Zotte vertoning rondom Oud & nieuw met “getraumatiseerden”

Screenshot_9

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Je kunt er zeker over van mening verschillen of het noodzakelijk is om miljoenen euro´s uit te geven om met Oud & Nieuw lawaai te maken. Het gaat net als met zoveel andere dingen – de een vindt het leuk, de ander niet. In veel binnensteden, is vuurwerk om veiligheidsredenen verboden. Dat snappen we, dat heeft zin. Om vuurwerk af te steken te midden van mensenmassa´s is gevaarlijk. Desondanks is het begroeten van het nieuwe jaar met sier- en knalvuurwerk een wereldwijd gebruik, dat in de hele wereld gepraktiseerd wordt. In Duitsland vindt er dit jaar echter een discussie plaats rondom dit traditionele spektakel. Waarom? We worden bezet door binnendringers, die hier weliswaar dagelijks hun geweldscultuur uitleven, maar zogenaamd “beschermd” moeten worden tegen onze tradities. Goedmenschen en politieke dhimmi´s organiseren nu een soort wedstrijd in vooruitsnellende onderwerping.

In de deelstaat Sachsen bijvoorbeeld verzoeken de Johannieters om in de buurt van vluchtelingenonderkomens helemaal af te zien van vuurwerk, omdat de binnendringers hiervan zouden kunnen schrikken. Wat betreft Dietmar Link van het bestuur van de Johannieter ongevallenhulp zou het zelfs vanzelfsprekend moeten zijn om rekening te houden met de zogenaamd getraumatiseerden. En Thomas Jeschkowski, perswoordvoerder van het Duitse Rode Kruis, weet zeker dat hard geluid en fel licht de “gevluchte mensen” zouden doen schrikken.

De gemeente Reichenberg in Unterfranken pakt de zaak anders aan. Daar wil men asieleisers, opdat ze zich niet doodschrikken, op klaarlichte dag een vuurwerk laten zien.

In de deelstaat Nordrhein-Westfalen wordt het, al een stuk zinvoller, de binnendringers zelf verboden om rotjes af te steken in de onderkomens. Het brandgevaar zou te groot zijn. Ook het kopen van vuurpijlen dient de bewoners verboden te worden. Niet alleen omdat het niet deskundig afsteken gevaarlijk kan zijn, maar ook om rekening te houden met de geestelijke gesteldheid van de zogenaamde oorlogsslachtoffers onder hen. Het lawaai zou trauma´s  kunnen openbreken, zegt Christoph Söbbeler, perswoordvoerder van het districtsbestuur Arnsberg.

Maar het waarschijnlijk belangrijkste argument voor het feit dat men in de buurt van onderkomens van illegalen niet op traditionele wijze Oud & Nieuw zou moeten vieren, levert Balaban van het Verbond van Immigrantenverenigingen in Essen: Het afsteken van vuurwerk met Oud & Nieuw behoort niet tot de gebruiken van de islam.

Over deze hele poeha dient opgemerkt te worden dat wanneer er in de buurt van zulke onderkomens geen vuurwerk meer mag worden afgestoken er in feite in Duitsland helemaal geen vuurwerk zou mogen bestaan, want inmiddels is het hele land tot in het kleinste dorp met invasienesten overstroomd.

Wat het lawaai op zich betreft, storen deze zogenaamde geschrokken mensen zich echter helemaal niet aan de herrie die zij zelf maken en waarmee ze dag en nacht de omwonenden van de onderkomens tiranniseren. Werkelijk schrikbarend zijn daarentegen de luidruchtige geweldsexcessen onder de “diegenen die behoefte hebben aan bescherming”, daar schrikken echter alleen de Duitse buren van en die moeten dat gewoon uithouden. Het sprookje van de getraumatiseerden is sowieso al lang achterhaald. Na de vele beelden van de als vrolijke vakantiegroepen dwars door Europa reizende asielbedriegers, die onomwonden vertellen dat ze vanwege het “betere leven” zouden komen, kun je nauwelijks nog in het asielsprookje geloven en er zijn dan ook dienovereenkomstig echte getraumatiseerden.

En last but not least is Duitsland geen islamitisch land en het maakt ons daarom dan ook geen reet uit of onze tradities tot de gebruiken van de islam behoren. Er zijn 57 islamitische landen waar Muhammet Balaban zich veilig kan voelen voor de “ongelovigen”. Naar de meeste daarvan vertrekken zelfs dagelijks lijnvluchten vanuit Duitsland.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Zotte vertoning rondom Oud & nieuw met “getraumatiseerden”

 1. Driek zegt:

  Niet alleen omdat het niet deskundig afsteken gevaarlijk kan zijn, maar ook om rekening te houden met de geestelijke gesteldheid van de zogenaamde oorlogsslachtoffers onder hen.

  Ik kan hier wel weer schrijven dat ik verbijsterd ben, doch dat ben ik al zolang ik de site van E.J. Bron lees. Wat er in de hoofden van die lieden als perswoordvoerder Christoph Söbbeler, omgaat, is mij een groot raadsel. Zou de man het zelf echt geloven? Er heerst een soort van vluchtelingenvirus lijkt wel. Iedereen wordt ermee aangestoken.

  Like

 2. Pingback: Zotte vertoning rondom Oud & nieuw met “getraumatiseerden” | Rechtsaf doorzee

 3. Cathja zegt:

  Wat mij betreft mogen ze zó onnoemelijk hard schrikken, dat ze de benen nemen en Europa uitvluchten!
  Maar helaas, dat gebeurt niet. Die zielige ‘vluchtelingen’ worden met alle zorg die maar denkbaar is omgeven, en wij hebben maar rekening te houden met de tere moslimzieltjes…..!

  Maar hoe teer ZIJN die moslimzieltjes eigenlijk, zodat ze geen vuurwerk zouden verdragen? Nou, helemaal niet. Moslims zijn meesters in het slachten van dieren, zonder blikken of blozen! Ze hebben allerlei boze plannen klaarliggen om ons, de goddeloze westerse mensen, met harde hand aan de islam te onderwerpen.
  Zou het afsteken van vuurwerk deze leugenaars dan doen schrikken?

  Ach, kom op! Steek maar lekker vuurwerk af, zo dicht mogelijk bij een AZC. Dan kunnen ze ook eens kennis maken met onze gewoontes en gebruiken.

  Like

 4. In die islamitische landen waar deze ‘vluchtelingen’ vandaan komen is het dag en nacht vuurwerk. Kasnikofs, handgranaten en zelfmoordaanslagen volop aanwezig. Geen visfileerderijen of varkensslachterijen maar levend de hoofden afsnijden van Christenen ter ere van Allah… ooh, je mag eigenlijk niks negatiefs zeggen over Allah anders word je vermoord… dat heeft die Grote Gek uit de zesde eeuw zo bepaald!???

  Like

 5. C.A.Barstow zegt:

  En wee je gebeente als je toch in de buurt van die opvreters vuurwerk afsteekt, je raad het al, dan ben je een racist.

  Like

  • Miljarden malen liever een racist,dan me conformeren aan dat tuig op last van stalinisten en fascisten zoals Obama en Merkel en meer van hun likkende schoothonden,de massamoordenaars,die ons de afgrond inboren in record tempo.

   Like

 6. kruisridder zegt:

  Moslims geen vuurwerk kunnen verdragen en mogen gebruiken? Ze schieten elkaar er al jaren mee aan flarden……….

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  In de landen waar dat asieltuig vandaan komt word er bij bruiloften en andere feestelijkheden ook lawaai gemaakt met vuurwapens…
  Vallen wel eens dooien en gewonden, maar dat hoort er gewoon bij.
  Het zijn hier weer de goedmensen die hun mening aan ons opdringen; er heeft nog geen asieltuig geklaagd.

  Like

 8. Wilma Grunn. zegt:

  Ik heb op mijn (12 jarige) dochter haar verzoek voor € 75,00 aan knal vuurwerk gekocht. Knal de kwade geesten maar naar de vergetelheid.

  Like

 9. Elena zegt:

  Mijn ganse leven heb ik afschuw van vuurwerk gehad.
  Nu, voor het eerst juich ik het toe.
  Laat men de vuurwerk liefhebbers zo veel mogelijk bij een AZC hun “bommen en “granaten” lekker laten knallen.
  Tenslotte zijn de asieluhguh-eisers hun levenlang niets anders gewend.
  Wellicht moeten de Europeanen de oud en nieuw traditie iets uitbreiden en aanpassen door hier en daar gezellig een haatbaard- kop af te hakken en op een muur te spietsen, het geeft wat meer kleur aan de oud en nieuw viering, tevens komt men de asieluhguheisers hiermee wat tegemoet.

  Like

 10. Avidia zegt:

  Ik hen heb een film gezien hoe ze een jong meisje ter dood brachten. zo verschrikkelijk, ze was aangerand door zo een vreselijk islam man. Zo erg dat ik helemaal van slag ben. Ik kwam het per ongeluk tegen. War hebben we naar binnen gehaald, te erg voor woorden

  Like

 11. Avidia zegt:

  waren ze zich maar echt dood geschrokken waren we van dit zooitje af. nog meer vuurwerk!!!

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Mèèr, mèèr, mèèr vuurwerk!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s