HELLEND VLAK

Screenshot_2

Verdwaalde bedoeïenen 

(Door: “Driek”)

Heel langzaam, noodlottig langzaam, dringt het afgrijselijk besef tot den brave Nederlander door dat zijn geliefd vaderland wordt overgenomen door haat predikende lieden in djellaba. Onmachtig als in volslagen gevangenschap slaan wij gade de ineenstorting van Nederland. Het onheil beukt als een onbarmhartige vloedgolf de behangwanden van ons rustig woonvertrek. Niet alleen moskeeën  en minaretten doch ook tentenkampen ontsieren nu ons polderland. Vredig sluimerende steden en dorpen worden plotsklaps opgeschrikt door baardige lieden die alles krijgen toebedeeld alsof het hier Luilekkerland is.

Met wijd geopende ogen van verbazing kijkt den burger naar die onbescheiden proleten die ons keurig aangeharkt land zomaar in beslag nemen. Iemand zal toch eens den noodklok moeten luiden? Zien de leiders van het volk dan niet het onrecht dat geschiedt? Is iedereen dan blind en doof voor de noodkreten der behoeftige burgers? Een ellendig leven van armoe en ontbering wacht ons als dit zo doorgaat.

Want, ontwikkelde lezer van deze onversaagde site van E.J. Bron, wij bevinden ons op een hellend vlak. Onze bewindslieden kunnen niet langer het masker der onnozelheid zich voorhouden. De treurigheid en armoe die alom heerst en menigeen dwingt tot een vernederend bestaan in nooddruft, maakt een eind aan onze eens zo prettige samenleving. Straks stoppen de klaterende fonteinen der wetenschap, straks zijn wij een rampzalig volk dat bij elk onvoorzichtig woord wordt afgestraft door lieden in bedoeïenengewaad. Laten wij het zover komen?

Neen. Wij verdienen dat niet. Wij, Nederlanders, verdienen eerbewijzen en respect voor onze weldadige gastvrijheid. Wij verdienen bewondering voor onze medemenselijkheid en wensen niet langer bespuwd te worden door Marokkaans straattuig. Onze vrouwen en onze eerbare jonge dochters dienen onbekommerd de straat te betreden zonder aan te horen de schunnige kreten en minachtende blikken van achterlijke primitieven. Die schurftig tuberculose vreemdelingen met hun barbaarse religie horen hier niet. Ik wil dat hier toch even gezegd hebben.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Krankzinnigheid, landverraad, Overheid, Patriottisme, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op HELLEND VLAK

 1. Hendrik M. zegt:

  Weer mooi geschreven Driek en helemaal waar!

  Like

 2. Ik zal die kerels in die pyjama’s NOOIT accepteren.

  Like

 3. Ben het helemaal met U eens. Vecht al sinds 1982 tegen de bierkaai in ons landje.

  Like

 4. Jade zegt:

  Prachtig geschreven, Driek. Het gaat maar door…
  Waarschijnlijk bedoelde Juncker een islamitisch europa met
  z`n uitspraak “Stap voor stap tot er geen terugkeer meer mogelijk is”
  We betalen hun megavette salaris, en als dank worden we over de kling gejaagd.
  Wat mij betreft gaan ze tegen de muur.

  Like

 5. Ik zal die snotkerels in die snotpyamas NOOIT accepteren

  Like

 6. Leo zegt:

  Laten wij het zover komen….!!

  Jawel hoor ,we laten ons gewoon het ( woestijn ) zand in de ogen strooien.
  Althans het merendeel van het door de overheid en politiek ge-debiliseerde klootjesvolk dan.

  Alleen DODE vissen drijven met de stroom mee.
  En dat zijn er nog al wat.

  Aan alle bronners en rood-wit-blauwe sympathisanten een glorierijk 2016 gewenst

  Like

 7. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  te langzaam dringt het tot ons door: Ons Land is ziek
  en wie brengt beter het besef van die tragiek
  wie heeft naast visie ook voldoende hart paraat
  om ons te doen beseffen waar ’t om ging en gaat ?
  wie is als hij zo mild toch scherp van geest
  ons in te laten zien wat echt niet meer geneest
  en ons te doen beseffen wat wij lieten gaan,
  met nog ’n dagelijkse zegening daar achteraan ?
  .
  ’t is DRIEK !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 8. Cathja zegt:

  U heeft het weer stevig gezegd, Driek! Vooral uw laatste alinea sprak me erg aan. We laten niet met ons sollen. Basta! Nederland is ons land en we accepteren geen kritiek en bespotting door Marokkaans tuig!

  U morgen een goede jaarwisseling, Driek!

  Like

 9. johan zegt:

  wanneer er in nederland een aanslag plaats vind uit gevoerd door moslims niet alleen zij verantwoordelijk zijn maar ook de partijen zoals de sp cda cu d66 gl pvda.
  dat zijn partijen die net als de nsb de nederlandse bevolking hebben overgeleverd aan de vijand.

  Like

 10. wim kloeg zegt:

  Ik sta hier volkomen achter !!!

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Mooi geschreven, heer Driek!

  [quote] De treurigheid en armoe die alom heerst [/quote]

  Er is anders weer voor vele miljoenen vuurwerk gekocht; je snapt het niet!
  Goed voor Rutte om te weten; kan-ie ons volgend jaar nóg verder afromen!

  Like

  • Cathja zegt:

   Ja, en juist diegenen die het hele jaar door het hardst klagen over het weinige geld wat ze te besteden hebben, kopen nu voor een ‘vermogen’ aan vuurwerk, want ‘een mens mag eenmaal per jaar toch wel eens iets leuks doen’?

   Inderdaad, je snapt het niet!!

   Like

 12. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Heel goed verwoord, helaas is het grootste deel van het volk nog steeds selectief blind!

  Like

 13. Helena zegt:

  Nee, we verdienen het zeker niet Driek dat ben ik helemaal met u eens, het is onrechtvaardig!
  Ik wens u en alle fans van deze site een mooi 2016 toe, en hopelijk komt de ommekeer en krijgt Nederland het respect dat het verdient. Dat zal niet zomaar gaan daar moeten we moeite voor doen, maar er zijn nog helden onder ons die het durven om de straat op te gaan en tegen de stroom in te roeien. Ik heb het nog niet op gegeven.

  Like

 14. Robby E. zegt:

  Volgens Asher hoort de islam bij Nederland, als je weet dat z’n betovergrootvader alle medewerking verleende om de treinen die richting concentratiekampen reden vol te krijgen, krijg ik het idee dat dit soort verraderlijk gedrag genetisch bepaald is!

  Like

  • Ja, maar die familie is toch zèlf Joods……Sommige dingen gaan je bevattingsvermogen te boven……!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Driek zegt:

   Robby E. zegt: ..als je weet dat z’n betovergrootvader alle medewerking verleende om de treinen die richting concentratiekampen reden vol te krijgen, krijg ik het idee dat dit soort verraderlijk gedrag genetisch bepaald is!

   Dat is onwaar, Robby E. Ik heb die kwestie hier al verscheidene keren uiteen gezet, dus ik begin er niet weer aan. Doch ik raad u aan niet al te snel uw mening te geven over een onderwerp dat uw kennis over Jodenvervolging en Abraham Asscher te boven gaat. Eerst lezen en dan pas schrijven.

   Like

 15. Japio zegt:

  We worden met opzet uitgeleverd aan die prehistorische en achterlijke religie islam genoemd. Ik vraag me af, wat is hun voordeel in dit alles? Met hun bedoel ik onze volksvertegenwoordiging. Waarom willen ze hun eigen volk ten gronde richten? Betalen we nog steeds niet genoeg belasting? Of zijn onze vrouwen en dochters zo slecht dat ze verkracht moeten worden? Of vinden ze baarden zo modieus en willen ze dat wij ook baard-dragers worden? Of dat onze vrouwen ook een snor laten staan zoals die moslima’s? En dan al die minaretten en schotels, ook zo’n verrijking voor het stadsbeeld. Stel je voor, alle vrouwen gesluierd of met boerka dan zijn de bouwvakkers weer boos. Nee meneer Rutte ik kan geen 1 reden bedenken wat deze achterlijke religie toevoegd, wel 100en waarom niet.

  Like

  • Edjan zegt:

   1) De overheid wil de Europese superstaat doordrukken. Daarin bestaat democratie nauwelijks en wordt de onderdaan doorlopend gecontroleerd. Daarvoor is het handig als de onderdaan bang is, dan kunnen ze hem wijsmaken dat sterke, centrale instituties goed voor hem zijn. Kan over 5 jaar al bijna klaar zijn.
   2) De overheid streeft naar een kleine elite en een grote pauperlaag van mensen die naar believen uitgezocht worden voor slechtbetaald werk zonder verdere rechten. Dan kunnen “we” concurreren met China ed. Deze beweging is ook goed op stoom. Het importeren van mensen die bereid zijn ver onder het minimumloon te werken maakt eindelijk eens een einde aan die veel te verwende mensen die wij zijn geworden met al die rechten en zo.
   3) En ach, dat islam-gedoe: als dat lastig wordt zetten ze er wel het europese leger op. Denken ze. Hopen ze.

   Like

 16. Pingback: HELLEND VLAK | Rechtsaf doorzee

 17. delamontagne zegt:

  Evangelie volgens Lucas, hoofd 6
  ……….. Lucas 6: 22; 6: 27; 6: 28

  heb je vijanden lief, wees goed voor wie U haten, zegen hen die U vervloeken, bid voor hen die U slecht behandelen.
  ……………….
  In het Christendom is dit diep geworteld en trouwens in het hele collectieve onderbewust zijn van het Westen, Christelijk of niet.
  Dit is trouwens te merken aan de onbesuisde toelating van al die 100-duizenden [muslim]”vluchtelingen”.
  Moet je je dan nog verbazen over zoveel medelijden richting die moslim-monsters, die het Westen kwaad willen doen uit naam van hun religie ?
  Al die Christelijke leiders Katholiek of Protestant ( er hebben hier afgelopen week een aantal artikelen over gestaan ). die maar barmhartigheid prediken richting moslims.
  Een vorige Paus, die dat boek “vol met haat” kust.

  Zou hij er ooit eens iets uit gelezen hebben?.
  Zou hij verwachten dat die hoofdmufti uit Saudi Arabia hetzelfde komt doen met de bijbel bij een “tegenbezoek” aan Rome.
  Zelfs nu nog, in de 21e eeuw, zijn de schoolboeken in S.A en andere moslim-landen, boeken vol haat gericht tegen het Westen, dat doet alsof het uitzonderingen zijn.
  Westerlingen( of andere niet moslims ), die [noodgedwongen] in die ellendige landen verblijven, zijn 2e hands mensen, min-of-meer- rechteloos.
  Het wordt tijd dat ze, de moslims, in Europa eens op hun plaats worden gezet. Als ik zo de reacties hier her en der lees, loopt NL daar niet mee aan kop.
  De enkele dapperen, zoals die man van de boerderij daar-gelaten.
  Zo,n foto van die idioot in woestijnkleren in Nederland, op een vrouwenfiets. Ik kan het me haast niet voorstellen.
  Ook niet de foto,s van markten, zoals laatst in Bos-en-Lommer, Amsterdam.
  Ik moet me er ingedachten in verplaatsen, het is voor mij onvoorstelbaar.
  Ik zie zulks niet hier in onze landelijke omgeving. Wel andere niet Franse nationaliteiten, maar gelukkig geen moslims.
  Ik weet niet wat ik gedaan zou hebben, 40 jaar geleden toen we met onze kinderen ook naar allerlei parken etc, gingen.
  Ik denk niet dat ik me zou kunnen beheersen.

  Like

  • Driek zegt:

   delamontagne zegt: heb je vijanden lief, wees goed voor wie U haten, zegen hen die U vervloeken, bid voor hen die U slecht behandelen.

   Maar, beste delamontagne, Lucas 6: 20-25, is wel een der pijlers van het christendom. En indien dit geschrift van Lucas wordt nageleefd zoals is geschreven, is er niks mis mee. Ik vind het trouwens een mooie tekst. Vergeleken bij de teksten in de koran.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Het mag dan wel een der pijlers van het Christendom zijn, maar ze stellen zich wel al te toegeeflijk op wat de islam betreft.
    Al die leiders met hun softe preken.
    Ik ben het helemaal eens dat de teksten uit de koran niet te vergelijken zijn met de bijbel.
    De islam is er een van verovering, wraak, vergelding en met mooie beloftes voor een “hier-na-maals”.
    Bovendien is het hele leven van die lui doordrenkt met alles uit de koraan, van het vroege opstaan tot ,t naar bed gaan.
    Het heeft me altijd verbaasd dat dat gedrocht op de balie in de 2e kamer naast de Bijbel lag.

    Like

   • Realist zegt:

    Toen Lucas 6: 20-25 werd opgeschreven moest de koran nog bedacht worden door die analfabete nep-profeet die zijn ‘openbaringen’ liet optekenen in dat oorlogs-manifest van haat en horror maar net wanneer het hem uitkwam. Moslims wordt zelfs voorgeschreven hoe ze het toilet dienen te gebruiken. Mohammed (de strontvliegen zij met hem) heeft de meeste van zijn ‘openbaringen’ dan ook doorgekregen terwijl hij zat te schijten denk ik.

    http://www.islamkennis.com/de-kleine-moslim-a/92-het-gedrag-van-de-kleine-moslim-a/543-manieren-bij-het-gaan-naar-het-toilet.html

    Dat een paus de koran heeft gekust bewijst de hopeloos naïeve en zelfdestructieve houding van de Katholieke kerk ten opzichte van het islamitische schijt-geloof. Zie hier Lucas 6 20: 25 in optima forma:

    https://ejbron.wordpress.com/2015/12/11/kardinaal-van-keulen-menswaardigheid-ook-voor-isis-terroristen/

    Like

 18. BigLJohn zegt:

  Goed gezegd Driek. Het waarom van dit alles is heus niet zo moeilijk te bedenken. Door mannen en vrouwen die machtsgeil zijn, belust op vet betaalde baantjes en hoge posities. Hun meest zoete droom is een belangrijke baan in Brussel te verwerven met een bijbehorend super salaris. Dat daardoor compleet Europa overgeleverd moet worden aan de Sharia kan deze gewetenloze lieden gene ene fuck schelen. Er is niets smerigers dan de politiek, nog veel meer smeriger dan de meest gruwelijke oorlog. Die politiekers zijn notoire zware witte boord criminelen, die zelfs hun eigen familie nog zouden opofferen als hun dat groot financieel gewin zou brengen. Misdaad bestaat zolang het door de gemeenschap getolereerd word. In dat opzicht zijn de volgende tweede Kamerverkiezingen erg interessant. Helaas verwacht ik er niet veel van. De meeste Nederlanders zullen zich wel weer door die politiekers in het pak laten naaien om wederom hun stem aan ze te geven.

  Like

 19. C.A.Barstow zegt:

  Weer een geweldig stuk Driek.
  Naar het klootjesvolk luisteren de volksverraders allang niet meer, de democratie is ten grave gedragen en stukje bij beetje worden wij terug in de vroege middeleeuwen gezet, en zeker weten dat ik dan kruisridder wordt, op mijn strijdros met een Long Sword op die islamitische barbaren inhakken, na de hak partij terug naar het klooster om een grote kan trappist te vatten, want bierbrouwen konden en kunnen ze die monniken.

  Like

 20. carthago zegt:

  De grootste kracht van Nederland zal zich uiteindelijk in het stemhokje gaan openbaren.

  Like

  • Ron soeverein mens zegt:

   Beste Carthago helaas geloof ik al jaren niet meer in deze kracht wat stemmen aangaat. We hebben het gezien bij rutte 2 het is een onuitwisbaar feit dat er met de tellingen geknoeid is in het voordeel van de vvd. Waar was de kracht van de Nederlandse bevolking toen balkenende ons land en de bevolking heeft verraden met het Lissabon verdrag, terwijl wij NEE hadden gestemd. Wat had je trouwens kunnen verwachten van een dominees zoon,die nu een eredoctoraat heeft op de erasmus universiteit en erelid is bij Procter en young en ruim 400.000 euro per jaar opstrijkt. Hij lacht ons allemaal uit. Dit soort landverraders hadden wij tegen de muur moeten zetten. Omdat niemand meer de straat opgaat om te demonstreren met 10 of 100 duizenden tegelijk weten ze in Den Haag dat ze alles kunnen doen en ermee weg komen. Fijne jaarwisseling iedereen.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Carthago. Door die grootste kracht van Nederland bevinden wij ons momenteel in een situatie die ons lijnrecht en pijlsnel naar de afgrond voert, dus daar hoef je niet op te rekenen. Het volk is van nature dom en wegkijkend en wil het altijd en eeuwig: “gezellig houwe!…” Dit hoor ik al jaaaaren op feestjes en verjaardagen. Zò, dus daar hebben we helemaal niets aan…
   Vandaar dat we ook niet in een democratie leven. De criminele democratieverkrachters die zich brutaal: “beroepspolitici” durven noemen… weten maar al te goed dat ze kunnen doen wat ze willen met het volk.
   Een en ander zal dan weer lijden tot een massale geweldsuitbarsting en als het volk de bebloede barricades heeft beklommen zullen ze luidkeels uitroepen dat zij maar weer eventjes voor vrijheid hebben gezorgd. Hahahahaha!
   Ja, ja, tot de volgende verkiezingen weet u wel…

   Like

 21. Pingback: HELLEND VLAK | Kattukse Vrienden voor Israël

 22. Eveline de Visser zegt:

  Eruit met dat tuig dat hun nachtkleding nooit uit doet.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Eveline. Kijk, dit vind ik nu eens een fantastische reactie. Geen geweeklaag, geen kommer en kwel zoals zo vaak hier, maar gewoon hèèl direct Er uit met dat tuig!
   En waarom?…
   Omdat zij hun nachtkleding nooit, ja u leest het goed! Nooit, uitdoen!
   Ik ben het helemaal met je eens Eveline (alleen om de naam al!…)
   Mensen die hun nachtkleding nooit uitdoen en er ook gewoon overdag mee rondlopen moeten ze stantepede verwijderen! Dat doet pijn aan je ogen! En dan lopen ze ook nog te bidden! Vroeger baden wij op onze knietjes voor het bed op een matje vlak voor het slapen gaan. Maar deze idioten lopen de hele dag te bidden in hun soepjurken in de Kalverstraat en willen helemaal niet naar bed! Nou moet ik wel zeggen dat je pas na 2 uur ’s middags in de Kalverstraat moet gaan kijken, want eerder zijn zij hun bed niet uit.
   Maar dan is het ook raak! En maar heen en weer lopen. 5 Man breed en jij moet opzij want zij hebben de hele straat nodig, en maar bidden! Moeten die lui niet werken vraag ik mij dan af? Ze hebben daar kennelijk geen zin in want ze dragen nachtkleding.
   Zo van, als je het me vraagt duik ik zo mijn bed in hoor!

   Like

 23. Elena zegt:

  Het stemhokje is het enige wat we hebben.
  Is zeker niet zaligmakend.
  Ben voorstander van Zwitserse model , namelijk indien nodig een referendum.
  Die gekozen lui krijgen 4 jaar lang de macht…nemen daardoor beslissingen die wij NIET willen, zoals het toelaten van een ongebreidelde stroom nepvluchtelingen.

  Zo ook onlangs Pegida in Rotterdam, waar bleven al die jonge mensen?
  Nee, ik was er niet, ben niet jong meer.
  Rotterdam bestaat uit 51 % buitenlanders, waarvan het grootste deel moslim is.

  Dan denk ik aan het gezegde “oog om oog..tand om tand”,
  ben ik voorstander van, die extremisten moeten bang van ons worden…het moet niet zo zijn dat wij bang van hen zijn.
  Mijn vijanden liefhebben..is voor mij onmogelijk.
  Wij Nederlanders zijn nog te lief, hopelijk zal spoedig de ommekeer komen.
  Masaal vreedzaam verzet zullen de linkse ogen openen of nog liever… indien nodig helemaal geen ogen meer .

  Allen een gezegend 2016 zonder moslimextremisten.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Elena. Ik zeg: “Weg met het stemhokje!”
   Iedereen heeft een computer en iedereen kan dus gezellig thuis met een kop koffie en snel en comfortabel via de computer stemmen.
   Waarom doen we dát niet? Dat is ook vèle malen goedkoper.
   Als ik hoor dat het normale budget voor te houden verkiezingen maar liefst 42 miljoen moet bedragen!?….
   Waarvoor? Voor de stemhokjes. Geen Pijl krijgt maar de helft want een referendum is toch niet belangrijk.Nu is 21 miljoen nog een veel te groot bedrag.
   Ik weet ook wel dat het niet alleen maar stemhokjes zijn die het zo duur maken maar ik denk dat het stemmen via de PC heel veel malen goedkoper moet zijn dan die ouderwetse verkiezingen waarvoor iedereen de deur uit moet.
   Daardoor stemt de helft ook niet. Snap je?
   En zeg nu niet dat thuis elektronisch stemmen niet veilig zou zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan Internetbankieren. Dat mogen we wel thuis doen…. Raar hoor.

   Like

 24. Martha N zegt:

  Juist Driek. Goed stuk. Ook een goede jaarwisseling en volgend jaar weer verder

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s