HET SUCCES VAN DE MOSLIMS

Screenshot_11

(Door: Martha N.)

Het was een goed jaar voor de moslims, ze hebben veel bereikt. Honderdduizenden zijn opgevangen en hebben een ticket voor life, waarbij ze hun eigen rechten meebrengen: de sharia wet. Aanpassen en integreren is de kreet van politici, maar wij weten (de meeste) onderhand dat ze niet met dit doel komen.

Moslims eisen en dreigen. Ze dreigen gewoon en onze politici zijn bange wezels geworden en geven toe. “Geen traditioneel vuurwerk in Brussel meer” vanwege dreiging! Tenminste in Brussel is het al zover.

Het Nieuwjaarsvuurwerk op het De Brouckèreplein in Brussel is door de terreurdreiging afgelast. De Brusselse burgemeester Yvan Mayeur zegt dat de beslissing woensdagavond is genomen na overleg met onder meer de minister van Binnenlandse Zaken. Ook de andere festiviteiten rond de Beurs gaan niet door. De burgemeester van Brussel nam de beslissing na advies van het Coördinatieorgaan voor de Dreigingsanalyse OCAD, zegt hij tegen de RTBF.

In Parijs i.p.v. een grote (traditionele) vuurwerkshow een lichtshow van 10 minuten.

Behalve de angst voor de aanslagen geen eigen vrijheid meer. En… wat dit niet allemaal kost aan burgers en het bedrijfsleven. Ze hoeven maar een telefoontje te plegen of o.a. vliegtuigen keren om of maken noodlandingen vanwege een vals bomalarm. Hysterische reacties op een vergeten tas of een vreemde doos, ach we weten het allemaal, dit jaar stonden er weer genoeg berichte in kranten. Ja de moslims zijn een echte aanwinst voor ons westerlingen.

Leve de EU! Leve Mark Rutte, Samsom, Pechtold en al die anderen die meewerken aan de ondergang van eigen vaderlandse cultuur en vrijheid.

Kinderen onder begeleiding naar school in Kaatsheuvel. Stigmatiserend voor de gelukzoekers vindt “Vluchtelingenwerk Nederland”. Het gaat om kinderen, die vanuit Kaatsheuvel naar het speciaal onderwijs in Waalwijk fietsen. De gemeente noemt de opvang niet onveilig, maar ‘een deel van de ouders laat zich niet overtuigen’, zegt wethouder Ligtenberg. Een ‘verkeerd signaal’ naar de rest van Nederland.

Is het een aanwinst dat kinderen onder begeleiding naar school gebracht moeten worden, vrouwen niet meer vrij over straat kunnen lopen? Jazeker, zeggen onze leiders op vastberaden toon, allemaal onzin van de burgers. Deze mensen komen hier om te werken, we hebben ze hard nodig, speciaal die hoogopgeleiden en volgens Samsom kunnen er nog wel 200.000 bij.  Waar plaats is voor 17 miljoen, maken die paar extra niets meer uit. Nee, misschien niet voor Samsom. Het is echter wel tekenend dat die paar honderdduizend (een paar, bij de al  2 miljoen buitenlanders) hier de wet uitmaken, dat wij niet meer vrij zijn in ons doen en laten, dat we voortaan altijd in gevaar leven voor aanslagen, ach nee, dat maakt de heren en dames niets uit. Rond 1950 werd door de toenmalige regering gezegd: Nederland is overvol met 9 miljoen mensen.

Enfin, Nederland was dus een succesvol jaar voor de moslims. Geen vuurwerk meer, kruisen uit openbare gebouwen, bijna geen kerstbomen meer op straat… Iedere keer weer een stukje van onze vrijheid afgepakt. De overheid is gewoon bang voor de rechten van moslims, wij hebben geen rechten, wij moeten buigen, zij leren ons hoe het moet van Allah. OF ze zijn stekeblind!

Angela Merkel. Wat kunnen we anders van haar rede verwachten? Ze kan moeilijk iets anders zeggen. Hoe iemand zo stug op een verkeerde weg door kan gaan, is me totaal onduidelijk.

Pukkemuk: De eigenaar van Pukkemuk, een speelboerderij, boerderij aangeklaagd. Uiteraard is dit uitgelokt. Overal mag je bidden, maar bidden kan ook provocerend bedoeld zijn.

In Londen speciaal alert. 2000 man politie extra op de been vanwege aanslag gevaar met het Nieuwjaarsfeest! Lees verder: www.dailymail.co.uk

Beste lezers, het was wel weer genoeg voor dit (bijna) afgelopen jaar 2015. Vandaag vieren wij de viering van Oud en Nieuw, de één wat rustiger dan de ander, maar het is en blijft ons Oud & Nieuw. Laten we het ons zo gezellig mogelijk maken.

IK WENS JULLIE ALLEMAAL EEN FIJNE OUD & NIEUW VIERING EN EEN GOED EN GEZOND 2016. BIJ DEZE HEEL HARTELIJK DANK AAN ONZE WEBMASTER EN ZIJN GEZIN VOOR ZIJN ONVERMOEIBARE INZET.

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

25 reacties op HET SUCCES VAN DE MOSLIMS

 1. Pogo zegt:

  U ook bedankt Martha N. Ik wens jou en je dierbaren al het beste voor 2016.

  “Vandaag vieren wij de viering van Oud en Nieuw, de één wat rustiger dan de ander, maar het is en blijft ons Oud & Nieuw.”

  Nog wel.
  Maar net als kerst zal dit feest op den duur ook wel verdwijnen uit onze cultuur als we die idiote ideologie geen halt toeroepen.

  Like

  • Ron zegt:

   Die is leuk.
   Als ik met een grote groep besluit voor de ingang van een schouwburg te gaan bidden, zodanig dat het uitgaanspubliek hier last van heeft dan hoef ik mij alleen op mijn godsdienstvrijheid te beroepen. Oh ja, ook even zeggen dat je moslim bent. Dan mag het allemaal.

   Stelletje achtelijke rechters en advocaten die dit allemaal maar goed vinden.

   Like

 2. Pogo zegt:

  @ bij het eerdere bericht

  ‘Viering nieuwjaar verboden in Indonesische stad’

  “De Indonesische stad Banda Atjeh heeft de overwegend islamitische bevolking verboden oud en nieuw te vieren.”
  http://nieuws.marokko.nl/39868/viering-nieuwjaar-verboden-in-indonesische-stad/

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Beste Martha dank en veel geluk en liefde in het Nieuwe Jaar!

  Like

 4. Ziekenhuis waarschuwt: 10% migranten heeft TBC, besmettingsgevaar is groot

  Alleen al medicijnkosten voor 10.000 patiënten bedragen € 2 miljard

  Geen ‘complottheorie’, zoals sommigen beweerden die weigerden deze berichten te geloven, maar nu ook te zien in een reportage van Spiegel.TV.

  De directeur van een gespecialiseerd ziekenhuis bij de Duitse stad Regensburg waarschuwt dat 10% van alle migranten een TBC-infectie met zich meedraagt. Eén op de 5 wordt daadwerkelijk ziek. Dat betekent dat er in oktober alleen al in Duitsland zo’n 8000 tot 10.000 migranten waren toegelaten met open TBC, die nog even los van het grote besmettingsgevaar voor de autochtone bevolking het land ook nog eens opzadelen met astronomisch hoge kosten. Lees verder >>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/12/Ziekenhuis-waarschuwt-10-migranten-heeft-TBC-besmettingsgevaar-is-groot

  Like

 5. In de grote steden, zoals Den Haag, Rotterdam en Amsterdam zijn er al allochtone meerderheden en moeten autochtone minderheden zich gaan aanpassen en gaat de shariapolitie, dankzij van Aartsen, de Schilderswijk terroriseren. En niemand vanuit de 2e kamer grijpt in!

  Like

 6. Martha N zegt:

  2015 was het dodelijkste jaar voor de migranten.
  A: Ze worden niet gevraagd om te komen
  B: Gaan de mannen gelijk naar Allah’s Walhalla
  C: Wordt er nog eens gesproken over al de doden tijdens de aanslagen?
  Hoeveel doden zijn daar niet reeds door gevallen om over verminkten niet te spreken?
  En er komen nog veel meer aanslagen, dit is het begin!.
  Hoeveel christenen zijn gemarteld en vermoord door de moslims in andere landen?
  Kunnen we deze doden nog tellen, of tellen deze niet mee.
  Waar is de bescherming van de mensen die geen moslim zijn door de mensenrechten?
  Ze maken zich druk om futiliteiten zoals een Zwarte Piet.
  Het Christendom wordt uitgeroeid, de westerse wereld eveneens.
  D: Zal dit onze geschiedenis ingaan als het dodelijkste jaar van onze cultuur en de toekomst van de westerse wereld zoals wij die kennen.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24933142/__2015_dodelijkste_jaar__.html

  Like

 7. Cathja zegt:

  Beste Martha, bedankt weer voor dit volledig naar waarheid geschreven artikel! Ik hoop dat ik ook in het nieuwe jaar weer regelmatig iets van uw hand kan lezen.
  Ik wens u vanavond een fijne avond toe en een prettige jaarwisseling. U en uw geliefden al het goede toegewenst voor 2016!

  Ik wil u dit meegeven:

  “Het verleden is voorbij, de toekomst is nog niet aangebroken, daarom hebben wij van alle tijden alleen wat er heden is; al het andere is er niet, omdat het óf voorbijgegaan óf nog niet gekomen is”.

  Een hartelijke groet,
  Cathja.

  Like

 8. Waar halen ze het toch vandaan, dat wij ze nodig hebben! Ze kosten alleen maar geld! En welke hoog opgeleiden? Hiermee weet ik in ieder geval dat het leugens zijn!

  Like

 9. fredjohan zegt:

  Met de moslims naderen we de kritische grens van 10%. Ze zullen dus steeds meer eisen gaan stellen en gaan provoceren als die niet snel worden ingewilligd.
  Prettige jaarwisseling en een strijdbaar 2016.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  “Nederlandse” moslims veroordelen aanslagen…………………Tja, liegen mag he, tegen ongelovigen !!

  Like

 11. Pingback: HET SUCCES VAN DE MOSLIMS | Rechtsaf doorzee

 12. Driek zegt:

  Pukkemuk: De eigenaar van Pukkemuk, een speelboerderij, boerderij aangeklaagd. Uiteraard is dit uitgelokt. Overal mag je bidden, maar bidden kan ook provocerend bedoeld zijn.

  Nou, dat is dan lekker zeg, ze kunnen dus eigenlijk overal, wanneer ze daar zin in hebben, een potje gaan zitten bidden, dus ook tijdens een bioscoopvoorstelling, als ik hun redenatie volg. Ach, hemel, wat hebben we aangehaald met die lui. Mijn lol is er allang vanaf.

  Beste Marha, je hebt het mooi neergeschreven. En ik wens je een gezond en voorspoedig 2016.

  Like

 13. jantjeuitnl zegt:

  Positieve draai:
  Als moslims overal kunnen bidden dan hebben ze al die gebedsruimtes in bedrijven en overheidsinstellingen niet meer nodig.

  Like

 14. kruisridder zegt:

  Het vieren van Oud en Nieuw wordt verboden omdat dit tegen de islamitische waarden ingaat.

  Like

 15. Avidia zegt:

  Meneer Bron, U heeft de beste site van het internet, ik ben een groot fan van U, ik wil u heel graag ondersteunen, maar ik kan niet vinden waar ik dat kan doen, U heeft mijn mailadres, laat het me weten, en voor U en al Uw aanhangers, een gezegend Nieuw jaar en laat er niets gebeuren!!!

  Like

 16. 4sjun zegt:

  Uitstekend dat het zaakje rondom kinderdagverblijf en zorgboerderij de Pukkemuk eens goed belicht wordt. In beeld komt de typische provocatieve dramdwang in de geest van de profeet van islam van een groep mensen die structureel de Nederlandse samenleving op meerkosten jaagt. Het was natuurlijk niet voor niets dat de AIVD al in 2013 een rapport over de Syrische familie Salam heeft die in Tilburg is neergestreken en waarvan leden aan het hoofd staan van SOS-Stichting, de Assunahmoskee in Tilburg-Noord, Sunnah TV en Sadaqah TV.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/article/detail/3420678/2013/04/05/AIVD-volgt-familie-achter-SOS-Stichting-al-jaren.dhtml
  .
  Er kan uit deze activiteiten worden afgeleid dat het om een typische juridische jihad actie gaat om meters in de publieke ruimte voor het opdringen van eigen politieke of religieuze ideologie te claimen en indien mogelijk wie daar tegen in het geweer komt op kosten te jagen. Niet iedereen weet hoe het terroriseren van aanspreekbare ingezetenen via juridische jihad en non religieuze varianten daarvan gaat daarom mag er wel wat meer bekendheid aan zulke activiteiten gegeven worden. http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=27&t=2365
  Dat maakt het mensen met welke achtergrond dan ook mogelijk ruim afstand van zulke praktijken praktiserende individuen te nemen, dit gedrag en haar bedrijvers publiek te brandmerken en helpt het juridische systeem de kosten van zulk gedrag te verhalen op wie het in zijn hoofd haalt ermee de Nederlandse samenleving op extra kosten te blijven jagen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s