Oostenrijk: Vechtpartijen onder “vluchtelingen”, chaos aan de grenzen

Screenshot_23

(Vertaling: E.J. Bron)

“Info-DIREKT” brengt de vertaling van dit artikel, dat gisteren verschenen is bij “The New Observer”, om aan te tonen dat media in het Angelsaksische gebied verbaasd zijn over de realiteitsweigering van de kant van de Oostenrijkse autoriteiten.

Oostenrijk onder zijn zwart-rode regering sluit het jaar 2015 af met een serie massale vechtpartijen in “vluchtelingen”kampen, de waarschuwing voor terreurgevaar in het centrum van Wenen en het afwijzen van minstens 400 migranten aan de staatsgrens, omdat deze uit als “veilig” gekwalificeerde  landen afkomstig zijn.

Deze verbazingwekkende cumulatie van gebeurtenissen is het resultaat van een opzettelijke politiek, die het mogelijk gemaakt heeft dat het in Europa komt tot een onbelemmerde Derde Wereldinvasie, met voorop de Duitse bondskanselier Angela Merkel, die in september een uitnodiging met “open deuren” had uitgesproken.

Uit Linz bereikt ons een melding van de “Oberösterreichische Nachrichten” dat er drie medewerkers van het Rode Kruis gewond zijn geraakt, toen zij probeerden tussenbeide te komen bij een massale vechtpartij tussen dronken Marokkaanse “vluchtelingen” in een “vluchtelingen”centrum in Linz.

In het “vluchtelingen”centrum, dat is ondergebracht in het voormalige postkantoor op het hoofdstation in Linz, gingen twee groepen Marokkanen op elkaar los met ijzeren stangen, die ze hadden losgetrokken van de hen door de Oostenrijkse belastingbetaler ter beschikking gestelde bedden, en sloegen op elkaar in tot bewusteloosheid.

Eén “vluchteling” werd door zijn landgenoten over een ongeveer tien meter hoge borstwering geduwd en moest zwaargewond naar het ziekenhuis worden afgevoerd. In totaal bevonden zich op het moment van het incident ongeveer 240 migranten ter plaatse.

Volgens de woordvoerder van het Rode Kruis, Stefan Neubauer, waren twee van de gewonde autochtone hulpverleners, die probeerden tussenbeide te komen, tolken, de derde was EHBO´er.

In zijn reactie op het incident wees de chef van de FPÖ, H.C. Strache, erop dat botsingen zoals deze blijkbaar al bij het leven van alledag zouden behoren en dat op zulk gedrag onmiddellijke uitzetting zou moeten volgen. Bovendien vroeg Strache zich af: “Sinds wanneer is er oorlog in Marokko? Zijn dat Marokkaanse Syriërs of zo?”

Het antwoord op die vraag betreffende de onduidelijke rechtsstatus van deze “vluchtelingen” wordt in een ander artikel van de “Oberösterreichische Nachrichten” gegeven: onlangs zouden de Oostenrijkse autoriteiten geweigerd hebben om 413 “asielzoekers” het land binnen te laten, die geprobeerd hadden om de grens van Slovenië naar Oostenrijk in Spielfeld over te steken.

Deze “vluchtelingen” werden afgewezen, omdat zij blijkbaar valse inlichten hadden opgegeven over hun staatsburgerschap of omdat ze door een nieuw ingevoerde spraaktest door de mand waren gevallen.

Enkele van de “vluchtelingen” verklaarden tegenover de autoriteiten aan de Sloveense kant van de grens zelfs heel openlijk dat ze niet uit Syrië afkomstig zouden zijn, maar de Oostenrijkers in Spielfeld wijs hadden willen maken dat ze Syriërs zouden zijn.

Anderen, die beweerd hadden Syriërs te zijn, werden aan een test met een nieuw computergestuurd spraaktest programma onderworpen om hun herkomst vast te stellen; daardoor werd onmiddellijk vastgesteld dat ze afkomstig zouden zijn uit als “veilig” gekwalificeerde landen.

In de “Oberösterreichische Nachrichten” wordt echter ook bericht dat de Oostenrijkse autoriteiten officieel opdracht zouden hebben gegeven om “vluchtelingen” uit Marokko, Algerije en Iran Oostenrijk binnen te laten [opm. vertaler: in het originele Engelse artikel is daarvoor geen bron/URL te vinden].

In geen van deze landen heerst oorlog en dus is de beslissing dat er van daar “vluchtelingen” opgenomen moeten worden gewoon een raadsel; in ieder geval wordt deze beslissing niet juridisch gedekt volgens het gebruikelijke asielprocesrecht.

Bron:
www.info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Oostenrijk: Vechtpartijen onder “vluchtelingen”, chaos aan de grenzen

 1. ieznogoedh zegt:

  Ach, altijd bereid om te parasiteren en crimineel gedrag te tonen.
  Misschien moeten we er daarvan maar minder in Europa hebben.

  Like

 2. Pingback: Oostenrijk: Vechtpartijen onder “vluchtelingen”, chaos aan de grenzen | Rechtsaf doorzee

 3. Joga zegt:

  In het achterlijke Nederland van Rutte en Samsom is zo’n spraakherkenningstest overbodig, want vanuit België en Duitsland loopt iedereen ongezien binnen en vervoegt zich wel/niet bij het genereuze COA voor een levenslang verblijf zonder ooit te hoeven werken, hetgeen dus ook geldt voor de later nagereisde familie.
  Tot we het niet meer kunnen betalen natuurlijk, maar op dat moment is de Nederlander al uitgestorven.(ca. 2025)

  Like

 4. LAAT ZE ELKAAR MAAR LEKKER UIT MOORDEN, ZE BRENGEN ALLEEN MAAR LAST. DIEGENE DIE BEHOORLIJK IS OPGEVOED MOORDEN ELKAAR NIET UIT GEDRAAGD ZICH.
  WEG MET DIT UITSCHOT

  Like

 5. Cathja zegt:

  Het valt me zwaar tegen van de Oostenrijkers dat ze ‘vluchtelingen’ uit Algerije, Marokko en Iran toelaten. Wat voor duistere reden zou daar achter zitten?
  In een ander artikel las ik dat ook al ‘vluchtelingen’ uit West-Afrikaanse landen komen, waar ook geen oorlogen gevoerd worden.
  Wat is toch de reden dat men vrijwel alles toelaat wat zich als asielzoeker presenteert?

  Onbegrijpelijk dat ook een land als Oostenrijk meewerkt aan de ondergang van Europa!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 19.11.uur, op 31/12. Het is wel te begrijpen beste Cathja. De RODEN/SOCIALISTEN en valse christen-democraten, regeren in Oostenrijk, hoor!

   Like

 6. Pieter zegt:

  2016 Wordt ongetwijfeld het jaar van de herkeuring van alle asielaanvragen in Nederland. Met deze spraaktestcomputers moet dat lukken.
  Ze zijn er, waarom zouden we ze dan niet gebruiken…O, politieke correctheid, even niet aan gedacht !

  Like

 7. jantjeuitnl zegt:

  ’t is niet voor niets dat de Oostenrijkse bevolking massaal wapens in slaat. Die zien de bui allang hangen.

  Like

 8. kruisridder zegt:

  MINDER MINDER MINDER MINDER MINDER

  Like

 9. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 10. Dus, dat vreemd gespuis wordt niet meteen opgepakt en afgevoerd richting eigen land. En enkele debiele Oostenrijkers laat dat crapuul uiteindelijk toch binnen !

  Like

 11. Jan zegt:

  Flüchtling missbrauchte vier Mädchen

  Die Mädchen aus Dresden sind zwischen 11 und 13 Jahre alt.
  Wie ein Polizeisprecher bestätigt, wurden am Samstag vier Mädchen in einem Dresdner Schwimmbad sexuell belästigt. „Gegen 16.15 Uhr meldeten sie dem verantwortlichen Bademeister, dass sie gerade von zumindest einem Mann mehrfach unsittlich berührt wurden“, so der Sprecher.
  Als die Polizei eintraf konnten die Mädchen dem Beamten den verdächtigen Mann zeigen und dieser wurde festgenommen. Bei dem Mann handelt es sich um einen 19-Jährigen Afghanen. Außerdem wurden zwei weitere afghanische Asylwerber identifiziert. Der Verdächtige musste wieder auf freien Fuß gesetzt werden.

  http://www.oe24.at/welt/Fluechtling-missbrauchte-vier-Maedchen/220362016

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s