Hard Right!

Screenshot_5

(Door: “eg regs”)

Als ik m’n eigen politieke opvattingen onder woorden zou moeten brengen, zou ik zeggen dat ik ‘hard rechts’ ben. Een betere omschrijving zou kunnen zijn ‘Traditionalist’, maar dat is misschien een nog wel veel méér tot misvattingen uitnodigend begrip. Maar voor alle duidelijkheid: met Arische nazi’s heb ik dus niks – ik geloof dat zij Nederland in het bijzonder en het blanke ras in het algemeen onmetelijke schade hebben toegebracht en met hun antichristelijke moordzucht en gedweep wil ik niks te maken hebben. Heel simpel gezegd ga ik in plaats dáárvan uit van het aloude adagium: “Als het niet nodig is om te veranderen, is het nodig om niet te veranderen”.

Stel dat wij deze hierboven aangehaalde denkwijze waren nagevolgd, hoe had Nederland er dan anno 2016 uitgezien? Wel, ons land was nog steeds blank geweest, we hadden geen moskeeën gehad, geen slavenmonumenten, geen kinderopvangfabrieken, geen voor scholen doorgaande heropvoedingskampen, geen asielzoekerscentra en geen canal-pride. Maar wél nog de Princevlag, de doodstraf en onze neutraliteitspolitiek (geen ‘vredesmissies’ en geen Patriots in Turkije derhalve).

Maar aangezien een plaatje soms meer zegt dan duizend woorden, sta me toe om te proberen het op een beeldende manier inzichtelijk te maken. Aan de hand van de wijze waarop hier in Nederland de  ‘vooruitgangszucht’ onze politieorganisatie op de schop heeft genomen en dit dan in contrast met díe landen en díe volkeren die koppig vasthielden aan meer ‘ouderwetse’ en ‘achterhaalde’ zienswijzen.

Inmiddels hijsen we onze politieagenten in een soort ‘wegenwachter-pak’, maar in de jaren negentig waren we al tot de conclusie gekomen dat het veel beter was om het ‘traditionele en autoritaire’ tenue in te ruilen voor iets dat zoveel mogelijk de verwarring met een cv-monteur in de hand zou werken. Ondertussen liepen agenten in Zuidoost-Azië er echter als volgt bij:

Screenshot_6

En hier is de laatste ‘Apartheidscommandant’ in Zuid-Afrika. geplaatst tegenover de ‘moderne’ politiechef van het district Zuidwest-Drenthe. Vermoedelijk is het niet nodig om uit te leggen wie wie is.

Screenshot_4

Screenshot_3

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Hard Right!

 1. Heel leuk allemaal, egs regs, maar over de positie van de Nederlandse VROUW hoor ik U niet.
  Ook al er bij stilgestaan, wat het voor díe groep betekend had als de handelingsonbekwaamheid -van de gehuwde vrouw niet was afgeschaft, als ze domweg niet tot alle beroepen had kunnen toetreden, als de kijk op seksualiteit onveranderd benepen gebleven was, zodat van elke buitenechtelijke zwangerschap een puntgaaf drama -annex schandaal gemaakt werd, als de voorlichting èn de voorbehoedsmiddelenleverantie niet verbeterd waren, zodat een vrouwenleven een eeuwig getob en geworstel dáármee gebleven was, als vrouwen, kortom, onveranderd in de passieve, afwachtende rol waren blijven steken……?
  Laat me U wèl vertellen: Als er één groep van geluk mag spreken, dat die idyllische Jaren ’50 van het ‘blanke” Nederland met al haar zekerheden voorbij is, dan zijn het wel de vrouwen!
  EN de kinderen trouwens: Ik ben blij dat mijn jongens in de jaren ’90 naar school gingen. Blij voor HEN, wel te verstaan.
  Sommige zekerheden van dat roomblanke Nederland waren mij een beetje àl te zeker, sorry!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • eg regs zegt:

   Feminisme is prachtig voor mensen zoals Nellie Smit Kroes Peper..of wat haar haar naam tegenwoordig ook maar moge zijn…maar voor de alleenstaande moeder die een schamel bestaan bijmekaar moet scharrelen als cassiere bij Aldi of de Vomar…ietwat minder lijkt me.En wat van die kinderen….als ze drie maanden oud zijn,de opvoeding uitbesteed aan de babydump…..mogelijk aan iemand zoals Robert M…want ja mannen en vrouwen zijn gelijk…dus als een volwassen man er zijn beroep van wil maken om de luiers van wildvreemde kinderen te verschonen…wie zijn wij dan om dat vreemd te vinden,om daarover te oordelen?

   Maar beste Theresa,volgt u wel eens de debatten in de 2e kamer?En ziet u dan ook wat ik zie?Al die gekloonde drs.huppeltrutten…zo rond de 30…ex ambtenaar,ex-wetenschappelijk bureau…met die tenenkrommende air van zelfingeblazen importantie….Wat ik mis,en wat u denk ik evenmin in deze poppenkast van gewichtigdoenerij zult kunnen ontwaren,is iets dat ook maar in de buurt lijkt te komen van zelfs maar het geringste vermoeden aan GRAVITAS.Federlichte nitwits die vanwege anatomische correctheid ons nog eventjes het laatste zetje mogen geven,de afgrond in.

   Like

   • delamontagne zegt:

    ………..zelfingeblazen importantie,……gewichtigdoenerij…………

    Als je maar de “juiste-babbel” hebt kom je ver.!
    Wie zouden het in Rotterdam zijn geweest die ene “Tariq Ramadan” als integration adviser hebben aangesteld.?
    Ik was net een artikel aan ,t lezen over hem.
    Het blijkt een nog grotere oplichter te zijn, dan ze 5 jaar geleden in Rotterdam dachten.
    ////////////
    Faux professeur à Fribourg
    Et surtout, il adresse des chroniques dans les journaux, notamment dans Le Monde, pour réclamer «un moratoire sur l’application de la charia ». Il se présente comme « professeur de philosophie et d’islamologie à l’université de Fribourg ».
    http://www.blog.sami-aldeeb.com/2015/06/11/la-face-cachee-de-tariq-ramadan/

    Like

 2. Edjan zegt:

  De 50-er jaren staan mooi beschreven in het boek ” de avonden” van Gerard Reve: in al hun verveling en bekrompenheid. Niets mocht want de spruitjes stonden op het vuur.

  Like

 3. Teunis zegt:

  De machthebbers in landen als Turkije en Iran zijn óók hard rechts en delen grotendeels uw ideaalbeeld van de samenleving.

  Anti-islamisering betekent daarentegen minder machismo, meer feminisering, meer openlijke homoseksualiteit, minder autoriteit, meer libertinage en hedonisme, kortom meer gedrag dat juist haaks staat op islamitische waarden. Allemaal punten waarop veranderingen hard nodig waren en nog niet voltooid zijn. Het verraad van links is juist dat het geen grote middelvinger meer durft op te steken tegen religieuze achterlijkheid en het hard rechtse moslims naar de zin probeert te maken.

  Like

  • Edjan zegt:

   Nou Teunis, hier ga ik u niet in volgen. Dat “niet meer die middelvinger op durven steken” tegen religieuze achterlijkheid komt niet uit de lucht vallen. Hel lijkt me juist een gevolg van die ver doorgevoerde feminisering (in zover die voorbij de gelijkberechtiging is gegaan) idem homosexualiteit en libertinage. Op een gegeven moment is het hedonisme blijkbaar dermate groot geworden dat mensen geen interesse meer hebben in democratie, zelfs technische vooruitgang overbodig vinden, feitelijk hun morele kompas kwijt zijn en dan vanuit hun geestelijke leegte maar een soort morele competitie starten door de geimporteerde vijand te gaan knuffelen. Nee, ik volg u niet want u denkt dat decadentie ergens toe leidt.

   Like

   • Teunis zegt:

    Het afschudden van de last van de zondeval en daarmee de terugkeer naar de Hof van Eden noem ik geen decadentie.

    Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   ++

   Mohammed cartoons don’t inspire Islamic violence. Islamic violence inspires Mohammed cartoons.”

   http://www.nationalreview.com/article/429175/draw-mohammed-cartoonist-speaks-out-why-i-entered-garland-contest

   Perhaps it has something to do with being raised in the Bronx — as a Muslim.
   His Albanian family was what would today be called “moderate Muslims,”
   although they identified themselves simply as Muslims, Fawstin recounts.

   ++

   Like

   • delamontagne zegt:

    Hij had ,t al jong door wat een vuiligheid islam in wezen is. Dat was toen hij de islam-waarden begon af-te-wegen met de Amerikaanse [westerse].
    Zouden meer muslims moeten doen.
    Maar als je dan ziet/hoort wat de “nu”-president Obama en de could-be President Mrs. Hillary Clinton over de islam te vertellen hebben, vraag je je af wat hun intelligentie is.

    Like

 4. delamontagne zegt:

  Wat zal de Hong-Kong-politie hier dan wel niet van denken ??

  Like

  • erik zegt:

   lollig………….

   Like

  • Leo zegt:

   Ja, da s doorwerken tot je 67 e

   Like

  • Nemesis zegt:

   Dit méén je toch niet, is dat wel echt? Als dit echt zou zijn, zou ik als politiefunctionaris weigeren op zo’n ding te gaan zitten en door de stad te rijden als lachnummer van circus Hollands Glorie.

   @delamontagne, die foto heb ik van je gestolen en opgeslagen. Die moet ik echt aan mijn buitenlandse vrienden laten zien. Die krijgen beslist een shellshock van het lachen.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Of ,t echt is weet ik niet. Maar ik heb deze foto al een paar jaar geleden op internet gezien. Dat aan Uw buitenlandse vrienden laten zien, zou ik niet doen. Je vernedert NL er alleen maar door.
    Zo hadden wij de neiging om die foto van de A,damse Politie-hoofdman in een MOSKEE, op zijn knieën, aan onze Fr kennissen te laten zien, toch maar NIET GEDAAN.
    Wat die [meneer], Es regs een artikel terug schreef over dat NL-se politie-uniform vergeleken bij hun Europese collega,s.
    Dat kon ik voor de volle 100% beamen……………….

    Like

   • Nemesis zegt:

    Ja, je hebt natuurlijk wel gelijk, Maar Nederland staat toch al niet zo goed aangeschreven, Maar ik heb nog bedenktijd. En dat met die uniformen is al helemaal schandalig

    Like

 5. Pingback: Hard Right! | Rechtsaf doorzee

 6. erik zegt:

  Ja, feministen, ‘we’ zijn wel echt gevorderd hoor, dertigduizend dode kinderen per jaar in nederland alleen al. Wat een moorden, wat een psychische schade, wat een ellende! Maar dat telt niet he?
  sssst, niet over praten, dan weten we het ook niet, stelletje schijnheiligerts.

  Like

 7. E.Eliveld zegt:

  Een interessant uitgangspunt: “als het niet nodig is om te veranderen is het nodig niet te veranderen”.

  Punt is alleen wel dat de afgelopen, pak em beet, veertig jaar velen uit de hoek van de linkse en liberale kerk het juist wel nodig vonden om te veranderen. Zij konden, ondanks dat vele autochtonen het daar niet mee eens waren, toch dat idee doorzetten juist omdat velen niet met “arische nazi’s” geassocieerd wilden worden. En zo keken velen maar liever weg van de realiteit. En verkruimelde de volksheid onder hun handen tot een slap aftreksel van “Hup Holland hup” tijdens de EK of op Konigingendag.

  Vele van hen die nu klagen over het verval van de volksheid raeliseren zich trouwens niet eens dat zij hieraan actief hebben bijgedragen. Bijgedragen bijvoorbeeld door lekker goedkoop naar Turkije op vakantie te gaan en zo geld in de Turkse economie hebben gepompt. Of naar de Maladiven, Quatar, de Verenigde Emiraten. Door in Nederland te kopen in hun winkels. Geld te storten aan hulpfondsen tijdens rampen. Of aan “goede doelen” zoals de MAMA’s, Serious Request en noem maar op. Een ieder dient zich goed te realiseren dat door zich met cultuurvreemden te associeren (“ze zijn niet allemaal radicaal”) zij juist islamisering faciliteren.

  Het ironische aan dit hele verhaal is dat straks alleen nog die zogenaamde “Arische Nazi’s” bereid zullen blijken te zijn daadwerkelijk iets aan die cultuurvreemdheid te doen… Want zij lopen geen ” stille tochten” als er weer ergens in Europa cultuurvreemden bommen laten afgaan. Zij laten geen witte ballonnetjes op als er jongelui tijdens een concert worden neergemaaid. Zij niet! Zij zullen verzet plegen. Verzet plegen om vrij te kunnen zijn.

  De vuile Arische Nazi’s… De gore Breivik fan-boys..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s