De ene fascist is de andere niet

Screenshot_3

(Door: “Percolator”)

We leven in een surrealistische wereld. Terwijl goed volk achter de dijken een achterhoedediscussie voert over het punt of we Wilders nou wel of niet een ‘fascist’ mogen noemen, blijft de echte fascist van dit moment onbesproken in de mainstream media.

As we speak worden door de legers van de Turkse machtswellusteling Erdoğan hele Koerdische wijken platgewalst in het zuidoosten van Turkije met vele honderden doden tot gevolg. Als dat geen fascistisch gedrag is, wat dan wel?

Niet Erdoğan, maar de in alles geweldloze Wilders wordt binnenkort echter voor het gerecht gesleept, omdat hij op een verkiezingsbijeenkomst de vraag naar de wenselijkheid van “meer of minder Marokkanen’ stelde aan zijn publiek. Dit wordt een politiek showproces, dat in de DDR niet had misstaan. Ondertussen bakken mensen als Timmermans (PvdA) en Rutte (VVD) namens de Europese Unie en Nederland zoete broodjes met een Turkse moslimfundamentalist, die zonder gêne massaal Koerden uitmoordt en aanpapt met de geweldlustige godsdienstwaanzinnigen van Islamitische Staat.

Lees verder>>>
Nieuwe site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Hypocrisie, islamofascisme, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Turkije, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op De ene fascist is de andere niet

 1. Tja, maar Erdogan neemt ze anderzijds hun stokpaardje, de massa-immigratie niet af, hè. DAAR zit ‘m het verschil in.
  Wilders laat er geen twijfel over bestaan, dat die hele meute er weer uit moet. Erdogan roept ze alleen maar op om vooral Turks staatsburger te blijven, NIET om weer terug te gaan. Dus die komt niet aan hun stokpaardje!
  Geloof me: Met dat verschil staat of valt àlles bij die lui! Ook wie er een fascist is en wie niet.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Het is ongelofelijk hoe de Nederlandse rechtsspraak beïnvloed wordt door de publieke opinie en wellicht overlaat tot een meten met 2 maten.

  Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Voor wie de gave van het onderscheiden mist:
  dit is de kop van een loepzuivere fascist…
  en wie bewust die waarheid blijft verzwijgen,
  verdient…wat ik hem toewens…snel te krijgen
  geen enkele compassie verzacht hier mijn gedachten,
  zolang Geert Wilders op dat showproces moet wachten !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 4. Pingback: De ene fascist is de andere niet | Rechtsaf doorzee

 5. Rusland eist van Turkije om dringende maatregelen te nemen om de moordenaars van de Piloot te arresteren

  Rusland, de regering in Ankara wordt onmiddellijk aangespoord om actie te ondernemen om de moordenaars van de vlucht commandant Oleg Peshkov van de Russische Su-24 bommenwerper te arresteren.

  “We eisen dat de Turkse autoriteiten onmiddellijk maatregelen nemen om Alpaslan Celik en zijn mede strijders te arresteren en deze voor een strafrechter te brengen voor de moord op de Russische piloot en betrokkenheid bij de gevechten aan de kant van illegale gewapende groeperingen,” luidt het persbericht woensdag j.l. van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Op 24 november werd een Russische bommenwerper type Su-24 neergeschoten door een Turkse F-16 straaljager afgevuurde air-to-air raketten op Syrisch grondgebied. De bommenwerper crashte in Syrië op vier kilometer van de Turkse grens. Terroristen schoten de aan een parachute hangende vlucht Kommandant Oleg Peshkov neer nadat hij de schietstoel had gebruikt.

  Volgens de Russische generale staf, had de SU-24 hetTurkse luchtruim niet geschonden. Deze informatie wordt ook bevestigd door de Syrische raketverdediging.

  Bron
  http://de.sputniknews.com/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s