ISIS-aanhanger: ‘Wilders zal worden doodgeschoten op 4 mei’

Screenshot_16

(Door: Tim Engelbart)

Een griezelig dreigement op social media zal menigeen de haren recht overeind zetten.

ISIS en Al-Qaida hebben Geert Wilders al jaren als doelwit gemarkeerd, wat de reden is dat de PVV-politicus al sinds 2005 geen dag zonder bewaking op stap kan. Toch weerhoudt dat extremistische moslims er niet van om een mogelijke aanval op de populaire politicus te plannen. Veel gekken doen dat in stilte, maar sommigen  maken er een sport van zo luidkeels mogelijk te verkondigen dat ze een terroristische aanslag gaan plegen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Eurabië, Geert Wilders, ISIS, Islam, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

19 reacties op ISIS-aanhanger: ‘Wilders zal worden doodgeschoten op 4 mei’

 1. DonnaDolce zegt:

  Wat zal de anti-Wilders kliek nu juichen…..die kijken vast al uit naar 4 mei….

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Dat kan toch uit gezocht worden of niet dan?Wie,waar vandaan?

  Like

  • tjonge zegt:

   niet zo simpel !!
   je koopt of steelt een 2e hands laptop of tablet, als je hem koopt reken je hem cash af en check je natuurlijk wel van tevoren dat je niet dmv een camera herkenbaar opgenomen wordt in desbetreffende winkel.
   dan ga je naar een willekeurig openbaar wifi punt, en zie daar, u kunt zonder enig spoor de hele wereld bedreigen.
   als 2e kan je gebruik maken van het tor netwerk met eigen pc, ben je ook 99% anoniem, hoewel ik als terroristgekkie zijnde toch methode 1 zou prefereren.
   .
   kind kan de was doen (niet dat ik die was zou willen doen maar leg enkel uit dat het simpel te doen is 🙂 )

   Like

 3. boorzalf zegt:

  Taal van een rifaap, als dat gebeurd breekt de pleuris echt uit. Dat wordt een burgeroorlog. Maar goed de tweet is al weer verwijderd.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Het volgende citaat valt mij nu in: ” Als intolerantie, tolerantie verlangt, dan is tolerantie een misdaad”. Dit is de ware aard der volgers van de islam!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  O ja, dit valt in dezelfde categorie, van de oproep van ex-hoofdcommissaris RIESSEN- vermoedelijk een echte rode- om Wilders te mollen, en zijn kiezers te deporteren. En, is die rode malloot – Riessen- daar ooit met de dood voor bedreigt? O ja, en waar zijn de voorgedrukte formulieren om Riessen te dagvaarden, wegens oproepen tot moord? O….wacht de RODEN en de aanhangers van Demonen 66, hebben Justitie totaal in hun macht. Zo gaat dat in Nederland, waar we ook nog uiteraard moslimpolitie, wegkijkpolitie, linksepolitie, en NSBPOLLITIE hebben. Het is om te kotsen!

  Like

 6. louis portugal zegt:

  Zou die man wel een wapenvergunning hebben???
  Ik hoorde Mobama weer over zijn acties tegen wapenbezit in de V.S.
  Het blijkt weer duidelijk dat die lui wapens hebben en zeker geen vergunning.
  Mobama moet maar eens met zijn moslimsoortgenoten gaan praten.

  Like

 7. Ik zou zeggen: Afwachten en het hoofd koel houden, want hiervan in paniek raken is precies, wat ze willen.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Ik verbaas me er eigenlijk over dat Geert Wilders nog leeft; iedere islamitische gek die hem haat, kan toch makkelijk op zijn hoofd mikken?
  En wie weet huurt een bijv. schoft als Joop van Riessen wel een terrorist in om de klus te klaren?

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Het zou pas nieuws als Samsom werd bedreigd. Of Rutte. Manneke P. Klavert. Buma. Dat zou betekenen dat er meer zijn gaan nadenken over de toekomst van Nederland. Maar helaas, alleen meneer Wilders is de kop van jut.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Maar als dat onverhoopt,ooit,mocht gebeuren dan neem ik toch aan dat al zijn ruim 2 miljoen volgers vergelding gaan zoeken!En niet,net als na de moord op Pim,alles in het werk zetten om maar “netjes”te blijven!Dus dan schieten al die mohammedanen zich zelf in de voet!

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Ja, ze kunnen maar beter heel zuinig zijn op meneer Wilders en op de PVV.
    Maar ik denk dat de woede zich niet alleen zal richten op het nepparlement, maar ook op het kansenvolk. Niet in de laatste plaats omdat wij bijna allemaal last en ellende ervaren met de islamist. Jatten, bedreigen, pinguïn zijn, agressief gedrag, debiel rijgedrag, fraude drugshandel, pedofilie, pesten op school, dierenbeulen, gebrekkig Nederlands, velen van ons hebben redenen genoeg en ervaringen genoeg om zeer kwaad te zijn op het stemvee van de PvdA. En dat zal zich wel uiten.
    Zeker als de nieuwe Volkert Mohammed heet. En dat zal wel de enige reden zijn dat meneer Wilders beveiligd wordt; zonder meneer Wilders geen stemvee meer voor de PvdA.

    Like

 10. Harry zegt:

  Als er werkelijk iets met Wilders zou gebeuren , dan is onze laatste hoop op redding vervlogen .
  Dan kunnen we net zo goed alle mosketen en gemeentehuizen in de fik steken , want dan is toch alles verloren .
  Van de huidige volksverraders hoeven we niks meer te verwachten .

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Men schijnt zich niet te realiseren waarom Wilders al jaren zo beveiligd wordt.
  Dat komt omdat de elite heeft gezien bij de slachting van Pim Fortuyn dat ze een millimeter verwijderd waren van een volksopstand, helaas was men zo verbluft dat dit had kunnen gebeuren dat men verdoofd was. Diezelfde elite weet dat bij een tweede politieke slachting men niet verdoofd zal zijn en dat er in het altijd zo rustige Nederland een opstand van ongekende omvang zou uitbreken.
  Bij de begrafenis van Fortuyn verlieten ze de kerk nog via een achterdeur als een dief in de nacht, dat gaat ze geen tweede keer lukken. Gesteld dat Geert Wilders wordt omgelegd kan de elite maar beter halsoverkop met het regeringsvliegtuig naar Canada vertrekken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s