Athene: Nu komen er ook migranten uit Marokko en Algerije

Screenshot_10

Een groep mannen wacht op het Griekse eiland Lesbos op registratie door de autoriteiten.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Griekse autoriteiten nemen behalve oorlogsvluchtelingen uit landen zoals Syrië steeds meer migranten uit Marokko en Algerije waar. “We hebben met een nieuw fenomeen te maken: er komen Marokkanen en Algerijnen in groten getale”, zei de voor migratie verantwoordelijke Griekse viceminister Ioannis Mouzalas tegenover de krant “Eleftheros Typos” uit Athene. Ze zouden oversteken vanuit Turkije.

Deze mensen zouden per se naar hun vaderland teruggestuurd moeten worden, opdat er niet nog meer migranten via Turkije naar Europa komen, eiste Mouzalas. In totaal zouden er ondanks het slechte weer dagelijks meer dan 4.000 migranten en “vluchtelingen” vanuit Turkije naar Griekenland komen.

Kritiek dat Griekenland haar grenzen niet zou kunnen controleren, wees Mouzalas van de hand. “Landsgrenzen kan men fantastisch bewaken. Op zee echter,, wanneer er een boot zinkt, heeft men geen andere keuze dan de mensen te redden”, zei Mouzalas verder tegenover de krant. Turkije zou te weinig ondernemen om de mensen tegen te houden.

De VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR publiceerde inmiddels het totaal aantal migranten dat in 2015 via de Egeïsche eilanden naar Europa kwam. Dat waren 851.319 mensen. 28% daarvan waren kinderen. 57% van deze “vluchtelingen” kwam uit Syrië. 24% uit Afghanistan. In december 2015 kwamen er meer dan 103.000 mensen. Bijna net zoveel als in augustus 2015 (107.843 mensen).

Bron:
www.epochtimes.de
epoch times

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Algerije, asielwaanzin, Europa, Griekenland, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Marokko, Moslims, Rotzakken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

36 reacties op Athene: Nu komen er ook migranten uit Marokko en Algerije

 1. Koos zegt:

  “heeft men geen andere keuze dan de mensen te redden”
  Wordt het niet eens tijd om deze zienswijze te heroverwegen?
  De verdronkene gaat rechtstreeks naar de hemel, en krijgt 7 maagden toegewezen. Dus zielig is het in elk geval niet!

  Like

  • Ad de Koning zegt:

   Koos, ik dacht dat het er zelfs 72 waren maar ik kan het mis hebben natuurlijk. Aan die maagden wordt niets gevraagd natuurlijk want vrouwen tellen niet mee bij dat barbaarse volk.

   Like

   • elisah zegt:

    Nee hoor, 1 maagd van 72.

    Like

   • Realist zegt:

    Die 72 maagden komen alleen moslims toe die ongelovigen doden, terroriseren, verkrachten, martelen of anderszins kwaad doen waarbij ze zelf ook moeten sterven als martelaar. Maar het is nog erger dan dat. Deze ziekelijk perverse pedofielen-ideologie beloofd de ongelovigen-doders ook maagdelijke jongetjes. Deze door allah in het vooruitzicht gestelde sexslaafjes regenereren telkens weer opnieuw als maagd nadat ze zijn geconsumeerd door moslim-pedo’s die ‘ongelovigen’ en zichzelf hebben opgeblazen in de ‘wetenschap’ dat ze door hun horror-‘god’ als islam-helden tot in de eeuwigheid beloond en vereerd worden met zoveel (kinder)sex en alcohol als ze maar willen.
    http://www.godofreason.com/new-page-144.htm

    Like

  • Edjan zegt:

   7 maagden slechts? Schandalig! Daar doe ik het niet voor.

   Like

 2. Jean zegt:

  De Europeanen moeten maar één daad stellen, nl. Die EU misdaadorganisatie de nek omwringen want daar wordt alle ellende voor de Europeanen gekweekt en gezaaid.
  Grenzen sluiten voor ALLES wat uit Afrika én het midden oosten komt is de gouden regel.

  Like

 3. kruisridder zegt:

  Dat Turkije deze profiteurs en terroristen tegenhoudt, is uit niks gebleken. We verspillen ons geld gewoon aan de ottomanen. De Grieken willen ze niet, dus is een hek rondom Turkije en Griekenland en Turkije met 800.000 volt erop met een mijnenveld erachter de meest logische gedachte.

  Like

 4. N.E. Derlander zegt:

  Is de definitie van kinderen, zoals de VN deze hanteert, hetzelfde als die van Nederland. Of zijn mensen van zeg 24 jaar jong volgens VN begrippen ook nog kinderen?

  Statistieken, statistieken…………

  Die 3 miljard euro die de EU aan Turkije gegeven heeft om ? begint kennelijk vruchten af te werpen, oh wacht……

  (Het was ook niet zo netjes van Nederland om aan Marokkaanse Nederlanders, die permanent in Marokko verblijven een uitkering te willen geven, die geschaald is op de leefomstandigheden van Marokko (einde sarcasmemodus).

  Ik blijf PVV stemmen.

  Like

 5. Thom zegt:

  Welkom, bienvenue, welcome maar vooral Wilkommen.
  Voor niks gaat de zon op niet? Wij lappen die poen wel, immers het geld groeit op onze rug.

  Like

 6. Thoth zegt:

  (..)Turkije zou te weinig ondernemen om de mensen tegen te houden.(..)

  Tuurlijk dat hij dat. Zwemvesten, rubberen bootjes, etc. die kan de fascist, dictator en islamist Erdogan natuurlijk tegen houden, maar daar kiest hij niet voor. Mensensmokkelaars, heeft’íe nog nooit van gehoord… Hij ontvangt liever de 3 miljard, c.q., 3000 miljoen Euro. Maar goed, wanneer ze hier komen, gelijk weer terug met die gasten.

  Like

 7. Assyrier. zegt:

  Dat was weken geleden bekend.Nog Geen 50 % was Syrier de rest komt uit alle windhoeken.Plus de Turken geven ook nog valse syrische pasporten.

  Like

 8. kraftavilqa zegt:

  “Landsgrenzen kan men fantastisch bewaken. Op zee echter,, wanneer er een boot zinkt, heeft men geen andere keuze dan de mensen te redden”. Onzin men heeft ook de keuze niet te redden. Verder zo men besluit de drenkelingen op te vissen dan bestaat er nog altijd geen noodzaak hun in Europa aan land te brengen, dumpen op een buiten-Europese kust is ook mogelijk en natuurlijk veel verstandiger maar ja niet progressief; ik zou kunnen stellen: verstandig progressief.

  Like

 9. jungleelephant zegt:

  Sinds wanneer is er oorlog in Marokko en Algerije?Moedeloos wordt je er van!En inmiddels heb ik er bagger aan als er weer eens een scheepje om kiepert:vette pech,andere kant uit kijken!Het zou toch volkomen normaal zijn als ze Marokkanen en Algerijnen per direct terug sturen?En Rutte en consorten staan erbij en kijken er naar en vinden het prachtig!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Als dit niet het ultieme bewijs is van een INVASIE der MOSLIMS, dan “vreet ik een bezem”.

  Like

 11. marcelvl1976 zegt:

  Fuck off we’re full, zijn ook al sweaters van/

  Like

 12. Jade zegt:

  Natuurlijk, heel Afrika komt deze kant op,
  als je blijft wapperen met de bankbiljetten.
  Ik vrees dat 2016 een rampzalig jaar gaat worden.

  Like

 13. Claudia M. zegt:

  Zoals ik al eerder schreef; Ik wist niet dat het in Marokko en Algerije oorlog is? Deze mensen kunnen dus direct retour. Het is onmogelijk om al deze mensen op te vangen en hoe schrijnend de situatie in het thuisland ook zal zijn, hier valt ook niets te verdienen en wij kunnen ook onmogelijk voor al deze mensen gaan zorgen!

  Like

 14. Europa wil het maar niet inzien! Ruim vijftien jaar geleden stelde Ghadaffi de bedoeling van de Islam leiders om hun derde poging om “Europa” te veroveren al heel simpel: “De Islam hoeft de ongelovigen niet meer met het kromzwaard te verslaan, dat doen we nu via de buiken van onze moslima’s en … via jullie z.g. democratische kiesstelsel !
  Vanaf 1975 (“Olie voor Islam-immigratie”) kwamen de moslims naar Europa toe. ER werd hen geen strobreed in de weg gelegd! Zij kregen zelfs onze steun in alles om onder ons te leven!
  Het ging de Islamisering van Europa toch “te langzaam” en dus orkestreerde ze middels een onderlinge godsdienst(burger)oorlog in Syrië (Soennieten versus sjiieten: Vergelijk Katholieken versus Protestanten) om daarmee een “moslim vluchtelingen stroom op gang te brengen”!
  Die stomme Europeanen zouden deze “zielige oorlogsvluchtelingen” toch niet durven tegen houden! (Daarom vluchtte deze mensen … (hoofdzakelijk jonge moslimmannen!) niet naar de buurlanden van Syrië maar …. volgens opdracht van “Mekka, Teheran en Ankara” direct door naar de Noord Europese landen, omdat deze de meest “links sociale uitkering en “open armen” jegens de zielige medemens” voorstaan! ( Samen met de “Linkse Kerk” hebben “Socialisten” altijd bestaan op basis van armoede en ellende onder eigen volk, waarbij ze beiden hun arme volgelingen aanmoedigden om zo veel mogelijk kinderen te maken! (Te) Veel kinderen maken nog meer armoede en een overmaat aan “arbeiders”, die daardoor lekker “goedkoop” en afhankelijk blijven!)
  De Islam heeft nooit “anders” gedaan!
  Dus … deze verplicht te veel gefokte moslim(jongens) komen nu als “vluchtelingen” naar ons toe om hier Koran-gewettigd “ten koste en op onze kosten” hier te worden opgevangen en gratis te kunnen leven! ( 39 euro per dag per man!)

  PvdA vindt dit prachtig! ( volgens hun doctrine betalen “anderen” hun politiek opportunisme om met de import van arme behoeftige moslims weer een aanvulling op hun “hier autochtoon teruglopend aantal kiezers” te creëren!
  De CDA-ers zaten met het zelfde probleem en hopen nu middels het “dictatoriaal politiek systeem van hun geloofsgenoten der Islam” ook weer meer steun en macht terug te krijgen, die hen met de scheiding van Kerk en Staat hier en de toenemende ontkerkelijking in Nederland was ontnomen!
  De huidige VVD heeft alleen maar puur politiek egoïstisch zich als “kiezersbedriegers” gedragen “om maar in het pluche te mogen zitten ten koste van “alles waar de VVD voor staat/stond!

  Alleen Wilders met zijn PVV heeft altijd al openlijk durven waarschuwen voor de “Linkse dictators van Brussel” en hun collaboratie met de “anti-ons-allen” Islam-dictators! ( Vergelijk dit met de Nederlandse NSB met de Nazi’s in Duitsland) . En … er zijn blijkbaar nog maar weinig Nederlanders en Europeanen , die zich de lessen van 1930 tot 1940 en de gruwelijke oorlog van 1940-45 nog herinneren.
  Net als op 11 mei 1940 zullen hen de “Linkse- en Christelijke schellen van de ogen vallen” als de zestig miljoen Europese moslims in opdracht van “Mekka, Teheran en Ankara” aan de “verovering van Europa” gaan beginnen.

  En als je de recente “Koran gewettigde” voorschriften leest voor de IS-moslimmannen, hoe die de meisjes (vanaf 9 jaar) en alle vrouwen in veroverde gebieden mogen/moeten verkrachten, dan kan ik alleen maar stellen, dat de huidige Europeanen en (vooral) hun gekozen politici net zo laf, naïef en dwaas zijn gebleven t.a.v. de eeuwenlange doelstelling der Islam als in de dertiger jaren t.a.v. de openlijke dreigingen vanuit Nazi Duitsland en zijn schreeuwende en openlijk Joden hatende dictator Hitler!

  Arm Nederland en Europa!
  “Blijft U maar lekker doorslapen” zegt “de geest van Colijn in Brussel en Den Haag”!

  Like

 15. Driek zegt:

  Frank de Vries zegt: …dan kan ik alleen maar stellen, dat de huidige Europeanen en (vooral) hun gekozen politici net zo laf, naïef en dwaas zijn gebleven t.a.v. de eeuwenlange doelstelling der Islam als in de dertiger jaren t.a.v. de openlijke dreigingen vanuit Nazi Duitsland en zijn schreeuwende en openlijk Joden hatende dictator Hitler!

  Ja, beste Frank de Vries, ze zijn nog even dwaas, maar de Joodse burgers staan al klaar met ingepakte koffers. Want binnen niet al te lange tijd is het hier volkomen onleefbaar. Wie wil er nou nog langer leven in een land met ruim zeshonderd moskeeën en schallende gebedsoproepen? Als het even kan moet je maken dat je weg komt! Nederland wordt nooit meer wat het eens was.

  Like

 16. Qvic zegt:

  Er wordt een vreemde manier van tellen gehanteerd, want als een moslim niet ouder lijkt als 40 jaar, dan valt hij/zij onder de groep minderjarige en daar verstaan wij westerlingen kinderen mee. Met deze telmethode van o.a. de VN lijkt het net als of er veel kinderen onder de zogenaamde vluchtelingen zitten. Die dan bewust ook zo in de regulieren media genoemd worden.(vandaar dat er vele speelgoed knuffels gebracht zijn bij de azc’s) Daar komt bij dat de UNHCR voor 95% uit moslims bestaat, die het heel normaal vinden om te liegen tegen over ongelovige, dat is hun recht menen zij ook nog eens. Daar een minderjarige altijd een verblijfsvergunning krijgt in het land van zijn/haar keuze, dat is de oorzaak dat er zoveel alleen staande jongemannen deze kant op komen. Puur voor het gratis levenslange onderhoud van de rest van hun leven, op koste van de belastingbetalende Europeaan. Waar zij niets tegenover behoeven te stellen (want zij zijn zielig vinden zij zichzelf) en dat zij alles dan maar mogen/kunnen eisen wat zij maar wensen. Die de overheden en de goedmensen maar al te graag verwezenlijken. Voor de belastingbetalende Europeaan zijn die zogenaamde moslim vluchtelingen niet het grootste vijand, maar alle overheden en de goedmensen die dit alles goed willen praten. Die zijn onze grootste volksvijand nr.1 Vele ambtenaren beseffen dit niet, ze zien het als hun werk.

  Like

 17. Elena zegt:

  Citaat…
  Op zee echter,, wanneer er een boot zinkt, heeft men geen andere keuze dan de mensen te redden”, zei Mouzalas verder tegenover de krant. Turkije zou te weinig ondernemen om de mensen tegen te houden.

  Men heeft wel degelijk een keuze. Bijvoorbeeld…de andere kant opkijken.

  Like

 18. leefbarbaar zegt:

  Allicht, ik zou ook niet in zo’n typhusland willen wonen. Maar dat is nog geen reden om ze hierheen te halen, we hebben al een overvloed aan draaideurcriminelen. En dat maakt ons eigen land dan weer onleefbaar.
  Hak de knoop door; het zijn geen vluchtelingen. Het zijn opvreters, die hun eigen land moeten opbouwen en moeten stoppen met fokken. We hebben hier al genoeg problemen. Minder, minder, minder…

  Like

 19. Las iets over het seksueel mis(ge)bruik van volwassen moslims met jonge jongens.
  Doet mij herinneren aan een gesprek wat ik in 1963 had met een Libanese scheepsbevrachter in de toenmalige “vrijhaven” van Beiroet, waar ik als jong stuurman voor het eerst met het vrachtschip gemeerd lag.
  Ik had net gezien, hoe twee moslimmannen elkaar aan boord begroette met de ene arm om elkaars schouder en met de andere hand elkaar vol in het kruis grepen!
  Met mijn Europese naïviteit toen kon ik deze begroeting nauwelijks geloven.
  De Libanees vertelde mij toen, dat in zijn wereld dit uit “gebrek aan meisjes en normale contacten tussen de seksen” normaal was!
  Dit was historisch al ontstaan door het haremsysteem (de mooiste meisjes uit de dorpen werden al direct door de lokale machthebbers uit de samenleving gehaald/gekocht en omdat de dochters als familiehandel voor een normaal gearrangeerd huwelijk “maagdelijk moesten worden aangeboden” werd hen elk contact met “jongens” onthouden/verboden.
  Toen had ik nog geen notie van de Islam en haar achterlijke wetten en rituelen, maar sinds deze Islam een openlijke bedreiging van alle “Niet-Islamitische landen” is geworden en kennis van de Koran heb gekregen, zie ik dat deze Libanees gelijk had.
  Dat is nu meer dan een halve eeuw geleden en … dit walgelijke religiesysteem werkt nog steeds in de meeste Arabische landen. Seks onder mannen en met jonge jongens is daar nog steeds normaal!
  Weer een feit, dat de Islam de meest huichelachtige “religie” is, waarbij jonge kinderen van beide seksen door hen de elementaire emotionele- en maatschappelijke ontwikkeling doelbewust te onthouden! Dat dit niet alleen een algemeen fundamentele misvorming van de jonge geest inhoud maar ook een misvorming in hun seksbeleving is evident (Zeker als in de Koran staat, dat verkrachting en mishandeling van vrouwen is toegestaan! )
  Neem daarbij het nog steeds dagelijks gearrangeerde en toegepaste “neef-nicht huwelijk” , dan weten we over al die eeuwen de “inteelt in de Arabische bevolking” zijn tol eist!
  En nu komen deze eeuwenlang “misvormde” mensen naar ons toe!
  Er is al gepubliceerd, dat behalve bovengenoemde genetische euvels ook al 20% met TB Europa binnenkomt.
  “Gelukkig” moeten wij nu de explosief stijgende medische kosten betalen, om deze duizenden “misvormde Islamieten” hier ook nog tegen zichzelf en ter voorkoming van de import van “bij ons niet meer voorkomende ziekten” te laten behandelen.
  Onze “leiders” hebben Europa niet alleen deze fundamenteel ons allen vijandige sekte opgedrongen, maar ook bloot gesteld aan hun aanslagen, haat- en discriminatie opdracht, hun onwil tot integratie en assimilatie en ook nog de extra medische zorg, die hun sekte-indoctrinatie aan fysieke- en geestelijke misvorming heeft veroorzaakt.

  Like

 20. Hendrik M. zegt:

  “Op zee echter,, wanneer er een boot zinkt, heeft men geen andere keuze dan de mensen te redden”,”
  Ach, redden is prima, maar dan wel terugbrengen naar hun vertrekpunt; is dat nou zo moeilijk?
  Zowiezo kan alles teruggestuurd worden naar Turkije, dat is immers veilig.

  Like

 21. ron zegt:

  Een ieder die Arabisch spreekt maakt kans om als Syriër asiel aan te vragen en ook te krijgen.

  Like

 22. Thomasson zegt:

  En die hebben wij hard nodig!!! Heeft Wilders niet telkens geroepen MINDER MAROKKANEN?

  Like

 23. Republikein zegt:

  Het moest 50 jaar geleden iemand toch zijn opgevallen dat ze allemaal op 1 januari jarig zijn?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s