Duitsland: 10% van de “vluchtelingen” besmet met TBC

Screenshot_28

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens informatie van de directeur geneeskundige van het specialistisch ziekenhuis in Parsberg bij Regensburg is ongeveer 10% van alle naar Duitsland gekomen “asielzoekers” besmet met TBC. Eén op de vijf zou hiervan ziek worden. Dat zou alleen al onder de in oktober 2015 binnengekomen binnendringers ongeveer 8.000 tot 10.000 acute en te behandelen gevallen van open TBC betekenen, die, afgezien van het enorme besmettingsgevaar voor de autochtone bevolking, ook enorme kosten veroorzaken.

Als de ziekte is uitgebroken, kost alleen al de behandeling met medicijnen van iedere patiënt € 10.000,- tot € 12.000,- per maand. De behandeling zou gemiddeld 18 maanden duren, waardoor iedere zieke “asielzoeker” medicijnkosten van ongeveer € 200.000,- zou veroorzaken. Bij een geschatte 10.000 patiënten betalen wij de komende anderhalf jaar dus alleen al 2 miljard euro aan medicijnkosten voor hun genezing. En er stromen dagelijks nieuwe veroveraars ons land binnen. De patiënten uit de kliniek in Parsberg zijn overigens afkomstig uit: Kenia, Gambia, Nigeria, Somalië, Kazachstan, Litouwen, Roemenië.

De kliniek moet ook een “Time-Out”-ruimte inrichten, waarin de agressieve patiënten tot rust moeten komen. De ruimte wordt beveiligd met tralies en met plexiglas als bescherming tegen spugen (!)

Screenshot_29

In de schokkende reportage is te zien hoe respectloos en onbeschoft meerdere van deze binnendringers zich zelfs voor de camera gedragen. Let wel: deze “vluchtelingen” worden niet alleen gratis behandeld, maar ook volledig verzorgd.

Wie geen geld heeft, krijgt van het ziekenhuis zelfs zakgeld. Hieronder de reportage van de “Spiegel”, weliswaar al uitgezonden op 2 november, maar inhoudelijk top-actueel:

 

Opmerking over de aantallen: Op het tijdstip van productie van de reportage in de zomer ging men nog van 500.000 “vluchtelingen” in het jaar 2015 uit. 10% daarvan besmet, maakt 50.000. Uitgebroken bij 2%, maakt 10.000. Dit aantal kunnen we inmiddels verdubbelen.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Graaien, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Duitsland: 10% van de “vluchtelingen” besmet met TBC

 1. jungleelephant zegt:

  Heel Europa is gek geworden!

  Like

 2. Thoth zegt:

  En, wat doen in Nederland hiermee? Ik denk dus HELEMAAL niets. Ik zou maar de kinderen met een omweg langs een AZC sturen….

  Like

 3. Ja, het was inmiddels al duidelijk, dat met de komst van deze “verrijkers” allerlei smerige ziektes, die we in Europa allang overwonnen dachten te hebben, opnieuw de kop opsteken! Nu komt alleen de voorlopige omvang nog aan het licht……
  TBC, schurft, diverse andere venerische aandoeningen, Cholera……Nu is het nog wachten op de Builenpest en dan zijn we weer helemaal terug in de Middeleeuwen!
  Natuurlijk geen moment bij stilgestaan, hè, stelletje brokkenpiloten-in-Brussel?!
  Je zou wensen, dat, op de realisten na, heel politiek Europa ermee besmet werd, Merkel voorop!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Edjan zegt:

  Dit wordt dus heel erg “lachen” want in Europa is TBC snel resistent aan het worden voor de tot nu toe gebruikte medicijnen. Dit vrnl door vroeger teveel gebruik van antibiotica voor van alles en nog wat (tot in de bio-industrie toe waar ze altijd de nieuwste middelen misbruikten) en bijv door al die niet-afgemaakte kuren.

  In Rusland is TBC al resistent. Zou me niet verbazen als we dat hier ook snel te zien kregen. Zal wel onder de pet gehouden worden.

  Like

  • elisah zegt:

   Ja dat klopt wat je schrijft, het is een groot probleem

   Like

   • Edjan zegt:

    Ja, elisah, want dat betekent dat als er een tbc epidemie uitbreekt, deze moeilijk of niet te behandelen is Terug dan naar de negentiende eeuw toen deze ziekte honderdduizenden (of miljoenen) slachtoffers heeft gemaakt.

    Like

 5. Manna zegt:

  ik voel me een indiaan….

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  Letterlijk en figuurlijk een stelletje teringlijers!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 7. Bas zegt:

  quote: Wie geen geld heeft, krijgt van het ziekenhuis zelfs zakgeld.
  Als arme sloeber zou men zou de handen toch dicht moeten knijpen met zo’n medisch Europese VIP behandeling van 18 maanden inclusief algehele verzorging en onderhoud. Maar nee hoor, gezeur en ontevredenheid. Je vraagt je af of ze vroeger in een van de Luxury Hotel Rooms in het Ritz hotel hebben gewoond!

  ”Het moet niet gekker worden”

  Like

 8. Muurbloempje zegt:

  Gatver gatver gatver, veel anders kan ik er niet van maken. Tel daar ook nog maar AIDS en ebola bij op om alles nog complexer te maken. AIDS, ook zo fijn als je door die smeerlappen verkracht wordt. Gooi een bom op dat tuig. Dit gaat ECHT alle perken tebuiten.

  Like

 9. In het verleden ligt het heden
  In het nu wat komen gaat

  Omdat de varkensgriep- en de baarmoederhalskankerbedreigingen met bijbehorende omkopingen en propaganda te doorzichtig waren en hun doel, het spekken van Big Pharma, niet geheel werd gehaald bedacht men een nieuwe list. Half Afrika en het midden-oosten werden plat gebombardeerd zodat het logisch was dat er tientallen miljoenen vluchtelingen een uitkering gingen halen.

  Miljoenen slachtoffers die al dan niet via eerdere vaccinaties besmet raakten met enge en vooral voor westerlingen ongeneeslijke ziekten werden er slinks tussengevoegd en meegezonden. En nu weten we ook waarom ze niet geregistreerd werden of op ziekten onderzocht en in quarantaine geplaatst. Ze zijn bedoeld als lopende biologische tijdbommen vol met besmettelijke ziektes die straks zorgen honderden miljoenen zieken in Europa. Daarbij zullen ze zorgen voor prijzen van spuitjes waar je de broek vanaf zakt. Twee ton medicijnkosten per zieke per jaar voor 500 miljoen Europeanen brengt iets meer op dan die paar suffe griep- of papillovirusspuiten waar we toen zo’n herrie over hebben gemaakt.

  Like

 10. elisah zegt:

  Verschrikkelijk en volkomen onverantwoord.
  Dan te bedenken dat het grootste deel van de vluchtelingen in Duitsland totaal niet geregistreerd is en dus ook niet in een azc zitten, waardoor de controle op besmettelijke ziekten helemaal onmogelijk is. Wandelende tijdbommen die hele epidemien kunnen veroorzaken.
  De zorgen worden met de dag groter.

  Like

 11. Gasso de Commando zegt:

  En dan te bedenken dat al die smerige zwartpijpers te pas en te onpas overal op de straten lopen te kwatten.

  Viel Spass Merkel, viel Spass!

  Like

 12. Hendrik M. zegt:

  “De patiënten uit de kliniek in Parsberg zijn overigens afkomstig uit: Kenia, Gambia, Nigeria, Somalië, Kazachstan, Litouwen, Roemenië.”
  Tja, daar zit geen enkele ‘vluchteling’ bij, allemaal lieden die aan de grens geweigerd dienden te worden…
  In Nederland zal de toestand niet anders zijn.

  Like

 13. tjonge zegt:

  win-win denkt de politiek, we halen een hoop sterke jonge mensen tegen de vergrijzing en tevens sterven er een hoop zwakkere autochtonen oudjes door besmetting.
  .
  hoe kwaadaardig kan je zijn ……

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   Ja, het zittend landverraders gajes is zo verraderlijk…
   Wilde eerst ‘kwaadaardig’ schrijven, doch dat woord is slechts voor de eerste helft wat ik bedoelde; paradoxaal of oxymoron, kwam er niet goed uit…

   Like

 14. Pingback: Duitsland: 10% van de “vluchtelingen” besmet met TBC | Rechtsaf doorzee

 15. reageerbuis zegt:

  Zou het in Nederland anders zijn dan in Duitsland? Er wordt weer onheil voor ons geheim gehouden. Wie trekt minister Schippers aan haar rok?

  Like

 16. Edjan zegt:

  Na de oorlog is iedereen ingeënt tegen tb en (mede) daardoor is deze ziekte uit Europa verdwenen. Maar dat is lang geleden en die bescherming zal wel weg zijn. Dus we kunnen weer besmet worden en deze keer met tb die resistent is tegen antibiotica. Dus zal er wel weer opnieuw ingeënt moeten worden. Die spuiten hadden bijwerkingen.

  Like

 17. Guardiacivil zegt:

  Ik heb dit al aangegeven dat het zou gebeuren, hier zal het ook al zo ver zijn, echter ze willen geen paniek zaaien dus bestaat het niet. Wacht op de grote uitbraak, dan kraakt het Binnenhof in zijn voegen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s