ISIS: In 2016 activeren we onze terroristen in Europa en volgt eindstrijd Midden-Oosten

Screenshot_2

Inzet linksboven: Het bloedbad dat moslimterroristen op 13 november in het Bataclan Theatre aanrichtten, waar op dat moment de band “Eagles of Death Metal” een concert gaf, zou nog maar een voorproefje zijn geweest van wat ons in het nieuwe jaar te wachten staat.

(Door: “Xander”)

ISIS-leider Baghdadi in audio-boodschap: ‘Mijn strijders zullen binnenkort Israël aanvallen; Joden, Palestina wordt jullie graf’.

… en na alle meligheid weer snel terug naar de realiteit. De nieuwjaarsboodschap van ISIS windt er geen doekjes om: in 2016 worden vele duizenden ‘sleeper cells’, als “vluchtelingen” vermomde terroristen, in Europa geactiveerd om massaal aanslagen te plegen op de burgerbevolking. Daarbij moeten zo ontzettend veel slachtoffers vallen dat het Westen geen andere keus heeft dan grootschalig militair in te grijpen in het Midden-Oosten. Dat is tenminste wat ISIS wil, want die invasie zal volgens hen al-Malhama al-Kubra – de islamitische variant van Armageddon – in gang zetten, die volgens de Jihadisten door hen zal worden gewonnen.

De informatie over het jongste dreigement van de barbaarse islamitische terreurstaat is geen loos gerucht, maar afkomstig van één van ’s werelds grootste ISIS-experts, dr. Theodore Karasik. Het aantal aanslagen van de Jihadisten zal volgens hem niet alleen in omvang, maar ook in aantal sterk toenemen, en niet alleen Europa, maar ook andere werelddelen raken.

“De ISIS- mediacampagne daagt zijn vijand uit om z´n laatste eindstrijd (bij Dabiq in Syrië) uit te vechten”, aldus Karasik. “Maar eerst willen ze vol geestdrift laten zien dat ze over de hele wereld zitten… van cellen tot individuele personen en ‘slaapkamer’ Jihadisten, en bekende plaatsen en mensenmenigten in tientallen landen over de hele wereld treffen.”

Lees verder>>>
(h/t “Pogo”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Europa, ISIS, Islam, Midden-Europa, Terrorisme, Westen. Bookmark de permalink .

18 reacties op ISIS: In 2016 activeren we onze terroristen in Europa en volgt eindstrijd Midden-Oosten

 1. Geronimo zegt:

  Ik vrees dat dit inderdaad het lot is dat ons te wachten staat. ‘Wir sollen es nicht schaffen’, wat ‘das Weib’ ook moge beweren. Het jaar was nog niet om, en het was al hommeles in München.

  2016 wordt onbetwistbaar een echt oorlogsjaar voor Europa, ingezet door de vijand ‘islam’. Stadsguerilla pur sang. Dodelijk en onvoorspelbaar. Moeilijk te bestrijden ook.

  Het westen zit evenwel nog altijd in de ontkenningsfase m.b.t. deze realiteit. Het spreekt nog altijd over terroristen en extremisten of geradicaliseerden, zonder daarbij te verwijzen naar de echte kiem hiervoor, de koran, m.n. de islam.. Dit komt hoofdzakelijk door de criminele houding van echte misdadigers als Merkel, Hollande en Cameron.

  De naam van de echte vijand, de islam, krijgt men in Europees verband nog altijd niet officieel over de lippen. De gekende struisvogelpolitiek. Maar dat komt nog wel. Hopelijk is het dan nog niet te laat.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Geronimo: 15.30. uur. Ik ben blij dat U de juiste daders noemt, van de teloorgang van heel Europa, Geronimo. De criminele, krankzinnige madam Merkel gehoord hebbende, kunnen we onze “borst wel nat maken”. Ongelooflijk, wat deze madam in haar Nieuwjaarstoespraak zei: ” We moeten de immigranten en asielzoekers laten komen, want – wij(de Duitse bevolking) – kunnen dat aan”. Je gelooft het toch niet, maar ze bedoelt uiteraard niet zichzelf, en haar politieke vriendjes, “van links tot rechts”, maar de suffe Duitsers, en uiteraard Nederlanders en andere Europeanen, die deze VERRIJKERS door “de strot”, geduwd krijgen. En de suffe bevolking krijgt waarom ze vragen, doordat ze maar blijven stemmen op: socialisten, sociaal-democraten, liberalen, links-liberalen, en de zogenaamde christen-democraten.

   Like

 2. Een gepensioneerde Britse man wordt, zoals te zien is in deze (Engelstalige) video opname, bespot door Moslims om zijn geloof in Jezus. Opvallend is hierbij het demonische gedrag v/d moslims, waarbij Jezus (en het getuigenis van Hem) uitgescholden wordt voor leugenaar.

  Bron
  https://pineut.wordpress.com/

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  In het Bijbelboek Openbaring staat dat degenen die het ‘(merk)teken van het beest’ weigeren aan te nemen, niet meer zullen kunnen kopen en verkopen.
  Dit zou best eens kunnen betekenen, dat indien je weigert om je te bekeren tot de islam, of weigert om islamitische ‘vluchtelingen’ in je woning op te nemen of als je je fel verzet tegen de komst van een AZC in je leefomgeving of als je –op welke manier dan ook- de islamisering tegenwerkt, de verraderlijke, door de duivel (= allah) geïnspireerde ‘overheid’ je dan financieel zó onder druk zet, dat je geen geld meer over hebt om eten, drinken, kleding enz. te kopen.
  Ook zul je dan wellicht het verbod krijgen om spullen te verkopen om op die manier aan eten te geraken.
  Ik geloof niet dat dat ‘merkteken’ bestaat uit een onderhuidse chip.

  Het kan niet anders of ‘het beest’ moet de islam zijn; er is geen houden meer aan met alle steun die de volgelingen van de ‘profeet’ hebben gekregen en nog gáán krijgen!

  Ik heb het idee dat er in 2016 of uiterlijk 2017 iets verschrikkelijks zal gebeuren.
  Dit zal te maken hebben met het wanbeleid van de ‘overheid’ die ons haat en die er niet voor terugdeinst om ons het merg uit de botten te stelen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 16.21. uur. Dat zou wel eens precies zo gaan uitkomen, beste Tistochwat.
   Onze overheden, de vuile verraders, haten de eigen bevolking. Het is een groot duivels complot, daar ben ook ik zeker van. Maar ik zal mijn stem blijven verheffen, tot de laatste snik!

   Like

  • Jade zegt:

   Beste Tistochwat, ik ben bang dat u helemaal gelijk gaat krijgen…

   Like

 4. jan lubach zegt:

  Waarom moet je als christen angst hebben GODS woord zegt JEZUS heeft de wereld overwonnen laat jullie toch geen angst aan praten,dat als de nood het hoogst is HIJ ons komt halen wij weten dat dan de opname van de gemeente daar is Jezus zegt als je deze dingen allemaal ziet gebeuren heft uw hoofd omhoog want uw verlossing is nabij Jezus is overwinnaar

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @jan Lubach: 18.20. uur. Jezus is inderdaad overwinnaar, Jan. Maar dat laat onverlet, dat ik als mens/christen wel degelijk het KWAAD in de wereld mag benoemen, en mij ertegen mag verzetten. Ik zal nooit het goede, slecht noemen, of het slechte, goed. Maar dat gebeurt nu op dit moment dag aan dag, met medeweten van zich christelijk noemende politieke partijen. Huichelarij, dat noem ik het, en dat zal ik aan de kaak blijven stellen. Verder wel met U eens.

   Like

   • jan lubach zegt:

    ik ben het natuurlijk met je eens mijn vrouw zegt ook altijd ja dit moet gebeuren en dan zeg ik oke maar daarom hoef alles niet over je heen laten gaan ,we moeten wel de boel aan de kaak blijven stellen,maar we laten ons zo gauw angstig maken dat moeten we niet laten gebeuren

    Like

 5. Jan zegt:

  Mann schoss in Bar um sich: 2 Tote, 5 Verletzte

  Ein Unbekannter hat am Freitagnachmittag im Zentrum von Tel Aviv das Feuer eröffnet und auf Menschen in einer Bar geschossen. Der Anschlag habe zwei Todesopfer und fünf Verletzte gefordert, berichtete die israelische Nachrichtenseite Ynet. Der Täter ergriff die Flucht, die Polizei leitete eine Großfahndung ein. Der Bürgermeister der Stadt geht von einem Terroranschlag aus.


  http://www.krone.at/Welt/Mann_schoss_in_Bar_um_sich_2_Tote._5_Verletzte-Anschlag_in_Tel_Aviv-Story-489295

  Like

 6. Pingback: ISIS: In 2016 activeren we onze terroristen in Europa en volgt eindstrijd Midden-Oosten | Rechtsaf doorzee

 7. boorzalf zegt:

  Toch wel smerig om zo,n oude man te om ringen en uit te lachen. Moet je dit eens bij een moslim doen is de wereld te klein. Vond hem wel dapper.

  Like

  • Edjan zegt:

   De meest opmerkelijke uitspraak van de oude man:
   “intimidation, that’s all the muslims do”.
   Een harde en ware uitspraak. Ze kunnen niks, ze durven niks, als we ze op hun bek zouden gaan slaan, als we ooit onze remmingen opzij zouden kunnen zetten, dan lopen ze weg, jankend als onreine honden.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   boorzalf 1 januari 2016 om 19:22

   Interessant artikel.
   Tja, de islam gaat een zeer grote rol spelen in de tijd die ons nog rest.
   We komen er door toedoen van mensen niet meer vanaf…

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Tistochwat: 22.13. uur, op 01/01. Door mensen die geloven in de “linkse sprookjes”, en de huichelaars van: “links tot rechts”, in de regering en de Tweede Kamer.

    Like

 8. Adriaan zegt:

  Wat zijn ze toch dom, uit goede goddelijke bron heb ik vernomen dat elke jihadist die zich laat doden of zelfmoordenaar inderdaad naar het z.g.n. paradijs gaat, maar de 72 maagden zijn gelogen, het zijn 72 duivels die ze in de eeuwigheid elke dag het zelfde laat ondergaan wat ze deden met hun slachtoffers. Maar dan in de ergste zin.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s