Merkel in Nieuwjaarstoespraak: Duitsers moeten Duits-zijn niet alleen voor zichzelf opeisen

Screenshot_4

(Vertaling: E.J. Bron)

Zoals niet anders te verwachten was, heeft de Duitse bondskanselier in haar Nieuwjaarstoespraak al diegenen die haar onbeschrijfelijke politiek van massa-immigratie van cultuur-vreemde mensen naar Duitsland niet bejubelt als buitenlander-haters belastert. “Het komt er op aan niet diegenen te volgen die met kilte of zelfs haat in hun hart een Duits-zijn alleen voor zichzelf opeisen en anderen willen buitensluiten”, zei ze in haar vooraf gepubliceerde Nieuwjaarstoespraak, die vandaag zal worden uitgezonden en voor het eerst online van Arabische ondertiteling is voorzien.

Een land zou nog altijd van gelukte (!) immigratie geprofiteerd hebben, zei Merkel. “Juist aangepakt, is ook de actuele grote taak van de immigratie en integratie van zoveel mensen een kans voor morgen.” En verder: “Dat zal tijd, kracht en geld kosten – juist met het oog op de zo belangrijke taak van de integratie van diegenen die hier definitief zullen blijven.” PI vindt: Voor 2016 geldt meer dan ooit – Merkel moet weg!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Merkel in Nieuwjaarstoespraak: Duitsers moeten Duits-zijn niet alleen voor zichzelf opeisen

 1. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 2. Cathja zegt:

  Waarom gedraagt zij zich als ‘het hoogste gezag’ in Duitsland? Maakt zij daar de dienst uit? Haar hatelijke woorden getuigen van totaal geen begrip voor de Duitsers die bezorgd zijn over de enorme aantallen ‘vluchtelingen’, waarvan er in feite maar zeer weinigen worden teruggestuurd. Merkel veegt de vloer aan met iedereen die haar beleid bekritiseert.

  Merkel moet aftreden. Ze schoffeert zóveel landgenoten, dat ze echt niet meer kan zeggen dat ze spreekt uit naam van ‘alle Duitsers’!

  Like

 3. fleckie zegt:

  Frau Merkel heeft toch niet , misschien? dat ‘bepaalde woord’ uitgesproken, wat iemand meteen tot moslim bombardeert? ( met desbetreffende ‘hersenspoeling, ( brainwassing) geïndoctrineerd? door een ..’.GOEDMENENDE’ …moslim in HAAR omgeving, …..( of is het begin van seniele dementie?, door ? ) .

  Like

  • Niet te hopen, want ze is van mijn leeftijd!
   Maar zonder gekheid: Op zichzelf is hetgeen dit creatuur hier naar voren brengt niet exceptioneel; desastreus, zonder twijfel, maar exceptioneel niet: miljoenen, miljarden goedmenschen over de hele wereld zeggen het haar na. Dit is echter een puntgaaf voorbeeld van ‘the wrong person on the wrong place;’ Angela Merkel, ein Irrtum, daarmee is het hele verschijnsel afdoende samengevat. Om maar even bij haar eigen partij te blijven, er zullen legio CDU ‘ers te vinden zijn, die het in haar plaats misschien niet minder wankelmoedig, maar toch wel minder fatáál zouden hebben aangepakt. Want wat dit mens presenteert is gewoon het toppunt van irreëelheid, waar normaal gesproken slechts een goedmenschelijke particulíer zich aan bezondigt, die zich zonder verdere consequenties kan laten gáán, geen landsbestuurder met verantwoordelijkheid!
   Daarom zou ze ook afgezet moeten worden, maar ja, krijg dat eens voor elkaar…..
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 4. elisah zegt:

  Merkel moet in een dwangbuis afgevoerd worden, dit is waanzin ten top.

  Like

 5. Elena zegt:

  Wat levert het haar financieel op vanuit de rijke olie landen om zo te preken?
  Merkel is een land verraadster.
  Ik hoop nog steeds op een staatsgreep daar.

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Staatsgreep? Dat is met de Duitse volksaard volstrekt onmogelijk!
   Duitsers volgen hun leider, punt. Ze denken niet na maar volgen bevelen op. Wat dat betreft zijn het net islamieten. Die hebben hun koran, Duitsers hebben hun regels.
   Die paar die wel nadenken, die waren er in de nazi-tijd ook, die worden nu kalt gestellt en als het lang doorgaat waarschijnlijk kalt gemacht. Hetzij door de overheid, hetzij door de inmiddels al opmarcherende islamitische polizei.
   Voor diegenen die vinden dat Merkel moet verdwijnen is er een petitie op change.org.
   Er zijn meen ik al 30.000 ondertekenaars. Een flink aantal uit Nederland zou mooi zijn.

   Like

 6. Pingback: Staatsgevaarlijke heks ,Merkel in Nieuwjaarstoespraak: Duitsers moeten Duits-zijn niet alleen voor zichzelf opeisen | Rechtsaf doorzee

 7. frank de bakker zegt:

  Die varkenskop moet zo snel mogelijk weg voordat het telaat is.
  Lijkt wel een film dit, een compleet land gehersenspoeld!

  Like

 8. Doornroosje zegt:

  Volgend jaar een Nieuwjaars toespraak in het Arabisch, Duitse ondertiteling niet toegestaan.
  Het mens is gestoord.

  Like

 9. gielah zegt:

  Wat een waanzin weer!
  Dat komt waarschijnlijk doordat de overheden er van uitgaan, dat iedereen, aan wie een paspoort van een bepaald land is uitgereikt ( en naar mijn mening gebeurt dat véél te vaak en op veel te zwakke gronden..)
  ook meteen een Engelsman of een Deen of een Nederlander enzovoorts is, terwijl een ieder kan zien en merken dat zulks nauwelijks of helemaal niet het geval is…. en de nieuwe paspoorthouder dat ook vaak helemaal niet WIL zijn!
  Vraag eens aan een Marokkaan of hij een Nederlander of een Marokkaan is… en hij zal in véél gevallen trots antwoorden, dat hij natúúrlijk een Marokkaan is… en dat is dan ook het JUISTE antwoord.

  Gisteren kon je op Twitter een foto zien van vier raar-uitziende woestelingen, bij wie de Neanderthalerige wreedheid uit de ogen straalde… waaronder te lezen stond dat het ” vier Belgen” waren, die een grote aanslag in Brussel aan het plannen geweest waren.
  Ik reageerde daarop met: ” Zien er allesbehalve als Belgen uit”.

  “s Avonds reageerde daar… woedend… een islamitisch vrouwtje op…. in nogal beroerd Nederlands.
  Ik was dóm, meldde zij… zonder leestekens en hoofdletters…. want dit konden best 4e generatie- Belgen zijn… mét paspoort.
  Het opblazen van onschuldige medemensen tijdens grote bijeenkomsten acht ik… eigenwijs als ik ben… echter géén Belgische folklore.
  Dan kunnen zulke griezels … door de schuld van domme overheden… dan wel in België gebóren zijn… uit ouders en grootouders van wélke Verweggistaanse afkomst ook….
  maar Belgen zijn het NIET.
  Dat tónen zij namelijk!
  Dat bewijzen zij ons!

  Ik neem aan dat de meeste mensen dat best begrijpen.
  Frau Merkel echter niet.
  Nou ja… we kennen het spreekwoord: ” Niemand is zo blind als wie niet zien wil”.

  Like

 10. Jade zegt:

  “de integratie van diegenen die hier definitief zullen blijven???”
  Da`s nou net het probleem… Ze integreren niet.
  Ze haten ons en hun club wordt steeds groter.
  Het is niet zo moeilijk meer om de toekomst te voorspellen.

  Like

 11. Sjaak zegt:

  Die hele opgedrongen nazi dictators zijn de weg kwijt en hebben schijt aan het eigen Volk en daarin tegen moeten we massaal in opstand komen voor het echt te laat is!
  Wij hebben niet voor een nazi dictatuur gekozen, we zijn sinds 2001 bezet door deze terroristen wat zich Volk vertegenwoordigers durven te noemen en hiermee hebben ze duidelijk aangegeven dat de Democratie en Vrijheid een illusie is en niks anders, we worden gedwongen om als slaaf te fungeren voor dezer corrupte idioten wat afgezet dien te worden en vervolgen voor misdaden van het Volk en vervolgens elimineren, want we wisten toen ook al wat we met Land Verraders deden en in mijn ogen zijn al die dictators van de opgedrongen nazi eu, niks anders dan Land Verraders!

  Like

 12. Pieter zegt:

  Hier nog even de link waarin dit wijf (sorry voor mijn woede) zegt dat de multiculturele samenleving mislukt is. Zij stelt dat het komt doordat allochtonen geen Duits leerden.
  Alsof dat dus het probleem was en is.

  Hoe durft zij overigens aan het eind van haar toespraak iedereen Gods zegen toe te wensen, dan moet je toch wel erg grof en gevoelloos zijn.

  Nee Frau Merkel, niet iedereen is gelovig en van de CDU.

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2010/10/Merkel-Multiculturele-samenleving-is-volkomen-mislukt-ELSEVIER278719W/

  Like

 13. Rogier zegt:

  Bomma is ziek maar zelfs de Duitsers zien het niet . Arm Duitsland!!

  Like

 14. jantjeuitnl zegt:

  En het is nota bene nog geeneens nieuwjaar.
  Wat een eigendunk, ongelofelijk.

  Like

 15. tjonge zegt:

  mag toch hopen dat dat wijf heel snel aan haar einde komt op dezelfde wijze als mussolini.
  .
  want dit kan echt niet langer zo, ze helpt heel europa naar de verdommenis, zonder dat andere landen er om gevraagd hebben….

  Like

 16. mijn-idee zegt:

  Mensen worden soms gedwongen opgenomen…omdat ze een gevaar zijn voor zichzelf en hun omgeving………
  Hoe lang duurt het nog voordat er een busje komt om mevr Merkel op te halen en een kalmeringsspuitje toe te dienen…..

  Die vrouw stort haar land en de EU compleet in de vernieleing en niemand grijpt in???!!!

  Like

 17. André Hofman zegt:

  Wij gaan voorbij aan 1 ding en dat is n.l. het gewone volk is inmiddels fatalistisch geworden, omdat zij van mening zijn dat er toch niets meer veranderd kan worden aan die de ENORME toevloed van economische gelukzoekers. En in Deutschland is de heersende opvatting ” Befehl ist Befehl”, onder het gewone klootjesvolk waar wij in Hollandistan ook toebehoren. Daarom kan dit monster ook zoveel maken, mede handig gebruik makend van het gewelddadige verleden uit de 2e wereldoorlog…..
  Ik heb ook ong. 15 jaar in dat mooie land mogen rondsjouwen, voordat de verpesting begon.

  Feit is dat mij opvalt hoe wij ons ergeren aan Adolfina Merkelschwein, en dat komt omdat wij waarschijnlijk de enigen zijn hier in Nederland, die de rampen die zich nu voltrekken, hebben zien aankomen! Maar troost je wij komen ook aan de beurt, tenzij wij geen fatalistische houding aan de dag leggen. Een mooi voorbeeld is de geweldige actie van geen-peil.
  Het is te hopen dat menigeen daar eens wakker wordt, en de boel eens schoon veegt
  En toch wens ik alle lezers, familieleden, rechtgeaarde Nederlanders een VOORSPOEDIG en moslimvrij 2016!

  Like

 18. Bas zegt:

  Wat een schatje toch is die liebe Frau Merkel. Ze wil ons zelfs het exclusieve recht ontnemen om in een eigen land te wonen. Ze is tegen dit soort denken. Een echte lieverd. Vindt u ook niet ?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Bas: 23.05. uur, op 31/12. Spijker op zijn kop, waar U zegt: “Ze wil ons zelfs het exclusieve recht ontnemen om in een eigen land te wonen”.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s