Nieuwjaarstoespraak: “Merkel smeekt om verbondenheid”

Screenshot_8

(Door: Petr Bystron – Vertaling: E.J. Bron)

De Nieuwjaarstoespraak van Angela Merkel is de bankroet-verklaring van haar mislukte politiek van het voorgaande jaar. Ze smeekt het volk zich niet uiteen te laten drijven. Terwijl ze de splijting zelf veroorzaakt.

Nog in het begin van 2015 zei men dat er maximaal 250.000 migranten naar Duitsland zouden komen. Na de grensopening in de zomer en de herhaalde mediale welkomstboodschappen van Merkel aan de migranten voor draaiende camera´s sloeg er een nog nooit vertoonde migrantengolf over Duitsland heen. Er kwamen er meer dan een miljoen.

Volgens een OVSE-onderzoek kan slechts 65% van de 14-jarige leerlingen uit Syrië eenvoudige wiskundeopgaven oplossen en kunnen ze slechts in beperkte mate lezen en schrijven. Ludwig Wößmann van het Ifo-instituut vat samen: “Twee derde deel van de vluchtelingen uit Syrië werd niet voldoende opgeleid om mee te kunnen doen in een moderne samenleving.”

De gevolgen zijn nu al afzienbaar: De migranten zullen zich grotendeels noch in de Duitse arbeidsmarkt noch in de samenleving kunnen integreren. Daardoor zullen ze onvermijdelijk een enorme belasting van de sociale stelsels worden en het uit elkaar drijven van onze samenleving bespoedigen. Het gesmeek van Merkel aan de Duitse bevolking om zich “niet te laten splijten” is aan huichelarij niet te overtreffen.

Onlangs nog wees het ministerie van Binnenlandse Zaken al voor de tweede keer het aanbod van Beieren af om de open grensovergangen door de Beierse politie te laten bewaken. De Duitse regering Merkel laat willens en wetens en opzettelijk liever nog eens honderdduizenden migranten Duitsland en zodoende Europa binnenstromen. Een bewaking van de grens door de Beierse politie is uitdrukkelijk niet gewenst. Het verblijf van de CSU in deze regering spreekt boekdelen.

Blijkbaar laat de ooit zo trotse partij zich door Merkel steeds opnieuw voor schut zetten, alleen om aan de macht te blijven. Of denkt de CSU de kiezers met lege populistische gestes voor te kunnen toveren dat zij geen deel zou uitmaken van de huidige misère? Dan zou ze tegelijk de afschaffing van de Arabische en Engelse ondertiteling kunnen eisen, die vanaf 4 januari de “Heute”-Nachrichten van de staatszender ZDF sieren.

Ondertussen kan Angela Merkel gewoon ongestoord via de open Duitse (respectievelijk Beierse!) grenzen honderdduizenden migranten ongecontroleerd naar Europa laten stromen om daarna onze Europese buren als onsolidair te geselen, alleen omdat zij niet mee willen doen aan deze waanzin.

Bron:
http://journalistenwatch.com
Auteur: Petr Bystron

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Nieuwjaarstoespraak: “Merkel smeekt om verbondenheid”

 1. Gasso de Commando zegt:

  Ga eens deaud, vuile snol!

  Like

 2. Elena zegt:

  De Duitse bevolking moet nu echt het recht in eigen hand gaan nemen.
  Alles wat zich misdraagt , eruit trappen..niet goed schiks ..dan maar kwaadschiks.
  Merkel en consorten er achteraan trappen voordat het land naar de gallemiezen is.
  Dat geldt eigenlijk voor heel Europa, de bevolking van alle Europese landen is het zat om te werken voor de parasieten oftewel nepvluchtelingen met hun schandalige eisen en belasting te betalen.
  Eigenvolk eerst !!

  Like

 3. Pieter zegt:

  De staatsleugens over de hoogopgeleide Syrische vluchtelingen worden iedere dag meer doorgeprikt.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Dat merkelzwijn dient onder curatele gesteld te worden en opgesloten in een degelijk gesloten inrichting; hangen is nog beter.
  Dit also voor de Nederlandse politici die haar vette reedt likken.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Dan zou ze tegelijk de afschaffing van de Arabische en Engelse ondertiteling kunnen eisen, die vanaf 4 januari de “Heute”-Nachrichten van de staatszender ZDF sieren.

  Dit lezende weet ik zeker. Grootschalige burgeroorlogen gaan onvermijdelijk worden in Europa. Wat kunnen we anders nog om het islam monster buiten de deur te houden. Arabische ondertiteling gaat de integratie niet bevorderen. Straks wordt het Arabisch voor geboren Europeanen een verplicht vak op school.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Het artikel is de volledige waarheid. Het spijt mij te moeten zeggen, maar weer- na 1914 en 1940- is Duitsland het land van waar de ELLENDE voor heel Europa begon/begint. Uiteraard bedoel ik niet de Pegida aanhangers, en de terecht bezorgde burgers in Duitsland. Maar de waanzin van de criminele Merkel en haar aanhang, die met ondersteuning van geheel LINKS in Duitsland, bewust de INVASIE van deze onaangepaste asielzoekers, geen strobreed in de weg leggen. En de machten achter deze Merkel cum suis: de EUSSR,Bilderberg, de NWO en de Illuminati, wrijven zich in de handen. Hun agenda wordt uitgevoerd, en het is een groot complot.

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Is dat niet zo dat onze geweldige linkse experts voorspellen dat Syriërs een wonderbaarlijke bijdrage zouden leveren aan onze toekomstige economie? Ze zijn erg intelligent. De tsunami vluchtelingen uit Syrië zit vol met doktoren, professoren, kernfysici, biochemici, laboranten, wiskundigen, hartchirurgen, ITérs en ga zo maar door. In diverse actualiteiten programma’s van NPO spraken Syrische vrouwen, in Libanese vluchtelingenkampen, over …”en onze kinderen kunnen hier niet naar school”. Het was overduidelijk dat het een ingestudeerde opmerkingen was. Later bleek …Dat hun kinderen gingen zelfs niet in Syrië naar school. Zoals een Libanese lerares zei: “Ze zijn totale analfabeten”. SCHOOL IS KENNELIJK NIET BELANGRIJK!. Mensen voor wie school wel belangrijk is, doen hun best zelf een vorm van onderwijs te geven. Er waren scholen in Westerbork en er was zelfs een school in Theresienstadt (die de Joden hadden opgericht). Wie meer wil weten over de geweldige bijdrage dat de Semitische aanwinst uit het Midden Oosten aan Europa zal leveren, kan de volgende artikel lezen en de video bekijken: :https://ejbron.wordpress.com/2013/12/07/islamitische-massaverkrachtingen-in-zweden-in-de-internationale-media/

  Onder de bavianen die over het terrein rennen, zitten ook veel Syriërs van de 2de en 3de generatie in Zweden. Ze zijn geen doktoren en geen professoren geworden. Ze zijn wat ze altijd al zijn geweest: : Semieten die hun verstand in hun kloten hebben en met een lage smerige karakter. VIES VOLK.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s