Extreme eisen: Vier Syrische gezinnen stellen de stad Augsburg op de proef

Screenshot_38

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse stad Augsburg heeft een probleem met een groep “vluchtelingen” die extreme eisen stelt: meerdere Syrische gezinnen willen onmiddellijk woningen hebben en vertrekken uit het gemeenschappelijke onderkomen Ottostraße – een onderkomen dat volgens insiders het beste van Augsburg is.

De vaders oefenen op verschillende manieren druk uit, zodat de autoriteiten al alles in het werk stellen om woningen te organiseren – tot nu toe zonder succes. Het argument van de Syriërs: In Libanon, waar ze hiervoor waren, zouden medewerkers van de Verenigde Naties hen hebben beloofd dat ze in Duitsland direct woningen krijgen.

De desbetreffende Syriërs zijn contingent-vluchtelingen, die door Duitsland uit bestaande vluchtelingenkampen overgenomen werden. Ze zijn tegenover andere “asielzoekers” geprivilegieerd en hoeven geen asielproces te doorlopen, krijgen hogere uitkeringen, mogen direct werken en hoeven ook niet in verzamelonderkomens te wonen.

Ze wilden voor het stadhuis kamperen

Maandag hadden vier gezinnen met deels 15 kleine kinderen zich op de stoep voor het stadhuis van Augsburg opgesteld (zie foto boven) en hadden aangekondigd daar in de open lucht te overnachten zolang ze geen woning krijgen. De politie en andere verantwoordelijken moesten vijf uur lang met hen onderhandelen totdat ze allemaal inclusief hun kinderen weer naar het warme tehuis terugkeerden. Mochten ze niet tevreden gesteld worden, dan willen ze maandag op dezelfde manier protesteren.

Caritas noemt gedrag “wonderlijk”

Wolfgang D. Friedel, afdelingshoofd Migratie van Caritas, zei tegenover de krant “Augsburger Allgemeine”: “Het gedrag is zeer wonderlijk.” Adviseurs hadden vanaf het begin voor een school, de ziektekosten enz. gezorgd. Er zou zelfs een medewerkster ter plaatse zijn die uit Syrië afkomstig is. Desondanks namen de “vluchtelingen” een koppige houding aan. Vooral één man zou zich gedragen op “de manier van clanleider”.

Friedel, die vaak in het Midden-Oosten was, vermoedt dat er bij de “keuze” van de contingent-vluchtelingen sprake was van omkoping, wat alleen de rijkere mensen zich kunnen veroorloven: “De armen uit de vluchtelingenkampen komen niet bij ons.” Ook de Syriërs in de Ottostraße zeggen dat z ein Libanon een woning en werk gehad zouden hebben. Daarom is de afdeling terugkeeradvies van Caritas al ingeschakeld. Men overweegt de verplaatsing van de gezinnen naar andere deelstaten met een beter woningaanbod.

Het protest van de vaders zou al weken duren en eveneens verbale aanvallen tegen maatschappelijk werkers, gebrul en zaakbeschadiging omvatten.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Extreme eisen: Vier Syrische gezinnen stellen de stad Augsburg op de proef

 1. Bas zegt:

  quote: Caritas noemt gedrag “wonderlijk”

  ”Dit gedrag is ergerlijk, zo niet enorm ondankbaar”.

  Ophoepelen !

  Like

 2. kruisridder zegt:

  Ik zou zeggen, geef die lieden een enorm pak ransel op zijn Duits en gooi ze op eigen kosten het land uit die ondankbare zwijnen.

  Like

 3. C.A.Barstow zegt:

  Drrrrrr uit met ondankbare barbaren.

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  VN opdoeken en deze uitzuigers die 100% zeker geen vluchtelingen zijn ,per omgaande in een vliegtuig retour slaan!Zijn ze nou helemaal besodemieterd!Het schijnt tegenwoordig dat als je bek maar groot genoeg is,je alles voor elkaar krijgt!

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘Frechheit ……siegt…..: kunnen die lui datgene wat hun zogenaamd beloofd zou zijn. Door V.N.-volk, bewijzen? Zo niet: dan maar terug verwijzen ( dringend) naar hun eigen land, wil men niet met nog meer dwingelandij te maken krijgen

   Like

 5. frank de bakker zegt:

  Als de eigen bevolking dit doet worden ze binnen 1 dag opgepakt, desnoods hardhandig! Omdat dit om moslims gaat zijn ze ineens lafbekken, bang voor discriminatie / rasisme of whatever.
  Smerig stelletje lafbekken zijn we in Europa.
  Aanpakken die varkens, afvoeren desnoods hardhandig de gevangenis in daarna een proces en dan een schop na naar je eigen land.
  Ziek word ik van dit soort berichten waarvan mijn bloed gaat koken.

  Like

 6. Dicksy zegt:

  Men zaait wat men oogst. Ik heb in het geheel geen compassie met de Duitse, Nederlandse, Belgische of eenders welke autochtone bevolking van dit klote Europa, net zoals ze met mij geen compassie moeten hebben. Als de tijd er is zal ik mijn gezin, have en goed verdedigen met hand en tand. Ze komen en blijven komen, ze eisen en worden op hun wenken bediend. Zolang wij niet met gelijke munt terug betalen blijven wij een hoop lullers bij elkaar, ik, jij, en U. Beleef het en ondergaat het en daarmee is alles gezegd akkoord of niet ? Veeg ik mijn Kl……..aan.

  Like

 7. ieznogoedh zegt:

  Waarom verbaast me dit nu niet?

  Like

 8. IkHebErZoGenoegVan zegt:

  Als ze hier mee wegkomen volgen er nog meer… ellende gegarandeerd.

  Like

 9. Elena zegt:

  Zucht….wat een ellendelingen…eisen, eisen en nog eens eisen.
  Allemaal terug in een rubberbootje…en niet meer kijken.
  toedeledoki !!!

  Like

 10. Geronimo zegt:

  Heel juist verwoord, Dicksy. Daarom even deze verwijzing naar “HET MEEST GEVAARLIJKE BIJGELOOF” van Larken Rose.

  Deze 186 blz., alvast geen gemakkelijke lectuur, moet u beslist eens lezen. Dan worden ineens zo veel dingen, waar u en ik nooit eerder aan hadden gedacht, zo volkomen duidelijk, dat u zult inzien dat uw term ‘klote Europa’, en uiteraard niet alleen Europa, wel degelijk heel dicht bij de waarheid ligt. U zal merken op welk perfide systemen eigenlijk menselijke beschavingen al zovele eeuwen berusten.
  Googel gewoon op de titel, en kies de PDF versie.

  Like

 11. Charles Martel zegt:

  Simpel toch! Wat de kaffers hebben, is allemaal gejat want alles is van allallalala en die wil dat het aan zijn roedel voorbehouden wordt. Domme caritas naïevelingen: god wikt maar allallala beschikt.

  Like

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 13. Pingback: Extreme eisen: Vier Syrische gezinnen stellen de stad Augsburg op de proef | Rechtsaf doorzee

 14. 4sjun zegt:

  Zo moeilijk kan het niet zijn dit gedrag af te wijzen en voortgaande bedrijvers ervan uit te wijzen naar waarvan ze vandaan kwamen. Komt een regering niet vlot genoeg op dat idee dan helpt een revolte via verschillende kanalen van meer bewust levende burgers (die er klaar mee zijn om elke rekening doorgeschoven te krijgen) vanzelf om het politieke mandaat van al te toegeeflijke volksvertegenwoordigers uit te hollen.

  Like

 15. elisah zegt:

  Grote bek..dan retour!
  In Libanon was het toch beter? Nou enkeltje Libanon dan maar.

  Like

 16. Jan zegt:

  Wir schaffen das.
  A.Merkel.

  Like

 17. Cathja zegt:

  Dit is toch doodgewoon TUIG? Onmiddellijk uitzetten. Hebben ze geld, dan hadden ze ook in het Midden-Oosten wel een woning kunnen kopen, in een veilig gebied.
  Maar ze komen natuurlijk naar Europa (in dit geval Duitsland) omdat ‘gratis’ uiteraard het meest aantrekkelijk is!

  Ik noem deze lui gewoon schorem. Opzouten uit onze beschaafde wereld!

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  O, de vrienden van Merkel en pinokkio Rutte, in actie. Het verbaast mij allang niet meer, hoor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s