Het fascisme gebruikt het fascisme om zich in Europa te vestigen

Screenshot_3

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Opdat het islamitisch fascisme zich in Europa kan vestigen worden alle vredelievende mensen die dat opvalt betiteld als fascisten. Aldus gebruikt het fascisme het fascisme om zich in Europa te kunnen verbreiden. Een perfidere manier om het fascisme in Europa vooruit te helpen is niet denkbaar. Iedereen,die tegen de verbreiding van het fascisme in Europa is, wordt als fascist en nazi bestempeld. De deelnemers aan Pegida kunnen er over meepraten!

Vanzelfsprekend zijn mensen die een geweldpleger als profeet volgen geen verrijking voor een land, maar bevorderen zij het geweld in het land steeds meer. Deze mensen werden totaal tegengesteld gevormd ten opzichte van de ongelovigen. Moslims wordt vanaf hun geboorte aangepraat dat geweld een adequaat middel is om de islam te bevorderen, niet in de laatste plaats vanwege de voorbeeldfunctie van Mohammed, die geweld tegen de ongelovigen voorgeschreven heeft. Hij heeft ze beroofd, onderdrukt en tot oorlogsbuit gemaakt. Wie dus een man als Mohammed volgt als profeet is ver afgedwaald van de leer van alle andere religies, of beter gezegd, hij werd gevormd tot het tegendeel ervan.

Screenshot_8

Precies om deze reden kunnen moslims de vreedzaamheid van de ongelovigen niet navolgen, of beter gezegd, zien zij het aan voor zwakte. De ongelovigen maken met betrekking tot de moslims een grote fout: Zij geloven namelijk dat die net zo in elkaar steken als zij, maar dat is fout. Wie reeds van jongs af aan krijgt aangepraat dat geweld geen zonde is, alleen al door het voorbeeld van de vader en van de mannen in de familie, die de vrouwen geen enkel zelfbeschikkingsrecht gunnen, zoals Mohammed, die op meer dan 50-jarige leeftijd een 9-jarig meisje heeft ontmaagd, die heeft een gestoorde kijk op geweld. Die is precies tegengesteld gevormd aan alle christenen, atheïsten en andere religieuze gemeenschappen.

Screenshot_4Alleen al deze tegenstelling in de vorming van kinds af aan maakt het onmogelijk dat er tussen moslims en alle andere ongelovigen ooit vrede zal heersen. Moslims beschouwen het als castratie als zij niet precies zo mogen handelen als hun voorbeeld. Voor hen is het geen zonde, maar een deugd om geweld tegen vreedzame mensen uit te oefenen. Moslims hebben een compleet gestoorde houding ten opzichte van geweld, wat niet zeer verwonderlijk is als men bedenkt dat Mohammed een geweldpleger was. Moslims geloven dat zij door middel van geweld althans in het Paradijs komen, net zoals hun profeet. Ze zijn dusdanig verkeerd gevormd dat ze daardoor elke vrede verstoren in het land waar ze binnenkomen. Door hun vorming kunnen ze zich niet aanpassen, maar is het hun primaire doel de anderen in hun omgeving door middel van hun geweld aan te passen.

Precies om deze reden stijgt het landelijke criminaliteitscijfer door de toename van moslims in het land met sprongen. Hierover hoeft men slechts te informeren bij gevangenbewaarders, Justitie en politieagenten, die echter niet waarheidsgetrouw en in alle openheid inlichtingen mogen geven over van wie de meeste criminaliteit en het meeste geweld in het land afkomstig is.

Screenshot_7

Moslims hebben nooit geleerd dat geweld geen deugd is. Ze geloven dat het iets Goddelijks is om geweld te bedrijven tegen ongelovigen of tegen hun echtgenotes en kinderen en dat ze daarvoor nog een extra plek in het Paradijs krijgen, zoals hun Profeet Mohammed. Deze geweldinstelling dragen alle moslims over de hele wereld in gelijke mate in zich mee, anders zouden ze niet langer een geweldpleger als profeet volgen.

Nu zou men eigenlijk denken dat dit voor ieder helder denkend mens begrijpelijk is, maar dat is niet zo. Juist de vreedzamere mensen, die niet eens zo door geweld gevormd zijn, hebben hier volkomen gefaald, met voorop de Duitse regering, Justitie en de complete voorlichtingsindustrie. Begonnen op school, via de gymnasia tot binnen in de massamedia. In een mantra wordt voortdurend en doorlopend herhaald dat de islam toch een religie van de vrede is en dat de islam bij Duitsland hoort, wat vanzelfsprekend, de levensloop van Mohammed in aanmerking genomen, een leugen is.

Screenshot_5Maar waaróm? Waarom wordt een heel volk, nee, heel Európa, dusdanig over de islam in het ongewisse gelaten? Hier is slechts één antwoord mogelijk: Men wil het geweld, dus het fascisme dat de islam eigen is zo ongehinderd mogelijk in Europa grondvesten. Hiertoe heeft men een heel gebied gedestabiliseerd en kan hij aldus in de tot stand gebrachte chaos door middel van geweld nóg efficiënter over anderen heersen. Mensen die geweld bevoordelen om hun leven te regelen, zullen er alles aan doen om het zich ongehinderd te laten uitbreiden. Aldus is het duidelijk dat er zich aan de maatschappelijke top mensen bevinden die het geweld voor de stabilisering van hun macht gebruiken, aangezien in een vreedzamer gebied de moraal en de menselijkheid zouden kunnen opbloeien en daarmee de eigen macht aan het wankelen zou worden gebracht. Precies om deze reden dient Europa in een oord van geweld veranderd te worden. De dupe zijn diegenen die aan een andere vorm van samenleven de voorkeur geven.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, Eurabië, Europa, Fascisme, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Het fascisme gebruikt het fascisme om zich in Europa te vestigen

 1. Pingback: Het fascisme gebruikt het fascisme om zich in Europa te vestigen | Rechtsaf doorzee

 2. carthago zegt:

  De spijker op de kop!

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Petra Raab, een mooi artikel, waar ik toch enkele bezwaren tegen heb.
  “Deze mensen werden totaal tegengesteld gevormd ten opzichte van de ongelovigen.”
  U wilt mij, als gelovige aan God en Jezus, toch niet als ongelovige betitelen?
  Zelfs atheïsten geloven in het atheïsme…
  “Zij geloven namelijk dat die net zo in elkaar steken als zij, maar dat is fout.”
  Nee, wij weten heel goed dat mohammedanen heel anders denken dan wij, Europeanen.
  “meer dan 50-jarige leeftijd een 9-jarig meisje heeft ontmaagd”
  Hij huwde haar toen ze 6 was, ‘speelde’ met haar (orale diensten) en nam haar, met z’n vingers opgerekte en dus al ontmaagde vagina, toen ze 9 werd.
  M’n beste Petra, noem ons geen ongelovigen en besef dat de islam geen godsdienst is maar een doctrine; gebaseerd op Mohammeds gestoorde gedachtespinsels.
  Petra, neem me niet kwalijk, ben het verder gewoon met u eens.

  Like

  • Ikzelf heb af en toe de indruk, Hendrik M., dat Petra, in het vuur van haar betoog, nu en dan geëmotioneerd raakt en daardoor soms niet direct het juiste woord kan vinden.Of dat ze iets ironisch bedoelt, zoals ze weet, dat de moslims er tegenaan kijken, -wat ze dan natuurlijk beter zou kunnen benadrukken door het woord in kwestie tussen aanhalingstekens te zetten. Ze is echter uitermate schaars met leestekens. Soms voeg ik ze wel eens toe op “eigen gezag”, maar ik geef toe, dat ik daarin misschien nog iets vrijer zou kunnen worden.
   Petra’s werk wekt vaak de indruk, dat het impulsief neergeschreven gedachten zijn en dat die impulsiviteit voor haar belangrijker is dan het stylistische aspect. Vandaar ook het frequente herhalen van uitdrukkingen en zegswijzen, meestal kort na elkaar. Het geeft blijk van een emotionele bevlogenheid, die ik persoonlijk in wezen heel sympathiek vind overkomen.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Hendrik M. 31 december 2015 om 02:40

   Petra Raab bedoelt waarschijnlijk met ‘ongelovigen’, de ‘ongelovigen’ vanuit het standpunt van de moslim; de niet-moslims dus.

   Like

  • Anna. zegt:

   Dit geheel correct….. Alles en iedereen die niet geloofd in de islam, dat zijn ONGELOVIGEN…..ook al geloof je in de God van de Bijbel dan nog ben je volgens de islam een ongelovige….. 20 jaar geleden werd ik door een reisgids in Turkije een ongelovige genoemd…. Mijn weerwoord was man je bent gek ik ben een positief kerkelijk meelevend Christen maar hij bleef bij zijn standpunt. Ik was boos en snapte er niets van …Thuisgekomen heb ik een Koran gekocht om te ontdekken hoe dat dan zat…… Toen ben ik vreselijk geschrokken van de Koran….. Dat is een fasictisch boek en zou net als Mein Kampf verboden moeten worden…..Ik ben 20 Jaar geleden al tot de colclusie gekomen dat de islam niet deugt….. Ik heb het al heel vaak en aan heel veel mensen verteld maar ik was een roepende in de woestijn….. Maar gelukkig nu gaan de ogen van de Europeanen open……. Maar onthoudt ; wij zijn ALLEMAAL ONGELOVIGEN en als de islam het hier voor het zeggen krijgt gaan we er allemaal aan…… Of vermoord of emigreren of als Dhimni zware belasting betalen…..

   Like

 4. Joga zegt:

  Open deur, maar niemand doet er wat aan. De enige die zich verzet nl.Geert Wilders wordt hiervoor verketterd, gedemoniseerd, buitengesloten en aangeklaagd en dus als fascist bestempeld.
  Nederlandse kiezer wordt eens wakker in 2016 en stem op de PVV in 2017.

  Like

 5. Michael Jacobs zegt:

  De discriminatie en het geweld hebben hun oorsprong in het denken van alle mensen. Zij kunnen alleen daar worden opgelost. Door de concepten goed en fout; licht en duisternis; voordeel en nadeel; vriend en vijand; liefde en onmin; verstand en gevoel; theorie en praktijk; steeds van elkaar te scheiden onderhouden wij een virtuele staat van oorlog. Dat is de tirannie die in ons woont. De leer van Mohammed en het gedrag van Moslims zijn uitdrukkingen daarvan. Zij maken de dodelijke strijd tussen de denkbeelden zichtbaar die in ons allen gaande is. 😦

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Ach Petra, je zou je eigenlijk de moeite van het schrijven moeten besparen…

  De ‘socialist’ aan de macht is tégen ons en daarom valt er met die verraders niet te redeneren.
  En de ‘Gutmensch’ gelooft niets van wat je zegt en luistert dus óók niet naar je.

  Hij heeft het trouwens momenteel veel te druk met het afsteken van vuurwerk…

  Doe ik somber?
  JA! Ik zie het niet meer zitten…

  Like

  • Te begrijpen, Tistochwat, maar stel, dat Petra je raad echt zou opvolgen, en al die anderen ook, en dat ze zich “de moeite zouden besparen,”-lees: Het bijltje erbij neer zouden gooien- nou, ik zal je vertellen: Dan was het allerlaatste restje vrijheid ban meningsuiting binnen de kortste keren helemáál een zachte dood gestorven!
   Dus kun je dat beter nooit rechtstreeks tegen haar of tegen welke criticus dan ook zeggen: Aánmoedigen moeten we ze, niet óntmoedigen!
   Weet jij, wat Petra als lijfspreuk op haar blog heeft staan?
   “Am Ende siegt immer die Wahrheit!” Oftewel: Uiteindelijk overwint de waarheid altijd!
   Dat is toch mooi, of niet? Wij kúnnen eenvoudig niet zonder mensen, die daarin blijven geloven!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 31 december 2015 om 14:27

    Daarom noem ik jou ook altijd dapper; JIJ kunt het nog aan!
    HULDE!
    Laat de waarheid in vredesnaam heel snel overwinnen, want het leven is niet leuk meer…

    Like

 7. Het is mij opgevallen als inwoner van Brasil,met een sociale/democratische regering,ik hier zeer weinig hoor op TV over de echte oorzaken van geweld in midden oosten en europa,en er zèèr weinig over gezegd en gefilmd wordt.Zo doende hoor ik nooit mijn mede landgenoten er over, die het overigens te druk hebben”de kop boven water te houden”,want de crisis zet flink door hier.Daar om blij om hier bij E.J Bron e.a sites meer inzicht te hebben.
  De DDS is in middels veranderd in een soort Eva of Quick(of je moet je aboneren op de betaalde versie mischien.Een Vandaag doet zijn best de aandacht op ongerechtigheid te vestigen…wat ik zeer waardeer., en zo ook Xander nieuws.In zijn geheel wordt ik er niet vrolijker op,dus ik zou het meeste beter delete.Ik heb er weinig mee te maken(tot nu toe) en het zal mijn teid wel duren(79) voor hier de pleuris uitbreekt,maar heb te doen met mijn opa zeggers.Jammer. jammer, jammer.
  Mart,Brasil.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s