Vrouwen in boerka uit boerderij Pukkemuk Dongen gezet: ‘Doe die sluiers af, jullie zijn te extreem!’

Screenshot_15

(Door: Sebastiaan Quekel)

DONGEN – Een islamitische man uit Tilburg heeft woensdagochtend aangifte gedaan tegen speelboerderij Pukkemuk in Dongen nadat zijn drie schoonzussen werden weggestuurd vanwege het dragen van een boerka. De Tilburgse Syriër filmde een deel van een verwoede discussie met eigenaar Huub van Leijsen en plaatste de beelden op Facebook. Pukkemuk houdt er een andere lezing op na en verzekert dat er geen sprake was van discriminatie, maar van gedrag ‘dat niet past op een speellocatie voor kinderen’. “Pukkemuk is geen gebedshuis.”

Tilburger Bilal Salam bezocht maandagmiddag samen met zijn drie schoonzussen, twee andere mannen en elf kinderen de speelboerderij in Dongen. De moslimfamilie had van te voren gereserveerd en werd die dag keurig binnengelaten. Bij binnenkomst zocht een aantal van hen een hoekje om te gaan bidden. “Maar dat was totaal niet opvallend of provocerend”, zegt Bilal tegen Omroep Brabant.

Lees verder>>>
(h/t “Heer M”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, burgermoed, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

59 reacties op Vrouwen in boerka uit boerderij Pukkemuk Dongen gezet: ‘Doe die sluiers af, jullie zijn te extreem!’

 1. Johan zegt:

  Die veeleisende achterlijke reli-fanaten worden met de dag irritanter. Groot gelijk dat die lui daar de tent uitgezet werden. Wie gaat er nou bidden op een kinderboerderij ?
  Ook het feit dat ze daar in burka rondliepen, geeft te denken. Het wordt de hoogste tijd voor een algemeen wettelijk verbod op die wandelende vuilniszakken.

  Like

 2. Elena zegt:

  Neuhje…bidden en donkere gelaatsbedekking was echt niet provocerend hoor.
  Rot toch op stelletjes reli idioten!!
  Bidden doen jullie maar ergens anders…NIET bij onze kinderen die een dagje uit zijn.
  Hoe doen moslims dat die werken?
  Een chirurg of hulpverlener moet dus ook zijn werk onderbreken omdat het tijd is om te bidden.

  Like

 3. Thoth zegt:

  (..)Bij binnenkomst zocht een aantal van hen een hoekje om te gaan bidden. “Maar dat was totaal niet opvallend of provocerend”, zegt Bilal tegen Omroep Brabant.(..)

  “Tuurlijk niet, het is in Nederland heel gewoon om ergens te gaan bidden in de openbare ruimte” aldus de kamelenneuker.

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Fuck die gore booslim ratten.
  Dit was uitdagen tot ellende, een bedrijf kapot maken, grenzen oprekken van een stelletje schurftige ratten. Zo worden wij gedwongen om alles maar te accepteren, dit is de onderhuidse oorlog die er gaande is.
  Smerige booslim ratten die stiekem opnemen omdat dit van te voren al verwacht werd en dus een opgezet plan was!!!
  Enkeltje terug naar jullie klote land en wel zo snel mogelijk.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. Gasso de Commando zegt:

  Hebben die mafklappers nou geen ander levensdoel om alles te verzieken en over te provoceren?
  Ga lekker thuis bidden of rot anders op naar je thuisland, maar val onze kinderen er niet mee lastig.

  Like

 6. Geloven doe je thuis. Ik wil op geen enkele manier met uw achterlijke geloof geconfronteerd worden. Ik wil het niet zien, ik wil het niet horen. Bravo Pukkemuk goed gehandeld. Ik steun u.

  Like

 7. Theoden zegt:

  Die mensen die voor deze booslims het opnemen zijn een schande. De eigenaar heeft gelijk. Hij heeft ook het recht om zijn imago te beschermen. Het is pure sharia provocatie. Islam moet weg uit Europe. En snel!!!

  Like

 8. Theoden zegt:

  Vast kindkruidjes onder die burka. Allemaal toegestaan door de VVD, PVDA en Groenlinx

  Like

 9. E. Lijklema zegt:

  De eigenaar van die kinderboerderij verdient een dikke pluim ! Waren er maar meer Nederlanders die durven zeggen waar het op staat en die die brutale moslims met dat achterlijke geloof een halt toe roepen. Want bij die lui is het : één vinger en je bent niet alleen je hele hand maar ook je hele land kwijt. En dat begint bij het tolereren van dat soort gedrag.

  Like

  • Driek zegt:

   E. Lijklema zegt: Waren er maar meer Nederlanders die durven zeggen waar het op staat en die die brutale moslims met dat achterlijke geloof een halt toe roepen.

   Nu, beste Lijklema, dat doe ik regelmatig, maar je kunt er een hoop gelazer mee krijgen, en iedereen is tegen je. Reken er maar niet op dat die Nederlanders je zullen bijvallen. Ik stop ermee, straks kan ik in niet één winkel nog mijn boodschappen doen. Die Nederlanders kunnen van mij de pot op.

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Driek,
    als je denkt dat iedereen tegen je is, vergis je je toch lelijk. Uit de reacties op je artikelen die je hier schrijft, kan je toch opmaken hoeveel het er hier met je eens zijn.

    En al zou ik de enige zijn, IK BEN HET MET JE EENS EN IN IEDER GEVAL NIET TEGEN JE!

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • Cathja zegt:

    Ik ben het volledig met u eens hoor Driek! En leest u eens wat commentaren in De Telegraaf. Bijvoorbeeld in de krant van vandaag, waar een artikel staat over die salafisten, die zogenaamd op oudejaarsavond ‘de rust in de Schilderswijk moeten bewaken’!
    Of het artikel waar Samsom zegt dat we wel 200.000 vluchtelingen kunnen opnemen.
    Als ik dan de reacties lees, dan zijn die niet mals, en blijken er toch heel wat mensen te zijn die net zo denken als u en ik (en alle anderen hier).

    Het valt nogal mee dus. Het probleem is echter dat wij vanwege de anti-discriminatiewet erg op onze woorden moeten passen. Die moslims weten dat, en lokken ons in de val met hun provocerende gedrag. Wat is het toch ook voor achterlijkheid, dat als je nét op de boerderij aangekomen bent al moet gaan bidden?! Dat kan toch ook voor en na die tijd?

    Ik vind dat ze hiermee hun macht over ons tonen. Ze weten dat ze de politie en de rechter op hun hand hebben.
    De smeerlappen!

    Like

  • De mensen zijn bang, meneer, bang om hun kinderen, bang om hun vrouwen en bang voor de toekomst in een land vol met gevaarlijke gekken die hier de baas spelen en daar de zo mogelijk nog engere vriendjes van die ook nog eens enge ziektes binnen brengen. En als je bang bent ga je piekeren over een oplossing, een uitweg of een hooivork en dan duurt het niet lang meer of deze bange mensen pakken de lange latten, hun pianosnaren en het hieperke uit het schuurtje en gaan een einde aan hun angst maken.

   Like

 10. Anneke zegt:

  Ik heb hier eigenlijk geen woorden voor….ik ben te verbaasd dat dit allemaal zomaar kan in ons landje. De boerka moet verboden worden, het is een angstaanjagend gewaad, je weet nooit wat er onder zit……deze mensen zo snel mogelijk terug vanwaar zij zijn gekomen……

  Like

 11. C.A.Barstow zegt:

  Provocerende barbaarse voddenbalen, wanneer komt die wetgeving aangaande het verbod op gezichtsbedekking er eens?

  Like

  • exmarineman zegt:

   Volgens mij is die wet er al, maar is pas ingegaan dacht ik op 1 januari 2016. Dat dit voorval nu – vlak voor het ingaan van die wet – heeft plaatsgevonden is zeer opvallend. Men heeft gereserveerd zegt men en dat geeft mij EXTRA het gevoel dat het een vooropgezet plan is geweest om te provoceren….opvallend ook wel dat er moest worden gebeden door de tenten (er kan net zo goed een man in zitten…..) direct na binnenkomst. Waarom dan niet even vóór het naar binnen gaan??????? En waarom moesten die anderen – de mannen en die 12!!!!! kinderen – dan niet bidden?????? Maar hij had zijn filmcamera al gereed……om alles (de verwachte en bewust opgeroepen ophef) te kunnen vastleggen op video…. Het is dus een geval van vooropgezette provocatie….en de politie was weer eens heel behulpzaam, net zoals bij de aangiften tegen GW. Maar waar is de politie en het OM als het om discriminatie en aangiftes gaat tégen moslims?????? Dan staat de autochtone (blanke) Nederlander voor een gesloten deur……

   Like

 12. DonnaDolce zegt:

  Hopelijk staat er iemand op voor deze man, als die gasten hun zin niet krijgen gaan ze aangifte doen. Er zijn ook al tig bedreigingen zijn kant op gegaan, misselijk volk. Het schijnt dat deze Bilal Salam vaker filmpjes maakt om te provoceren…

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Het is alleen bedoeld als provocatie van de autochtone Nederlanders !!
  Aanpassen of Oprotten !!

  Like

 14. Ze zijn nog véél te weinig tegenstand gewend: Dit zou heel ondernemende Nederland moeten doen: Alle Boerka’s uit winkels, speeltuinen, openbare gebouwen, kortom àlles zetten met als reden dat kinderen van winkelende moeders zich dóódschrikken van die spookverschijningen en het trouwens ook werkelijk niet pluis ís: Weet jij veel,wat er onder zo”n Boerka zit!
  Als de hele Nederlandse middenstand hier nu eens en masse toe overging, zou het pleit weleens gauw gewonnen kunnen zijn!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 15. elisah zegt:

  Deze actie is inderdaad vooropgezet, een passief-agressieve manier van gedragen en bewust provoceren.
  Voor anderen, en zeer zeker voor kinderen, is een burka angstaanjagend. Ook omdat je niet weet wat de ander te verbergen heeft. Het is een opzichtige manier van demonstratieve uitlokking.
  Om dan ook nog eens uitgebreid te gaan zitten” bidden” is extreem onbeschoft, ze zoeken demonstratief het conflict op om vervolgens het zogenaamde slachtoffer uit te kunnen hangen.
  Probeer als Christen eens zo provocerend te doen in bijvoorbeeld Saudi Arabie, zonder hoofddoek in een kort rokje en met een kruisje om openbaar gaan bidden…..dat overleef je niet.

  Like

  • Edjan zegt:

   Helemaal met je eens elisah.

   Like

  • exmarineman zegt:

   Probeer als niet-moslim maar eens Mekka binnen te komen……lukt je niet. En – als je het lef hebt – ga eens midden op straat zitten bidden in S.A. (laat staan Mekka of Medina) en maak een kruisteken………
   Maar laten we eens zien wat er hier zou gebeuren want als het recht om overal te bidden dan zo goed en duidelijk in een wet is vastgelegd, dan staat het ons vrij en hebben dus ook het recht om in een moskee of voor de deur er van te gaan zitten bidden…..laat duidelijk zien dat je een kruisteken maakt zoals o.a. in de kerk…… Maar ik durf te wedden dat de imam en de booslims ons dat niet in dank zullen afnemen. En wedden dat er aangifte tégen ons zal worden gedaan en dat als wij aangifte wegens discriminatie willen indienen de politie NIET behulpzaam zal zijn…….!!!!???

   Like

 16. R.Kroonenberg zegt:

  duidelijk vooraf uitgekiend weer…. deze Bilal was er kennelijk bij om te kunnen constateren dat die “bidsessie totaal niet opvallend, of provocerend was” ….. wellicht heeft hij óók nog wat mooie selfie’s gescoord ?…. we zijn toch niet gek ?

  Like

 17. kraftavilqa zegt:

  Niet provocerend LOL natuurlijk bilul. De hele oefening was duidelijk opgezet als provocatie (uitlokken van een – in dit geval – mineur incident) zodat weer lekker de slachtofferkaart gespeeld kon worden en de kufar met de shit zit. Verdomde kudtmuzels, dat is de grote opgave van deze tijd get verdrijven van de pislam uit Europa maar met machthebbers die dat niet willen zal dat niet eenvoudig zijn ook die verraderlijke machthebbers dienen dus verdreven te worden.<= Ziedaar de reden dat burgers geen wapens mogen hebben.

  Like

 18. Wim H zegt:

  In het 2e artikel lees ik……De politie gaat in overleg met justitie om te bespreken of verder onderzoek of strafrechtelijke vervolging nodig is. Dat gebeurt hoogstwaarschijnlijk begin januari.
  Wat?…gaan ze nu eindelijk over tot de vervolging van dergelijke irritante en provocerende moslim haatbaarden met hun erachteraan sjokkende pinguïns, dat is mooi zeg…of ben ik nu erg naief ?.
  Nee uiteraard zal de Nederlander wel voor het gerecht staan, zo gaat dat hier in NL.

  Like

 19. Pieter zegt:

  Ze hadden ook best thuis kunnen bidden maar dat doen ze niet. Ze kwamen om uit te dagen en de racisme kaart te trekken.

  Like

 20. Jade zegt:

  De boerka`s zullen nu wel met bussen vol richting
  Pukkemuk rijden, om hun territorium alsnog op te eisen,
  en ons Nederlanders op te zadelen met hun kutgeloof.

  Like

 21. leefbarbaar zegt:

  Ik vind dat islamisten sowieso niets te zoeken hebben op een kinderboerderij; zeer traumatisch voor de geiten. Ik dacht trouwens dat we een boerkaverbod hadden?

  Like

  • Daar zeg je wat, Leefbarbaar!
   Moslims hóuden immers helemaal niet van dieren! Alleen goed voor de rituele slacht!
   En dan kiezen ze een kinderboerderij als úitje……? Om hun kinderen te leren, met díeren om te gaan? Maak dat de kat wijs!
   Natúúrlijk was dit opgezet om te gaan provoceren; nú zie ik het opeens haarscherp!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Edjan zegt:

   leefbarbaar, volgens mij hebben we alleen een boerkaverbod in openbare gebouwen en openbaar vervoer. Op straat en in winkels mogen ze volgens mij in tent komen. Maar ik kan me vergissen …

   Like

   • Cathja zegt:

    Maar mag iemand hen dan niet op eigen grond weigeren? Of is deze kinderboerderij grond van de gemeente en is deze meneer alleen de beheerder? Als dit zijn eigen terrein is, mag hij volgens mij mensen de toegang weigeren, zonder opgaaf van redenen.
    Ik hoef toch ook geen vreemde mensen in mijn (grote) tuin toe te laten omdat daar zoveel leuke dingen te zien zijn (bijvoorbeeld)?

    Like

 22. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Een respectabele boer in mooi Dongen
  heeft ZIJN lied van de vrijheid gezongen
  én geen mens afgebekt,
  waarvoor ons diep respect,
  ja…zó worden fanaten bedwongen !!!
  .
  Jasterke
  .

  Like

 23. alidas1 zegt:

  En die kerels in jurken is toch ook niets .
  Moet ook verboden worden..
  Die binnenkomen en asiel aanvragen kerels in een jurk vrouwen boerka of hoofdbedekking moeten meteen geweigerd worden.
  Zullen nooit Nederlanders worden wel tegenstanders.

  Like

 24. tjonge zegt:

  heeft de beste man een website of facebook waar we steunbetuigingen heen kunnen sturen?
  .
  die man verdiend steun ! hij moet weten dat ie niet alleen staat !

  Like

 25. tjonge zegt:

  nabrander !
  .
  heb de facebookpagina gevonden van pukkemuk, zijn al een stuk of wat steunbetuigen op maar moet veel meer !
  dus iedereen ff naar die pagina en geef ff een hart onder de riem, kleine moeite.
  .
  klik of kopieer deze link …. https://www.facebook.com/Pukkemuk-364796216868042/

  Like

 26. Elena zegt:

  gezichtsbedekkende gordijnen nog niet verboden.
  Er ligt een wetsvoorstel..is nog niet door de kamer.
  Hopelijk binnenkort wel.

  http://www.nu.nl/tag/boerkaverbod

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Ah vandaar, de kamer zal er wel geen zin in hebben.
   Het verbod moet er toch komen, ook omdat men geregeld staat te pinnen met een gestolen pas in komokleding.

   Like

 27. N.E. Derlander zegt:

  Het spookachtige gewaad lijkt mij vreesaanjagend voor de andere cultureel opgevoede kinderen. Ik verwacht dan ook dat Rutte zich zal haasten om via het jeugdjournaal geruststellende woorden tot de angstige kinderen te richten.

  Like

 28. Elena zegt:

  Dit zijn de schattige broeders en zusters van het fijne stel.

  Citaat…..
  Gelukkig staat de grootste groep Nederlanders nog achter de moslims en achter de grondwet dat stukje bij stukje verwaarloosd wordt zoals Hitler dat toendertijd ook deed om op het juiste moment in actie te komen.
  Ik zeg dan ook; ”Laten we deze *boer* even *met* z’n allen bezoeken om hem even *kiespijn* te bezorgen

  Like

 29. Benesha zegt:

  Groot gelijk heeft Pukkemuk. Boerka’s horen niet thuis in Europa en bidden kunnen ze thuis of in de overal uit de grond schietende haathuizen, moskeeën genaamd. Van racisme is ook al geen sprake. Bruine, blanke, zwarte, rode, gele, blauwe moslims… we hoeven ze niet, ongeacht welk ras.

  Like

 30. Debbie zegt:

  Opflikkeren met je achterlijke islamgeloof, mocht de heer van Leijsen financieel in de problemen komen door een rechtzaak, ben ik van harte bereid een gift te storten en ik weet zeker dat ik niet de enige ben.
  Eerst provoceren dan beginnen te bleren, dat is waar die lui goed in zijn.
  Heer van Leijsen goddank dat er mensen zijn zoals u.

  Like

 31. delamontagne zegt:

  VERSCHIL MOET ER ZIJN………….

  Like

 32. mijn-idee zegt:

  Ik heb geleerd dat bidden iets is voor je zelf, in je zelf .. daar heb je geen plek voor nodig…
  Zelfs met open ogen, en waar je ook bent en wat je ook doet………

  Ik hoef niet krijsend op een kruising te liggen met mijn kont omhoog en mijn ogen naar het oosten…( en de wereld te dereguleren )

  God zij dank ken ik een God die me niet afmaakt om het niet volgen van beklemmende bedachte regels maar die me liefheeft juist om de kleine dingen die ik doe zonder dat ik een ander belemmer..

  Like

 33. Leo zegt:

  Een voorbedachte rade spelletje :

  Dit is uitlokken van een HAAT discussie ten profijte van islamisering en ten nadele van een integer volk.

  GRAF VOLK !!

  Like

 34. Realist zegt:

  Check de facebookpagina van deze provocerende neder-moslim met zijn muffe burka-harem.
  https://www.facebook.com/sadaqatv.thenetherlands

  Ze doen het erom, we gaan dit zieke en irritante moslimgedrag steeds vaker zien. Ze gaan het overal en voor iedereen zoveel mogelijk verpesten, ben daar maar verzekerd van!

  Ik heb de eigenaar van Pukkemuk daarstraks een seintje gegeven want moslims nemen wraak wanneer hun ‘eer’ is aangetast. Dat doen ze meestal op een bijzonder laffe en wrede manier. Het zou mij niets verbazen als moslims de kinderboerderij-dieren gaan mishandelen, martelen of vergiftigen. De geiten zijn als eerste aan de beurt natuurlijk.

  http://newsninja2012.com/did-you-know-that-sex-with-a-goat-is-allowed-under-islam/

  Like

 35. tjonge zegt:

  kom op mensen, geef ff een kleine reactie op zijn facebook, we laten die moslims toch niet wegkomen met zulk gedrag !!
  .
  klik deze link en ff reageren aub !!!!
  https://www.facebook.com/Pukkemuk-364796216868042/

  Like

 36. Pogo zegt:

  Het ergste is nog….
  “Weggestuurde Salam kan discriminatiezaak winnen”
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4216793/2015/12/31/Weggestuurde-Salam-kan-discriminatiezaak-winnen.dhtml

  Dit is de salami-tactiek.
  Provoceren, de grenzen opzoeken, alles vastleggen op camera (datgene wat die mosselman goed uitkomt dan) en aangifte doen (discriminatie/racisme kaart trekken).
  En elke keer rukken ze steeds iets meer op.
  Neem als voorbeeld dit boerka verbod.
  Op maar een paar plaatsen zijn die dingen verboden (openb. gebouwen, openb. vervoer, enz).
  Dus op heel veel plekken geldt er geen verbod.
  Dat is alweer winst voor hen.
  De overheid had ook een algemeen verbod kunnen instellen.
  Nu krijgen ze een vinger maar iedereen weet dat zij de hele hand willen en daar gaan ze ook voor zorgen.

  Nu gaat dit artikel niet alleen om die boerka maar ook nog over het bidden in het openbaar.
  Deze mosselman legt uit dat er helemaal geen noodzaak is om op vaste tijden te gaan bidden.
  Komt het eventjes niet uit omdat je, bijvoorbeeld, je op een kinderboerderij begeeft, dan wacht je tot dat je thuis bent en haalt dan het gebed in.
  http://www.omroepbrabant.nl/?news/242015512/Mohamed+legt+uit+hoe+werkt+bidden+in+de+openbare+ruimte.aspx

  Like

  • tjonge zegt:

   wat bidden in het openbaar betreft ?
   welk ander geloof dan het geiteneukersgeloof bid in het openbaar ????
   .
   ik bedoel maar…pure provocatie dus !!!!

   Like

 37. Cathja zegt:

  @ Pogo 11:45

  Om duidelijk te zijn richting de moslims, zullen we daarom borden bij de ingangen van pretparken, kinderboerderijen etc. moeten zetten, waarop de gedrags- en fatsoensregels van de parken staan. Het moet duidelijk worden wat wel en niet toegestaan is. Op die manier kan elke moslim zien waar hij zich aan te houden heeft. Die gedragsregels moeten in woord én beeld vermeld worden, want er zijn nogal wat analfabeten onder de mossels. We moeten ze dan maar als kleuters behandelen.

  Als het zo gaat als nu weer is gebleken, en dit wordt niet gestopt, ondergraven ze alles wat wij hier met elkaar hebben opgebouwd. Dat moeten wij niet willen. In onze openbare gebouwen en pretparken moeten we de boerka’s weren.
  En bidden in het openbaar is aanstootgevend voor niet-moslims. Dat moet ook verboden worden.

  Like

 38. WdW zegt:

  Ballade van de zwarte brigade…

  Door meneertje

  De zwarte brigade marcheert, de zwarte brigade marcheert was het eerste dat in me opkwam.

  Like

 39. Pingback: Openbaar Ministerie: Biddende moslim weigeren mag | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s