IS-terreur: “De vrouwen worden tot 40 maal per dag verkracht”

Screenshot_20

(Vertaling: E.J. Bron)

Jezidi´s worden door ISIS als “ongelovigen” vervolgd. De terreurorganisatie vermoordt leden van de religieuze minderheid en verslaaft de vrouwen systematisch.

“Voor deze barbaren zijn 7-jarige meisjes volwaardige vrouwen”

De terreurorganisatie ISIS heeft in de bezette gebieden ongeveer 5000 Jezidische vrouwen in haar macht. De terroristen verkopen de vrouwen als slavinnen door of laten ze tegen grote sommen losgeld vrij.

In gevangenschap moeten de vrouwen en meisjes onvoorstelbare dingen verdragen, zei Holger Geisler van de Centrale Raad van Jezidi´s in Duitsland tegenover de “Deutschlandfunk”. “We hebben het hier immers niet alleen over volwassen vrouwen; we hebben het over kleine kinderen. Voor deze barbaren zijn immers al 7-jarige meisjes volwaardige vrouwen, die hen voor alle abnormaliteiten, die men zich niet of ook wel kan voorstellen, ter beschikking moeten staan.”

Na de gevangenschap zijn ze voor altijd getekend

Als de vrouwen en meisjes binnen ISIS als slavinnen worden verkocht, beginnen de prijzen onder een dollar. “Leeftijd, uiterlijk, ongeschondenheid bepalen de prijs”, zei Geisler. Als ISIS geld nodig zou hebben, zouden er verkoopaanbiedingen aan de Jezidi´s zijn – het hoogste hem bekende losgeld zou 150.000 dollar hebben bedragen.

Maar na hun gevangenschap zijn de vrouwen voor het leven getekend: “U kunt zich voorstellen dat wanneer men deels tot 18 maanden gevangen wordt gehouden, dagelijks tot 40 keer verkracht wordt en dan vrijkomt, wat er met de ziel, met het lichaam, met het hart is gebeurd. Deze mensen zijn allemaal kapot en moeten allemaal heel, heel voorzichtig weer in elkaar worden gezet. Uiteraard is er o.a. sprake van een enorm schaamtegevoel.”

Het dilemma: ISIS financiert zichzelf ook met losgeld

Aangesproken op het verwijt dat betaling van losgeld de ISIS-terreur zou ondersteunen, benadrukte Geisler: “Hoe pervers het ook is om deze ISIS-monsters van geld te voorzien, en vaak krijg ik ook te horen dat het moreel verwerpelijk is, dat het juridisch strafbaar is, dan kan ik alleen maar zeggen dat dit me überhaupt niets kan schelen, omdat het er simpelweg om gaat deze vrouwen te helpen, deze vrouwen te bevrijden, en daartoe is mij ieder middel recht.”

Ongeveer de helft van de rond 5000 gevangen vrouwen kon inmiddels vrijkomen. Ongeveer duizend vrouwen werden vrijgekocht, anderen konden vluchten of op een andere manier bevrijd worden. Tienduizenden leden van de monotheïstische religie zijn op de vlucht.

Bron:
www.brigitte.de
(h/t A.H.)

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Syrië. Bookmark de permalink .

15 reacties op IS-terreur: “De vrouwen worden tot 40 maal per dag verkracht”

 1. Jan Zwitser zegt:

  Zou ik god zijn, ik zou een groot onweer maken en alle bliksems laten inslaan in alle ISIS-penissen.

  Like

 2. Diep treurig dat er zoveel psychopaten in deze wereld rondlopen. De salafisten in Nederland sympathiseren nota bene met hen. Deze vreselijke multicul hebben wel allemaal te danken aan die politieke hufters in Den Haag. En ondertussen maar afgeven op ‘extreem rechts’……..

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Geen gevangen maken bij de strijd tegen IS. Elke IS terrorist binnen 5 minuten na gevangen neming direct standrechtelijk executeren. Dat geldt ook voor alle “kansenjongeren” uit Europa die door het niet krijgen van een stageplaats in de armen werden gedreven van IS. Geen uitzondering en helemaal niet voor de geheel zwart gesluierde en zwart gehandschoende IS hoeren afkomstig uit Europa die eveneens een wrede rol spelen in de gevangenhouding en verslaving van jezidische en christelijke vrouwen en meisjes.

  http://www.vice.com/nl/read/de-islamitische-staat-rekruteert-met-succes-europese-vrouwen-voor-het-kalifaat-482

  Like

 4. ieznogoedh zegt:

  Volgens rutte, de lachende leugenaar (en Samsom, Pechtold, Klaver en nog wat van die onbenullen) komt deze mentaliteit zeker niet voor bij mensen die naar Europa “vluchten”.

  Like

 5. Jean zegt:

  Waarom duurt het zo oneindig lang al die barbaren uit te roeien???
  Wie verdiend er geld aan die barbaren?

  Like

 6. Pingback: IS-terreur: “De vrouwen worden tot 40 maal per dag verkracht” | Rechtsaf doorzee

 7. Jade zegt:

  Als die 1% superrijken die de wereld besturen het beste voorhad
  met de mensheid, dan was de wereld inmiddels islam vrij.
  Maar ze houden zich muisstil, dus dan weet je meteen wat voor volk dat is.

  Like

 8. jantjeuitnl zegt:

  Als het fout gaat dan krijgen we deze toestanden hier ook. Gesteund door álle Nederlandse moslims, want het staat gewoon in de Koran en door alle linksen, die zich prompt tot de islam bekeren als er rotzooi uitbreekt.

  Like

 9. Joga zegt:

  jantjeuitnl
  In dat geval hoop ik dat ze deze linksen op dezelfde manier aanpakken.

  Like

 10. C.A.Barstow zegt:

  Wat houd ons nog tegen om deze islam nazi ratten uit te roeien?

  Like

 11. 4sjun zegt:

  Beschaving. Maar soms moeten er gewoon vuile handen gemaakt worden om een beschaving te kunnen waarborgen. Laat het offer van de soldaten op de stranden van Normandië zo’n 70 jaar na die gebeurtenissen niet voor niets geweest zijn en strijd de goede strijd.

  Like

 12. elisah zegt:

  Erg hoor, dan kan je toch beter dood zijn. Tenzij ze natuurlijk ook nog necrofiel zijn die gore hondsdolle beesten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s