Duitsland: Meer dan 1000 islamieten die een gevaar vormen

Screenshot_9

(Vertaling: E.J. Bron)

In Duitsland bevinden zich volgens de Binnenlandse Veiligheidsdienst op dit moment 1.100 radicale islamieten die bereid zijn geweld te gebruiken. 430 van hen gelden als zó gevaarlijk, dat hen op ieder moment een zware misdaad toe te vertrouwen is.

Deze radicale islamieten die een gevaar vormen zien gewelddaden als door de islam gerechtvaardigd en bevinden speciaal in het vizier van de veiligheidsautoriteiten.

De president van de Binnenlandse Veiligheidsdienst, Hans-Georg Maaßen, wees onlangs op pogingen van Salafisten om onder “vluchtelingen” in Duitsland “nieuwe aanhangers te missioneren en te rekruteren”. Bij de Binnenlandse Veiligheidsdienst zouden meer dan 150 van zulke gevallen in de omgeving van “vluchtelingen”onderkomens bekend zijn. In Duitsland worden volgens informatie van Maaß op dit moment meer dan 8.350 personen tot de Salafisten gerekend. Eind september 2015 zouden dat nog 7.900 geweest zijn. De salafistische scene vormt volgens het rapport van de Binnenlandse Veiligheidsdienst een belangrijk rekruteringsveld voor de Jihad.

Bron:
www.epochtimes.de
epoch times

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Duitsland: Meer dan 1000 islamieten die een gevaar vormen

 1. Jean zegt:

  Even ter verduidelijking:
  ALLE islamieten “zijn” een gevaar voor onze seculiere westerse samenleving en daarom moeten wij ervoor zorgen dat in 2016 ALLE islamieten verdreven worden naar Afrikaans grondgebied.
  Waanzinnigen en achterlijken onder mekaar vallen niet op.

  Like

  • Anna. zegt:

   Jean dit klopt. Wij westerlingen hebben het begrip” gematigde islam ” geïntroduceerd….
   Maar Erdogan is daar heel boos over want hij vind de uitdrukking ” gematigde islam ” een gevaarlijke uitdrukking en een belediging van de islam…. ISLAM IS ISLAM……..

   Gematigde islam wordt gepropagandeerd door de EU leiders…… Dat is door hen verzonnen…… En met hen alle linkse kliekjes……….. Want als er geen Gematigde islam is ( alleen maar islam zoals dat zich openbaart in de Koran met alle geweld en onderdrukking vrouwonvriendelijkheid en homohaat enz) dan zou het nationalisme weer voet aan de grond krijgen in West Europa en dat is nu juist wat ze NIET willen…… Ze willen ons in het keurslijf van de Europessche islam richting Mekka duwen…….. Dhimmi zijn we al…… Want Frederica Moghherini verklaart al openbaar dat de islam bij Europa hoort….. In het heden en in de toekomst…… En we worden al door Turkije gegijzeld door Erdogan 3 miljard Dhimmni geld te betalen van onze belasting centen….om vluchtelingen tegen te houden….. Die hij vervolgens glashard terug stuurt naar oorlogs gebieden…….. En wat dacht je van al het Dhimmni geld wat naar de zogenaamde Palestijnse staat gaat…… Om de zakken van de leiders te vullen en wapens voor te kopen…….. We stellen ons al goed dimmni achtig op…… We worden al behoorlijk schoothondje van de islam…..
   Door de angsthazen van onze leiders ingefluisterd……….

   Like

 2. Koos zegt:

  De Duitsers moeten wel erg schizofreen zijn, dat ze onder deze omstandigheden nog steeds een Wilkommens-beleid voor mohammedanen voeren.
  Arme Joden, die zullen het eerste kind van de rekening zijn. Dat zogenaamde schuldgevoel van de moffen, hoe werkt dat nu precies? Kan iemand mij dat uitleggen?

  Like

  • Nemesis zegt:

   Dat werkt volgens het erfzonde principe. Ze krijgen het al met de moedermelk binnen en zijn doodsbenauwd, dat zij (die Moffen (lach) ) overal weer de schuld van krijgen.

   Like

   • aria di Rippabianca zegt:

    De Joden hebben weer geen leven in Duitsland, is dat wat moeder Merkel wil……..

    Like

   • Nemesis zegt:

    Niet alleen de Joden, ook de Duitsers zelf die niet het zwart/rood.groene kraaiennest devoot gehoorzamen. Je kent toch de slachtroep van die gasten: Deutschland verrecke,nooit meer Duitsland. Dat zegt al alles.

    Like

 3. Thom zegt:

  Leugens, grote leugens. Alleen dit jaar zijn er ongeveer 1 miljoen huidige en eventueel toekomstige
  gevaren voor de samenleving binnengehaald, dikwijls nog met spandoek en een welkomstliedje!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  De Duitse bevolking mag dat STASI MERKEL, de roden/socialisten, en de andere huichelaars van partijen als FDP en de GROENEN aanrekenen. Net als in Nederland, laat de politieke-elite deze ontwikkelingen toe!

  Like

 5. Jan zegt:

  Meer ellende: Bosnië en Herzegowina willen bij de EU, er bij komt dan ook ISIS

  Bosnien und Herzegowina stellt Antrag auf EU-Mitgliedschaft im Jänner 2016

  Die Regierung Bosnien und Herzegowinas will bereits im Jänner 2016 einen Antrag auf EU-Mitgliedschaft stellen. Ursprünglich plante dies der Balkanstaat erst für das Jahr 2017. Dragan Corvic, kroatischer Vertreter des Präsidialrates, sprach von einer historischen Entscheidung seines Landes. Dennoch gilt Bosnien und Herzegowina als Problemfall auf dem Balkan.

  Mehrheitlich muslimisches Land will in EU

  Neben der Türkei bildet Bosnien den zweiten mehrheitlich muslimisch geprägten Staat der einen Antrag auf EU-Mitgliedschaft stellt. Rund 44 Prozent der Einwohner sind muslimische Bosniaken, das Land gilt zudem seit geraumer Zeit als Rückzugsort radikaler Islamisten aus ganz Europa. Unzensuriert.at berichtete etwa von IS-Ausbildungslagern im Herzen des Landes.

  https://www.unzensuriert.at/content/0019499-Bosnien-und-Herzegowina-stellt-Antrag-auf-EU-Mitgliedschaft-im-Jaenner-2016

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 18.05. uur. Tuurlijk, de gekken linksen van de EUSSR vinden het prima. Zeker de wandelende zuipschuit Juncker. Ik zou zeggen tegen de gekken en criminelen der EUSSR, haal China er ook maar bij. Knettergek en misdadig, andere woorden heb ik niet meer!

   Like

 6. Jan zegt:

  Rüdiger Safranski: “De Duitse politiek lijdt aan moralistische infantilisering”

  Philosoph Rüdiger Safranski analysiert Angela Merkels “infantile Asylmoral”

  gemäss ­heutiger Praxis wären, gemessen an den hiesigen demokratischen und ökono­mischen Standards, zwei Drittel der Welt­bevölkerung in Deutschland asylberechtigt. Dass unsere Flüchtlingspolitik einem Denkfehler unterliegt, müsste einem spätestens da auffallen.
  …..
  Bei deutschen Intellektuellen gebe es so etwas wie einen nationalen Selbsthass, der sich in einen realitätsfremden moralischen Universalismus flüchte. In einem Land wie Deutschland, das so viel Schuld auf sich geladen habe, traue man sich nationale Interessenvertretung nur zu, wenn sie als moralische Mission oder als Europa-Ideologie verkauft werden könne. “Deshalb auch die ganzen Multikulti-Vorstellungen,” so Safranski.

  https://www.unzensuriert.at/content/0019582-Philosoph-Ruediger-Safranski-analysiert-Angela-Merkels-infantile-Asylmoral

  Gehele interview op:
  https://psychosputnik.wordpress.com/2015/12/25/leave-us-not-alone-with-the-germans/

  Like

 7. Eline zegt:

  De foto boven dit artikel laat een groep wezens zien waar de waanzin van af druipt.
  Daar kan een normaal mens toch niet mee samen leven,dat is levensgevaarlijk !

  Like

 8. Jade zegt:

  Elke koran aanhanger is een potentieel gevaar.
  Met een moslimpopulatie van bijna 6 miljoen in Duitsland
  krijg je dus een aardig leger op de been…
  Wat voor schade kan 1 miljoen man gewapend met Kalasjnikov`s
  met meerdere magazijnen aanrichten???

  Like

 9. Jan zegt:

  Ik was zo vrij het boek van Höhler een toepasselijkere titel te geven

  Origineel:

  Nieuw:

  Like

 10. Elena zegt:

  Wat mij betreft…al die religekken direct retour in het bootje Middelandsezee.
  Maar goed..ze zullen wel heel snel een huisje krijgen van landverraadster Merkel.

  Like

 11. Cathja zegt:

  Als de Binnenlandse Veiligheidsdienst zo exact weet wie er zeer gevaarlijk zijn (ze hebben ze in het vizier!), waarom worden ze dan niet opgepakt en volgt er deportatie? Kunnen ze niet terug naar de landen van herkomst, stop ze dan in kampen! Zwaar bewaakt en onder een streng regime kunnen ze daar dan hun dagen slijten. Laat ze dwangarbeid/slavenarbeid verrichten voor de (Europese) samenleving die ze dreigden op te blazen!
  Dit is eigenlijk nog veel beter dan uitzetting, want als je ze uitzet bestaat de kans dat ze nog veel extremer en gewelddadiger terugkeren!

  Like

 12. Jan zegt:

  Merkeliaanse propaganda. Reffoedzjie: “Ai wan toe wurk hier, koo toe a skoel”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s