Amerikaanse deskundigen: Europa wordt de crisis niet de baas

Screenshot_14

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Al korte tijd voor het begin van het nieuwe jaar werd duidelijk dat 2016 in het teken zal staan van het islamitisch terrorisme: In München was sprake van een terreurdreiging, de burgers zouden oudejaarsnacht absoluut grote mensenmassa´s moeten mijden. Het hoofdstation en het station Pasing werden geëvacueerd, omdat er concrete aanwijzingen van veiligheidsdiensten uit Frankrijk en de VS bestonden dat daar zeven met name genoemde Irakezen zelfmoordaanslagen zouden willen plegen. In de VS hebben vooraanstaande experts op buitenlands politiek gebied ondertussen hun grote bezorgdheid geuit dat de situatie in Europa door het grote aantal “vluchtelingen” zou destabiliseren, dat er aanslagen te verwachten zouden zijn en dat de EU zelf vermoedelijk niet in staat zou zijn om dit gevaar de baas te worden.

De “Frankfurter Allgemeine” bericht over deze crisisprognose voor 2016:

Amerikaanse experts op het gebied van buitenlandse politiek vrezen dat dit jaar in de landen van de EU de politieke situatie instabieler zou kunnen worden met het oog op steeds nieuwe vluchtelingen en immigranten.

Uit hun antwoorden komt naar voren dat Amerika zijn hoop om aan Europa in toenemende mate zelf de verantwoordelijkheid voor zichzelf en de aangrenzende regio´s te kunnen overdragen, begraven kan. Veelmeer zou het in de EU-landen zelf tot meer burgerlijke onlusten kunnen komen, zegt men. Men zou rekening moeten houden met terroristische aanslagen. Ook zou er nieuw geweld dreigen tegen vluchtelingen en immigranten. De mogelijke gevolgen van de schuldencrisis voor de stabiliteit van het continent voor de EU worden in het twaalf pagina´s tellende document nog niet eens opgevoerd.

Het is typerend dat deze Amerikaanse deskundigen geen vertrouwen in de EU hebben om de crisis de baas te worden. Dat betekent dat zij de bondskanselier, die voor de “vluchtelingen”overstroming verantwoordelijk is en tot nu toe nog niet heeft ingezien dat dit een grote fout met voorspelbare zwaarwegende gevolgen was, niet als probleem-oplosser zien, maar eerder als het probleem zelf.

In hun crisisprognose 2016 schatten de Amerikaanse deskundigen andere conflicthaarden zoals de Oekraïne niet meer zo zwaarwegend in. Het gevaar zou echter bestaan dat zich spanningen zouden kunnen ontwikkelen tussen Rusland en een of meerdere NAVO-landen, waardoor het gevaar van een rechtstreekse militaire confrontatie zou bestaan. Hierbij wordt vermoedelijk vooral de NAVO-“partner” Turkije bedoeld, die eigenlijk sinds zijn islamisering door Erdoğan niets meer in dit westerse defensiebondgenootschap te zoeken heeft. Het neerhalen van het Russische gevechtsvliegtuig boven Syrië bewijst bovendien de ontoerekeningsvatbaarheid en onberekenbaarheid van dit islamitische land.

Turkije eruit en Israël erin zou een logische stap zijn. Op den duur zou het probleem van deze terroristische democratievijanden rondom Israël, belichaamd door Hamas, Hezbollah & Co., sowieso militair voor eens en voor altijd opgelost moeten worden. Maar daar durft het Westen nog niet aan te beginnen, omdat dit vermoedelijk de wereldwijde strijd met de islam zou veroorzaken. Die echter sowieso vroeg of laat onvermijdelijk is, want een uitstel maakt de problemen alleen maar groter.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Eurabië, Europa, EUSSR, Islam, Islamisering, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

19 reacties op Amerikaanse deskundigen: Europa wordt de crisis niet de baas

 1. Bob Fleumer zegt:

  Helder inzicht en zo waar, de EU is een reus op sokken zonder voeten.

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Met dit soort “vreemde” domme gutmenschen zullen we het nooit redden in Europa:
  http://nieuwreligieuspeil.net/node/6253
  En het “sterft” hier van dit soort naivelingen!!!!
  Hopelijk zijn ze na deze ervaring wakker geworden!!!
  Trouwens, hoe dom kun je zijn, een sluwe brutale dobbernegert uit Syrie???
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. Geronimo zegt:

  Oh, ‘wir schaffen es’, dat zegt toch dat voormalig Oost-Duits maffialid voortdurend. Zolang de Duitse bevolking haar op niets berustend gezag onaantastbaar waant, gaat Europa, samen met Duitsland, onvermijdelijk de dieperik in. Naar het voorbeeld van Libanon, ooit een welvarend en modieus land, waar westerlingen op vakantie gingen, toen alles nog gecontroleerd werd door de christenen, en de moslims onder de knoet werden gehouden. Na de inwijking evenwel van duizenden Palestijnen, de fedayeen, die door Hoessein van Jordanië uit het land werden gezet, belandde Libanon in een desastreuse burgeroorlog door de immigratie van deze moslims, met alle gevolgen vandien. Kijk wat er van dit ooit welvarende land door de toestroom van deze moslims hedentendage geworden is, en u kent meteen het lot dat Europa te wachten staat. Geen prettige vooruitzichten dus, hoofdzakelijk de schuld van het maffialid Merkel, maar ook van de respectieve Europese bevolkingen, die knielen voor een gezag dat zij en al haar Europese vazallen helemaal niet hebben.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Helaas zijn de ‘leiders’ van de EU nog steeds van mening dat zij op eigen benen kunnen staan.
  Maar dat is slechts schijn. Als ze eerlijk zijn zullen ze moeten toegeven dat de EU een totale mislukking is en afstevent op zijn ondergang. Op wat voor manier dan ook.

  Like

 5. Bas zegt:

  De eertijds toch veilig geachte Nederlandse maatschappij is onder invloed van de staats EU dictatuur ernstig misvormd zo niet ontwricht geraakt. Onder invloed van de Europese hansworsten en floormanagers is een plan gemaakt om de huidige crisis van afbraak en geweld te beteugelen, Hierbij ontbreekt elke steun van de gewone bevolking. Specifiek voor de huidige manier van werken onder invloed van marktwerking. Hopelijk komt het zover om de soevereiniteit opnieuw ter hand te nemen en deze EU-kliek etc. te berechten en/of uit ons land te sodemieteren.

  Like

 6. Doornroosje zegt:

  Erg naïef van deze mevrouw. In Nederland heb je er ook veel van en dat kan ons de kop kosten.
  De “leiders”van de Eu deugen niet in het bijzonder vrouw merkel. Die denkt iets goed te moeten maken met in het achterhoofd dat ze de President van één Europa wordt. God bewaar me.

  Like

 7. exter39 zegt:

  Dat is nu net de spijker op zijn kop , de totale besluiteloosheid , van regeringen , en het totaal verkeerde beleid door Brussel , die in hun ivoren toren zitten te slapen , als of ze niet tot deze wereld behoren , zitten wetjes in elkaar te timmeren , waar het op dit moment totaal niet over gaat, wel 9000 euro bruto per maand veilig stellen , voor al hun Ambtenaren die met 50 jaar met vervroegd pensioen gaan,, maar de man en vrouw in het euro gebied , naar de voedselbank sturen, maak wetten zo dat de instroom van islamieten een halt word toegeroepen met onmiddellijke ingang , willen ze een catastrofe vermeiden , wat gewoon on vermijdelijk is op deze manier , wanneer er niet streng in gegrepen word,

  Like

 8. mijn-idee zegt:

  Daar hebben we toch geen Amerikaanse deskundigen voor nodig om dit te concluderen?

  Wijlen mijn man zou zeggen: “Dat had Jules de Korte nog wel kunnen zien…… “

  Like

 9. Ron zegt:

  Als dit in amerika dan zo bekend is dat Merkel en die EU het probleem zijn en niet de oplossing, als het ook voor amerika zelf onaangenaam is dat de EU er zo’n puinhoop van maakt….. Gaan ze dan in amerika passief de gevolgen afwachten die ook voor hen zelf nadelig zijn, of pakken ze dan aan en “hakken dat hoofd eraf”, ofwel een stel geheim agenten naar Berlijn sturen om Merkel en consorten om te leggen, en een stel naar Brussel en Straatsburg om die EU instanties en parlementen op te blazen.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Het artikel laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Maar, Amerika is zelf ook schuld aan deze ongebreidelde invasie vanuit Noord-_Afrika en Azië naar Europa. Zij hebben voor de instabiliteit gezorgd, door hun onterechte oorlogen tegen Saddam Hoessein/Irak, en de oorlog tegen Khadaffi/Lybië. Verder uiteraard de criminele waanzin, van madam Merkel, met haar oproep dat iedereen naar Duitsland mocht komen, voor “gratis leven”, op kosten van de Duitse burgers. Wat…ze speelt het zelfs klaar ook de andere landen in Europa op te zadelen met deze INVASIE, van voornamelijk MOSLIMS en dan vooral MANNEN. De hele klote politiek ziet het, en ze doen er NIETS AAN! Het is een GROOT COMPLOT. En wij, wij zitten met de hele ellende opgescheept, want Mark-PINOKKIO RUTTE, gehoorzaamt wel als Merkel zegt, dat Nederland er ook maar 10.000den moet toelaten!

  Like

 11. Hendrik M. zegt:

  Erdogan Hitler en Adolfina Merkelschwein; daarbij een Samson die er nog wel 200.000 uitkeringszoekers bij wil hebben, daaroverheen een verrotte debiele bevolking die op landverraders stemt; waar gaan we naartoe?

  Like

 12. Pingback: Amerikaanse deskundigen: Europa wordt de crisis niet de baas | Rechtsaf doorzee

 13. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Hier hebben wij geen deskundigen voor nodig! Dit hebben wij realisten al vanaf dag 1 gezegd! Alleen jammer dat wij geregeerd worden door een stel gevaarlijke idioten!

  Like

 14. Jean zegt:

  Kijk goed naar de kaart, nu massaal moslims/islamieten naar het noorden en straks worden we aangevallen door moslims vanuit het noorden én het zuiden en wie is de klos? Juist, wij ‘dankzij’ die smerige gemene laffe EU bende misdadigers.
  Aan jullie de keuze nu in te grijpen zo niet zal de rijn, de maas en de schelde snel rood kleuren door bloed.

  Like

  • Ron zegt:

   Het volk van europa zal aan de EU en nationale parlementen moeten laten weten dat de leiders niet veilig zijn als de hel losbreekt.
   Dit betekent dat het volk op meerdere media zal moeten melden dat ze actief naar de EU en regeringsleiders die verantwoordelijk zijn op zoek zullen gaan om ook hun hoofd te laten rollen.
   Dat als autochtone vrouwen als slaven verkocht gaan worden dat ook de vrouwen van de regeringsleiders door het volk aan de barbaren actief zal worden uitgeleverd. We weten allemaal wat er in ISIS gebied met vrouwen gebeurt, dus de regeringsleiders zullen dan weten wat hun gezinsleden te wachten staat als de pleuris uitbreekt. Het volk zal moeten laten weten dat de leiders niet zullen ontsnappen.
   Politie kan niet op alle plekken tegelijk zijn, dus als politie de elite beschermen kunnen ze niet tegelijkertijd muzelmannen beschermen tegen de volkswoede die ontstaat als de terreur los breekt.
   De woede van een volk kan enorm zijn. Daar weten de fransen alles van.
   Alleen als de leiders in de gaten hebben dat ze persoonlijk groot gevaar gaan lopen bij voortgezet beleid, alleen dan kunnen er mogelijk veranderingen in gevoerd beleid komen.

   Like

 15. vision.ultimate zegt:

  Krijg steeds meer de behoefte om een proppeschieter aan te gaan schaffen voor onze verdediging en veiligheid.In omringende landen gaan ze hard over de toonbank. Niet voor niets zo heb ik begrepen. Ik weet wel,…het is niet de oplossing maar met een hark en een schoffel doe je zo weinig he.

  Like

 16. KeGo zegt:

  En nu is de EU nog bezig om nog zo’n corrupt apenland (Oekraïne) de EU binnen te halen terwijl ze nu al niet weten hoe te besturen. Je begint toch te twijfelen aan de verstandelijke vermogens van de EU parlementariërs. Laten ze alle nieuwe onderhandelingen over nieuw toe te treden landen op hold zetten en eerst de sores oplossen die ze al veroorzaakt hebben met hun Compaan US en NATO. Stop de geldstroom naar Turkije en zorg eerst voor je eigen onderdanige bevolking want zo zien jullie het gepeupel. Gooi Turkije uit de NATO. De EU is een speelbal geworden van de elite (lees financiële wereld) die op oorlogspad zijn om zo hun onoplosbare problemen op te lossen. Straks een grote reset WOIII en iedereen weer 10 gulden en de boel is opgelost. De elite zorgt wel dat ze de boel veilig gesteld hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s