Amazon schenkt opbrengst Pegida-hymne aan vluchtelingen

Screenshot_19

Amazon zal de opbrengst uit de online verkoop van de “hymne” van de “islamofobe” Pegida-beweging schenken aan vluchtelingen. Dat heeft de Amerikaanse onlinewinkel donderdag bekendgemaakt.

Amazon zal de opbrengsten schenken via een organisatie die de vluchtelingen steunt, zo staat op de pagina waar het nummer gedownload kan worden. Er was op sociale media een polemiek ontstaan over het nummer, dat in de hitlijst van best verkochte nummers bij Amazon in Duitsland zelfs even Hello van Adele van de troon stootte. Sommigen stoorden zich eraan dat de online winkel munt slaat uit de Pegida-campagne.

 

Bron:
www.nieuwsblad.be
(h/t Johan G.)
Nieuwsblad.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "PEGIDA", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Amazon schenkt opbrengst Pegida-hymne aan vluchtelingen


 1. Oud-medewerker NOS Journaal doet boekje open over mediacensuur: “We krijgen eenzijdige of verdraaide informatie”
  Janneke Monshouwer heeft al met al zo’n 30 jaar bij de Nederlandse tv gewerkt. In 1965 begon ze als productie-assistente bij het NOS Journaal (toen nog NTS). In de loop der jaren ging ze zich steeds meer afvragen welke wereldgebeurtenissen wel of niet via de media bekend werden gemaakt en welke redenen erachter zaten. Lees verder >>>> http://www.ninefornews.nl/oud-medewerker-nos-journaal-doet-boekje-open-over-mediacensuur-we-krijgen-eenzijdige-of-verdraaide-informatie/

  Like

  • Hansfree zegt:

   Interessant te lezen van deze mevrouw, die er zo dicht op zat. Maar niets nieuws natuurlijk. Zelf vind ik het nog steeds zó opmerkelijk, dat het journaal vroeger altijd overdreven pro-Israel was (met die eeuwige Eddo Rosenthal) terwijl het nu precies andersom is. Althans, ik meen zonder nog tv te kijken te weten dat Israel het nu altijd moet ontgelden in het nieuws en commentaren.
   Maar als ik dan lees wat mevrouw dan miste aan aandacht besteed in het journaal: inspirerend onderwijs, bomen planten, biologische voeding en natuurgeneeskunde. Dan denk ik: laat maar, blijkbaar toch een zweverig links type, best op haar plaats dus bij de NPO.
   O ja, en ik vind die actie van Amazon, als het waar is (kan me haast niet voorstellen), je reinste provocatie. Ik zal het in het achterhoofd houden.

   Like

   • Edjan zegt:

    Bericht op journaal:
    Nieuwslezer in beeld: Alweer 2 Palestijnen doodgeschoten in Israël.
    Bloederige beelden
    Nieuwslezer op achtergrond: deze palestijnen hadden net Israëlische soldaten aangevallen met een mes. Een van de soldaten raakte gewond.

    Objectief hè?

    Like

  • guusvelraeds zegt:

   Afgelopen dagen een item over de situatie van christenen in GAZA. Heel subtiel probeerde de NPO in het journaal van 20:00 uur de kijker wijs te maken dat de terug loop van christenen in GAZA alles te doen had met de strenge grenscontroles van Israël. Met klem werd gezegd dat HAMAS niets te doen had de onderdrukking van christenen in GAZA. Op zo’n moment wenste ik dat ik de mogelijk had de verantwoordelijken voor dit soort berichtgeving achter hun bureau vandaan te trekken.

   Like

  • fleckie zegt:

   Valt onder ‘PSYCHOLOGISCHE OORLOGSVOERING’.

   Like

 2. Kraftavilqa zegt:

  Te doen in 2016 opheffen Amazon-account.

  Like

 3. Oh ja, natúúrlijk: Naar de vlúchtelingen! Het had ook een organisatie ten behoeve van autochtone daklozen kunnen zijn; dan hadden ze er evenmin profijt van getrokken. Maar néé……
  Kruiperige rotstreek……Loop naar de Hel, Amazon….!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Met andere woorden !
  Een eigengoal !
  Politike bemoeinis is altijd al op een dood spoor gelopen !
  Een sucsesvolle Insolvenz AMAZON !

  Like

  • Sjaak zegt:

   Fünf Firmenchefs haben 2015 zu ihrem Milliarden-Jahr gemacht. Jeweils zehn Milliarden Dollar oder mehr landeten auf ihren Konten.
   Mit Abstand an der Spitze der Topverdiener-Liste steht Amazon-Gründer Jeff Bezos (51). Der US-Unternehmer verdiente rund 30 Milliarden Dollar in den letzten zwölf Monaten!
   Die reichsten Menschen und wertvollsten Firmen
   ► Grund für den Geldregen ist vor allem die Aktie des Internet-Versandhandels. Die Amazon-Papiere legten im Jahr 2015 um 125 Prozent zu – am Dienstag kletterte der Wert einer Aktie auf das Rekordhoch von 696 Dollar.
   Mit seinem enormen Verdienst hat Bezos auch in der Liste der reichsten Menschen der Welt Plätze gutmachen können. Sein Vermögen von 59,3 Milliarden Dollar sicherte ihm den vierten Platz.
   Ein weiterer Milliarden-Scheffler 2015 war der Spanier Amancio Ortega (79), der sein Geld vor allem mit Kleidung verdient. Er stockte sein Konto um 12,1 Mrd. Dollar auf.
   Vergrößern Die reichsten Menschen der Welt: Wer hat 2015 am meisten Milliarden gescheffelt?
   Amancio Ortega (79) ist der reichste Spanier und Europäer und weltweit auf Platz zwei
   Durch seine Unternehmen wie Zara oder Pull&Bear hat es der Kleider-König geschafft, zum zweitreichsten Menschen der Welt zu werden. Auf 73,2 Milliarden Dollar beläuft sich das Vermögen des Spaniers.

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  Hadden ze die opbrengst niet beter aan de arme oude mensen kunnen geven?
  Die hebben een nog slechter leven in ‘eigen’ land dan die vervloekte parasieten!

  Like

 6. ieznogoedh zegt:

  Daarop past maar één reactie: Amazon boycotten!

  Like

 7. OphEUffen zegt:

  Pfff Amazon, die behandelen hun eigen werknemers als vuil en nu, huichelachtig over de rug van “vluchtelingen”, de goedemens uithangen? Kijk ons eens deugen!

  Prima, ook bij Amazon koop ik niets meer. Toegevoegd aan o.a. HEMA, AH, VARA, Telegraaf etc. V&D is een mooi voorbeeld hoe het kan eindigen.

  Like

 8. jantjeuitnl zegt:

  Als programmeur ga ik ook geen AWS meer aanraden. Er zijn genoeg, goedkopere alternatieven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s