Lutz Bachmann en de tweet

Screenshot_15

PEGIDA-leider Lutz Bachmann

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Hoezeer Duitsland momenteel de weg kwijt is, de massamedia op de eerste plaats, kan men heel goed zien aan de tweet van Lutz Bachmann, die aldus luidt: Alle #Welcomezeveraars onmiddellijk verzamelen op Hauptbahnhof München! #RefugISISnotWelcome. Het is onvoorstelbaar dat de meerderheid van de Duitse pers zich als hyena’s op deze tweet stort in plaats van naar waarheid informatie te geven over de toestanden in Duitsland. “Naar waarheid” betekent namelijk ook: Niets onder het tapijt te vegen wat er in dit land aan de hand is.

“Naar waarheid” betekent namelijk ook: Niet van een mug een olifant te maken, intussen de shit waar de mug omheen cirkelt, negérend. Als de massamedia zich liever opwinden over welke tweet een Duitser in Duitsland schrijft dan over welke leer en welke man meer dan 20 miljoen in Duitsland levende mensen als profeet volgen, dan laat dat de geestelijke verduistering van dit land zien. Dan moet men er ook niet meer verbaasd over staan dat Duitsland inhoudelijk en psychisch  steeds meer verkommert.

Als een natie liever filosofeert over welke tweet iemand rond stuurt dan over of hij een  vrouwen-onderdrukker en kind-ontmaagder volgt als profeet, die de Duitsers bij bosjes overvallen en afgeslacht en hun kinderen en vrouwen tot slaaf gemaakt zou hebben, dan klopt er in dit land allang iets niet meer. Zo’n tweet is in alle dagbladen van betekenis een vermelding waard, teneinde daarmee uit te drukken dat deze natie wàkker is tegenover zogeheten psychische brandstichters die “de vrede in dit land willen vernietigen”, terwijl men 20 miljoen mensen in dit land ongehinderd een man als profeet laat volgen die in 8 jaar tijd meer dan 80 rooftochten tegen vreedzame mensen ondernomen heeft. Die door middel van geweld een compleet gebied aan zich onderworpen heeft en die in zijn vrouwen- en mensen-verachtende levensinstelling, de daaruit voortkomende handelswijzen inbegrepen, als absolute voorbeeldfiguur geldt.

Als in het bijzonder de massamedia in een land zó ’n verdwaalde zienswijze op de dingen openlijk propageren, hoeft men zich er ook niet langer over te verbazen dat het werkelijke geweld in Duitsland steeds meer toeneemt.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, democratie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Patriottisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Lutz Bachmann en de tweet

 1. Tom Hendrix zegt:

  Theresa, prima vertaald. Men is in Duitsland zo politiek correct, dat men weigert het werkelijke gevaar, van de wrede, onmenselijke ideologie der islam te herkennen. Met voorop de crimineel waanzinnige Merkel, gaat Duitsland in razende vaart naar de totale vernietiging. En alles natuurlijk met volledige ondersteuning van de linksen der EUSSR. En het zal niet alleen bij Duitsland blijven, ook Nederland en de rest van Europa zijn op weg naar de totale chaos en vernietiging.

  Like

  • fleckie zegt:

   Op ‘ARTE , DIGITAAL’ ( DLD) .,OVER de KERKELIJKE FINANCIEN in DLD. en. FRANKRIJK!?? wordt op dinsdag 12 januari 20.15 u, de dok.film vertoond…’ DIE KIRCHE UND DAS GELD’. ‘Uber die Kirchenfinanzen in DEUTSCHLAND und das geld’:” de evangelische en katholieke kerken in Duitsland ontvangen elk jaar rond ..10, ( tien) miljard euro aan kerkenbelastingen. Daarbij komen staatsgelden en winsten uit financiele zaken. De rijkdom veroorzaakt altijd weer financiele schandalen.Hoe gaat DE KERK met GELD om?waarom bestaan er GEEN. ……….KONTROLES?………………………………………
   ARTE ZU SCHAUERDIENST:. ARTE G.E.I.E -Zuschauerdienst, Postfach 1980, D-77679
   – Kehl Am Rhein. ….www.arte.tv/ sites/ services/ ARTE- beantwortet – ihre- fragen………
   Montag -Freitag 11-20 Uhr…… Fax: : 0033-3-88 14 21 ..60

   Like

 2. Jean zegt:

  Als de Duitse burgers die misdadigster merkel niet uitschakelen dan wordt Duitsland vrij snel zelf uitgeschakeld en zullen die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse islamieten de Duitse burgers onderwerpen aan perverse smerige misdadige wetten.
  Nu alle moslims/islamieten verwijderen uit Europa zodat Europa tegen eind 2016 totaal islamvrij gepoetst is want die vuiligheid verpest heel onze westers seculiere samenleving.
  “Respect voor onze vrouwen en Respect voor onze kinderen” is onze seculiere wet en wetten komende van die achterlijke bullshit interesseren ons geen reet ook al steken ze hun reet in de lucht.

  Like

 3. tjonge zegt:

  simpele conclusie; politiek plus msm voeren een opdracht uit, TEGEN het eigen volk.
  wat die opdracht is hoef ik niet uit te leggen neem ik aan.
  .
  mooier kunnen we het niet maken….

  Like

 4. Pingback: Lutz Bachmann en de tweet | Rechtsaf doorzee

 5. Hendrik M. zegt:

  Eerst m’n excuses aan Theresa, niks mis met uw vertalingen.
  Petra Raab schrijft artikelen in haar visie, hoop dat die ongecensureerd blijven, het pure telt!
  Had best begrepen dat ze uit de moslim hoek sprak en ik dus als ongelovige neergezet werd.
  Tja, dat zat me even dwars, doch begreep het later wel.
  Opmerking mijnerzijds was dus puur richting Petra, en niet naar de zo voortreffelijke vertaalster.
  Ben het deze keer 100% met Petra eens!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s