet deugt, hoeft het voor mij echt al niet meer ! Er zitten er vast bij die deugen, mijn vader zou gezegd hebben : die hangen we dan apart….
   En uiteindelijk, moeten ZIJ zich aanpassen aan hier, dat moeten wij ook, als wij in hun land zijn, EN WAT ER NU ALLEMAAL GEBEURD IS ONTOELAATBAAR ! En wat er in HUN boek geschreven staat is DIKKER DAN STRONT, sorry maar zo is t. Mijn vertrouwen is weg.

   Like

  • geentvkijker zegt:

   ik kan de LINK niet meer vinden Bron, met de vertaling die ik zocht, die U geplaatst hebt toen….wat zou het gemakkelijk geweest zijn, als hier aan de rechterkant nu een VASTE link kwam, dat mensen als feniks, METEEN konden lezen wat er in dat stront-boek staat….maar ja, U was er toen nog niet helemaal uit, zei U….

   Like

   • Feniks zegt:

    Ik weet wat er in dat boek staat, en dat is totaal niet ok.
    ayaan hirshi ali heeft het destijds meer dan duidelijj gemaakt.
    ik besef terdege dat er heel veel moslims zjjn die net zo griexelig denken, hier in Huizen zitten ze ook en dat is niet fijn( zacht uitgedrukt)
    Op de sportschool in de sauna heb ik er met zo een kennis gemaakt en die is er uit gezet.
    maar nogmaals, blijf opletten maar onderken ook wie zo niet is.

    Like

   • Goh ben ik soms op een zijspoor terecht gekomen, door al dat moslim gelik…

    Like

   • Feniks zegt:

    I rest my case..
    het enige wat ik heb willen zeggen is dat ook ik tegen de huidige asieltsunami ben, ook tegen islamisering en volledig tegen dat koranboek, maar tevens wil ik enige nuance aanbrengen,
    de nuance is dat er ook andersdenkende moslims zijn , die ook niks meer hebben met de koran..
    jaja, ik weet het, een moslim wordt geacht te liegen, inderdaad en in de meeste gevallen Is het waarschijnlijk ook het geval, maar van de uitzonderingen moeten we het wel hebben.
    de rest past niet in een westerse samenleving.
    Ik ben echt niet achterlijk,
    Heeft u allen door dat wij in europa worden vermorzeld door geopolitieke belangen ten behoeve van de kapitaalkrachtige wereldwijde elite.?
    En ja, die elite heeft een horde laagontwiikelden op europa losgelaten die zeer gevaarlijk is. Echter, er zijn ook ontwikkelde mensen, autochtoon als allochtoon die zich dat bewust zijn.
    ik wil het onderscheid wel blijven zien.

    Like

   • Realist zegt:

    Beste geentvkijker, goed te horen dat uw oogkleppen zijn afgevallen en dat uw trollengrot is verlaten. Stop die grot tot de nok vol met moslims en dan niet meer knuffelen maar knuppelen! 🙂 Misschien bedoelde u dit linkje: https://ejbron.wordpress.com/2015/12/26/twee-nieuwe-vertalingen-1-biografie-van-mohammed-2-de-hadith/

    @Feniks: Iedere moslim is een gevangene van zichzelf. Als zij willen ontsnappen ligt de dood op de loer, zij kunnen er niet ‘uit’ en dat zou heel goed kunnen gelden voor uw Afghaanse buren. Hoe gelovig zijn zij? Gaan ze regelmatig naar de moskee? Slachten zij een schaap in de tuin? Draagt de vrouw een hoofddoek? Indien zij zeer vroom zijn dan moet u niet raar opkijken als de zoon des huizes ‘ineens’ besluit uw hoofd af te snijden. Zo werkt dat in de islam. Als je eigenlijk niet kunt merken dat het vrome moslims zijn dan kunt er nog niet op vertrouwen overigens, het is namelijk niet onwaarschijnlijk dat zoonlief een bloederige collectie onthoofdingsfilmpjes op zijn gsm heeft staan.

    En nog een vraagje, waarom moest uw hond inslapen?

    Like

  • Harry Vos zegt:

   @ Feniks ,

   ik heb hier onlangs een verhaaltje gepost van de enige Marokkaan waarvan ik dacht dat ik hem tot mijn betere kennissen kon rekenen .
   Hij lulde nooit over zijn “geloof” en had het altijd over “kutmarokkanen” .
   Ik dacht , dát is een goeie , was altijd aardig tegen hem en vice versa .
   Totdat enige weken na het zoveelste moslimincident mijn emmer een beetje overliep en ik een opmerking over de islam maakte .
   Hij werd woest , zijn ogen spuwden vuur en de islam had niks met moord en haat te maken , integendeel !

   Zo zie je maar , er is geen enkele moslim te vertrouwen in mijn beleving .
   Heb in het verleden vaak in moslimlanden gewerkt en ik had die rot-ervaringen al .

   En dan trap je er tóch weer in , zoveel jaar na dato : hee , een goeie moslim !

   Mooi niet dus !
   We zijn veel te goed en te goedgelovig ten opzichte van dat tuig .
   Vroeger of later keren ze zich ineens tegen je .

   Like

   • Feniks zegt:

    Ok dank voor jullie reacties, ik ga waakzaam zijn.

    Like

   • Anna. zegt:

    Dat is ook mijn ervaring…. Niet in Nederland maar in Jordanie….. Je denkt vanuit jou ( mijn )) standpunt dat iemand redelijk denkt zoals jijzelf en je hebt een ” goede” relatie met zo iemand al een flinke tijd totdat je iets zegt wat hen niet zint……soms heel onbenullig Nou berg je dan maar….. Dan komt de hele Koran met alle doodswensen over je heen…..

    Nu is mijn relatie met zulke mensen altijd heel oppervlakkig maar ik zeg tegenwoordig wel keihard mijn mening ( dat is het enige wat ze verstaan) en zeg er tegelijk achter ik weet dat jij zo niet denkt….. Of zo niet mag denken…….. Of, en dat vinden ze niet leuk……Het is jammer dat je zo niet mag denken…….. Wat heeft Mohammed jullie toch veel verboden…… Jammer hoor….dat Mohammed zo dacht…… En dat komt dan flink binnen……

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Feniks 29 december 2015 om 22:56

    Ik vind het een beetje vervelend om hier te moeten zeggen, maar dit is nu al de tweede hardnekkige ‘moslim-onderscheidmaker’ die plotseling op een wonderbaarlijke wijze tot het juiste inzicht schijnt te zijn gekomen.
    Ik blijf dat vreemd vinden…

    Vooal “geentvkijker” is sinds kort zeer opvallend bezig om ons nu fanatiek te waarschuwen voor de islam. Hij komt alsmaar op de proppen met allerlei linkjes om ons te overtuigen.

    Ik hoop dat het mij is toegestaan om dit te zeggen, want het voelt alsof ik tegen toneelstukjes aankijk.

    Hopelijk heb ik het mis en nemen ze ons NIET in het ootje.

    Like

   • geentvkijker zegt:

    Comment verwijderd wegens overtreding van blogregel 4:

    “4. Op deze site wordt met open vizier gediscussieerd en er wordt NIET op de man/vrouw gespeeld! Dat recht heeft alleen de webmaster.”

    Webmaster

    Like

  • Realist zegt:

   Oprechte meningen hoeven naar mijn mening niet meteen neergesabeld te worden als deze enigszins in het voordeel van moslims pleiten. Moslim-haat is mij ook niet vreemd maar ik haat niet alle moslims. Zo komt er hier soms een Turks meisje over de vloer, een collegaatje van mijn vriendin, die trouwens half-Tunesisch is (en uitgesproken anti-islam). Dit moslim-meisje is liever geen moslim-meisje maar ze zit gevangen in dat kut geloof wat ik enorm haat maar ik kan haar daar niet om haten. Ze leest nooit in de koran, heeft niets met mohammed, eet gewoon frikandellen met mayonaise en drinkt graag een wijntje. We moeten niet in de islamitische fout vervallen mensen te beoordelen op hun al dan niet moslim zijn. Dat alleen afvallige moslims respect en vertrouwen verdienen is dan ook te kort door de bocht.

   Like

 8. R.Kroonenberg zegt:

  dus niet alleen steken, maar ook draaien dat mes
  onder de strijdkreet: namens eigen hakkenbar !!!

  Like

 9. C.A.Barstow zegt:

  De beide agenten hadden beter moeten richten, zo’n barbaarse allahu snackbar schreeuwlelijk moet je gewoon in één keer afschieten en al helemaal niet opereren.

  Like

 10. Pingback: Zürich: “Allahu Akbar!” in de Joodse wijk | Rechtsaf doorzee

 11. alidas1 zegt:

  Als het zo gaat dan staat ons nog wat te wachten.
  Zeker als ze de overhand krijgen.

  Like

 12. Geen “Allah u akbar!!!” maar “Jack Terrible u akbar!!!”

  Like

 13. geentvkijker zegt:

  http://nieuws.turkije.net/7634/moslims-uit-kinderboerderij-gezet-te-extreem-in-dongen-video/

  ooohh jeee……heb je dit gezien ??? Dat gaat er heftig aan toe…..
  dat ga je steeds meer krijgen nou, tja…bij mij kwamen ze er ook niet op, no way !
  ( vrijwilligster MET NAGELLAK ??????? zooo, zij durft…..is ze niet bang dat ze uitgescholden wordt voor…..??? )

  Like

 14. Elena zegt:

  De vrouw met sluier ( helaas niet in beeld) is je reinste provocatie.
  Welk doel dient haar gordijntje voor het gezicht?
  Is het nu wel of niet wettelijk geregeld dat men niet met bedekt gelaat in het openbaar mag begeven?
  De beheerder van dat park heeft het recht , bezoekers met bedekt gelaat te weigeren.
  ook als het bedekken van gelaat niet Wettelijk verboden is.

  Like

  • geentvkijker zegt:

   elena, tot mijn stomme verbazing, van de week gelezen, dat het BLIJKBAAR in BELGIE verboden is om in die zwarte jurken te lopen ( vergeet steeds dat Arabische woord ) op straat ! ik dacht echt, hoe kan dat nou…..want we hebben toch duidelijk die wijven ook zien lopen in Molenbeek op filmpjes. tja, dan weet ik het ook niet.
   Dan, vraag ik me ook af, HOE de wet op dat punt in Nederland is….weet ik niet, IEMAND ??? Maar ja, wanneer de overheid of politie niet optreden tegen het dragen van vrijwel GEMASKERDE/ bedekte wijven en het maar toelaten, …snap ik ook niet. Ik weet wel dat het dragen van bivakmutsen ook verboden is, maar hoe het wettelijk zit
   hier in Nederland weet ik niet.

   Like

   • elisah zegt:

    Hier heb ik ook naar gezocht, het enige wat ik kon vinden was dat het verboden is een burka te dragen in het openbaar vervoer en plaatsen zoals het gemeentehuis etc. Ik geloof dat die wet nog niet officieel ingegaan is.

    Like

 15. geentvkijker zegt:

  aan iedereen hier boven, maar met name @realist ,
  Op de eerste plaats ( had het woord TROL even opgezocht, schijnt iemand te zijn die nogal kwaadaardig zit te stoken ?? ) ….op die afdeling heb ik noooooit gezeten, indien U dat wel denkt, …so be it, ga gerust Uw gang, met energieverspilling, daar bent U vrij in, Ik begrijp Bron nu pas, toen hij op een bepaald moment moment schreef : “ ik gun hem nog de twijfel “ …ik begreep toen niet wat hij bedoelde, VANDAAG dus wel. ( ach jaaa, soms begrijp je iets veel later pas, moet kunnen…geen punt ) en soms DENKEN mensen, mensenkennis te hebben, maar dat blijkt in de praktijk niet altijd voor 100% te werken. Wat we denken is niet altijd de waarheid.
  Verder, vind ik ENIG strategisch inzicht, in de situatie waar wij inzitten, toch heel belangrijk,
  daar OOK IK van mening ben, dat ik NET ALS feniks, mensenkennis bezit, en MIJN verhaal
  ( van 3 a 4 weken geleden ) wel ERG VEEL lijkt op dat wat feniks, hier schrijft ! ISLAM blijft ISLAM, DAT STAAT VOOROP ! Maar de nuance-verschillen zijn er dus ook :
  Heb het toch maar eens wat verder uitgediept, en zoekende naar de waarheid ( hobby ) tot de volgende slotsom gekomen : HET VERSCHIL zit hem dus e c h t in Soeniieten en Sjiieten !
  Soeniieten, komen voornamelijk voor in Saudie Arabie, Turkije, PLUS daartussen in, die gebieden dus, eigenschappen STRENG, vrouwen HOOFDDOEK, ja , waarvan een behoorlijk gedeelte ZWARTE JURK, ja , LIEGEN tijdens conversatie / zaken doen : pas op !
  Moskeebezoek, vrijwel altijd ! ( ook Marocco, Algerije, Libie en Egypte zijn Soeniietisch )
  Sjiieten , komen voor Iran, Afghanistan ( plus Koerden, APART ) noord-Irak, eigenschappen :
  minder streng, moskeebezoek : NIET ALTIJD, hoofddoek NIET ALTIJD, gebieden waar men niet in zwarte jurk loopt / soms wel, veel eerlijker. Van Iran weet ik dat ze zelfs gewoon met Joden samenleven, geen enkel punt !
  Daartussen in : zit een gebied van Syrie en midden-Irak, wat je een ` overgangs-gebied ` zou kunnen noemen ( in Syrie kent men ook nog de Waalabieten, net als pres. Assad )
  Globaal bekeken vanaf Saudie-Arabie, naar het noorden toe, krijg je dus deze VERSCHILLEN van STRENG, naar wat minder streng ( gematigd, mag je hier niet meer zeggen, echter dit is wel de waarheid, in de PRAKTIJK ! ) Kortom : Er bestaat geen gematigde Islam, want ISLAM is ISLAM, en Koran is Koran….maar er zijn WEL STRENGE MOSLIMS, en GEMATIGDE MOSLIMS, waarbij de laatste groep ( Sjiieten ) …en DIT is belangrijk : wanneer deze groep uit Iran, Afghanistan, plus de Koerden, indien zij HIER IN West-Europa terecht komen, door vluchten ( NU ) of emigreren ( 20 a 30 jaar geleden ) ….zij zich NIET voegen in de Soeniietische moskees
  HIER in West-Europa, oorzaak is waarschijnlijk ook psychisch te verklaren : wanneer zij hun gebieden verlaten, NA een hoop ellende, bommen en oorlog, ( 3 MILJOEN doden zijn in die gebieden gevallen in de laatste 1 0 jaar !!! ) ….dan komen zij HIER e c h t om een compleet nieuw leven op te bouwen, en hebben ZAT achter zich gelaten ( dit is althans door MIJ, zeer goed te begrijpen ! ) Dit verklaart de ervaringen van MIJ en FENIKS. Deze laatste groep, is mijn inschatting, zal zich NIET voegen in een SLACHTPARTIJ hier, georganiseert door de illuminati – NWO. Bovenstaande is UITERAARD niet berekend op 100% uitgesloten, uitzonderingen heb je ALTIJD, hou daar rekening mee ! Maar van die laatste groep hebben wij in de nabije toekomst, HET MINSTE / of NIETS kwaads te verwachten. Heb bovenstaande zo uitgebreid mogelijk, naar waarheid, proberen op te schrijven, want ik vind het belangrijk, dat men toch een beetje strategisch inzicht krijgt, en WIE, WIE is….
  WIE is I S : dat zijn EXTREMISTEN, totaal onafhankelijk , van de gebieden hier boven uitgelegd, dit is een groep GEORKESTREERT / GEORGANISEERD door Amerika, NAVO, Turkije, Saudie-Arabie, en een aantal geheime diensten, zij hebben EERST gevochten in Libie, toen Syrie, vervolgens zitten ze NU weer, daar in de buurt van de Koerden, nrd-Irak…..Zij worden BETAALD om de 3e wereldoorlog INGANG te zetten, VRIJWILLIGERS zo gezegd. En wie er bij wil, KAN er bij. Deze I S strijders worden ook TELKENS verplaatst, en volgen het SCHEMA in opdracht van de NWO. Zij komen dus NIET uit 1 speciaal gebied. Deze laatste alinea is heel belangrijk, voor gewone mensen / volk te beseffen / dan wel inzicht te krijgen, over WAT er speelt . Hopende het zo een beetje uitgelegd te hebben. Aanvullingen altijd welkom

  Like

  • Realist zegt:

   Hardleers ben je. In de islam is geen ruimte voor nuance, althans niet op de manier waarop jij die meent te moeten aanbrengen. Iran is inderdaad sjiitisch en in jouw optiek zijn dat dus gematigde moslims. Wat is hier gematigd aan? Plaatjes uit het ‘gematigde’ Iran.   Enzovoorts, en zo verder, zonder einde. ISLAM = ISLAM!

   Like

 16. geentvkijker zegt:

  oohh jee, nog wat vergeten te vertellen, sorry,
  Wat de TV / MSM / ons wil laten geloven, is dat het ALLEMAAL vluchtelingen zijn , uit Syrie, maar inmiddels weten we dus, dat DAT maar ongeveer 6 a 10 % is,
  90% minimaal zijn Soeniietisch, en worden ingezet om hier bij ons PROBLEMEN te veroorzaken, waarbij het wel zo is, dat eenmaal hier in West-Europa, er ook een hoop zullen afvallen, daar zij toch blij zijn, EINDELIJK rust te hebben, die constateringen zijn er ook al, echter, het grootste gedeelte zijn oproerkraaiers, sommigen van de ergste soort….maar dit wisten we al eigenlijk.

  Like

 17. Edjan zegt:

  @Tistochwat 29 december 2015 om 22:22
  @ Feniks 29 december 2015 om 21:08
  Heeft u dit hier niet als eens eerder gepost?
  [quote] toen ik hier na scheiding kwam/ moest gaan wonen, was destijds een vraag van de zoon.
  ” mag ik u beleefd vragen naar de reden van uw verhuizing” [/quote]

  Klopt, dat verhaal heeft hier letterlijk al eerder gestaan.
  En wel hier:
  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/02/foto-groep-8-van-dalton-basisschool-t-palet-uit-leusden-bezoekt-de-moskee/
  Ingediend door feniks op 2 december 2015 om 20:22

  Like

 18. Edjan zegt:

  Hierboven ergens gelezen dat shiieten gematigd zouden zijn. Niets van waar. shiieten en soennieten bestrijden elkaar op leven en dood om verschilletjes die ik niet bij machte ben om waar te nemen. ik zou zeggen: lekker hun gang laten gaan. Overigens heeft men voor ons gepland dat wij soennitisch dienen te worden. Dat u het weet!

  Ik onthoud het altijd zo:
  IIIIIran = sjiiiietisch
  SaOEdie-Arabië = sOEnitisch.

  Maar je hebt ook nog Alawieten (Assad) en nog veel meer.

  Overigens hebben we de lage olie-prijzen op dit moment te danken aan Saoedi-Arabia dat door veel productie hoopt iran kapot te concurreren. En dat heeft ze tot nu toe 100 miljard gekost. Hoezee!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s