Van der Laan: overal opvang “vluchtelingen”

Screenshot_9

AMSTERDAM – Burgemeester Eberhard van der Laan van Amsterdam (foto) vindt dat elke gemeente in ons land “vluchtelingen” moet opvangen. Daarvoor is “een stevige nationale aanpak” nodig, zei de burgemeester vrijdag tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Amsterdam in het Scheepvaartmuseum.

“Omdat de opvang van vijfhonderd vluchtelingen een dorp van duizend inwoners helemaal verandert of ontwricht, moeten we vluchtelingen zoveel mogelijk verspreiden”, vertelde Van der Laan in zijn toespraak. “Niet alleen over álle Europese landen, maar ook over álle Nederlandse gemeenten.”

Daarbij moeten we volgens de burgemeester “voor lief nemen” dat kleinschalige opvang meer kost. “Want geld is niet ons grootste probleem. Kleinschaligheid verlicht de lasten voor de omliggende scholen, huizen, banen en zorg en dus voor omwonenden.”

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Driek”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amsterdam, asielwaanzin, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Nederland, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

45 reacties op Van der Laan: overal opvang “vluchtelingen”

 1. Johan zegt:

  Hallo van der Laan, flikker eens gauw op met die neo-kolonisten van je.
  Ga effe dimme.

  Like

 2. C.A.Barstow zegt:

  Ook zo’n volksverrader, trekt zich niets aan van wat de bevolking vind of zegt
  het wordt ons allemaal gewoon door de strot geduwd, zelf wonen zij op locaties waar nooit een barbaarse gelukzoeker ook maar in de buurt komt, nee, zadel het klootjesvolk er maar mee op.
  Ook in 2016 zal er wat dat betreft niets veranderen.

  Like

 3. Cathja zegt:

  We ‘moeten’ dit en we ‘moeten’ dat. Weet u wát wij moeten, heer Van der Laan? Wij moeten als Nederlandse samenleving niet willen dat er landgenoten naar de Voedselbank moeten gaan, omdat ze geen geld genoeg hebben om van te leven!
  Denkt u ook even aan de royale uitkeringen die de ‘vluchtelingen’ in Nederland krijgen, terwijl voor hen in alles wordt voorzien?
  Wij MOETEN als Nederlanders veel meer oog hebben voor onze eigen mensen, omdat die ten allen tijde voorrang dienen te krijgen! Als ik lees hoeveel leugens er hangen rond de asielzoekers, zoals valse afkomst, valse namen en omstandigheden, dan is de noodzaak des te groter om eerst ons eigen volk een fatsoenlijke en welverdiende zorg te geven.

  En daarna komen dan de vreemdelingen. Het is toch schrijnend als je ziet hoe veel van onze ouderen worden behandeld, terwijl de asielzoekers met hun drammerigheid zowat alles voor elkaar krijgen, en er met luxe artikelen vandoor gaan?

  Wij moeten NIET in elke Nederlandse gemeente asielzoekers opvangen. Wij moeten naar onze bevolking luisteren, die het woord ‘vluchteling’ bijna niet meer kan horen!

  Like

 4. Johan zegt:

  Partij van de Afbraak roept: Ook bij U in de buurt willen wij die ellendelingen dumpen.

  Like

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  @ScarlattiBomba 45 min.45 minuten geleden
  #PVV WIJ hoeven ons NIX af te vragen #VdrLaan WIJ WÉTEN wat jullie willen:elke gemeente moet vluchtelingen opnemen http://ln.is/nos.nl/artikel/mmZD4

  Like

 6. Sjaak zegt:

  STUUR HEM MAAR DE LAAN UIT !

  Like

 7. Qvic zegt:

  Laten we de vluchtelingen verspreiden in Turkije, in dat grote land vindt je ze niet meer terug en de cultuur/taal en de gebruiken zijn daar al volledig aangepast voor hen. Wij in Nederland zijn niet verantwoordelijk voor deze gelukszoekers, dus laten ze hun heil maar ergens anders zoeken.

  Like

 8. Gasso de Commando zegt:

  Quote// “Want geld is niet ons grootste probleem.// einde quote…..

  Nee, natuurlijk niet want dat hoeft die hufter niet zelf te betalen… dat betaalt de werkende Nederlander……..ongezien de tiefus!

  Like

 9. jungleelephant zegt:

  Dat ei moet oprotten;dat is het enige dat moet!Hoe durft hij het te zeggen:”elke gemeente MOET!!!! ‘vluchtelingen”opvangen!We hebben niks meer te moeten,v.d. Laan:we zijn het zat,spuugzat!

  Like

 10. Muurbloempje zegt:

  Er is inderdaad een stevige nationale aanpak nodig! Tegen asieleisers ja en tegen al die burgervaders die NOG STEEDS NIET begrijpen dat NL vol is en het overgrote deel van de Nederlanders deze wandelende ziektekiemen NIET ziet zitten! Stuur ze maar naar dat mens in Berlijn. Of laat Van der Laan er zelf een paar dozijn in huis nemen.

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  [quote] Daarvoor is “een stevige nationale aanpak” nodig, zei de burgemeester [/quote]
  De gek bedoelt: een stevige nationale AFpak!!!

  [quote] moeten we vluchtelingen zoveel mogelijk verspreiden [/quote]
  Zal ISIS prettig vinden; zitten de terroristen onder hen meteen overal!

  [quote] Want geld is niet ons grootste probleem [/quote]
  Zou je niet zeggen als je kijkt naar de armoe in de zorg en in de verzorgingstehuizen.
  Geld is MIJN probleem wel, rooie hond; ik lig ’s nachts vaak wakker vanwege het gepieker over of ik mijn vaste lasten wel zal kunnen blijven betalen! JIJ NIET ZEKER?

  Hoe durft die smeerlap dergelijke dingen uit te kramen!!!

  Like

 12. Drs.P. zegt:

  Wat een compleet gestoorde typhus partij is dat toch die ratten vgan de partij van de afgrond, weer een plan om heel NL vol te zetten met booslim bezetter kazernes!!
  Voorlopig maar eerst eens 10.000 booslimratten naar Adam, daar is plek zat.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 13. Van der Laan, Asscher, Cohen, van Aartsen, Aboutaleb, Marcouch…….
  En de lijst voor Nürnberg 2.0 groeit en groeit en groeit……
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Ik heb deze video een paar jaar geleden gemaakt en hij is actueler dan ooit!

  https://ejbron.wordpress.com/2014/04/06/video-kots/

  Like

 15. Edjan zegt:

  Oorlogsverklaring van nazi

  Like

 16. Pieter zegt:

  Van der Laan kun je niet opdonderen naar het EU parlement. Daar zitten vriendjes van jou die er ook zo over denken.

  Like

 17. Scheerzeep NU zegt:

  ‘Niet je afkomst maar je toekomst telt’

  God is geen aannemer des persoons.
  In ieder volk is degene die Hem vreest en gerechtigheid doet, Hem welgevallig. Dit is het woord dat Hij heeft gezonden tot de Israelieten, waardoor Hij vrede verkondigt door Jezus Christus; Deze is de Heere van allen.

  ‘Niet je afkomst maar je verleden telt’

  Like

 18. Hendrik M. zegt:

  Wellicht staat er in die van der laan een mooi boompje om hem te hangen…

  Like

 19. Scheerzeep NU zegt:

  ‘Niet je
  afkomst
  maar je
  verleden
  telt’

  Wat heb je gedaan, Daan

  refr.:
  Wat heb je gedaan, Daan
  Waar kom je vandaan (MohammeDaan)
  Wat heb je gedaan, Daan
  Waar kom je vandaan (MohammeDaan)
  Wat heb je gedaan, Daan
  Waar kom je vandaan (MohammeDaan)
  In de hele met zijn allen van die dingen
  niets meer aan

  Kedinkedonkedinkedonkeding MohammeDaan
  Kezinkezonkezinkezonkezink er tegenaan
  Kewinkewonkewinkewonkewinke op bezoek
  Kerinkeronkerinke onderbroek
  Kriebeldekrats

  refr.

  Hippeldepippe
  Temitsemotsernitsemotsenlitse Rammadan
  Tefritsefrotsefritsefrotsefritse rare man
  Teblitseblotseblitseblotse varken opgezet
  Tekwitsekwotsekwitse in zijn bed
  Hallekidee

  refr.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Scheerzeep NU 2 januari 2016 om 00:39

   Allemaal meezingen, jongens:

   Wat heb je gedaan Daan, jij mohammedaan?
   Wat heb je gedaan Daan, je hebt ‘m al staan!
   Wat heb je gedaan Daan, jij mohammedaan?
   Nou je rukt ‘r in je eentje zelluf maar ‘ns lekker aan!

   enz.

   Like

 20. SeeMore zegt:

  Het is inmiddels reeds zo droevig gesteld met de democratie;
  dat zowel “Den Haag” als de EUSSR te Brussel ons openlijk en ongegeneerd, met hun middelvinger omhoog, in de bek schijten!! De burger wordt schaamteloos genegeerd en tot op het bot uitgemolken.
  B.v. met 7 ct. energiebelasting per kuub. https://www.gaslicht.com/nieuws/energiebelasting-gas-stijgt-exorbitantgasprijs
  Vooruitlopend op het GeenPeil referendum m.b.t. toetreding van de Oekraïne is per 01 januari het EU-verdrag reeds ten dele ingevoerd!!
  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2016/1/Veelbesproken-EU-associatieverdrag-met-Oekraine-deels-ingevoerd-2740040W/?masterpageid=158493
  Wordt het organiseren van het referendum momenteel al volop gesaboteerd door slechts 20 van de benodigde 40 miljoen beschikbaar te stellen; de eventuele uitslag wordt op voorhand al overruled c.q. door de shredder gehaald. Net zoals ons met “Maastricht” overkomen is!!
  Deze ronduit dictatoriale arrogantie is slechts met één middel te stoppen…Bruut revolutionair verzet. Alleen door de hooivorken en dorsvlegels uit het vet te halen kunnen wij misschien het tij nog keren.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @See more: 01.34. uur. Ik heb net op http://www.elsevier.nl inderdaad kunnen lezen, dat achter onze rug om, Oekraïne door de roden der EUSSR, deels al is binnen gehaald. De democratie in Nederland en Europa=MORSDOOD! De dictators van het “Vierde Rijk”, de EUSSR regeren!

   Like

  • Edjan zegt:

   Seemore, je hebt 100% gelijk. Waar een overheid haar onderdanen zó negeert, waar de overheid zelfs de grootste vijand van het volk is geworden, waar de woorden democratie en rechtstaat holle frasen zijn geworden, waar politieke showprocessen gevoerd worden, waar hordes vijandige vreemdelingen ingevoerd worden, waarvoor de eigen bevolking aan de bedelstaf gebracht wordt, daar mag en zal en moet bruut revolutionair verzet plaatsvinden. Het is nog slechts een kwestie van tijd.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   SeeMore 2 januari 2016 om 01:34

   [quote] Deze ronduit dictatoriale arrogantie is slechts met één middel te stoppen…Bruut revolutionair verzet. Alleen door de hooivorken en dorsvlegels uit het vet te halen kunnen wij misschien het tij nog keren. [/quote]

   Ook dáárom doe ik absoluut niet meer mee aan ‘vreedzame’, idioot gereguleerde, demonstraties en ik teken ook geen petities meer.
   Ik word er alleen maar kwader door en wind me vreselijk op.
   Je wordt inderdaad door de ‘overheid’ “in je bek gescheten” en gewoon uitgelachen!
   We kunnen deze gevaarlijke landverraders niet verslaan met beschaafd protest!

   De site van heer Bron is het enige wat ik nog aankan en vaak denk ik zelfs: zou ik maar stoppen met het lezen van artikelen hier want ik word er beroerd van, van wat de ‘wetgevende’ smeerlappen allemaal uitvreten om ons kapot te maken.

   Maar ja, alleen HIER vind je gelijkgestemden…

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Tistochwat: 12.33. uur. En ook ik, wordt doodziek van de hele politieke bende, van “links tot rechts”, die het verdommen naar de bevolking te luisteren. Ik begrijp uw reactie derhalve volledig. Het is om te kotsen!

    Like

   • SeeMore zegt:

    Beste Tistochwat. Herken mijzelf volledig in Uw moedeloosheid.
    In de afgelopen jaren heb ik de site van Dhr. Bron regelmatig uit mijn favorieten verwijderd. Dan was de hoge en uiterst geconcentreerde dosering schokkende berichtgeving mij weer eens te veel geworden. Waarschijnlijk door, mij vooralsnog onbekende, masochistische roerselen kan ik het echter niet laten om telkens weer naar dit weblog terug te keren!?

    Like

 21. N.E. Derlander zegt:

  Wat nodig is, is “een stevige nationale aanpak” voor het organiseren van een mogelijkheid om de Verantwoordelijken (onder meer Rutte II en de 138) voor de huidige chaos in Nederland op democratische en geweldloze manier ter verantwoording te roepen.

  Een voorbeeld van hoe de chaos zich manifesteert: de rolstoel komt niet meer voor vergoeding in aanmerking, de besnijdenis van de man wel (sinds 2016 opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering).

  Like

 22. oud-marinier zegt:

  Geachte Mhr. Van Der Laan , u heeft misschien regelmatig een behoolijke klap van een molenwiek gehad of zo …??? U bent niet helemaal “lekker” in uw bovenkamer.

  Like

 23. koddebeier zegt:

  PvdA kan beter z’n naam veranderen in Partij van de Halve Zolen.

  Like

 24. koddebeier zegt:

  Keer op keer wordt toch het bewijs geleverd dat links denken ernstige hersenbeschadiging te weeg brengt.

  Like

 25. Thoth zegt:

  (..)“Want geld is niet ons grootste probleem. (..)

  Wat nu? Hoe komt’ie daarbij? Gvd…

  Like

 26. Edjan zegt:

  “Een stevige, nationale aanpak”, roept de klootzak. “Meer, meer, meer door die strot douwen”, bedoelt de hufter.

  Like

 27. Tom Hendrix zegt:

  Dat tekent deze aanhanger van de Partij van de Arabieren, op een treffende manier.

  Like

 28. Bas zegt:

  Misschien kunnen ze eerst een tijdje bij van der Laan, zo niet bij de EU en/of COA directie bonzen op zolder wonen, voordat ze te pas en onpas in de woonsteden in de woonwijken worden gedropt. Men zal eerst volledig op de hoogte gebracht moeten worden van onze taal, wet en regelgeving, alsmede onze culturele verworvenheden, tradities en heersende maatstaven. En deze ook bewijsbaar moeten aanleren. Bovendien met onze culturele verworvenheden, tradities en heersende maatstaven, contractueel akkoord moeten gaan. Absoluut en volkomen integreren heet dat ! Gaan men niet akkoord, is er hier geen plaats ! Daarnaast onderzoek per woonwijk naar de acceptatie mogelijkheid doormiddel van bewoners inspraak en/of directe stemming. Niet zo maar dumpen / droppen in de woonwijken zoals nu gebeurd.. Dit leidt alleen maar tot irritatie, niet tot acceptatie ! De Nederlandse bevolking per woonwijk laten beslissen ! En als de oorlog in het Midden Oosten voorbij is, in rechte lijn terug naar eigen land !

  Like

 29. kruisridder zegt:

  Nog uiterlijk anderhalf jaar mag de PvdA spartelen. Dan is hun rol uitgespeeld.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ kruisridder 2 januari 2016 om 17:59

   Ik help het u hopen maar denkt u nu echt dat het dan gedaan zal zijn met alle rooie honden op hoge posten?
   ZE ZITTEN OVERAL!

   Like

 30. Jules Vismale zegt:

  Talloze gefrustreerde burgers zouden eigenlijk beter kunnen oproepen dat burgemeester Eberhard van der Laan uit Amsterdam 500 “vluchtelingen” gewoon in zijn eigen luxe villa of bungalow zou MOETEN opnemen! Anders loopt van der Laan dadelijk nog het risico om door sommigen onder hen via Facebook, per brief, telefoon etc. voor alles uitgemaakt te worden wat maar lelijk is zoals NSB’er, landverrader, linkse islamknuffelaar, bedrieger, oplichter enz. al is hij in mijn ogen meer een koekoek omdat hij anderen juist wil laten zorgen voor de “vluchtelingen” en hierna zelf nonchalant toekijkt. In extremere gevallen wordt zijn auto opgeblazen, ruiten bij hem thuis in gegooid of dit gewoon in brand gestoken. Daarbij moeten wij hier in Nederland voor de volle 1000% helemaal NIETS, NOPPES EN NIEMENDAL van deze linkse betweter en arrogante blaaskaak met zijn verzuurde tronie en naar ik hoop zal zijn idiote plan grandioos gaan mislukken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s